Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7101

2016-02-09 21:17

NATO plánuje schválení zvýšení počtu svých vojsk na východním území, informuje The Wall Street Journal s odkazem na zástupce aliance a USA.

Podle údajů vydání právě takové rozhodnutí bude nejspíše přijato ministry obrany zemí NATO během jejich setkání příští týden. Přitom přesný počet vojsk a to, kolik vojáků konkrétně poskytne každá země, bude určeno později v tomto roce.

Tento krok se dotkne Litvy, Lotyšska a Estonska, a také Polska, upřesňuje WSJ. Agentura Reuters informuje, že aliance se nechystá umísťovat své stálé vojenské základny, nehledě na prosby.

Více: NATO HODLA DO ARMADY BRAT CIVILISTY SE ZEMI NATO

Martin Pospíšil
Brno

#7102 Re:

2016-02-09 21:41

#7096: -  

 Proamerická propaganda do nás bude pořád hustit, že Asad je ten špatný, ale že fanatičtí rebelové, které tak podporuje USA, Turecko, Jordánsko, Saúdská Arábie, Katar, Bahrajn apod. podřezávají a stínají hlavy, mučí syrské vojáky, zaživa upalují, zaživa pohřbívají nejen vojáky, ale i zcela nevinné civilisty a mnoho dalších ohavností, to je naprosto v pořádku, to jsou zajisté ti správní demokraté. A že je Asad diktátor? A kdo v arabském světě není? Rozhodně to není demokrat, pokud se na to díváme z evropských zvyklostí. Z arabského pohledu však demokratem určitě je - Sýrie má na arabské poměry moderní ústavu a naprostou náboženskou svobodu, Sýrie je jediným sekulárním arabským státem, kde donedávna bez větších problémů po boku soužili lidé více vyznání, a v zemi panovala velká míra náboženské svobody, ač pravda, vládnoucí Alavité byli protěžovanou menšinou. Tohle se pochopitelně fanatickým islamistům nelíbilo a proto se vzbouřili. Za to taková Saúdská Arábie či Katar, kteří žoldáky v Sýrii platí, jsou absolutistické, diktátorské monarchie bez ústavy, kde má žena stejnou hodnotu jako jiné zvíře. Proti těmto režimům se však nebojuje, jelikož jsou USA loajální. Po svržení onoho západem tak nenáviděného Asadova režimu nastane to samé co v Iráku a Libyi - až zemi ovládnou západem podporovaní "umírnění" islámisté, přijdou na svět tvrdé náboženské čistky. V každé arabské zemi, kde zvítězila barevná revoluce "arabského jara" došlo k velkému nárůstu moci islamistů a velmi prudkému nárůstu pronásledování a vraždění náboženských menšin, především křesťanů. Takže shrnuto: Sýrie má jen dvě možnosti - buď v ní bude vládnout Asadův režim, nebo islamisti. To první je mnohem přijatelnější řešení. Jak z pohledu zahraničí, tak samotných syrských občanů.

Martin Pospíšil
Brno

#7103 Re: NOVOTNY DOKUMENT

2016-02-09 21:55

#6742: - NOVOTNY DOKUMENT 

 Pan Oto Novotný je nechutný sluníčkový demagog. Povinný přerozdělovací mechanismus naprosto nic neřeší, spíše naopak je jasným signálem pro ty další miliony potencionálních imigrantů, kteří na svou pouť do Evropy teprvre čekají, aby se nezdráhali přijít, neb my se o vás postaráme stůj co stůj. I na úkor svých živořících lidí! EU místo aby konečně rázně zakročila proti pašerákům, imigranty raději rozdistribuuje po celém kontinentu, čímž jen urychlí probíhající islamizaci. Je třeba odejít pryč z toho diletantského spolku, dokud to jde!!

Martin Pospíšil
Brno

#7104 Re:

2016-02-09 23:42

#6743: -  

 Pane Oto Novotný, trpící mesiášským komplexem. Myslíte, že můžete pomoci všem lidem světa? Vážně jste tak naivní tydýtek, co si myslí, že bezpodmínečným přijímáním všech uprchlíků spasí svět? Tady máte video, hlupáci jako vy by si ho měli pouštět denně, aby se probudili do reality.

