Jsme proti novele branného zákona

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Jsme proti novele branného zákona


Nepřihlášený uživatel

#151

2015-06-05 13:22

LIDI VŠE JE BRATROVALČENÍ NA TO UKAZUJE AJI BIBLE-UKRAJINA,SYRIE,LYBIE,IRAN,IRAK,ATD TAM VŠUDE JDE BRATR PROTI BRATRU!!!!!ALE UKRAJINA UZ NENI BRATROVRAZDENI TED TAM JE ČISTY NACIZMUS S POZE POROŠENKA

ODKAZ-ZAKAZANE V EU A V ČR!!!CO MASMEDIA TAJILA ROZVRAT UKRAJINY

A MUSIME OBSTAT A NEDAT SE MAME PRAVO A PRAVO LIDU SE MENIT NEDA JE NEMENITELNE!!!

PODLE ZAKONU!!!LID MA PRAVO RICT NE!!!NEJDU DO BOJE PODLE ZAKONA MAME PRAVA AZ MOC VELKA A NASILYM TAM DONUCENI BYT NESMIME!!!TO PAK VLADA PORUSUJE SVOBODU A PRAVO OBČANA ČR!!!NAŠE VLADA PODLE ZAKONU UZ PORUSILA DOST HLAVNE TOP09 OHROŽUJE ČR A LID!!!

ODKAZ-Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO

BIBLE NOVÝ ZAKON!!!!

Matouš, 24. kapitola

6.Budete pak slýchat války a zprávy o válkách. Hleďte, abyste se nestrachovali, protože se to všechno musí stát. Ale to ještě nebude konec.
7. Povstane totiž národ proti národu a království proti království a budou hlady, mory a zemětřesení na různých místech.

8. Ale to všechno jsou počátky porodních bolestí.
9. Tehdy vás vydají soužení a budou vás zabíjet a budete nenáviděni všemi národy kvůli mému jménu.

10. Tehdy se mnozí pohorší a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět jedni druhé
11. a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.

12. A protože se rozmnoží nepravost, láska mnohých vychladne.
13. Kdo však vytrvá až do konce, ten bude spasen.

Zjevení, 6. kapitola

3. A když otevřel druhou pečeť, slyšel jsem druhou bytost říci: "Pojď a dívej se."
4. A vyšel jiný kůň, ohnivě rudý. A tomu, kdo na něm seděl, bylo dáno, aby odňal mír ze země a aby se navzájem vraždili; a byl mu dán veliký meč.


Nepřihlášený uživatel

#152

2015-06-05 18:27

Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?

Schyluje se k válce. Varovali jsme na AE News veřejnost už před téměř rokem a netrvalo dlouho, politické špičky v USA už si řekli, že není důvod nic tajit, stejně by se to provalilo, tak to vytáhneme na světlo rovnou a ještě na tom vytřískáme politický kapitál. Stalo se, čeho jsme se báli. Mysleli jsme si, že odzbrojovací dohody mezi USA a SSSR, které byly postupně uzavírány od poloviny 60. let až do sklonku 80. let, natrvalo zbavily náš svět nebezpečí nukleární války. Tehdy, z pohledu občanů ČSSR, na naší zemi mířily ze sousedního NSR balistické rakety středního doletu MGM-31 Pershing [1] v několika variantách, ve verzi 1A, později 1B a naposledy ve verzi II.

Americké Pershingy byly zacílené v 80. letech minulého století na celkem tři úseky, kde NATO předpokládalo rozvinutí pozemních sil nepřítele, tedy Varšavské smlouvy, před zahájením útoku na západní Evropu. První oblast zaměření raket bylo území české kotliny. Zaměřena byla města Mělník, Plzeň, České Budějovice, Pardubice. V těchto oblastech NATO předpokládalo rozvinutí tankových svazů ČSLA a dalších armád Varšavské smlouvy. Druhá oblast zacílení raket Pershing bylo území NDR a třetím bylo území Polska, kde NATO předpokládalo týlové zabezpečení Varšavské smlouvy.

ODKAZ-Pentagon chce v Evropě rozmístit balistické rakety proti Rusku! Dočkáme se éry nových Pershingů? Kdy vyjdou nad Českem dvě slunce?


Nepřihlášený uživatel

#153

2015-06-06 10:45

Za toto můžeme poděkovat Václavu Havlovi a jeho kamarádům .

