zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

#77

2015-11-03 11:18

ČR nemůžeme dále tolerovat xenofobní ideologie jako je islám. Pokud chtějí muslimové dostat azyl v naší zemi, pak se musí zřeknout svých barbarských zvyků a přizpůsobit se naší kultuře, jinak mají smůlu a nechť si táhnou zpět, odkud přišli. Nikdo není povinný přijímat uprchlíky stůj co stůj, i když ti opovrhují jeho kulturou a na oplátku za jeho štědrost se mu budou mstít formou rabování, znásilňování a teroristických útoků! - Šaríu je třeba zakázat ve všech aspektech, nedovolme bujení středověkýho tmářství v demokratické společnosti!


Nepřihlášený uživatel

#78 Re:

2015-11-03 14:23

#77: -  

 Souhlasím. Děkuji za komentář. S pozdravem Bc. Vladimír Holiš, autor petice.

HK

#79

2015-11-03 15:02

Doporučuji přečíst, pokud přesně nevíte, co je Šaría (například tady):

http://www.uloz.to/x6k5hkzx/pravo-saria-pro-nemuslimy-pdf


Nepřihlášený uživatel

#80 Re:

2015-11-03 15:33

#76: -  

 Děkuji. 

hudry

#81 Re:

2015-11-03 16:47

#77: -  

V podstatě máte naprostou pravdu, ale bohužel, bohužel ... Chyba se stala už v odbobí, kdy byly církve registrovány (kdy byla povolována jejich právní existence). Tehdejší úředníci ať už z blbosti, z neznalosti či z jiných důvodů neporovnali zásady té které církve na soulad s našimi zákony a povolili i církve jejichž chování je možné dle našich platných zákonů označit na zločinecké!!!. O tom jistě žádný soudný člověk nebude pochybovat! Bohužel je to ale už jednou povolené (a nejenom u nás) a je otázka zda se s tím vůbec dá ještě něco dělat. Obávám se, že tetku Šabatovou by asi klepla Pepka kdyby o zákaz těcho církví (jej jich více) někdo usiloval. Ale stejně bychom to to neměli vzdávat. Ale že by se muslimové vzdali své středověké, vyloženě potroublé víry, to je zcela vyloučeno. Jediná možnost je nepouštět je sem, aby hlavou o zem tloukli na svých koberečcích neomezeně ve svých zemích ... Suma sumárum: protiprávní náboženství se vůbec neměla povolovat. Tahle jsme v situaci - jak u blbejch - kdy máme zákony přímo protichůdné. Jeden např. říká NEZABIJEŠ, zatímco jiný říká MUSIŠ ZABÍT !!! Ať žije středověké tmářství v 'moderní' EU!

 


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Re:

2015-11-03 18:14

#81: hudry - Re:  

Mě inspirovalo mimo jiné i  Vaše vyjádření o tetce Šabatové, víte  čekám, na vhodný okamžik, kdy si opět pustí pusu na špacír a začne obhajovat něco z islámu co je vyloženě proti listině Lidských práv a svobod. V takovém okamžiku, ať to udělá kdokoliv , je mi to vcelku jedno,  opět tuto petici značně zviditelním, hlavně její obsah. Mě  v začátku k této petici inspiroval okamžik, kdy jsem v nějakém pořadu viděl jak se nějaký představitel islámu, snažil propagovat kulturní  a nevýbojný islám. V tom okamžiku bylo jasné že se něco musí začít dělat. Pokud víte tak šária je soubor pravidel, které každý muslim musí upřednostňovat. A přesně na to sázím. Tady jde o strašně moc a jednoduché to určitě nebude. Nemůžu útočit proti církvím, to bych pohořel hned na začátku, a bez šancí na úspěch. Takže pro mně je jediná možnost získat velkou podporu, a omést to politikům o hlavu. 

 Opět díky za podporu

               autor petice, Bc. Vladimír Holiš


Nepřihlášený uživatel

#83

2015-11-03 20:19

přestává to být legrace. Jenom přihlouplý sluníčkáři si neuvědomují vážnost situace.
Martin Pospíšil
Brno

#84

2015-11-03 22:14

Barbarské zvyky islámu v podobě práva šaria je třeba postavit plně mimo zákon. Bohužel legislativa EU jde zatím zcela opačným směrem, existuje spousta výjimek pro muslimy, z kulturních důvodů jsou udíleny za ty stejné prohřešky nepoměrně nižší tresty než nemuslimům. Někde už chtějí kriminalizovat samotnou kritiku islámu, ať je jakkoliv oprávněná. Především v Německu sílí hlasy z vrchních pater za omezení svobody slova a cenzuru sociálních sítí. Zajímavé, najednou už nejsme Charlie? Necháme si vzít poslední zbytky naší svobody? To jsme se ani po tolika letech života pod jhem totalitního režimu nepoučili a opět strkáme hlavu na špalek? Nedopusťme, abychom se dostali do tak zoufalé situace jako země západní Evropy, jsme to dlužni našim dětem. Nedopusťme, aby vyrostly do nesvobodné totalitní země jako občané druhé kategorie.