Imigrace, světová chudoba a kuličky

Syřanům ani Afričanům tím nepomůžete, jelikož ti, kteří zvedli zadky a rozhodli se cestovat přes půl světa, patří k těm aktivnějším a produktivnějším, kteří se mohli podílet významnou měrou na obnově země, kdežto tam zůstali jen neproduktivní lenoši. Naší společnosti, která není připravená přijmout tak masivní nápor běženců z tak kulturně odlišných oblastí a asimilovat je do většinové společnosti, jelikož se odmítají podřídit našim zvykům (navíc je zde nezanedbatelné bezpečnostní riziko, hygienické atd.), tato migrace také nepomáhá. A navíc tento střet kultur jen zbytečně eskaluje nenávist mezi oběmi stranami. Jsem rozhodně pro, aby zde bylo umožněno studovat studentům z rozvojových zemí, jelikož zde mohou vstřebat spoustu užitečných poznatků, které mohou následně aplikovat ve své domovině, ale to pouze pod podmínkou, že zde už nezůstanou, ale vrátí se do své domoviny. Jedině tak lze pozvednout civilizační úroveň těchto zemí. Dokud budou jejich země trpět odlivem mozků, nikdy z toho srabu nevybřednou.

Něco málo ke kalkulaci, kolik nás stojí přijímání uprchlíků (v době kdy kvůli nedostatku financí zavíráme klokánky, na naše nemocné děti se skládají sbírky a sbírají víčka PET lahví a senioři, kteří celý život dřeli, mají nyní problém vyžít z důchodu a nemohou si dovolit ani potřebné léky):

"Česko vydává na pomoc uprchlíkům více než půl miliardy ročně. V případě přijetí evropských kvót a dalších tisíců běženců by se suma ztrojnásobila. Ministr vnitra Chovanec by si letos ze státní kasy na uprchlíky rád vzal 234 milionů a příští rok si řekne o 1,1 miliardy. Minulý týden vláda rozhodla, že Česká republika přijme 400 uprchlíků z táborů v Jordánsku a Kurdistánu, kde jsou Syřané prchající před Islámským státem, a že od Itálie a Řecka od letošního září do září 2017 převezme dalších 1 100 lidí. Logickým závěrem stojí jeden uprchlík Česko ročně necelý milion korun. Čtyřčlenná rodina pak bude Česko podle těchto výpočtů stát necelé 4 miliony ročně.

Příjem mé rodiny byl 40 tisíc měsíčně (to jest 480 tisíc ročně). Moje rodina, to jsou dva dospělí a dvě děti, platíme si telefony, internet, pálíme benzín, dětem platíme kroužky ve škole, platíme jim obědy, dáváme si super dárky a ještě ušetříme na dovolenou. Prostě se máme dobře. A nepotřebujeme k tomu ani jeden milion, ani 4 miliony. A moc dobře si uvědomuji, že v Česku žijí rodiny, jejichž měsíční příjem je mnohem nižší. Přesto se mají docela dobře a v dobrých podmínkách vychovávají své děti.

V rámci Evropy to jsou stovky miliard vydaných na nesmyslné začleňování uprchlíků a hlavně tučné příjmy pro všemožné parazitické „neziskovky“ zainteresované v problematice začleňování, které si rády namastí kapsy, viz. nám důvěrně známé nekonečné peripetie kolem „začleňování“ Romů."

Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům, kteří se dostávají nelegálně na její území, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země – není člověk, který by neměl své srdce připoutáno ke své vlasti. Kdyby se podařilo zastavit válečný konflikt v Sýrii, nebude z ní přijíždět jediný uprchlík. Mám také řešení i pro to, jakým způsobem se tento válečný konflikt dá zastavit. Kdyby Amerika a některé evropské země vynaložily dostatečné úsilí, aby Jordánsko a Turecko přestaly teroristy podporovat, vycvičovat je, pak zcela jistě tento konflikt vyhasne. Pokud by Saúdská Arábie přestala financovat tyto skupiny společně s Katarem a s dalšími mocnostmi, rapidně by se snížil počet těchto bojovníků a bylo by jednoduché nad nimi zvítězit. Tito lidé vlastně tlačí na občany Syrské republiky, aby se vystěhovávali do zahraničí.

