Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6951 Evropská vlastenecká asociace, Pegida a BPI žádají Stop islamizaci EU!

2016-01-23 20:51

Evropská vlastenecká asociace, Pegida a BPI žádají Stop islamizaci EU! - Britové se postavili diktátu Evropské unie a už jsou jednou nohou z toho bordelu venku! - MAĎARSKO: IMIGRANTI VTRHLI V NOCI DO NECHRÁNĚNÝCH DOMŮ S DOMÁCÍMI OBYVATELI - VELKÝ PROTEST PROTI ISLÁMU V KOLÍNĚ ROZEHNALA NĚMECKÁ POLICIE VODNÍM DĚLEM - ODJINUD: záběry z demonstrace, vyjádření jiných států EU, projev Róberta Fico - Konec europropagandy v Polsku. Polský prezident podepsal mediální zákon - Viktor Orbán: Maďarsko nepodpoří případné sankce EU vůči Polsku.

VICE-Studio REPORT 11.1.2016

Objevilo se první video zachycující sexuální útoky v Kolíně nad Rýnem. Podle mnoha svědectví byly napadány a osahávány ženy velkými skupinami lidí. Ženské oběti neměly šanci se skupinám mužů ubránit nebo utéct. A právě takové jednání je zachyceno na videu, které poslal blíže neidentifikovaný odesílatel do redakce tn.cz.

VICE-Sexuální útoky na ženy v Kolíně na Rýnem natočila kamera!


Nepřihlášený uživatel

#6952

2016-01-24 10:12

Zeman je vitezem roku 2015 a bude aji v roku 2016 on chrani vlast pred invazi planovanou TURECKEM,USA,EMIRATY


Nepřihlášený uživatel

#6953

2016-01-24 10:15

PRAVDU NAJDES VSUDE ČT H.... OBRAZEK PLNY PRAVDY

9.1.016-VICE-LIVE: PEGIDA rally to meet counter-protest in Cologne following sexual assault allegations

Mítinku na hlavním kišiněvském náměstí, kde se v neděli sešli stoupenci levicové opozice a také pravicové centristické občanské platformy DA (Důstojnost a pravda), se podle údajů policie účastní asi 11 tisíc lidí.

Organizátoři manifestací ovšem prohlašují, že na mítink přišlo přes 100 tisíc protestujících.

Více: Mítinku na hlavním kišiněvském náměstí, kde se v neděli sešli stoupenci levicové opozice a také pravicové centristické občanské platformy DA (Důstojnost a pravda)

DEMONSTRACE KVULI MIGRACI A ZMENAM V POLITIKU NAHRAZENI NOVYCH POLITIKU V TOMHLE ROKU OD ZACATKU 2016 PROBEHLO SPOUTU DEMOSNTRACI VICE NA RUPTLY.TV TAM MATE AJI JAK UPRCHLICI SE CHTELY VMISIT MEZI FRANCOUSKE OBČANY NASILNE TIM MUSEL OBČAN UZ VYTAHNOU ZBRAN ALE PAK JI ODLOZIL ZPET DO DOMU

23.1.016-VICE-Francie: Napětí závoje as Calais rezidentní body zbraň na pro-uprchlíků rally

 


Nepřihlášený uživatel

#6954 UPRCHLICI AJI RUSKO SE ZAPOJILO USA STALE ODMITA POMOC UPRCHLIKUM

2016-01-24 12:25

Syrská armáda obnovila za podpory oddílů domobrany kontrolu nad městem Rabia v provincii Lázikíja na severu země, informuje syrská národní agentura SANA s odkazem na vojenský zdroj.

„Armádní oddíly za podpory skupin lidové domobrany převzaly pod kontrolu město Rabia a vesnici Rauda v severní provincii Lázikija po likvidaci četných teroristů a jejich zbraní," sdělil zdroj agentuře.

Více: Syrská armáda obnovila za podpory oddílů domobrany kontrolu nad městem Rabia v provincii Lázikíja na severu země,

Norské úřady sestavily seznamy, na kterých je 280 uprchlíků, kteří mají být vysláni do Ruska, sdělil RIA Novosti ředitel murmanské dopravní společnosti, která se bude podílet na jejich přepravě.

„Jak sdělila norská strana, mají k dispozici seznamy se 280 uprchlíky, 80 z nich se nachází ve městě Kirkenes (na hranici s Ruskem), zbývající v jiných centrech, tady jsou ale připraveni převézt je kdykoli do Kirkensu, odkud budou vysláni do Ruska", oznámil ředitel dopravní firmy.

