Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7001 Imigrace zničila Švédsko, říká matka mladé ženy ubodané na ubytovně

2016-01-31 19:45

Matka 22leté humanitární pracovnice Alexandry Mezherové, kterou v pondělí ubodal ve švédském městě Mölndal v ubytovně pro neplnoleté běžence bez rodičů mladý uprchlík, nepochybuje, že na tragické smrti její dcery se podepsalo i chování švédských úřadů.

odu na mlýn jí dodala také policie, jež sice z vraždy obvinila Júsufa Chalífa Núra, 15letého Somálce, současně však přiznala, že z těchto tří údajů nemusí pravdě odpovídat jediný. Tento „dětský utečenec“ může být dospělý a pouze předstíral, že je sirotek.

A vyšetřovatelé nemusejí ani znát jeho skutečnou totožnost včetně země původu. V ubytovně poblíž Göteborgu žije mládež od 14 do 17 let, avšak Chimene Mezherová, Alexandřina matka, má za to, že tito „sirotci“ často o svém věku lžou. „Dcera se starala o velké, silné chlapce, vlastně o dospělé muže. Pár jich tam bylo mladších než osmnáct, ale zbytek tvořili ti starší, mohli mít 23 až 24 let.

Úřady se nechaly obelhávat. Ať mi nikdo netvrdí, že nerozezná 15letého hocha od 25letého chlapa,“ řekla listu The Daily Telegraph.

„Vyprávěla nám, že tam má dva ze Somálska, nikdy však nemluvila o tom, že by s nimi byly nějaké potíže. Nikdy jsem od ní neslyšela, že se tam bojí pracovat. Myslím, že mě chtěla chránit, nechtěla mě vyděsit,“ popisuje dceřino působení mezi imigranty matka čtyř dětí, která do Švédska přišla v roce v roce 1991 z Libanonu.

Několik hodin před vraždou varoval Alexandru, absolventku psychologie, její přítel z ubytovny, že z kuchyně zmizel nůž. Nikdo to však neřešil. „Imigrace zničila Švédsko. Jen slepý nevidí, že jich přichází víc, než kolik může země přijmout. I děti, které si sem pustili, jsou kriminálníci,“ podotýká matka.

Varování, jež nikdo nevyslyšel

Potvrdila, že zažaluje úřady, protože škrty vedly k nedostatku zaměstnanců, takže ti zbývající museli často pracovat bez sebemenší ochrany. Inspektoři na to však sociální správu upozorňovali.

„Ani vedení ubytovny, ani radnice však stížnosti neposlouchaly. Bylo jen otázkou času, kdy se něco podobného přihodí,“ řekl bývalý terapeut střediska. Víc utečenců a také víc násilí Počet násilných incidentů v azylových domech se zdvojnásobil: ze 148 v roce 2014 na loňských 322.

Do Švédska přišlo loni 35 tisíc dětí a mladistvých, čtvrtina a všech žadatelů o azyl. Třetina z nich ubytovny opustila a zmizela. Je zřejmé, že řada z nich o svém věku a původu lhala. Nejpočetnější vlna dorazila na podzim.

„Je to, jako by se u nás najednou objevilo tisíc nových školních tříd,“ řekl Morgan Johansson, ministr pro spravedlnost a přistěhovalectví. Podle švédských zákonů se o děti a mladistvé bez doprovodu musí postarat obec či město nejbližší místu, kde běženci vkročili na švédskou půdu. Zároveň automaticky získávají nárok na přednostní zacházení.

Debilita švédských úřadů je neuvěřitelná a tahle vláda prosím zrušila volby, aby se mohla udržet u moci co nejdéle, protože jí bylo jasné, že takové kolaborantské svině by krom pár uřvaných zamindrákovaných sluníčkářů, kteří mají potěšení z toho, že mohou škodit vlastní zemi, už nikdo nevolil. K moci by přišli Švédští demokraté, skutečně demokratická strana, která by v zemi konečně zavedla pořádek a zatočila se sluníčkovou totalitou, proto se stávající mocenská klika snaží co nejvíce oddálit svůj nezvratný pád!


Nepřihlášený uživatel

#7002 Desítky zakuklenců vzaly útokem nádraží ve Stockholmu, cílem byli migranti

2016-01-31 19:50

Desítky maskovaných mužů zaútočily v pátek večer na stockholmském nádraží na migranty. Před útokem rozdávali letáky s názvem „Už dost“ a textem namířeným proti uprchlíkům, který se zmiňuje i o sociální pracovnici Alexandře Mezherové, již v ubytovně pro uprchlíky ubodal údajně nezletilý Somálec.