I v Sýrii jsou uprchlíci a uchylují se do prostorů kontrolovaných vládou, kde jsou před islamisty v bezpečí. Ti přece také potřebují pomoc! Z osmdesáti procent nabízí pomoc samotná syrská vláda, z pouhých dvaceti procent je tato pomoc financována ze zahraničí. Pokud by tedy tato pomoc byla navýšená o prostředky, které evropské země vynakládají na jejich záchranu, a kdyby v tom byly evropské vlády jednotné, neuvidíme jediného uprchlíka opouštět svou zemi.

To by ale musela být ochota takto konat. Primární zájmem USA je zničit pro ni nepohodlný Asadův režim stůj co stůj, tak raději bude podporovat onu "umírněnou" opozici, přičemž většina této podpory nakonec stejně skončí v rukou Islámského státu, tudíž tiše podporují teroristy z IS.

Navíc je tu silné lobby oněch neziskovek, které se o uprchlíky "starají". Snaha mnohých těchto organizací je výsostně zištná! Uprchlíci jsou úžasný byznys. A proto bychom měli v rámci transparentnosti žádat, ať každý, kdo k tématu mluví, řekne, kolik peněz bere daňovým poplatníkům! Kolik finančních prostředků dostává z veřejných zdrojů například Člověk v tísni a na co? Už chápete, proč se přistěhovaleckou vlnu nedaří zastavit? Protože není zájem. Byznys se přeci musí hýbat.

Nechápu, jak může hlupák a sluníčkový populista jako vy dělat poradce vlády, i když v našem absurdistánu už se nedivím vážně ničemu.


Nepřihlášený uživatel

#7105 POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

2016-02-10 04:31

POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

BIBLE-(ZJEVENI JANOVO 13)

POZOR OBČANÉ ČR VLADA VAS CHCE NECHAT OCIPOVAT A PREDEM TO UDELA TAKTIKOU ZE JDE O ZDRAVOTNICTVI ABY SE NEPROVALILO ZE VAS BUDOU VSUDE ŠMIROVAT KAM SE HNETE PODLE GPS A SATELITU A DRUZIC PAK V JEDNANI ZANELO OHLEDNE PRAV A SVOBOD A PLUS DOST O HECKINGU PANA SOBOTKY FURT NARAZELI NA OCHRANU OBČANU ČR PRITOM DIKY HECKERUM VIME ZE JIM O NAŠI OCHRANU NEJDE VŮBEC VLADA NÁMA JAKO OBČANAMA ČR POHRDÁ 

VICE-ZAZNAM Z JEDNANI VLADY 9.2.016

 

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

Omezení pohybu

Cílem NWO je izolace jednotlivých území a jeho obyvatelstva. To je nezbytné na snížení spotřeby planetárních zdrojů a paliv. Cílem NWO je upoutání člověka do jednoho místa, ale aby se necítil vězněm. To znamená, že zábava přijde za ním do bytu (3D televize, MD televize, zábava v mobilu, v tabletu, všude). Přijde za ním jídlo (online objednávky, donášky), hypotéky a úvěry (člověk nebude moci nejen cestovat, ale ani se stěhovat, protože hypotéky a půjčky bude splácet jako nevolník do konce života). Zadrátování hranic, ale tak, aby občané proti tomu neprotestovali, viz. strach z uprchlíků, konec Schengenu, vysoké ploty na hranici.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

BIBLE-(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)


Nepřihlášený uživatel

#7106 Re:

2016-02-10 08:53

#7101: -  

 Americká armáda světových vrahů je v pohodě, ale pár neozbrojených ruských motorkářů je pro naši zemi dle zaprodanýho mainstreamu hrozbou č. 1, kdo jim tohle žere?!


