Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Marek Malý

/ #88 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-22 00:52

#86: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 citace z téhož článku: "

Voráč se vyjádřil i k budoucnosti Černé s Hanzlíkem, kteří byli na nemocenské od 7. května. Černá se po Bálkově odvolání náhle uzdravila, Voráč s ní ale na místo ekonomky nepočítá.

„S paní Černou jsem se dohodl, že ji jako vedoucí v podstatě nebudu akceptovat, že jí nabídnu další místo,“ uvedl Voráč. Černá si obratem vzaladovolenou.

Hanzlík je na nemocenské stále, ačkoliv po Bálkově odvolání už byl v zoo také. Na jeho adresu se Voráč vyjádřil ve smyslu, že o něj jako o vedoucího provozu také moc nestojí.

Nového stálého ředitele chce radnice najít ve výběrovém řízení. V hodnotícíkomisimá být jeden úředník, jeden radní a pět lidí z oboru. Kdo by to měl být, zatím není jasné.

"

Jinak tu Voráčovu větu „Nechme už ten magistrát na pokoji a spíš mu poděkujme, že do toho zasáhl,“ lze chápat i tak, že dle něj byl pan Bálek patrně až příliš mírným šéfem (i když ke konci zřejmě trochu "přitvrdil" viz ten kodex), byť z petice zaměstnanců resp. jejího zdůvodnění plyne spíše opak. Dle mého pan Bálek až příliš spoléhal na to, že každý zaměstnanec bude naprosto samozřejmě plnit své povinnosti v souladu s náplní jeho práce a pracovním řádem. Zdá se, že zde byl tak trochu příliš velký optimista...

BTW nějakou fotečku té truhlárny z doby ředitelování pí Vančatové náhodou nemáte :)) 

Každopádně jsem opravdu zvědav koho bude současné puč-vedení schopno pokládat za odborníka a zda, i s ohledem na aktuální prohlášení Rady Unie českých a slovenských zoologických zahrad, bude do výběrové komise přizván i nějaký ten ředitel jiné ZOO.