Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpořte Zoo Ústí nad Labem


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 20:51

#73: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 A už to jede, už to frčí, ještě by to chtělo ring.Vy jste opravdu jelita! (sory elita) národa. Kvůli jednomu domorodci tolik příspěvků

:)

#77 Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-20 20:51

#74: - Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Dekuji, hyeny jsou naprosto skvela a mnou oblibena zvirata. Pochvala vzdy potesi...


Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 21:21

#73: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Aha,tak takto to je, z kroužku rovnou na pivko, a co bylo dál? Prozraďte nám jaký je milenec, snad lepší než direktor, a nebo ještě horší? Tak to bych mu fakt nepřál.

Marek Malý

#79 Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-20 23:14

#74: - Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Pane "Nepřihlášený uživateli" jestli pana Kiebela nazýváte "lidskou hienou" kvůli jeho vyjádření "#71 Re: Re: Re: doplnění" tak prosím laskavě vysvětlete, co je v tomto jeho sdělení natolik iritujícího/amorálního/nelidského ..., že si od Vás vysloužil ten nelichotivý titul. Já tam nic takového nenašel. Jinak to, že se v této diskusi pan Kiebel jakožto zaměstnanec ZOO, vyjadřuje k některým jiným komentářům snad není nic špatného. Když si projdete tu diskusi zde, tak zjistíte, že pan Kiebel skutečně zpravidla pouze reaguje na jiné komentáře k této kauze, v drtivé většině anonymní, tak jako ten Váš. On zde evidentně nebyl tím, kdo tuto diskusi zahájil, aby si zde veřejně postěžoval či kohokoli z čehokoli obviňoval. Kdyby si zde "nevylévala srdce" ta armáda anomnymů, pochybuji, že by se zde obtěžoval napsat byť jedinný příspěvek. Já též neměl vůbec v úmyslu sem cokoli psát, krom podpisu té petice, ale na některé komentáře se tu zkrátka nedalo nezareagovat. Jinak já se za své názory nestydím ani za své jméno, takže bych se zde s Vaším dovolením dále tímto jménem podepisoval, byť Vás toto jméno podobně jako jméno pana Kiebela z nějakého důvodu zjevně irituje. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Zamysleni

2015-10-21 16:09


Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 19:33

#79: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Co tomu říkáte teď?To je ta naše krásná zoo


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 19:35

Marek Malý

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 20:02

#81: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Fakt supr argument, asi jako ty párky zde: “jedna“url.cz/P6U9  ("jedna" je třeba nahradit číslovkou 1) BTW všem, kteří se zajímají o tuto kauzu vřele doporučuji tento "miniportrét" jedné z hlavních iniciátorek "zaměstnanecké" ZOO petice, paní Nohavičkové - viz "jedna"url.cz/d6U6 ("jedna" je třeba nahradit číslovkou 1)

 

Marek Malý

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 20:14

#82: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Není to náhodou ta slavná truhlárna, kterou nechal pan Voráč těsně po svém nástupu zavřít mj. pro příliš velké riziko požáru ? Chcete tím snad naznačit, že ten bordel tam vznikl díky panu Bálkovi ? BTW přijde mi ten čurbes tam krapet do-aranžovaný, aby bylo foto působivější.

zaměstnanec

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 20:34

#84: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Ano, to je ta truhlárna, vizitka p.Bálka,ale samozřejmě i truhláře at jsme spravedliví.


Nepřihlášený uživatel

#86 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 20:40

#85: zaměstnanec - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 A ještě vyjádření p.Voráče

„Praha nemá co řídit Ústí. V Ústí je tolik schopných lidí, kteří ho uřídí. Nemusíme mít rady od nějakých Bobků z Prahy,“ uvedl Voráč v narážce na prezidenta unie zahrad, ředitele pražské zoo Miroslava Bobka. Voráč současně ocenil magistrát za to, že Bálka vyhodil. „Nechme už ten magistrát na pokoji a spíš mu poděkujme, že do toho zasáhl,“ uvedl Voráč.