Nepřihlášený uživatel

#7107 Re: POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

2016-02-10 09:28

#7105: - POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI 

 Kdyby si voliči pozorně přečetli všechny ty screeny, jistě by ČSSD ubyly minimálně dvě třetiny voličů, protože základní stanovy téhle protinárodní partaje jsou v ostrým protikladu toho, jak se snaží populisticky projevovat na venek. Bohužel český volič je slepý a pod vidinou zrušení poplatků u lékaře, navýšení důchodu o pár stovek, buřtu a piva na volbním mítingu zdarma půjde a opět dá v příštích volbách do urny hlas těm stejným šmejdům a pak bude hořekovat, jak je v téhle zemi vše na pytel, že jou u koryta stál ti samí mafiáni. Prostě debilita světu vládne.

Lofi

#7108 Re:

2016-02-10 13:00

#7096: -  

 To mě vůbec nepřekvapuje. Po obchodování Turků s ropou od IS a vyvražďování Kurdů, kteří jako jedni z mála proti nim bojovali, po sestřelení ruské stíhačky, která ani nebyla na tureckém území, po znevažování úspěších ruských náletů, které jako jediné dávají na frak radikálům, jsem jen čekal, kdy se na poporu islámistické špíny přidá otevřeně i Saúdská Arábie, která džihádisty doposud jen skrytě podporovala a financovala. 


Nepřihlášený uživatel

#7109 Re: Re: POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

2016-02-10 13:31

#7107: - Re: POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI 

 JÁ JAKO KŘESTAN SEM SVE UČELY TU NA ZEMI SPLNIL NA SLOVENSKU SEM VAROVAL KAZATELE KAMARADA KTEREJ MA ZNAMOU CIRKEV OHLEDNE RFID TOTALITY POMOCI JAKOBY OHLEDNE ZDRAVOTNI PEČE SEM VSE UŽ SPLNIL VICE UZ MA PRACE KONČI NEBUDU TU DAVAT UŽ ŽADNÉ ODKAZE O FAKTECH A NIC PROBUDIL SEM 95% OBČANU ŽE CO JE PSANO V BIBLI SE DEJE NA ZEMI ATD HLAVNE NENECHTE SE ČIPOVAT JINAK VŠICHNI UMROU KDO BUDOU MIT ZNAMENI ŠELMY NEVADI ŽE NEBUDETE MOCI KUPOVAT A PRODAVAT ALE PAK SE DOSTANETE K BOHU ZE DODRZUJETE TO CO JE PSANO A HLAVNE AJI DODRZOVAT DESATERO


Nepřihlášený uživatel

#7110 Re: Re: POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI

2016-02-10 13:36

#7107: - Re: POZOR NARODE ZACNE BRZY DOTALITA CIPU POD KUŽI ZASTERKA ZE JDE O ZDRAVI 

 A NEVOLEJTE PO NAVYŠOVÁNÍ POLICIE ZEMI SI OCHRANTE SAMI A SVRHNETE DIKTATORY


Nepřihlášený uživatel

#7111

2016-02-10 17:06

USVIT BYL PRO RFID ČIPY POD TAKTOVKOU ZDRAVOTNICTVI EET PRO TOTALITU NA OBČANECH ČR TO MUZETE VIDET AJI VCELEM ZAZNAMU JEDNANI VLADY KTERE SE KONALO VČERA 9.2.2016 

9.2.016-Tomio Okamura: Okamura vs.Sobotka-premiér odmítá odpovídat ohledně jím odsouhlasených imigrantů


Nepřihlášený uživatel

#7112

2016-02-10 17:25

TÁŽI SE PO DRUHÉ PANE OKAMURO NECHCETE NAM NECO RICT VY JAKO POLITIK TAKY URCITE VITE O TEHLE ŠPINĚ A PODVODU V PAŘIŽI NA NARODY JAK TO MEDIA FRANCIE CENZUROVALA NEHRAJETE NA NAS FRAŠKU JA MUZIKANT VY OVCE 