VICE-Média: Ruští obránci práv budou žádat o povolení přijímat syrské uprchlíky

Současně ale není podle jeho slov dosud jasné, kdy se má deportace uskutečnit. „Nebyla zajištěna koordinace mezi norskou a ruskou stranou. Buď chybí nějaká povolení, nebo zase není na hranici nezbytný počet kontrolorů, aby mohl být odbaven tak velký počet běženců, nebo třeba nefungují počítače", řekl ředitel ruské dopravní firmy.

Více: Norské úřady sestavily seznamy, na kterých je 280 uprchlíků, kteří mají být vysláni do Ruska

CELA EVROPA UZ BERE UPRCHLIKY ALE USA VUBEC UPRCHLICI NAVYSUJOU DPH USA A EU!!!TAKZE NA CELOU EVROPU TO BYL PODVOD S UPRCHLIKY ABY USA A EU MELA VYSI DPH!!!A EVROPA CELA SKRACHOVALA TO SOU SPOJENCI JAK POLIP ME PRD...... 


Nepřihlášený uživatel

#6955

2016-01-24 12:33

Údaje z družice svědčí o tom, že USA rozšiřují přistávací plochu a startovací dráhu letiště na severovýchodě Sýrie, informuje americké analytické středisko Stratfor.

Podle údajů k 28. prosinci délka startovací a přistávací plochy na letišti v provincii El-Hasaka byla zvětšena téměř dvojnásobně, až 1,3 km. Jak informuje BBC, to stačí ke startu i přistání amerického vojenského dopravního letadla Lockheed C-130 Hercules. Před válku bylo nevelké letiště využíváno k zemědělským cílům a teď je pod kontrolou Kurdů.

Více: Údaje z družice svědčí o tom, že USA rozšiřují přistávací plochu a startovací dráhu letiště na severovýchodě Sýrie

Ruská a americká strana jsou ochotny přistoupit na ústupky v otázce nadcházejících jednání o syrském urovnání, informuje Bloomberg s odkazem na diplomatické zdroje.

Rozpory mezi Ruskem a USA spočívají v sestavě delegace opozice na jednáních o Sýrii. Dnes jsou ale, podle zdrojů Bloomberg, rizika zmaření jednání minimální.

Podle zprávy Bloomberg, hodlá zvláštní vyslanec OSN pro Sýrii Staffan de Mistura pozvat do Ženevy dvě samostatné delegace syrské opozice. Podrobnosti má sdělit na brífinku 25. ledna.

Více: Ruská a americká strana jsou ochotny přistoupit na ústupky v otázce nadcházejících jednání o syrském urovnání

 USA staví leteckou zákadnu na severovýchodě Sýrie, informuje agentura France Press s odkazem na zdroje v syrské armádě a bezpečnostních silách.

Agentura informuje, že základna bude postavena na základech zemědělského letiště ve městě Ramilan v provincii El-Hasake. Podle údajů zdrojů budou na základně přistávat americké vrtulníky a nákladní letadla, dodávající zbraně a střelivo Kurdům.

Podle údajů vydání Times se oblast, kde stojí zákadna, nachází pod kontrolou syrských Kurdů. Vládní zástupci USA potvrdili dislokaci vojsk speciálního určení v této oblasti.

Více: USA OKUPACE SYRIE STAVEJI ZAKLADNU BEZ SVOLENI ASADA


Nepřihlášený uživatel

#6956 Migranti ve Cvikove srali do bazenu, masturbovali a napadali zeny - bez trestu

2016-01-24 20:02

http://www.dailymail.co.uk/ 23.1.16

Migranti - prasata srali do detskeho bazenku i do hlavniho bazenu v nemeckem Cvikove. Dalsi masturboval ve virivce, a pak ejakuloval do bazenu. Dalsi migrantsky prasata se mezitim snazila vlamat do damskych saten. Dalsi ohmatavali zeny. Par jich zadrzeli - ale uz je zase pustili. Pritom to maji nahrany na cctv.

Ceska media o techhle a dalsich zpravach drzi hubu.

Taky o tom, ze utoky na zeny byly na silvestra ve 12 spolkovych statech, nejen v Koline. 

6.2. jsou demonstrace proti migrantum, EU a vlade - od 13. Narodni demokracie, od 14. Okamurova SPD, od 15. BPI. Prijdte - az budou migranti tady, nikdo vas chranit nebude!