 

zaměstnanec

#87 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-21 20:58

#84: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Tak to potom poděkujte p. Vrabcové,tyto snímky fotila ona. Za tyto důkazy by měla dostat odměnu

Marek Malý

#88 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-22 00:52

#86: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 citace z téhož článku: "

Voráč se vyjádřil i k budoucnosti Černé s Hanzlíkem, kteří byli na nemocenské od 7. května. Černá se po Bálkově odvolání náhle uzdravila, Voráč s ní ale na místo ekonomky nepočítá.

„S paní Černou jsem se dohodl, že ji jako vedoucí v podstatě nebudu akceptovat, že jí nabídnu další místo,“ uvedl Voráč. Černá si obratem vzaladovolenou.

Hanzlík je na nemocenské stále, ačkoliv po Bálkově odvolání už byl v zoo také. Na jeho adresu se Voráč vyjádřil ve smyslu, že o něj jako o vedoucího provozu také moc nestojí.

Nového stálého ředitele chce radnice najít ve výběrovém řízení. V hodnotícíkomisimá být jeden úředník, jeden radní a pět lidí z oboru. Kdo by to měl být, zatím není jasné.

"

Jinak tu Voráčovu větu „Nechme už ten magistrát na pokoji a spíš mu poděkujme, že do toho zasáhl,“ lze chápat i tak, že dle něj byl pan Bálek patrně až příliš mírným šéfem (i když ke konci zřejmě trochu "přitvrdil" viz ten kodex), byť z petice zaměstnanců resp. jejího zdůvodnění plyne spíše opak. Dle mého pan Bálek až příliš spoléhal na to, že každý zaměstnanec bude naprosto samozřejmě plnit své povinnosti v souladu s náplní jeho práce a pracovním řádem. Zdá se, že zde byl tak trochu příliš velký optimista...

BTW nějakou fotečku té truhlárny z doby ředitelování pí Vančatové náhodou nemáte :)) 

Každopádně jsem opravdu zvědav koho bude současné puč-vedení schopno pokládat za odborníka a zda, i s ohledem na aktuální prohlášení Rady Unie českých a slovenských zoologických zahrad, bude do výběrové komise přizván i nějaký ten ředitel jiné ZOO.

návštěvník zoo Daniel

#89 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-22 05:35

#88: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Sleduji tuto kauzu od začátku a  hlavně jsem častý návštěvník zoo. Nikdy před nástupem .p Bálka jsem neměl důvod něco kritizovat. Po nástupu p.Bálka se mě v zahradě líbilo čím dál méně.Budu samozřejmě v návštěvách zoo pokračovat a více sledovat jestli bude vidět nějaká změna k lepšímu. Pravda je,že se v tisku objevovali pozvánky na různé křtiny aj.Ale z mého pohledu nic zajímavého, nuda.Přeji p.Bálkovi aby se opět našel ve svých zálibách,ale bez samozvanců.


Nepřihlášený uživatel

#90

2015-10-23 13:29

Je až k nevíře, kolik toho nový pan ředitel Bálek dokázal za tak krátkou dobu! Má moji úctu a obdiv! Jenže jak už to dnes běžně bývá, všude se najde lidský odpad, který svým jednáním a absencí jakékoliv morálky předčí i ty "nebohé" rakovinné buňky! A i takovýto případ je jedním ze základních kamenů lepšího světa pro všechny (včetně zvířecích obyvatel zoo) a pokud příslušné ústecké politbyro tento kámen rozbije, tak s přičtením onoho "úterního puče" za pomoci členů ČSSD na magistrátu města Ústí nad Labem bych vám ústeckým navrhoval asi jediné rozumné řešení: první ústeckou DEFENESTRACI ! U nás v Praze zafungovala vždy - roku 1419, 1483 i 1618, tak proč by nezafungovala i léta páně 2015 v Ústní nad Labem?! A když jim dáte na chodník žíněnky, zlámou si hnáty a budou tak mít férovou možnost se alespoň poučit ze svých "chyb"! Nebo snad chcete zklamat vašeho erbovního opancéřovaného lvíčka, který nad vámi stále bdí??? :-)

A jen pro přádek (nechci se registrovat) - jmenuji se Martin Tomaschko a jsem z Prahy.