Mluvčí stockholmské policie Towe Haag uvedl, že se skupina „shromáždila za účelem útoku na děti migrantů“. Policisté podle něj nyní prověřují text letáku, který útočníci rozdávali.

Podle dánských médií, která v sobotu odkázala na několik svědků útoku, si však muži v černých kuklách vybírali každého, kdo nevypadal „jako etnický Švéd“. Policie uvedla, že útočníků bylo 50-60. Podle médií mohlo jít o fotbalové chuligány.
„Viděl jsem nejméně tři osoby, které zbili. Nevypadalo to jako fotbalová výtržnost. Měl jsem docela strach, tak jsem raději odešel,“ řekl svědek útoku deníku Aftonbladet.

„Po celé zemi se šíří informace, že policie už nezvládá prevenci a vyšetřování zločinů, které zasáhly švédský lid. V některých případech, například při poslední vraždě ženy zaměstnané v domově pro takzvané děti uprchlíků bez doprovodu v Molndalu, to došlo tak daleko, že komisař národní policie věnoval více sympatií pachateli než oběti,“ stojí v letáku, který tak odkazuje ke smrti 22leté Alexandry Mezherové, kterou ubodal údajně 15letý Somálec.

Nádraží není bezpečné, varovala policie

V souvislosti s útoky byl v sobotu zadržen 47letý muž, který měl udeřit policistu pěstí do tváře. Kvůli porušení veřejného pořádku byli v pátek v noci zadrženi také tři mladíci.

Minulý týden varovala švédská policie, že stockholmské hlavní nádraží přestalo být bezpečným místem poté, co jej začaly okupovat gangy nezletilých Maročanů, kteří okrádají kolemjdoucí a sexuálně obtěžují ženy.

Podle posledních odhadů žije ve Stockholmu asi 200 marockých dětí bez střechy nad hlavou. Kromě nich se v metropoli pohybují stovky dospělých Maročanů.


Není se čemu divit. Když vláda, která opovrhuje vlastními občany, dává přednost cizákům, když policie nezvládá situaci s imigranty, policisté se bojí zasahovat proti skupinám vetřelců, aby nebyli obviněni sluníčkovou havětí z rasismu, média z politické korektnosti mlčí a tutlají případy imigrantského násilí, tak nezbývá nic jiného, než aby vzal spravedlnost do svých rukou lid! Tahle kolaborantská pseudohumanistická svoloč zavedla naše země až na pokraj občanské války! Lidi volte jen ty strany, které to s naší zemí myslí upřímně a ne probruselské řiťolezce, kteří by nás nejraději přivedli do té samé situace jako ve Švédsku, Německu, Francii, Holandsku, Belgii, Británii!


Nepřihlášený uživatel

#7003

2016-01-31 20:27

Je to jediný způsob pro záchranu našich dávných hodnot a tradic České Republiky nehledě na otázky bezpečnosti .V Hanburgu křičí z výškových stožáru prez amplion muslimské korany modlitby teto zločinecké bandy která je nesnašenliva s našimi Křesťanskými hodnotami. (Viz video YouTube http://youtu.be/anJ2fhZYm1Q) Pokud se to Paní Merkel líbí ať si vybere pokojíček vedle takových mešit a nebo stožáru a muže si to užit naplno až ji tato zločinecká banda okrade a nebo podřízne.

Nepřihlášený uživatel

#7004

2016-01-31 21:34

                           


Nepřihlášený uživatel

#7005

2016-02-01 02:30

                              


Nepřihlášený uživatel

#7006

2016-02-01 17:35

R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video

Nesleduji příliš slovenskou politickou scénu a pokud jí věnuji pozornost, tak jen v  souvislosti s V4 a především v souvislosti s otázkou uprchlíků. Televizi mám převážně zapnutou jen jako kulisu a převážně čt24 – a to především pro možnost srovnávání, jestli a jak prezentuje ta dění doma i ve světě, o kterých se sama dočtu na internetu. Ale ve večerních hodinách, kdy už je i po televizních novinách na hlavních zpravodajských kanálech, přepínám. Přitom jsem zaregistrovala (což neznamená totéž, že sleduji, protože nesleduji ), že v Česku se rozeběhly dva turecké seriály, kde první nese název „Kriminálka Istanbul“ (přičemž ale ve skutečnosti -náhodou?- jde o německý seriál) a druhý se jmenuje nějak „Láska a odplata“ (a to už je čistě turecký seriál) a v obou je nějakou formou prezentována muslimská víra (což by za jiné situace, než v jaké se Evropa nachází, nestálo za pozornost).