Nepřihlášený uživatel

#154

2015-06-06 12:33

Pokud by vláda ČR chtěla něco takového udělat, musíme jí svrhnout a pozavírat a soudit všechny vyníky !!!!

Nepřihlášený uživatel

#155 Re:

2015-06-06 13:04

#1: -  

 Já tomu nevěřím.Myslete si o mne,chcete. I když chlapcům by vojenský výcvik neuškodil.Aspoň by poznbali, co je to DISCIPLÍNA.


Nepřihlášený uživatel

#156

2015-06-06 13:28

Měli bychom se bránit,ale bohužel nejvíce záleží na vládě. Snad to vláda ustojí.

Nepřihlášený uživatel

#158

2015-06-06 14:27

prezidentovy fandím není potřeba mu odebírat pravomoc to co minulé vlády rozprodaly on se snaží ,aby náš stát byl zase soběstačný a ne odpadní místo prozápad
Ester

#159

2015-06-06 18:17

Podepsala jsem tuto petici, protože teď, když jsou budovy a zařízení patřící vojsku rozkšeftovány a zlikvidovány. stálo by mnoho miliard toto onovit.To zaprvé.

Při cestě zpátky do minulosti můžeme všichni zjistit, že každé řinčení zbraní, bylo předzvěstí války a protože z této již by nebylo návratu, je lépe žít v míru a nenechat se vtáhnout do žádných provokací. To za druhé.


Nepřihlášený uživatel

#160

2015-06-06 18:24

Žádnou válku nechceme!!!!!Lidi musíme držet při sobĕ a bránit náš stát a naše rodiny.Už vidím naše slavné politiky jak se hrnou do obrany našeho státu jak posílají své děti do boje.Muslimům by se měl vstup zakázat.My se jim tam také neroztahujeme!!!A Eu ať už jde někam pořád nám něco zakazují.Ať se udělá referendum aby jsme viděli kolik lidí v ní chce zůstat. Je mi z toho zle jak se zacházi s Naším krásným státem.Odvadíme daně tak snad takè můžem vyjádřit svůj názor.Jako ve Slunce Seno Jahody-Je to hnus velebnosti.Sdílím


Nepřihlášený uživatel

#161

2015-06-06 20:41

Nehodlám podporovat chrastění zbraněmi a nesouhlasím s tím aby byli češi posílání na masakr do konfliktu nebo války, která neni jejich. Mocní hrají šachy a my jsme jen maso na oběť? Nikdy !

Nepřihlášený uživatel

#162

2015-06-06 21:11

Stojím o mír ne o válečné vřavy.Navíc veškeré rozbroje jsou
vyvolány jistým státem uměle.

Nepřihlášený uživatel

#163

2015-06-07 14:01

Protože mne sere celá EU, NATO i USA. Amíci tu dělají akorát rozbroje a případná válka se jich týkat nebude.


Nepřihlášený uživatel

#164 Re: Souhlasim

2015-06-07 14:53

#8: Anonym -  

 Hezky jste to napsal :-)


Nepřihlášený uživatel

#165 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-07 18:17

S TN.NOVA S PROAMERICKEHO WEBU

AGRESOR JE USA NE RUSKO POKUT STOUPIJOU NA NASI ZEM TAK RUSKO NA NAS POSLE JADERNOU HLAVICU SE SILOU 400KT A VICE


Nepřihlášený uživatel

#166

2015-06-08 18:22

Nelíbí se mi to . . . válčí se blízko a proč má Česko opět nasazovat krk? Západní státy se distancují, obsadí Čechy a nebudeme v područí Ruska ale opět Německa? Vše špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Politici, co děláte???????????????? Spíte???????????? Hrabete pro sebe?????????????? Kdo bude myslet na lid??????????????????????? Volili jsme vás, tak se STAREJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§