Nepřihlášený uživatel

#6957 JE ČAS NA DEMISI A NA ROZPUSTENI VLADY REVOLUCE!!!

2016-01-25 11:24

BRZY TO MUŽOU BYT VAŠE ŽENY A VAŠE CERY Z RODINY to je tedy obohaceni narodu evropy at tahnou odkud je posilaj zatim sem nevidel nic pozitivneho abych rekl fajn sou to uprchlici zatim vdim jen opak vseho maj dost nic jim nechyby!!!at si je TURECKO A EMIRATY VEZMOU ZPET A HLAVNE USA TOHLE NEJSOU KRESTANE!!!!!

NĚMECKÉ ŽENY VYPOVEDĚ-13.01.2016 "MĚLI JSME STRACH O ŽIVOT"

čtenář

#6958 Re:

2016-01-25 14:26

#6948: -  

 To jen proto, aby neztratili tvář.


Nepřihlášený uživatel

#6959

2016-01-25 17:24

S teroristy v Iráku budou bojovat „pouze irácké síly“, bez vměšování zvenčí, sdělil novinářům ministr zahraničních věcí této země Ibrahím al-Džafarí. Zúčastnil se ministerské schůzky Prvního arabsko-indického fóra, které se konalo v neděli v hlavním městě Bahrajnu Manámě.

„Reálně budou pozemní nebo jakékoli jiné operace proti terorismu v Iráku řídit pouze irácké síly, bez vměšování jakýchkoli jiných sil, s výjimkou jednotlivých poradců", řekl al-Džafari.

Kromě toho zdůraznil, že „Irák je svrchovaný stát, který nikomu nedovolí, aby porušil jeho suverenitu". Al-Džafari vyslovil naději, že v letošním roce se podaří skoncovat s teroristickou skupinou Islámský stát (IS, v Rusku zakázaná) na celém území Iráku.

Více: IRAK VE SVÉ ZEMI NECHCE ŽÁDNÁ CIZI VOJSKA PROTI IS BUDE BOJOVAT SVOJI SILOU

Vedení Islámského státu (Daiš), které ztratilo na západě Sýrie iniciativu, se rozhodlo, že hlavní úsilí soustředí na dobytí největšího města regionu – Dajr az-Zauru, sdělil v pondělí novinářům náčelník hlavní operativní správy generálního štábu ruských ozbrojených sil, generálporučík Sergej Rudskoj.

Podle jeho slov přesunul Islámský stát minulý týden do okolí tohoto města až dva tisíce bojovníků s obrněnou technikou.

„Po tom, co ztratilo iniciativu v západní části Syrské arabské republiky, přijalo vedení ISIL rozhodnutí o soustředění hlavního úsilí na dobytí města Dajr az-Zaur, které bylo po dlouhou dobu obklíčeno teroristy", řekl Rudskoj.

Více: Vedení Islámského státu (Daiš), které ztratilo na západě Sýrie iniciativu, se rozhodlo, že hlavní úsilí soustředí na dobytí největšího města regionu

 

V boji proti terorismu bude Rusko jednat pečlivě, ale bojovat bude ze všech sil, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin na zasedání meziregionálního fóra Všeruské lidové fronty.

 

„Budeme jednat tak, jak říkal hrdina ze známého filmu: pečlivě, ale ze všech sil. Ze všech sil, ale pečlivě", řekl Putin.

Více: V boji proti terorismu bude Rusko jednat pečlivě, ale bojovat bude ze všech sil, prohlásil ruský prezident Vladimir Putin na zasedání


Nepřihlášený uživatel

#6960

2016-01-25 17:28

Americká Ústřední zpravodajská služba (CIA) je značně závislá na Saúdské Arábii při konání tajné operace, spočívající ve vyzbrojování syrských povstalců, píše The New York Times.

Saúdská Arábie celá desetiletí zásobovala USA penězi a uchovávala jejich tajemství, když se Washington zapojoval do vzdálených konfliktů. Někdy jednaly obě země společně, jindy Saúdové „prostě vypisovali šeky na tajné operace Američanů". Pokud jde o válku v Sýrii, tady se CIA a Saúdská Arábie už v roce 2013 dohodly, že společně zorganizují tajnou operaci Sycomore, spočívající v přípravě syrských povstalců. Podle této dohody dodávali Saúdové zbraně a finance a pracovníci CIA učili povstalce zacházet se samopaly Kalašnikov a s protitankovými raketami, píše NYT s odvoláním na bývalé i současné zástupce administrativy amerického prezidenta.