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku


Nepřihlášený uživatel

#7113 Tomio Okamura: Očividné lhaní - muslimští džihádisté nejsou mimozemšťané z Marsu

2016-02-10 17:43

Tomio Okamura: Očividné lhaní - muslimští džihádisté nejsou mimozemšťané z Marsu


VICE-Tomio Okamura: Očividné lhaní - muslimští džihádisté nejsou mimozemšťané z Marsu


Nepřihlášený uživatel

#7114 VOLIM SPD

2016-02-10 18:06

VOLIM SPD DUVOD JINYM STRANAM UŽ NEVĚŘÍM A CHCI MIT KLID V ŽIVOTĚ A CHCI ABY DĚTI SE NEMUSELI BAT JIT VEN NEBO DO ŠKOLE JAK JE TO V NĚMECKU UZ PŘEPADÁVÁNÍ ŠKOLAČEK


Nepřihlášený uživatel

#7115 ČT VÁM MAŽE MED KOLEM HUBY ALEPPO JE OSVOBOZENE

2016-02-10 18:15

ČT VÁM MAŽE MED KOLEM HUBY ALEPPO JE OSVOBOZENE SYRSKOU ARMY A RUSKEM TOHLE SEM DAM AT VITE ŽE VAM FURT LŽOU

PROAMERICKE LŽI NOVINEK Asadova ofenzíva může k Turecku vyhnat desítky tisíc Syřanů, varuje Ankara

Budou-li boje na severozápadě Sýrie stejně tvrdé jako dosud, mohlo by k turecké hranici dorazit až 70 000 Syřanů, řekl v úterý turecký premiér Ahmet Davutoğlu. Zdůraznil, že Turecko uprchlíky úplně odmítat nebude, i když jeho země zavřela hranice.

VICE-NOVINKY ZASE MLŽI TO NEUTIKAJI CIVILISTE ALE ISLAMISTE DO TURECKA

Obyvatelé měst na severu provincie Aleppo si pomalu zvykají na mírový život po čtyřech letech obléhání bojovníky ze skupiny Fronta an-Nusra (v Rusku zakázaná).

„Během blokády jsme neměli dostatek jídla ani vody. Byli jsme bez elektřiny a chyběly nám plynové bomby. Takhle jsme žili. Příchod vojsk byl pro nás ulehčením", řekla obyvatelka města Nubel.

Syrští vojáci už dřív odřízli hlavní trasy zásobování teroristů na severu provincie Aleppo vedoucí z Turecka. Potom se vojskům za podpory domobrany, ruských vzdušných a kosmických sil a syrského vojenského letectva podařilo prolomit blokádu měst Nubel a az-Zahra, kde se nacházelo asi 70 tisíc obyvatel.

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#7116

2016-02-10 21:55

VIDEO: Znásilněný rakouský chlapec má doživotní trauma. Jeho matka lituje, že vítali uprchlíky. Rakouští Zelení razí politiku jako česká TOP09! Pozor na zrádce národa! [CZ Titulky]

Matka rakouského chlapce, kterého před pár dny znásilnil ve vídeňském bazénu Theresianbad irácký uprchlík a dosud se hájí tím, že byl naplněný sexuální energií a musel se tímto způsobem „uvolnit“, protože prý šlo o sexuální pohotovost [1] (muslimové nesmí masturbovat, je to smrtelný hřích, který jim zavře cestu do nebe po smrti), poskytla rakouským novinám rozhovor, ve kterém mluví jednak o sobě, že je sama uprchlice ze Srbska, ale také o tom, že hluboce lituje toho, že svým dětem radila, aby vítaly uprchlíky.