Ale při pozdně večerním přepínání jsem narazila i na slovenskou obdobu Otázek VM, na pořad, který má na Slovensku název „O 5 minut 12“. Běžně bych pořad přeskočila, ale trefila jsem se zrovna do části, která mě zaujala. A byl to okamžik, kdy se slovenský premiér Robert Fico dožadoval odpovědi na otázku uprchlických kvót po někom, o kom jsem v té chvíli nevěděla, kdo to je. Ale ten dialog, přesněji neschopnost odpovědět, resp. veliká schopnost mlžení toho, který byl tázán, mě zaujala natolik, že jsem si dohledala, že vedle Roberta Fica byl druhým hostem slovenského pořadu „O 5 minut 12“ nějaký Ján Fígeľ.

VICE-R.Fico: „IS má tisíce syrských pasů“. Slovenský „křesťanský“ multikulti sluníčkář nebyl schopen odpovědět na otázku uprchlických kvót. Video


Nepřihlášený uživatel

#7007

2016-02-01 17:38

Nenáviděná migrace v Evropě vyvolává emoce a reakce, jenž se nápadně podobají radikalizaci předválečného Německa, která vynesla na vrchol moci Adolfa Hitlera!

Téměř denně jsme „bombardováni“ informacemi o imigrantech, co dělají, co nedělají, co chtějí nebo by měli dělat, kdo o nich co řekl. Většina výroků jsou, bohužel, s odpuštěním „žvásty“. Ba co hůře, radikální žvásty. Ti z vás, kteří jsou proti přijímání imigrantů, mne nyní proklínají za mou drzost. Ti, kteří stojí na druhé straně, mi blahořečí a čekají, jak se můj monolog rozvine. Zklamu tedy rovnou obě strany, protože obě křičí do světa hlouposti.

Pro mne je až zarážející, jak málo rozumu lidé projevují. Pochopím obyčejného člověka, který denně prožívá mediální masáž. Který má strach, protože neví. A on po něm vlastně nikdo nechce, aby věděl, jen aby se rozhodl. A člověk je tvor společenský, takže se prostě přidá na jednu nebo druhou stranu, jen aby někde byl. Nepochopím ale politiky, kteří by měli být „těmi nejlepšími z nejlepších z nás“. Tak, teď už jsem, myslím, urazil všechny, takže to můžu rozvést.

VICE-Nenáviděná migrace v Evropě vyvolává emoce a reakce, jenž se nápadně podobají radikalizaci předválečného Německa, která vynesla na vrchol moci Adolfa Hitlera!


Nepřihlášený uživatel

#7008

2016-02-01 19:17

VIDEO: 17-letá dívka v Dánsku se ubránila znásilnění nedaleko uprchlického centra, ale režim jí teď stíhá za nedovolené „ozbrojování“ pepřovým sprejem! [CZ Titulky]


Policie v Dánsku se zase jednou předvedla s klasickým policejním myšlením. Nezletilou 17-letou dívku se nedaleko azylového centra v Kodani pokusil znásilnit neznámý muž. Dívku povalil na zem a chtěl z ní svléct oblečení. Dívka se nedala a nastříkala útočníkovi do obličeje pepřový sprej, čímž se zachránila. Celou věc šla nahlásit na policii, ale světe div se, policisté se v Dánsku zachovali jako obyčejní „fízlové“. Statečnou dívku totiž obvinili z nedovoleného ozbrojování, protože nošení a použití pepřového spreje je v Dánsku zakázané.


VICE-VIDEO: 17-letá dívka v Dánsku se ubránila znásilnění nedaleko uprchlického centra, ale režim jí teď stíhá za nedovolené „ozbrojování“ pepřovým sprejem! [CZ Titulky]

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-02-01 19:22


Riko

#7010 Re: Re: Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta

2016-02-01 23:04

#7000: - Re: Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta  

 Vidím to stejně, jen bych k těm ideologiím přidal ještě feminismus a homosexualismus, EU má vůbec hodně úchylek. Když vidím, s jakým nasazením někteří i bez pádných argumentů hájí do roztrhání těla EU, to je úplné zaslepení, někdy hraničící až se šílenstvím. A takové ovce budou někomu kázat o zblbnutí manipulací lidí totalitníma režimama. Jo sjednocená Evropa je moc dobrá myšlenka, ale vzalo se to z toho nejhoršího konce a všechno dobrý přišlo vniveč.