Více: Americká Ústřední zpravodajská služba (CIA) je značně závislá na Saúdské Arábii při konání tajné operace, spočívající ve vyzbrojování syrských povstalců,IS


Nepřihlášený uživatel

#6961

2016-01-25 21:09

P Ř E J I   N A Š E M U   N E J L E P Š Í M U   P R E Z I D E N T O V I    M I L O Š I   Z E M A N O V I   V Š E   N E J L E P Š Í   K   D N E Š N Í M U   S V Á T K U ,   H O D N Ě   Š T Ě S T Í ,   P O L I T I C K Ý C H   Ú S P Ě C H Ů   A  H L A V N Ě   T O H O   Z D R A V Í Č K A ,   A B Y   M O H L   V Y K O N Á V A T   S V O J I   F U N K C I   I   P O   D A L Š Í   F U N K Č N Í   O B D O B Í  ! ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#6962 Re: Merkelovou trestají za běžence. CDU/CSU přišla o čtvrtinu voličů

2016-01-26 09:03

#6924: - Merkelovou trestají za běžence. CDU/CSU přišla o čtvrtinu voličů  

 Kancléřka Merkelová by na jaře mohla přijet do Prahy, doufám, že se najde nějaký hrdý český vlastenec, který spáchá na tu führerku atentát jako na Haydricha. Němci nám ještě poděkují, že jsme je zbavili té vepřové svině! 


Nepřihlášený uživatel

#6963 Re:

2016-01-26 11:37

#6961: -  

 Tož to já se rád připojím, vše nejlepší, Miloši!

Miroslav Š.

#6964 Re: Připojuji se !!!

2016-01-26 12:41

#6961: -  

 Rád se i já připojuji ! ... a hodně Božího požehnání !


Nepřihlášený uživatel

#6965 PADNI EU PADNI

2016-01-26 13:18

VIDEO: Schengen je před rozpadem, v Amsterdamu se rozhoduje o znovuzavedení hraničních kontrol na 2 roky. Schengen možná umře nadobro. Konec EU? Konec globalizace? [CZ Titulky]

V Amsterdamu bylo zahájeno klíčové zasedání ministrů EU a hlavním tématem bude návrh na pozastavení platnosti Scehngenské smlouvy na dobu 24 měsíců. Znamená to, že na dva roky by se na všechny hranice vrátily fronty a kolony kamionů, čekací doby až několik hodin, zejména v létě a mnoho dopravců by muselo zcela změnit jízdní, dopravní a dodávkové harmonogramy. Zamezení volného pohybu v EU by znamenalo počátek rozpadu EU, protože v mnoha průzkumech veřejného mínění je právě volný pohyb mezi občany EU označován za jediný důvod jejich podpory myšlence jednotné Evropy. Pokud by Schengen padl, byť třeba jen na dva roky, znamenalo by to odstartování konce celé EU.

Zajímavé jsou především pohyby na finančních trzích. Dají se očekávat prudké propady cen globalizovaných firem, které přepravují zboží po Evropě, potravinářský průmysl, kurýrní služby, dopravní firmy, spedice, soukromá autobusová a vlaková přeprava. Konec globalizace. Tak to nazývají pozorovatelé z Bloombergu v USA, protože konec Schengenu není o uprchlících. Je to o konci globalizace! Konec Schengenu poškodí globální značky, producenty a firmy s globalizovanými charakteristikami dopravy zboží či služeb.

VICE-VIDEO: Schengen je před rozpadem, v Amsterdamu se rozhoduje o znovuzavedení hraničních kontrol na 2 roky. Schengen možná umře nadobro. Konec EU? Konec globalizace? [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6966

2016-01-26 13:50

SOBOTKA MÁ NEJAKÉ DĚTI JA MYSLEL ŽE LIZAČ PRD..... AMIKUM NEMÁ ŽADNÉ KDYŽ CHCE NECHAT VYZABIJET VLASTENCE A NECHAT JIM POZNASILNOVAT JEJICH CERY A ŽENY 

VLASTIZRADCE Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Česko je podle premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) jedinou zemí v civilizovaném světě, kde prezident veřejně vyzývá k zabití předsedy vlády. Těmito slovy Sobotka v úterý reagoval na pondělní výrok prezidenta Miloše Zemana o tom, že premiéra se lze nedemokraticky zbavit kalašnikovem.