S tím souvisí i kauza, která otřásá Rakouskem. Správce bazénu v rakouském městě Mödlingu vyvěsil na vstupní tabuli papír s informací, že uprchlíci mají do bazénu povolený vstup jen s doprovodem sociálního pracovníka. Uprchlíci se totiž v bazénu neumí chovat, obtěžují hosty, pronásledují ženy do sprch, rozbíjejí automaty na bagety a cukrovinky. Nepřizpůsobivost každým coulem. V ostrém kontrastu je potom postoj rakouských Zelených, kteři jsou hlavními zastánci vítacích aktivit v Rakousku. Jejich strana razí podobnou politiku jako česká TOP09. Zelení chtějí odvolávat ministry, jednou je to kvůli obvinění z podpory nacismu, jindy o zradě poválečných hodnot, stopku rakouské vlády vůči nekontrolovanému přílivu migrantů považují Zelení za zločin.

VICE-VIDEO: Znásilněný rakouský chlapec má doživotní trauma. Jeho matka lituje, že vítali uprchlíky. Rakouští Zelení razí politiku jako česká TOP09! Pozor na zrádce národa! [CZ Titulky]

Lil

#7117 Re:

2016-02-11 06:23

#1: -  

 Neuvěřitelná blbost!! Populismus největšího řádu. Díky dotacím z EU jsme dostali desítky miliard na obnovu a stavby silnic, nemocnic, opravy památek a spoustu dalšícjh věcí, ale to naši občané už vidět nechtějí. Náš export i import je s EU obrovsky provázaný. A spousta dalších věcí.


Nepřihlášený uživatel

#7118

2016-02-11 10:12

Americké bankovní drápy FATCA už mají první české oběti. Protektorátní banky v ČR oznamují klientům, že spadají pod jurisdikci americké IRS! Máme kopii dopisu klientovi!

A je to tady. Když jsem v srpnu roku 2014 psal zde článek o novém drakonickém bankovním systému FATCA (než budete pokračovat ve čtení následujícího textu, nejprve si odkazovaný článek přečtěte), mnoho lidí si myslelo, že jako redakce AE News strašíme lidi a přeháníme. Dnes po zhruba roce a půl vám přinášíme otrávené ovoce tohoto drakonického systému, který nemá ve světě bankovnictví obdoby. Tedy až dosud.

Jak nás včera informoval do redakce jeden z našich čtenářů, přišel mu od ING banky dopis (viz. jeho kopie níže na obrázku, klikněte na něj pro vyšší rozlišení), ve kterém mu banka oznamuje, aby této české bance (tedy myšleno bance na území ČR, i když víme, že ING není česká banka) vysvětlil a doložil, jaké má vazby na USA. Česká republika totiž podepsala s USA zločinnou bilaterální dohodu, v tichosti a tajnosti, bez mediálního zájmu, která neznamená nic menšího, než souhlas českého vládního režimu s jurisdikční trans-autoritou amerického federálního daňového úřadu IRS v České republice na všechny fyzické a právnické subjekty, které mají jakýkoliv deklarovaný, skrytý, neprůkazný anebo dokonce jen domnělý vztah k USA.

vice-Americké bankovní drápy FATCA už mají první české oběti. Protektorátní banky v ČR oznamují klientům, že spadají pod jurisdikci americké IRS! Máme kopii dopisu klientovi!


Nepřihlášený uživatel

#7119 Opřete se do svých politiků

2016-02-11 15:49

Opřete se do svých politiků, ať se zasadí o zrušení smlouvy s USA ohledně FATCA, i kdyby si kvůli tomu měl americký velvyslanec sbalit své saky paky a vrátit se domů za moře. Rozvracení republiky je už daleko, ale aby stát dobrovolně předával cizí zemi informace o svých občanech a jejich bankovních kontech, to je vrchol. Pokud se neozvete a necháte to být, brzy bude česká vláda posílat do USA i rodné listy českých občanů, oddací listy, kupní a prodejní smlouvy a vaše česká daňová přiznání. Jako by nestačilo, že data o vás sbírají Windows 10, teď už v tom Američanům pomáhá i FATCA a samotný český stát!

Pokud s námi bude pán, který nám kopii dopisu poslal, komunikovat, přineseme další doplňující podrobnosti, protože tato kauza bude určitě zajímat desítky tisíc lidí v ČR i na Slovensku, kteří někdy byli v USA, někdy přijali na PayPal platbu z USA, anebo někdo z jejich blízkých byl v USA nebo přijal platbu z USA. Zatímco Andrej Babiš řve pořád dokola o EET, podpis FATCA tutlal víc, než gumové rohlíky z Penamu. A zde vidíme důkaz toho, co z toho vzešlo. Šikanování občanů a drobných klientů bank v ČR.