Nepřihlášený uživatel

#85

2015-11-04 08:33

Je stále pravděpodobnější, že v pořadí třetí etapa dobývání (conqisty) Evropy muslimskými Araby a dalšími vyznavači Koránu nabývá v současnosti na intenzitě a je díky Frau Merkel a jí podobných europoliitiků, na nejlepčí cestě k úspěchu. Je nepochopitelné, že hlasy o tom, že jde o problém existence Evropy a Evropanů jako takových, jsou vydávány za extrémizmus a prakticky se prý ozývají jen od skupin obyvatel, označovaných za extrémistické. Při tom extrémní je právě cílený pochod statisíců obyvatel muslimského vyznání s neskrývaným cílem usídlit se v křesťanské Evropě a to v co největších počtech! Extrémní je napomáhat tomuto „Drang nach Westen“!

Je dobré připomenout si, že výboj islámců do Evropy začal už za 81 let od od založení Arabské islámské říše ( Mohamedův návrat do Mekky r.630 - r.711 vylodění na Pyrenejském poloostrově) a s krátkými přestávkami trvá, přes na př.dobytí Konstantinopole, pokus o dobytí Vídně Turky, Rusko - tureckou válku, atd., dodnes.

Je jen na nás Evropanech, zda tato etapa arabské conqisty bude úspěšná. Poslední reconqista (vyhnánání Arabů z Evropy z Pyrenejského poloostrova) trvala téměř 500 let (cca 1000 - 1492). Snad tentokrát nedopustíme, aby se dějiny opakovaly, i když současní evropští "státníci" (v uvozovkách proto, že je mně proti srsti ty šmejdy nazývat státníky) se z historie evidentně nepoučili a ani poučit nechtějí! Dostali jiné instrukce.

Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2015-11-04 10:25

#83: -  

 Souhlasím. A díky za podporu.

              Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#87 Re:

2015-11-04 10:35

#84: Martin Pospíšil -  

Dobrý den, 

nemyslím si. Právě proto odkazuji na na případ Refeh Parisi versus Turecko, který předpokládám,může být  základem pro zákaz  práva šaría. V tom rozhodnutí Soud pro lidská práva, Strasbourg, už v  roce  2003 rozhodl, že právo šariá není slučitelné s demokracií. Takže parlament se bude muset rozhodnout, buď se zachová nedemokraticky, a popře toto rozhodnutí a v takovém případě, bude iniciována žaloba k soudu pro lidská práva, nebo výslovně právo šária zakáže. Nevím k čemu se politici rozhodnou. Ale myslím si že se politici začínají bát o své posty, takže pokud vznikne dostatečně silný mediální tlak? Kdo ví? 

Hezký den a díky za  podporu

              S pozdravem

                       Bc. Vladimír Holiš, autor petice


Nepřihlášený uživatel

#88

2015-11-04 14:52

Právo šaria je odporná věc. Zaráží mě, že se ho hate free culture zastává. Věděl jsem, že jde o zhrzená individua inklinující k extrémním ideologiím multikulturalismu a islamismu, ale že až tak?


Nepřihlášený uživatel

#89 Re:

2015-11-04 15:21

#88: -  

 Dobrý den,

tak to je zajímavé, pokud víte, kteří lidé konkrétně se zastali práva šaria, tak pozor, to je žalovatelné a na to mimo jiné také čekám.  Máte k takovému konkrétnímu případu dokumentací? Dá se to doložit? Dejte prosím vědět. Prostřednictvím komentářů.

 Díky za podporu a komentář

              Bc. Vladimír Holiš, autor petice

hudry

#90 Čím více zákonů tím lépe ?

