zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky


Nepřihlášený uživatel

/ #85

2015-11-04 08:33

Je stále pravděpodobnější, že v pořadí třetí etapa dobývání (conqisty) Evropy muslimskými Araby a dalšími vyznavači Koránu nabývá v současnosti na intenzitě a je díky Frau Merkel a jí podobných europoliitiků, na nejlepčí cestě k úspěchu. Je nepochopitelné, že hlasy o tom, že jde o problém existence Evropy a Evropanů jako takových, jsou vydávány za extrémizmus a prakticky se prý ozývají jen od skupin obyvatel, označovaných za extrémistické. Při tom extrémní je právě cílený pochod statisíců obyvatel muslimského vyznání s neskrývaným cílem usídlit se v křesťanské Evropě a to v co největších počtech! Extrémní je napomáhat tomuto „Drang nach Westen“!

Je dobré připomenout si, že výboj islámců do Evropy začal už za 81 let od od založení Arabské islámské říše ( Mohamedův návrat do Mekky r.630 - r.711 vylodění na Pyrenejském poloostrově) a s krátkými přestávkami trvá, přes na př.dobytí Konstantinopole, pokus o dobytí Vídně Turky, Rusko - tureckou válku, atd., dodnes.

Je jen na nás Evropanech, zda tato etapa arabské conqisty bude úspěšná. Poslední reconqista (vyhnánání Arabů z Evropy z Pyrenejského poloostrova) trvala téměř 500 let (cca 1000 - 1492). Snad tentokrát nedopustíme, aby se dějiny opakovaly, i když současní evropští "státníci" (v uvozovkách proto, že je mně proti srsti ty šmejdy nazývat státníky) se z historie evidentně nepoučili a ani poučit nechtějí! Dostali jiné instrukce.