Nepřihlášený uživatel

#7120 OBAMA PUJDE PRED SOUD ZA ORGANIZOVANI ISLAMU V LIBYI A SYRII

2016-02-11 21:19

V textu petice byl americký prezident označen za „válečného zločince“. Autoři žádosti trvají na procesu v Mezinárodním trestním soudu v Haagu.

 Autoři petice tvrdí, že Barack Obama je vinen ze zločinů spáchaných nejen proti občanům Spojených států, ale i „proti celému světu".

 „Jedna z nejstrašlivějších věznic na světě — Guantánamo — stále funguje. Libye byla zničena v důsledku Obamovy agrese. V Sýrii Obamovi agenti trénují, financují a organizují teroristické skupiny, kterým říkají „umírněná opozice", praví se v textu petice.

Více: USA OBČANÉ VOLAJ PO OBAMOVI ABY SEL PRED SOUD OHLEDNE SYRIE A LIBYE


Nepřihlášený uživatel

#7121

2016-02-12 08:56

Od té doby co jsme v EU, tak se vše jen zhoršuje. Akorát na to doplácíme, neustálé omezování zákazy atd. Pryč z té zločinecké EU, čím dřív tím lépe

Nepřihlášený uživatel

#7122 TV A ČT VÁM LŽOU TU MATE FAKTA

2016-02-12 18:14

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil, že hlavním cílem ofenzívy vládní armády na Aleppo (na severu země) není prosté dobytí města, ale zamezení zásobování teroristů z Turecka. Řekl to v interview pro agenturu France Presse.

Dříve přišla zpráva, že syrská vládní armáda nastolila za podpory loajálních oddílů lidové domobrany kontrolu nad řadou strategicky důležitých kót v provincii Aleppo.

Podle Asada spočívá závažnost této bitvy v tom, aby syrská armáda „odřezala hlavní cestu zásobování teroristů" (z Turecka).

Více: SYRSKA ARMY A RF LETECTVO UZ MAJ KRUCEK K VITEZSTVI NAD TERORIZMEM VLADA A MEDIA VAM LŽOU

JAK TURECKO DODALO POMOC DO ALEPPA TAK TO DODALO DODAVKY MUNICE A ZBRANI ISLAMISTUM MEDIA VAM TO PREDHODILA TAK ZE POMAHAJI CIVILISTUM ALE PRITOM OPAK NA SPUTNIKU TO TAKY MUZETE NAJIT TYHLE FAKTA O ALEPPO ALE PRITOM ALEPPO JE OSVOBOZENE SAMI JSME VIDELY JAK LID VITAL ARMY SYRSKOU B.ASADA NEVEŘTE MASMEDIAM ZAKRIVAJ USPECHY RUSKA A SYRIE TURECKO,USA,EMIRATY CHCOU VITEZSTVI NAD IS ZABRANIT PROTO VAM TO V MEDIACH TAK SKRESLUJI A LŽOU VÁM HLAVNE O PANU B.ASADU A PUTINU PROSTE VEREJNA MEDIALNI MANIPULACE OBČANU ČR TO JE TRESNE TAK JAK NA NOVINKACH A SEZNAMU A ATD!!!HNUS

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#7123 Tomio Okamura: Vláda se snaží nastěhovat arabské a africké imigranty do Benešova

2016-02-12 19:40

TAK VAM VLADA LŽE ŽE JIM JDE O VAŠE BEZPEČI PRITOM SE SNAŽI VYHNAT OBČANY NA ULICI!!!A ZA ZADY PROTI VAM SE SNAŽI DAVAT DO ČR UPRCHLIKY A DO MĚST A OBCI ZA VASEMA ZADY NARODE A PLUS FALŠUJOU NA WEBECH A MEDIACH VOLBY KDO BY ZAS VYHRAL A PRITOM PRICKY VEDE SPD KTERE VOLI VEČINA NARODA SPD ALE V TOM NEUKAZALI JEN TY CO SE SNAZI S ISLAMIZOVAT EVROPU