Nepřihlášený uživatel

#7011 Re: Žilková, toť kráva neskutečná

2016-02-02 14:10

#7005: -  

 Takový cynismus, s jakým Žilková urazila všechny oběti silvestrovských útoků či nezletilé návštěvnice hudebního festivalu ve Švédsku, stejně jako všechny utlačované muslimské ženy, to je něco nevýslovně odporného. Je to slizská hyena! U mě tím klesla na absolutní dno. Do teď jsem ji měl za podprůměrnou herečku, ale nyní je podle mě špinavá buranská kráva, které se doufám taky dostane kulturního obohacení – nasucho do análu a kyselinou do toho jejího hnusnýho xichtu! 


Nepřihlášený uživatel

#7012 Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-02 18:34

Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce po tom, co je požádali, aby se přestali chovat agresivně.

Incident nahrál na mobilní telefon obyvatel Mnichova Tom Roth, pak snímek zveřejnil na sociální síti.

Podle slov svědka začal jeden z mužů obtěžovat ženu, ona ho ale odstrčila. Pak muž silně udeřil do okna. Cestující požádali muže, aby se přestal chovat agresivně, a jeden ze starších Němců ironicky pohladil jednoho z uprchlíků po hlavě.

Více: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce


Nepřihlášený uživatel

#7013 BRITANIE PATRIOT POCHOD ZA VLAST

2016-02-02 19:38

Patriotická strana, Británia na prvom mieste, pochodovala ulicami Lutonu vo Veľkej Británi (60km od Londýna). Narazili na odpor miestnych moslimov, ktorý prehlasujú, že mi toto mesto patrí a preberajú krajinu... Pôvodní Briti boli veľmi vďační za prítomnosť predstaviteľov kresťanstva a britskej kultúry.


VICE-Moslimovia v Británii - Preberáme túto krajinu | SK titulky


Nepřihlášený uživatel

#7014 UMELE VYVOLANA NEMOC VIRU ZIKA PRO PODMANENI SVETA NWO POSILA VIRE DO ZEMI ZIKA,EBOLA,AIDS

2016-02-03 09:55

Video: Virus Zika. Nová zpráva – z člověka na člověka se přenáší, a to pohlavním stykem

Nechtěla jsem o viru Zika psát, protože každý o něm slyší ze všech stran. Všichni už vědí, že je nebezpečný především pro těhotné ženy, protože těm se pak rodí děti s tzv. mikrocefalitidou, tzn. s nedostatečně vyvinutým mozkem. Doporučení pro ženy v nebezpečných oblastech zní – neotěhotnět. Doporučení pro ženy v „bezpečných“ oblastech zní – nejezdit do nebezpečných oblastí.

A co s Evropou (analogicky se Severní Amerikou) ?

Už na začátku evropské uprchlické vlny mě napadlo, že až bude maximum lidí koncentrováno na jednom místě, pak – kromě konfliktu mezi přistěhovalci a domácími – bude stačit nějaký ten virus. A virus Zika se zdá být geniálním, protože jako by říkal: „Kdo nepadne v konfliktu, toho dodělá komár“. Je to jako vypustit milióny malých dronů…

Virus Zika se z člověka na člověka přenáší

O viru Zika se píše, že 80% lidí nepozná, že ho má, protože onemocnění má průběh jako běžná chřipka. Překvapovalo mě, s jakou rychlostí byla zjištěna souvislost mezi virem a poškozením dítěte těhotné ženy, ale brala jsem, že za současné úrovně vědy a po 60-ti letech od objevení viru to nemusí být nic zvláštního. Ale stejnou rychlostí je zde další objev: virus se z člověka na člověka přenáší, a to pohlavním stykem. Takže pokud jde o Evropu (a severní část Ameriky), tak nejen že existuje komár, který v těchto pásmech v létě přežije, ale navíc se virus přenáší bez ohledu na komára, viz čerstvá zpráva z amerického Texasu: Ve Spojených státech byl identifikován první případ přenosu viru Zika z člověka na člověka. V Texasu zaznamenaly nákazu člověka prostřednictvím sexuálního kontaktu s osobou, která předtím onemocněla při cestě do oblasti, kde toto onemocnění existuje (více a video zde).