Hezký den všem dobrým lidem!

 


Nepřihlášený uživatel

#91

2015-10-23 19:14

pana Balka znam osobne a znam jeho pristup.Novinky z Ustecké zahrady jsem sledovala pravidelne a myslim, ze za par mesicu se tam udelalo vic prace jak za poslednich pet let.Ustecka zahrada si takovou pozornost zaslouzi a je mi lito, ze se jedna o ciste politicke rozhodnuti...Tolik let po revoluci a celkem nic se nezmenilo. Ruka ruku myje!

Nepřihlášený uživatel

#92 Re:

2015-10-23 21:42

#90: -  

 Vrat se do hrobu ty chytráku. Vy pražáci máte tendenci stále radit a poučovat.V té vaší matičce Praze máte takový bordel,že by bylo vhodnější kdyby jste radil a kritizoval doma.Už jsem někde četl,že nynější ředitel ústecké zoo vzkázal Bobkovi, aby neradil kde mu to nepřísluší.Nejvíc keců mají ti,kteří o dané věci nic neví.Žádný ředitel před Bálkem neměl ve svých podřízených tolik nespokojených.Kdyby jste byl jeden z nich,tak tady nebudete kydat hnůj.Město se zachovalo správně, když to nezvládáš,musíš odejít.A defenestrace,ta bude již brzy u vás, to co se děje v Praze,tak to je taky nevídané.Možná,že zavolají Bobka,aby to vyřešil.


Nepřihlášený uživatel

#93 Re:

2015-10-23 22:26

#91: -  

 Tak to budte ráda, že jste nebyla jeho podřízená,to potom by jste tady nepsala ty chvály.Kdy jste byla naposledy v zoo,viděla jste ten binec?Pane bože vzpamatujte se! On na manažera prostě nemá talent. Zoolog? ano možná. A copak tak úchvatného tam udělal?Neudělal nic!,dodělával již rozjeté projekty a ještě i to zvládal těžko. Papír snese vše, a jeho největší mínus ? Co slovo to lež!!!

Marek Malý

#94 Re: Re:

2015-10-23 23:55

#93: - Re:  

 Tak nám sem pár těch konkrétních lží pana Bálka napište paní Vlasto Nohavičková či  snad Mirko Benešová ?  A mezi tím si případní čtenáři mohou přečíst nějaké ty lži jedné z hlavních iniciátorek "zaměstnanecké" petice, bývalé pokladní v ZOO pí Nohavičkové (jedné ze dvou členů petičního výboru, tím druhým byl, v přízpěvku též zmiňovaný, pan Hanzlík), tedy možná právě Vás :  

"jedna"url.cz/d6U6 ("jedna" je třeba nahradit číslovkou 1)

 

J.Janoušek

#95 Re: Re: Re: R.e: Re: Re: doplnění

2015-10-24 06:18

#79: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: doplnění 

 Tak ted už musím reagovat.Co já jsem zaznamenal,tak tuto debatu vede p. Malý a p. Kiebel.Všude kde se co píše o zoo Ústí,tam hrají hlavní roly tito dva pánové.Neznám podrobnosti této kauzy,ale podle komentářů (Malý,Kiebel) souhlasím s odvoláním Bálka.A jestli tito dva rebelové pracují v zoo, doporučoval bych pro klid ostatních zaměstnanců tito dva a jemu podobní PROPUSTIT! Bravo vedení města ÚSTÍ, rozhodli jste ve prospěch pracujícího lidu.