VICE-Tomio Okamura: Vláda se snaží nastěhovat arabské a africké imigranty do Benešova


Nepřihlášený uživatel

#7124 ČESKO SE VYZBROJUJE A PREDEM DOTUJE ISLAMISTY V SYRII

2016-02-13 09:05

Ministerstvo obrany ČR sdělilo, že plánuje letos utratit kolem 1,2 miliardy korun na nákup munice pro pozemní armádu a letectvo, poněvadž je třeba stále doplňovat zásoby na skladech, aby jejich objemy odpovídaly požadavkům. Nákup bude zřejmě provádět agentura NSPA, jejíchž služeb používají země NATO.

Pro který případ udržují Češi prach v suchu a koho pokládají za nepřítele? Pro Sputnik o tom mluví podplukovník v záloze, člen hnutí Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované velením NATO Ivan Kratochvíl.

Kratochvíl: S ohledem na předcházející kroky ministerstva, které tvrdilo, že se zbavilo zbytečného množství munice, a předalo je darem americké vládě pro potřeby operace v Sýrii a na Blízkém Východě, vypadají tyto nákupy dost divně. Ptáte se, proti komu se zbrojí Čechy?

Více: ČESKO SE VYZBROJUJE DO PREDEM PROHRANEHO KONFLIKTU KTERY JE UMELE VYVOLAN PROTI RUSKU


Nepřihlášený uživatel

#7125 Než bydlet v přemalovaném kravíně, to se raději vrátíme do Iráku!“. Křesťanský uprchlík

2016-02-13 09:13

VIDEO: „Než bydlet v přemalovaném kravíně, to se raději vrátíme do Iráku!“. Křesťanský uprchlík z Iráku šokoval na Primě, iDnes se snaží o zoufalý „damage control“ na jeho obhajobu

Česká neziskovka Nadační fond Generace 21 přivezla do Jihlavy rodinu křesťanských Iráčanů. Televize Prima udělala rozhovor s otcem rodiny a dozvěděla se neuvěřitelné věci. Hlavě rodiny se nelíbí byt, který jim město nabídlo. Prý se jedná o přemalovaný kravín, a než v něm bydlet, to se raději rodina odstěhuje zpátky do Iráku. V Iráku prý měl kromě toho zaměstnání (ředitel školy), které by v ČR uživilo pět rodin. Really? A v jiných zemích EU nebo v USA prý uprchlíkům nabízejí víc, než kolik nabízí ČR. Občané ČR se proto ptají, proč z Iráku tedy odcházel?

To je v kostce pohled otce irácké rodiny na celý pobyt v ČR. Poté, co Prima reportáž odvysílala, se na neziskové scéně v ČR rozhořelo hotové peklo. V centrále Mafry byl zřízen štáb, který má za úkol tvrzení TV Prima vyvrátit. Redaktoři iDnesu podle všeho zůstali v pátek v práci přes čas v centrále na pražském Andělu, protože pohotovostně ještě večer před půl osmou museli vyjet nový „debunking“ článek [1], který má iráckou rodinu z celé kauzy vysekat. Proč se iDnes.cz v kauze tolik angažuje, není jasné.

VICE-VIDEO: „Než bydlet v přemalovaném kravíně, to se raději vrátíme do Iráku!“. Křesťanský uprchlík z Iráku šokoval na Primě, iDnes se snaží o zoufalý „damage control“ na jeho obhajobu

VIDEO: Americký generál letectva zkolaboval při tiskové konferenci v Pentagonu, když novinářům vysvětloval astronomický rozpočet vývoje stíhačky F-35! [CZ Titulky]

VICE-VIDEO: Americký generál letectva zkolaboval při tiskové konferenci v Pentagonu, když novinářům vysvětloval astronomický rozpočet vývoje stíhačky F-35! [CZ Titulky]