VICE-Video: Virus Zika. Nová zpráva – z člověka na člověka se přenáší, a to pohlavním stykem


Nepřihlášený uživatel

#7015 NESMIME PREJIT NA EURO PROTOZE DOLAR A EURO PADAJI

2016-02-03 10:03

VIDEO: Ruské „západní“ banky krvácí, 70 tisíc Rusů nezvládá splácet dolarové a eurové hypotéky. Saúdská Arábie páchá v rámci OPECu sebevraždu, rodina Saudů má nůž na krku! [CZ Titulky]

Více než 70 tisíc Rusů nemá peníze na splácení svých eurových a dolarových hypoték, které si vzali v dobách, kdy ruský rubl díky vysokým cenám ropy profitoval a zahraniční měny byly výhodné, protože nabízely na hypotečním trhu nižší úrokové sazby pro žadatele. To je teď historie a měsíční splátky hypoték v dolarech převyšují mnohdy celorodinné příjmy. Vláda nedovolí, aby se lidé ocitli na ulici, ale na druhé straně vláda zahraničním bankám nepomůže. Ty jsou tak v pasti a je proto logické, že právě ruský zahraniční bankovní sektor nyní v Evropě tlačí na zrušení sankcí proti Rusku. Největší aktivity mají v Rusku právě banky německé a francouzské. Pokud sankce proti Rusku neskončí, budou muset tyto cizí banky nejen z Ruska odejít, ale i odepsat obrovské ztráty. Restrukturalizace totiž nepřichází v úvahu, v Rusku mají nárok na pomoc od státu jen firmy a podniky 100% vlastněné ruským kapitálem.

Současná nízká cena ropy je způsobena Saúdskou Arábií, kterou už i ostatní členové OPECu upozorňují, že pohár trpělivosti přetekl. Paradoxně nejvíce trpí celou situací Saúdská Arábie, která jen za loňský rok hospodařila s deficitem přes 100 miliard dolarů, na který si musela půjčit na kapitálových trzích ve světě naproti svým státním dluhopisům. Proč to Saudové dělají? Proč nesníží produkci ropy ve spolupráci se zeměmi OPEC a tím nezajistí nárůst ceny ropy na původní hodnoty?

VICE-VIDEO: Ruské „západní“ banky krvácí, 70 tisíc Rusů nezvládá splácet dolarové a eurové hypotéky. Saúdská Arábie páchá v rámci OPECu sebevraždu, rodina Saudů má nůž na krku! [CZ Titulky]

NESMIME PREJIT NA EURO JINAK BUDEM JAK JINÉ ZEMĚ KRACHNE CELY SYSTEM 

Nekorektně

#7016

2016-02-03 11:25

Hodní multikulturní obohacovači pobodali v Hamburku mladého otce a zhanali ho pobodaného i s dítětem do mrznoucí vody. Germany - migrants stab father chase him baby into freezing pond


Nepřihlášený uživatel

#7017 Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-03 14:50

#7012: - Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce 

 Takže si to sečtěme: hyeny, co se tak sveřepě zastávají uprchlíků, podporují utlačování žen, vybíjení náboženských menšin a homosexuálů, krádeže, znásilňování žen, ošahávání a zneužívání nezletilých, bití seniorů ... tohle je dostatečný výčet k naplnění skutkové podstaty § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Tak se táži, proč orgány činné v trestním řízení nekonají? Proč nedojde k okamžitému rozprášení syndikátu neziskovek a jejich podporovatelů z řad politiků, akademiků, celebrit, novinářů ad., strůjců organizovaného zločinu podporujícího nelegální imigraci a totalitní hnutí islámu? Žijeme vůbec ještě v demokratické zemi? Očividně nikoliv, když zůstává tahle nebezpečná trestná činnost zcela stranou zájmu.


Nepřihlášený uživatel

#7018 Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-03 14:57

#7012: - Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce 

 Žilková by ty seniory jistě zbila taky, protože ti xenofobní rasisté bránili nebohému mladíkovi vybít si svoje přirozené pudy na náhodném objektu, to je omezování osobní svobody, na to je i §. Však my už těm náckům ten rasismus z hlavy vyženeme!


