snížit cikánům sociální dávky

Vybrat přezdívkulucie

#51 ať jsou stejné pravidla

2013-03-11 07:22

Napsat komentář...jak pro bílé a černé. To je fér né?? bude se jich rodit míň, zbudou penízky i pro postižené děti, důchodce. Mě je tak líto rodičů co musí žebrat o lidi, aby jejich dítko mělo co nejlepší kvalitu života. Cikáni dostanou všechno. Jsou to nemakačenka, ještě loupěj a napadaj jaký jsou chůdáci.

Nepřihlášený uživatel

#52

2013-03-13 09:55

Je třeba jim zajistit práci když nebudou makat tak jim socialní dávky zrišit.
asxo

#53 Je nejvyšší čas

2013-06-05 21:08

Je nejvyšší čas cikánům ukázat, čí je tahle republika !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#54

2013-06-12 09:18

snížit jedině snížit , okrádaj , napadaj a mlátí bezdůvodně.

Nepřihlášený uživatel

#55

2013-07-01 19:40

Budoucí příznivci strany RAS (sice nás předběhl otec Davida Ratha, který dostal krycí jméno RAS v StB, ale to nás nezastaví při sjednocování antikomunistů!) protikomunistického, proticigánského a protibyrokratického zaměření! Skončete se starými zkorumpovanými strukturami, které zbohatly na chudobě ostatních. Podepište, prosím, petici nutnou k založení této strany:
http://jednej.cz/petition.php?id=1805

RAS - Revoluční Antikomunistická Strana – Dle Komunistů, Ale Proti Nim: Za Opravdovou Revoluci, Nové Znárodnění A Pak Privatizaci, Ale Bez Nich. Revoluční Antikomunistická Strana Ideově Svobodná a Totálně Antibyrokratická (Pro Evropu Bez Těchto a Černých Příživníků)
Hlavním úkolem strany je sjednotit antikomunisty a odstranit staré struktury, které přes 20 let parazitovaly v naší zemi.
Je důležité spojit všechny síly, které objevily spojitost mezi dnešním katastrofálním hospodářským, politickým a morálním stavem naší společnosti a tím, že díky Klausovi a spol. zůstaly zachovány staré pořádky - vč. zákonů (aby se staré struktury mohly dál obohacovat), komunistů na soudech a policii (aby staré mafiánské struktury nemohly být potrestány)!!!! Proto Klaus nechce jednotnou Evropu - jeho mafiáni by ztratili moc! Nenecháme se dále stahovat do bahna těmito živly! Jsme nezkorumpovaní lidé, nezkažení komunizmem a používáme zdravý selský rozum.
Petici alespoň jednoho tisíce občanů, kteří požadují, aby strana nebo hnutí vznikly. Každý uvede své jméno a příjmení, rodné číslo (rozdíl oproti petici dle petičního zákona!), bydliště a podpis.

Nepřihlášený uživatel

#56

2013-08-10 09:47

Myslím si, že táhle petice by mohla mít šanci na úspěch, všechno je to jen o tom kolik podpisů bude, myslím si, že podepsat by tohle podepsal uplně každý, ale ne každý o něčem jako tahle petice ví, proto bych byl rád kdyby byla více zviditelněná a to nejen na webových stránkách.. a to abych zaplatil za zviditelnění petice, to myslíte vážně? to je snad i váš zájem a ještě si za to necháte platit? tohle mi fér nepříjde, vůči těm co zaplatí a ani nemají jistotu, že něco takového vůbec bude.

Nepřihlášený uživatel

#57 Re: Opravdu nevím kde jste pobrali

2013-08-16 14:41

#3: Alexie - Opravdu nevím kde jste pobrali

normální člověk si práci najde,když chce.Problém je v tom že cikám mechce


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Re:

2013-08-16 14:42

#10: - Re:

Si děláte prdel,kolik cikánů dělá?


Nepřihlášený uživatel

#59 utopista

2013-08-16 14:45

tady někdo psal že cikáni co pracují tak prý také přispívají na naše důchody.Těch asi 32 cikánů co dělají moc peněz na důchody nepřinesou.
bula

#60 Re:

2013-08-24 10:01

#25: -

Ráda přispěju na maringotky, když odtáhnou, nemakačenka

morgana

#61 Re: Opravdu nevím kde jste pobrali

2013-08-24 21:19

#3: Alexie - Opravdu nevím kde jste pobrali

Ano, dostávají speciální dávky.  V Chomutově za ně platí město nájmy. Nedoplatky za energie atd. Jsem samoživitelka mám dceru, která ještě studuje a na nic nemám nárok, protože chodím do práce. Mám dvě zaměstnání, abych ten nájem a to všechno mohla zaplatit. Dávky bych nezrušila, jen bych je dala těm, kteří určitou dobu chodili do práce, prostě podle odpracované doby.