Nepřihlášený uživatel

#167 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-08 18:23


Nepřihlášený uživatel

#168 USA TU NEMA CO DELAT ANI ZAKLADNY V CR

2015-06-08 19:02

JE NA CASE SE PROBUDIT!!!!A UKAZAT ZE ZNAS NEBUDOU DELAT JATKA NA VALKU 


Nepřihlášený uživatel

#169 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-06-08 19:20

Dalším důležitým momentem, který je třeba zmínit, je odvržení protiněmeckého postoje. Se slovanským hnutím byl až dosud více či méně silně spojen, což jistě mělo své historické opodstatnění. V současnosti je však vyhraňování se vůči germánskému světu, či dokonce nepřátelství k němu přežitkem. Rozhodně to nejsou Němci, kdo usiluje o ovládnutí slovanského prostoru. V dnešní situaci musíme naopak společně oponovat bruselskému a americkému impériu. Pod jeho jhem trpí všechny evropské národy. Slovanství do Evropy patří a stejně tak do ní patří germánský a románský svět. Usilujme společnými silami o to, abychom opět osvobodili své národy, své země.

ODKAZ-Poselství do Moskvy: Je třeba zničit EU i NATO a zlomit moc nadnárodní oligarchie


Nepřihlášený uživatel

#170

2015-06-08 19:52

Mě by zajímalo kam dají ty děti když jejich rodiče půjdou někam do pr**le!!!!!! Mě od me dcery nikdo neodepíše!!

Nepřihlášený uživatel

#171 Re:

2015-06-08 20:06

#1: -  

 taky bych rád věděl kde se dá přečíst přesné znění této novelizace zákona 


Nepřihlášený uživatel

#172

2015-06-09 08:47

Já nikdy nikam bez svého dobrovolného rozhodnutí nepůjdu zabíjet, ani ubližovat jiným lidem. A ten, kdo si dovolí jít k mým dveřím sdělit mi, abych tak učinil z nařízení státu, bude na místě popraven.

Nepřihlášený uživatel

#174 Re:

2015-06-09 09:37

#170: -  

NO DETI BUD NA PREVYCHOVU A RFID CIPY K TOMU NWO UZ RADI NA UKRAJINE!!!A TADY TO ZACINA V ČR TTIP!!A PAK RFID!!! MUSIME POVSTAT A NENECHAT SE S OTROCIT HLAVNE ZARAZIT EU A NATO SAMA EU SE PRIZNALA NA KRIZI NA UKRAJINE A AJ K PROVOKACI PUTINA PLUS G7 CHCE SILNEJSI SANKCE PROTI RUSKU KTERE NIKOHO NEOHROZUJE A MY ČEŠI TO ZAPLATIME VŠE TAK JAK PLATIME UZ ZBRANE NA UKRAJINU HNUS A PLUS ZBRANE PRO ISIS!!!O TOM SE NEMLUVI NIKDE V MASMEDIACH NJN TOP09 NAS TAHA DO PEKLA!!!MUSIME TOP09 ODVOLAT ZE PORUSUJE ZAKONY A BEZPEČÍ NAŠI EVROPY!!!A HLAVNE SVOBODU LIDI OHROZUJE!!

CO NAM NAŠE MASMEDIA NIKDY NEUKAŽÍ

OAKAZ-Šokující odpověď Putina na otázku reportéra BBC

 

PŘIZNÁNÍ EU!!!

ODKAZ-Nigel Farage: Armáda EU... děláte si z nás srandu?

ODKAZ-Nigel Farage: Přestaňte provokovat Putina

 

M.

#175 Banda vyplašených ovcí!!!

2015-06-09 10:11

Snůška keců, banda debilů, fakt se tu spousta lidí předvedla.

Nikde se nepíše, že by měl kdokoli jít na Ukrajinu, že by měl být kdokoli odveden. Jediný rozdíl, který v případě přijetí novely vznikne, bude v tom, že ti lidé budou v případě nouze povoláni ihned a ne až po zdlouhavém schvalování v parlamentu (který ale zpětně jejích odvod bude muset posvětit - tzn. pokud by se parlament rozhodl odvod zrušit, všichni holt místo pár dnů v práci budou pár dní na čerstvém vzduchu, stát jim to zaplatí podobně, jako třeba když jdou darovat krev, a pak se zase vrátí domů).

Pardon, ale nikdo se tomu, pokud by tuto novelu nepřijali, stejně nevyhne. Rozdíl je pouze v tom, že budou lidé povoláni dřív. Takže vy všichni, kterých by se odvody týkaly, budete v době napadení ČR mít za sebou o pár dnů/týdnů vojenského výcviku více. Takže vám to ještě zachrání krk.

Nazdar a pro příště zkuste všichni míň plašit, jo? Díky!