Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7012 Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-02 18:34

Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce po tom, co je požádali, aby se přestali chovat agresivně.

Incident nahrál na mobilní telefon obyvatel Mnichova Tom Roth, pak snímek zveřejnil na sociální síti.

Podle slov svědka začal jeden z mužů obtěžovat ženu, ona ho ale odstrčila. Pak muž silně udeřil do okna. Cestující požádali muže, aby se přestal chovat agresivně, a jeden ze starších Němců ironicky pohladil jednoho z uprchlíků po hlavě.

Více: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7017 Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-03 14:50:10

#7012: - Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce 

 Takže si to sečtěme: hyeny, co se tak sveřepě zastávají uprchlíků, podporují utlačování žen, vybíjení náboženských menšin a homosexuálů, krádeže, znásilňování žen, ošahávání a zneužívání nezletilých, bití seniorů ... tohle je dostatečný výčet k naplnění skutkové podstaty § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka. Tak se táži, proč orgány činné v trestním řízení nekonají? Proč nedojde k okamžitému rozprášení syndikátu neziskovek a jejich podporovatelů z řad politiků, akademiků, celebrit, novinářů ad., strůjců organizovaného zločinu podporujícího nelegální imigraci a totalitní hnutí islámu? Žijeme vůbec ještě v demokratické zemi? Očividně nikoliv, když zůstává tahle nebezpečná trestná činnost zcela stranou zájmu.


Nepřihlášený uživatel

#7018 Re: Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce

2016-02-03 14:57:14

#7012: - Skupina uprchlíků arabského původu zaútočila v metru v Mnichově na dva důchodce 

 Žilková by ty seniory jistě zbila taky, protože ti xenofobní rasisté bránili nebohému mladíkovi vybít si svoje přirozené pudy na náhodném objektu, to je omezování osobní svobody, na to je i §. Však my už těm náckům ten rasismus z hlavy vyženeme!