 

Marek Malý

#96 Re: Re: Re: Re: R.e: Re: Re: doplnění

2015-10-24 10:04

#95: J.Janoušek - Re: Re: Re: R.e: Re: Re: doplnění 

 

Pane Janoušek, nevím čemu Vy říkáte vést debatu, každopádně já zde tu debatu nezačal a (ani pan Kiebel), což si může každý snadno ověřit. Já, a pokud mi něco neuniklo, tak i pan Kiebel zde občas pouze reagujeme na některé příspěvky  a to vesměs anonymní, né zrovna příliš věcné zato dosti často urážlivé. Každý, kdo se zde umí podepsat je tu, mezi těmi vesměs anonymními komentáři samozřejmě poněkud více vidět, ale jak už jsem napsal dříve, já se za své jméno, ani za své názory nestydím a jen si kladu otázku proč i po odvolání pana Bálka mají členové anti-Bálkovského křídla z řad pracovníků ZOO, či jeho zastánci takový problém se pod svůj názor podepsat notabene, když v něm výjimečně sdělí nějakou konkrétní informaci k věci, za kterou si jistě stojí, jakožto za pravdivým tvrzením. Jinak pane Janoušek svobodná diskuse je výdobytkem demokratického zřízení a jestli Vy s něčím takovým nesouhlasíte, máte ještě stále možnost odstěhovat se tam, kde se s tímto fenoménem takřka vůbec nesetkáte. Mě na této konkrétní debatě pouze trochu vadí zejména již výše zmíněná absence věcnosti a argumentační prázdnota u nezanedbatelného množství zdejších komentářů. Dovolil bych si neskromně tvrdit, že já k těmto slabinám/nešvarům zdejší debaty přispívám pouze minimálně, jestli vůbec (podobně pan Kiebel). Jestli nesouhlasíte, jistě budete schopen zdůvodnit proč, případně s poukazem na konkrétní příklady mých výroků (či pana Kiebela) v rámci této debaty. Každopádně nikdy bych si nedovolil hlásat takové nesmysly, jako že když se někdo zůčastní veřejné diskuse, navíc se v rámci té diskuse vyjadřuje celkem kultivovaně, měl by kvůli tomu přijít o místo. Doba totality již u nás dávno skončila pane Janoušek !

Marek Malý

#97 Re: Re: Re:

2015-10-25 09:28

#94: Marek Malý - Re: Re:  

 

Funkční odkaz na výše zmíněný "miniportrét" pí Nohavičkové "jedna"url.cz/j694 ("jedna" je třeba nahradit číslovkou 1) . BTW jedná se album - celkem 7 výživných stran.


Nepřihlášený uživatel

#98

2015-10-25 15:58

Zdržuji se komentáře.

Nepřihlášený uživatel

#99 Re: Re: Re: Re: R.e: Re: Re: doplnění

2015-10-25 20:15

#95: J.Janoušek - Re: Re: Re: R.e: Re: Re: doplnění 

 ...ve prospěch pracujícího lidu doporučuji popravit. Nejlépe pomalu oběsit, jako Horákovou. S tím má pracující lid dostatek zkušeností...


Nepřihlášený uživatel

#100 Re: Re:

2015-10-26 10:03

#92: - Re:  Víte, pane, ten bordel, který tady skutečně máme, dělá ta naplavenina ze všech maloměst po republice, co se k nám neustále hrne! Už jen ta slepice na našem magistrátu! Přiblblá slovena (nic proti slovákům), co si myslí, že si tady bude budovat kariéru a kálí na historickou hodnotu Prahy a jde na ruku těm podělanejm developerům! A nejsme pražáci, ale pražané...když už. A bodejť by byli zaměstanci spokojení, když se po nich dlouho nešlapalo a najednou musejí makat, že? Holt, bez práce nejsou koláče! Ale to vy v Ústí vlastně už moc neznáte, když tam většinu tvořej cikánský nemakačenka, co se téměř každý týden baví nahlašováním bomb v nákupáku u nádraží a podobně... Takže si vlastně oba nemáme co vyčítat a nezbývá než si popřát hezký den! :-)