Nepřihlášený uživatel

#7019 Re: Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-03 16:15

#7018: - Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce 

ŠAK AJ EVROPANE SI MUZOU VYBIJET PUDY NA NAHODNEM OBJEKTU POKUT NEDODRZUJE PRAVIDLA A ZAKONY EVROPY EVROPAN MA PRAVO CHRANIT SVOJI RODINU A SVUJ MAJETEK JAKYMKOLIV PROSTREDKY EVROPAN NESMI TRPET UJMOU KDYZ STAT NEDELA CO MA TAKOVE JE PRAVO A SVOBODA USTAVA KTERA NEJDE ZMENIT A JE NEDOTKNUTELNA KDYZ DEMOKRACIJE SELHAVA NARODY MAJ PRAVO JAKYM KOLIV NASILYM DEMOKRACII ZNOVA ZAVEST MUZOU POUZIT VSE CO SE JIM DOSTANE POD RUKU TO JE PRAVO A SVOBODA OBCANU EVROPY A POKUT XENOFILOVÉ NAZYVAJ VLASTENCE XENOFOBAMA A RASISTAMA TAK BY SI MELY DAT POZOR NA HUBU MY JSME NAROZDIL OD NICH VZDELANI A MAME SKOLE VSICHNI VLASTENCI AJI SOU MEZI NAMA CO MAJ VYSOKOU

TOHLE NÁS NAZÝVÁ RASISTAMA,XENOFOBAMA,

VICE-ANTIMULTIKULTI LIDE PRO ISLAM ČR XENOFILOVÉ A DALŠÍ

VICE-UCHYLOVÉ A HNUSÁCI

VICE-Neo-marxisté PRO ISLAM V ČR


Nepřihlášený uživatel

#7020

2016-02-03 16:32

FAKTA VLADA PORUŠUJE HODNOTY ČR

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)

 SOBOTKA-dokument- Komunikační strategie vlády


Nepřihlášený uživatel

#7021

2016-02-04 04:15

Byli jsme zklamáni, když jsme zjistili, že 1. února Canal+ v rámci speciálního investigativního bloku poskytne vysílací čas filmu Masky revoluce, který divákovi dává lživý výklad situace na Ukrajině,“ konstatovalo ukrajinské velvyslanectví na své facebookové stránce. Podle ukrajinských diplomatů je Moreirův film „sladkou hudbou pro uši stoupenců spikleneckých teorií a ruské propagandy. (…) To není pluralismus médií, to je podvod.“ Velvyslanectví proto oslovilo šéfa rady Canal+ a nabídlo mu seznam dokumentárních filmů, které Kjev považuje za ideově správné.

 

 

 

Paul Moreira v reakci připomněl, že se ukrajinské velvyslanectví ozvalo v době, kdy film ještě nikdo ani neviděl, přičemž podotkl, že na Ukrajině se dodnes cenzurují záběry hořících lidí z Oděsy, a to i přesto, že tehdejší masakr natáčely desítky kamer. „Během prošetřování okolností této masové vraždy jsem pochopil význam nacionalistických ozbrojených skupin,“ napsal mimo jiné režisér na portálu Mediapart. „Stáli v popředí pouličních bojů na Mejdanu, to oni zformovali prapory k bojům na východě… tyto prapory vznikly jako paralelní policie. A ano, znaky neonacistické ideologie jsou v jejich řadách očividné.“

Moreira připouští, že jeho film jde proti obrazu, který je v západních politických kruzích a médiích obecně přijímán. „Věděl jsem, že narazím na silný odpor, s obviněními, že jdu na ruku Putinovi. Nečekal jsem ale, že se setkám s odmítáním, které občas hraničí s hysterií. Na ukrajinských webech mě označují za „teroristu“ placeného ruskými tajnými službami. Vyzývají k zákazu mého filmu. Ukrajinský velvyslanec dokonce vyvíjel velký tlak na Canal+. A právě to mně udivuje nejvíc. Mám totiž pocit, že se Ukrajina musí těmito vojenskými uskupeními neodkladně zabývat. Jak se konstatuje ve filmu, jsou totiž největší hrozbou ukrajinské demokracii,“ konstatuje Moreira a podotýká, že bojovníci proti kremelské propagandě se nyní sami stali kovanými propagandisty.

 Canal+ odvysílal dokument podle plánu.