VICE-VLASTIZRADCE.Sobotka: Zeman děsí moje děti, rodinu a přátele

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod.
Screen č. 9 : Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů
Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigrací
Screeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče
Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program
Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus
Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany
Screen č. 36 : Doručené emaily 2013
Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě
Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#6967 PETICE NA PODPORU PREZIDENTA CO NESKAČE PODLE BRUSELU A USA CO CHRANI NAŠI VLAST

2016-01-26 15:07

PETICE NA PODPORU PREZIDENTA CO NESKAČE PODLE BRUSELU A USA CO CHRANI NAŠI VLAST


VICE-ZA NAŠÍ VLAST Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#6968

2016-01-26 18:46

Video: „Scénář evropského kalifátu“

Video je z listopadu 2015 a V.V.Pjakin v něm popisuje účel vzniku evropského kalifátu. Hovoří o cíli GP ukončit americký styl života, který je nadále pro planetu neudržitelný, hovoří o roli Íránu a o tom, jak jsou k tomuto účelu zneužity národy dvou náboženství: křesťané a muslimové.

Jak popisuje zdroj videa: „Vyústenie bez vojny medzi západnou žido-kresťanskou/sionistickou a islamskou civilizáciou – V.V. Pjakin“, který dodává: „Súčasný biblický projekt/koncept globalizácie globálneho prediktora“ zde a „Niečo o Koráne, pôvodnom Koránickom Islame a súčasnom pseudo-„islame“ zde

VICE-Video: „Scénář evropského kalifátu“

 


Nepřihlášený uživatel

#6969

2016-01-26 18:48

Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!

Navazuji zde na článek publikovaný na Aeronetu pod názvem „Co předcházelo imigračnímu Armagedonu?“, kde se jeden z diskutujících pozastavoval nad tím, jak je možné, že se i u nás v ČR nachází tolik jednotlivců (skupin), kteří přijímají rozhodnutí, která jsou nejen v rozporu s našimi zájmy, ale jsou v rozporu i s veškerým zdravým rozumem. Na to mohu odpovědět pouze tak, že pokud v původním článku jmenovaní penězokazci mají k dispozici tiskárnu peněz, tak mohou kdykoli kohokoli uplácet a verbovat.

Jan Ámos Komenský se musí v hrobě obracet, co se dnes děje v českých školách na všech úrovních…

V článku jsem se pokusil dát do souvislostí veškeré nejpodstatnější stavební kameny té jejich hry. Vše ostatní, co se děje nelogického v naší Evropské civilizaci, jsou jen dalšími kamínky celkové mozaiky jejich hybridní války za ovládnutí celého světa, která trvá minimálně již 300 let. Článek o kterém píši naleznete v trochu uhlazenější podobě, doplněný několika důležitými odkazy i zde.

Část z toho, jak falešnou hru a jak dlouho s námi západní oligarchie hraje, dobře popisuje například toto video, ve kterém ale například nejsou zveřejněna fakta o genocidě Číňanů před, za a po opiových válkách. Celkový počet obětí Čínského lidu byl přitom srovnatelný s oběťmi 1. i 2. světové války! Za vším tehdy opět stála chamtivost několika obchodních klanů, které své zájmy povýšily na zájmy vlastních států.

VICE-Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!


Nepřihlášený uživatel

#6970

2016-01-26 18:50

VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]

Za poslední týden se doslova spustila lavina osobních útoků proti prezidentu Putinovi ze strany západu. Minulý čtvrtek to bylo obvinění, které zorchestrovalo londýnské křídlo NWO v podobě blábolivého vyšetřovacího pamfletu s obviněním, že Vladimir Putin dal přímý souhlas k vraždě bývalého ruského špiona v Londýně Alexandra Litviněnka. Teď ovšem přichází úplně jiný a mnohem vyšší level přimo zpoza Atlantiku. Nové obvinění totiž přišlo přímo z nejvyšší chazarsko-židovské lóže amerického ministerstva financí.

Adam Szubin, ředitel Úřadu ministerstva financí USA pro kontrolu zahraničních aktiv, v pořadu Panorama na britské BBC uvedl, že Vladimir Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi. Kreml obvinění rázně odmítl. Nicméně je dobré si všimnout, že západní klika NWO změnila taktiku. Nepřítelem už není celé Rusko, ale pouze Putin. Co se to děje, co ta změna?