2015-11-05 16:31

Díval jsem se na "DVTV" kde Drtinová zpovídala senátora Velebu. Pominu tu skutečnost, že Drtinová tam s drzostí sobě vlastní pavlačovým způsobem furt skákala Velebovi do řeči a snažila se mu tvrdošijně vnutit svůj způsob nazírání na problém. Jde spíše o to, že Veleba tam odsoudil islám a problém navrhl řešit přímo geniálním způsobem. O co šlo? Islam ponižuje ženy, takže Veleba uvažuje o tom, že navrhne nový zákon, ve kterém bude zakotveno, že ženy mají stejná práva jako muži!!! Myslím, že další komentář je zbytečný ...


Nepřihlášený uživatel

#91 Re: Čím více zákonů tím lépe ?

2015-11-05 22:02

#90: hudry - Čím více zákonů tím lépe ? 

ČT je jeden z největších sponzorů organizace HATE FREE. A tato organizace  je  placeným propagátorem islámu. A To mluví za vše. Mě v ČT 24 tuto petici odmítli.  Stačí? Jedině vyvinutím zatraceně silného nátlaku na politiky budeme moci  něco změnit. A to zkouším takhle. 


Nepřihlášený uživatel

#92

2015-11-06 15:42

Kniha:
Právo šaría pro nemuslimy
Warner Bill
HK

#93 ORe:

2015-11-06 19:54

#92: -  

 Odkaz jsem dal v příspěvku #79.


Nepřihlášený uživatel

#94

2015-11-06 20:26

Tak jako byla postavena mimo zákon ohavná ideologie nacismu, tak by měl být postaven v demokratické zemi mimo zákon komunismus a především pak totalitní islám!


Nepřihlášený uživatel

#95 Re: ORe:

2015-11-06 23:16

#93: HK - ORe:  

 Vím o tom, a děkuji. Přeposlal jsem to několika lidem, aby se jim otevřely oči.

                          autor petice.

udw

#96 Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-07 11:36

#1: hudry - Případný zákaz je zbytečný 

 máte sice pravdu, že tady platí naše zákony... Ale jak je teda podle Vás možné, že čeští muslimové dostali vyjímku ze zákona O týrání zvířat na halal porážky... To znamená, že je na našem území smějí beztrestně vykonávat!!! A pokud se nemýlím, tak halal porážky jsou v právu šaría zahrnuty také!!!


Nepřihlášený uživatel

#97 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-07 16:28

#96: udw - Re: Případný zákaz je zbytečný 

 Máte naprostou pravdu, tč. zjišťuji, jak je něco podobného možné, myslím si že by to mohlo být dokonce, i žalovatelné, ale na druhou stranu v této oblasti je obrovský lobbing, točí se tady spousta peněz, takže myslím si že je to celkem jasné. Peníze. Co jiného? 

hudry

#98 Re: Re: Případný zákaz je zbytečný

2015-11-07 16:29

#96: udw - Re: Případný zákaz je zbytečný 

Nevím, jestli jste mě pochopil. Naše zákony zde sice jakoby platí, ale v mnoha, mnoha případech se na nich v tichosti neulpí, nebo se udělí vyjímka. Vemte např. "Všichni lidé jsou si rovni". Šária: "Ženy jsou podřadní-méněcenní živočichové, které je možno (nutno) bít, kamenovat apod." Tak co tu platí? Logicky Listina, takže Šaria je (měla by být) atomaticky neplatný cár papíru a její zákaz je proto jeví jako zbytečný. A je tomu tak, fakt Šaria automaticky neplatí? Tůdle! Je nutno vydat další zákon, který duplictně říká, že Listina přece jenom platí ?!? A stejný guláš je i v "našich" zákonech. Např.: Diplomatem může člověk být do 70 let věku! Šmytec! Pak se zjistí, že 2 "veledůležité" promimentní pratetky už jsou za, a tak se zákon kvůli nim změní. K čemu pak jsou takové "zákony"? Na dvě věci. Jak u blbejch !!!


Nepřihlášený uživatel

#99

2015-11-08 08:49

nechci v česku ani v evropě právo šária řezani ruku za kradež ukamenovani za cizološstvi bičovani za požiti alkoholu ad jdou muslimové do hajzlu pokud budou muslimové po nas chtit respektovat právo šária a učit korán nebo utočit vezmu do ruky zbran a začnu použivat sva práva oko za oko zub za zub pokud namě pujde muslim z mačetou ja si vezmu motorovou pylu nebo katanu uvidime kdo bude utikat ja před nikim neutikam lide utikaj předemnou a OSN by měla přestat chranit muslimy

Nepřihlášený uživatel

#100

2015-11-08 15:30

Nemá to tu co dělat.