Ukrajina loni na jaře zahájila oficiální režim cenzury, v jehož rámci zakázala většinou ruskou a sovětskou filmovou produkci, následně za nepřátele státu označila i řadu západních umělců v čele s Gerardem Depardieu nebo Oliverem Stonem.

 Film Ukrajina: Masky revoluce (ve francouzském originále s anglickými titulky):

 https://www.youtube.com/watch?v=JwbbxrtNoaU

 


Nepřihlášený uživatel

#7022

2016-02-04 11:27

VIDEO: Pentagon označil Rusko za největší hrozbu pro USA, ISIL skončil až na pátém místě! Ashton Carter chce 4-násobné navýšení rozpočtu na zbrojení v Evropě! [CZ Titulky]

Kola Bilderbergu a Trilaterální komise se zadřela a zažila neobvyklou věc. Na půdě Washingtonského ekonomického klubu vyrostla nevídaná alternativa, která převzala kontrolu nad Pentagonem. Washingtonský ekonomický klub je think-tank platforma amerických neo-cons (a sponzorů), kde se jako na orloji střídají na přednáškách špičky FEDu, fondů George Sorose a nejvyšších současných i bývalých amerických i zahraničních politiků, zaznělo do světa zásadní prohlášení amerického ministra obrany Ashtona Cartera, který přednesl seznam největších hrozeb pro USA a zároveň představil rozpočtové požadavky Pentagonu na rok 2017. Podle Cartera představuje Rusko v současné chvíli největší hrozbu pro USA. Na druhém místě je Čína. Na třetím Severní Korea. Na čtvrtém Írán. A až na pátém místě je Islámský stát.

Americký ministr obrany označil Rusko za největší hrozbu nejen pro USA, ale i pro Evropu. Ta prý čelí tváří tvář ruské agresi. Z tohoto důvodu požaduje Pentagon mohutné 4-násobné navýšení zbrojního rozpočtu pro Evropu. Celkově jde o částku 3.4 miliardy dolarů. Je zcela evidentní, že Barack Obama už zcela pozbyl kontroly nad ministerstvem obrany USA, které už řídí pouze vojáci v čele s Carterem a lobbistické kruhy a think-tanky, které teď dělají v USA de facto stínovou politiku vedle oficiální Obamovy vlády.

VICE-VIDEO: Pentagon označil Rusko za největší hrozbu pro USA, ISIL skončil až na pátém místě! Ashton Carter chce 4-násobné navýšení rozpočtu na zbrojení v Evropě! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7023 Re:

2016-02-04 11:32

#7021: -  

 

Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

Dokument byl k odvysílání naplánován na 1. února. Paul Moreira odstraňuje masky současné Ukrajiny a předvádí podobu studené války mezi Východem a Západem,“  uváděl předtím Canal+ . Film je zdokumentováním šetření Paula Moreira o dění na Ukrajině v roce 2014: je o krajních radikálních skupinách, údajně podporovaných USA, stejně jako o vraždícím násilí v ukrajinském městě Oděsa.

VICE-Francie odvysílala dokument o Majdanu, Ukrajina marně usilovala o jeho zákaz. Opět ruská propaganda? A Turecko v roli Ukrajiny?

UKRAJINA CO TV TAJI 

VICE-Molotovová demokracie a hořké plody násilí

VICE-Ukraine Protesters Attempt to Storm Administration w/ Bulldozer [12/01/13]


Nepřihlášený uživatel

#7024 Re: Desítky zakuklenců vzaly útokem nádraží ve Stockholmu, cílem byli migranti

2016-02-04 11:49

#7002: - Desítky zakuklenců vzaly útokem nádraží ve Stockholmu, cílem byli migranti 

 Podporovatelům imigrace ekonomických migrantů jde o zákonitý střet kultur, o nepokoje, napětí v Evropě, o odmítání jedněch druhými vyplývající logicky z diametrálně odlišných až rozporných hodnot, které tyto kultury vyznávají. Jde jim o nepokoje, agresivitu a kriminalitu imigrantů, která je naprosto běžná a standartem v zemích, ze kterých migranti přicházejí. Vítači typu Merkelová zapříčiňují vznik násilí v domácím pokojném obyvatelstu, kterému nezbývá nic jiného než se bránit samo, když stát selhal a je k ničemu, což přiznal!


Nepřihlášený uživatel

#7025

2016-02-04 12:29