Nepřihlášený uživatel

#62

2013-08-30 23:03

nechci živit nepřizbusobive černé obyyvatele.nebudu tolerovat jejich chování a nepřispěju na nic dokud se to nezmení.protest za druhym kvuli nim.
pety

#63 slepičí rozum poslanců a prezidenta

2013-08-30 23:07

Máme živit cikány, mají nárok na vše ale když mi jsme potřebovali tak jsme dostali na ůřaděě seřváno co tam lezem at jdem makat. a cikan vyjde vysmatek a spokojenej. dávky bych dal od určitych hodin. a nebo spíš mimo černou plet. za mnesic se mi narodi dcera jak prijde k tomu aby nesnasela cikany ? jednoduse , chovaj se jak hovada

Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Snižte to

2013-10-10 12:46

#2: Adam - Snižte to

Proč nesnížit politikům platy a těm co roskrádají stát hnupové a ti co zvolíte budou ještě kráct a vevětším ale vy se jen vozíte po cigánech, to je zlomek co dostávají romové od sociálek ale miliardy kradou běloby

videafilosofie.webnode.cz

#65

2013-11-08 10:31

Jděte s tou perzekucí chudých a vyloučených do háje.
Práci nemá kde kdo včetně vysokoškoláků...
Dnes cikáni, zítra vy...

Spíš by se mělo řešit, jak lépe distribuovat bohatství a zvýšit rovnost lidí.
Né házet na ty dole, vyloučené a chudáky vinu za současnou krizi systému...

Co si na cikánech vezmete?..
Je potřeba se zaměřit na to kdo má majetek a moc a né na ty co jsou nejvíce v prdeli a nejvíce v háji...

Ale jo jasně.. Pogrom na cikány je snadnější, než jít proti těm nejbohatším a nejmocnějším kteří to řídí.. Nebo se zamyslet nad tím že růst znamená současně zadlužení. Peníze jsou jednotkou pro měření dluhu...
A myslíte si, že jste to zrovna vy vyhráli a ostatní dluží vám?
- Nejde o to, někoho násilně mordovat či sebrat chudákům pár korun aby byly nuceni jít do obchodu krást rohlíky potažmo jít smrdět do vězení (kde jsou náklady vyšší než u důchodce a žrádlo tam je strašné - nejvíc stojí hlídání a byrokracie...)
Chce to změnu systému...

Lidi, probuďte se...

Nepřihlášený uživatel

#66

2013-11-23 17:14

jsem pro rovná práva všech občanů ČR tedy i romů kdybych nepracoval žádné sociální dávky bych nedostal to samé by mělo platit i u romů a jestli je toto rasizmus tak jsem rasista a nestydím se za svůj názor
Jana

#67

2014-04-07 09:05

Podle mého názoru se má stát starat především o ty, co mu platí provoz, tj.poplatky a daně.Zdaňují tady extrémně nas mladý lidi.my si musíme koupit byt, nikdo nám nic zadarmo nedá.Proč mám ze svých daní živit vyžírky?proč jdou moje daně do zdravotnictví, ne na mě ale na ně? Nic přece není zadarmo, a bez práce nejsou koláče.kdyby stát nepidporoval flákače a vyžírky'my mladý bychom tu mohli mít i dítě, ale takhle...to ani nápad.pořád slyším, jak nejsou peníze na důchody.Dám vám radu, zefektivněte vyběr daní, podporujte slušné lidi, pro které slovo práce není sprostým slovem, seberte poslancům nadstandardní platy, náhrady.když je nemocný tak všem rovný metrem, první 3 dny nic, ne plný plat jajo doposud.Podporujte nás mladý,a motivujte nás k tomu, abychom tu chtěli žít a mít děti.tj,nové daňové poplatníky.

Nepřihlášený uživatel

#68

2014-04-07 09:18

Trestně právní zodpovědnost a vymahatelnost práva pro politiky, co uzavírali nevýhodné smlouvy a páchali tím zpronevěru daní, nás slušných lidí, co je platíme.solidaritu pouze k těm, co pracovat chtějí a hledahí si práci.vyssí odpočty na děti, vyživované osoby, zrušebí socialnich davek, porodne a dalsi davky jen tem co na ne vydelali.pokud si nekdo porizuje vic jak 1 dite,at si zivi jak chce, prumer je 1.snizit odvody bezdetnym,aby si mohli pripadne porid byt a take zalozit rodinu.nenutit nikomu oravdy,at si kazdy zije pidle sebe,jak mu to vyhovuje.Myslete globalne, ne likalne, jsme soucas EU.casy se meni....omezte take pocet pristehovalcu,kteri by pro stat byli hrozbou, ekonomickou, zdravotni a socialni, a take nechteji prijimat nasi kulturu, zvyky, nabozenstvi, napr.muslimy.vsude v EU jsou s nimi jen problemy.ny problemu v cr mame svyzirkama dost, dalsi nepotrebujeme, nebo jo?ja teda ze svych dani cizaky z 3 tich zemi, indocechy zivit nechci.potrebuju pebie pro sebe na duchid a na zdravotnictvi, oni jsou mi fuk,at jdiu odkud prisli
JAJA

#69 Re: utopista

2014-09-23 20:44

#59: - utopista 

 Nejhoší je, že jejich děti naší společnosti nepřinesou vůbec nic. Doma nemají žádnou motivaci k práci.Rodí děti jako koťata kvůli sociálním dávkám.Už si to konečně uvědomme, že tato populace nikdy do státní kasy ničím nepřispěje, jen z ní bude brát,až na světlé vyjímky.Naši politici stále přemýšlí jak z nás pracujících získat peníze, aby bylo na tuto nepracující menšinu. Souhlasím plně s panem Čunkem.

kraken

#70 Re: Re: utopista

2020-06-30 00:57

#69: JAJA - Re: utopista 

přesně tak jsou to hovada .