VICE-VIDEO: „Putin je zkorumpovaný a okrádá vlastní zemi!“, prohlásil Adam Szubin z amerického ministerstva financí. Osobní útoky proti Putinovi nabírají na síle, něco se děje! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6971 Re: PETICE NA PODPORU PREZIDENTA CO NESKAČE PODLE BRUSELU A USA CO CHRANI NAŠI VLAST

2016-01-26 21:21

#6967: - PETICE NA PODPORU PREZIDENTA CO NESKAČE PODLE BRUSELU A USA CO CHRANI NAŠI VLAST  

 Spletl jse si řádek, petice o prezidentovi je o řádek výše.


Nepřihlášený uživatel

#6972 Re:

2016-01-26 21:23

#6970: -  

 Spletl jste si téma. Sem pište své pstřehy pro petici  k vypsání referenda o vystoupení z EU.


Nepřihlášený uživatel

#6973 Re: Re: Merkelovou trestají za běžence. CDU/CSU přišla o čtvrtinu voličů

2016-01-26 21:31

#6962: - Re: Merkelovou trestají za běžence. CDU/CSU přišla o čtvrtinu voličů  

 merklerová by potřebovala, aby konečně němci přišli nějak k papírům, kterými jí amíci k tomuto činu vydírají, tak blbá snad ani nemůže být. pokud se Němcům nepodaří jí zneškodnit tak pán bůh s celou Evropou 


Nepřihlášený uživatel

#6974

2016-01-27 09:19

BEZ CENZURY A VYTRHÁVÁNÍ KONTEXTU:


Otázka studentky z publika:
"Dobrý večer, pane prezidente, já bych vám chtěla poděkovat za všechny občany České republiky, určitě všechny, protože někteří ani neví, kdo vůbec na Hradě sedí, jaká osobnost. Chtěla bych vám poděkovat, jakým způsobem vlastně svoji funkci vedete, a měla bych na vás otázku. Určitě víte, že se projednávala petice za odstoupení pana (předsedy vlády Bohuslava, pozn. ČTK) Sobotky a petice byla shrnuta ze stolu. Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem vlastně mají čeští občané postupovat, protože jak víme, pan Sobotka určitě nestojí za českým národem, ale proti němu."
Potlesk v sále.
Odpověď prezidenta Miloše Zemana:
"Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete. A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov."


Nepřihlášený uživatel

#6975 Katastrofální demokratický deficit EU

2016-01-27 11:27

Eurohujeři se mylně domnívají, že je EU demokratickým zřízením, ve skutečnosti jsou jakékoliv volby do Evropského parlamentu jen takovou neupřímnou hrou na demokratické procesy v rámci celé EU, která jasně ukazuje demokratický deficit celého společenství, tak jako jeho podporovatelů v dnešním stádiu výskytu EU. Faktickou moc nedrží voliči volený Evropský parlament, nýbrž nikým nevolená Evropská komise, která je jmenována národními vládami, což nejsou přímo volení lidé. V rámci EU se jedná o nepřímou demokracii mocněnou několikrát násobně, kdy nevolení, nýbrž jmenování dále jmenují lidi z uzavřeného kruhu tzv. nové politické třídy.

Toto je známý fakt, ale je třeba na něj stále upozorňovat, že Evropská unie je jen hra na demokracii a pluralita názorů je absolutně zakázána, jelikož v rámci politické korektnosti jsou určité názory a myšlenky přímo zakazovány. Představitelé těchto proevropských procesů dokonce přímo útočí na své oponenty. Dnes sice jen verbálně, ale stejně eurohujeři vytýkají eurorealistům a euroskeptikům jejich kandidaturu do Evropského parlamentu. Podle dnešního vývoje se můžeme klidně dočkat i stavu, že lidem s normálním myšlením, tedy lidem nespokojeným se současným vývojem EU bude kandidatura zakázána.

Evropská unie se musí změnit a to zcela zásadně, nebo uspějí její absolutní kritici, kteří hovoří o její absolutní likvidaci. Z historického hlediska je ovšem nějaká forma spolupráce v rámci kontinentu nutná. Největší škodou pro jakoukoliv evropskou spolupráci jsou největší eurohujeři a eurofederalisti, tak jako nynější vrcholně vedení Evropské unie v rámci Evropské komise. Evropská komise pokud vůbec musí být, musí být volena minimálně Evropským parlamentem, tak aby odpovídala vůli voličů a ne nikým nevolené nové politické třídě.