Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7026

2016-02-04 15:04

V sedmém století našeho letopočtu se vynořil kočovný beduín, který převzal z křesťanství víru a naději v nesmrtelnost. Zkarikoval ji však k nepoznání, když každou odměnu a každou naději přeměnil na sexuální požitky. Zničil pramen lidského štěstí tím, že zneuctil ženu a dovolil polygamii a za součást svého učení prohlásil zničující válku proti zbytku lidstva. V základech této nauky stojí požitkářství a násilí, tj. nadřazenost brutality nad duchovními hodnotami. Mezi křesťanstvím a islámem zuří po čtrnáct století válka. A dokud bezcitná, neúprosná dogmata falešného proroka budou nacházet své stoupence, nebude na zemi nikdy mír.


Nepřihlášený uživatel

#7027 TURECKO PODPORA IS V SYRII TURECKOU INVAZI A NATO

2016-02-04 15:32

To, co se odehrává na turecko-syrské hranici, svědčí o intenzívní přípravě k vojenské invazi Turecka do Sýrie, prohlásil ve čtvrtek oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

VICE-Turecko vysvětlilo, proč odmítlo Rusku pozorovací let

„Máme naprosto vážný důvod k tomu, abychom podezírail Turecko, že se intenzívně připravuje na vojenskou invazi na území suverénního státu — Syrské arabské republiky… Příznaků skryté přípravy tureckých ozbrojených sil k aktivním akcím na území Sýrie zaznamenáváme stále víc a víc", řekl Konašenkov novinářům.

Podle jeho slov ministerstvo obrany už dříve předložilo mezinárodní veřejnosti nezvratné videodůkazy, na kterých je vidět, jak turecká samohybná dělostřelecká zařízení ostřelují syrské obce na severu Lázikije.


Více: To, co se odehrává na turecko-syrské hranici, svědčí o intenzívní přípravě k vojenské invazi Turecka do Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#7028 Re:

2016-02-04 15:40

#7026: -  

KLICE NA ZEMI HLEDEJ V BIBLI 

MIGRACE A IS 

MATOUŠ 24

ZJEVENI JANOVO 13


Nepřihlášený uživatel

#7029 Re:

2016-02-04 17:22

#5: -  

 souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#7030 DOJDI VLASTENČE ZA SVOJÍ RODINU VLAST A DĚTI

2016-02-05 10:07

DOJDI VLASTENČE ZA SVOJÍ RODINU VLAST A DĚTI JIŽ ZÍTRA 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#7031 Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-02-05 10:43

#6976: - Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 Ano, stalo se, ale oběť může v klidu spát, protože švédské zákonodárství i této ženě zajišťuje kvalitní a profesionální přístup ohledně vyšetření na ní spáchaném zločinu. O to přirozeně v této zemi, plné demokracie a práv občanů nepřijde. O všem bude protokol a viník bude souzen podle platných švédských zákonů. Přirozeně, pokud bude tento zmatený a nezletilý chlapec shledán příliš mladým a dosud "evropským podmínkám neuvyklým" , může se stát, tedy opět podle platných zákonů, že nebude nijak potrestán. Oni jsou prostě takoví. Bezprostřední a lehce vznětliví, hned něco berou do ruky a brání se.... To ty nervy z války... Nicméně právu a spravedlnosti bude ale i tak učiněno zadosti a oběť může v klidu a pokoji spát "navěky"s pocitem, že "nějaké"právo bylo možná i na její straně. Švédské zákonodárství tak samozřejmě ocení její péči o běžence, kteří dorazili do Švédska na pokraji svých sil, před válkou a jistou smrtí... 


Nepřihlášený uživatel

#7032

2016-02-05 10:58

VIDEO: Výbuch emocí a křik. Starosta malého města v Německu poradil občanům, aby jejich děti a vnoučata neprovokovala uprchlíky svým oblékáním při cestě do školy! [CZ Titulky]

V malém německém městě Bad Schlema došlo při zasedání městské rady k výbuchu občanských a multikulturně zcela neakceptovatelných nálad [1]. Centrem události se stal starosta a starší pán, který položil starostovi dotaz ohledně oblékání dívek. Stěžoval si, že nezletilí uprchlíci z oken ubytovny pokřikují na německé školačky a sexuálně je obtěžují. Zeptal se také, jak to bude v létě, kdy dívky začnou chodit méně oblékané. Co se strhlo potom, to zachycuje video nahoře.

VICE-VIDEO: Výbuch emocí a křik. Starosta malého města v Německu poradil občanům, aby jejich děti a vnoučata neprovokovala uprchlíky svým oblékáním při cestě do školy! [CZ Titulky]

V dalším pořadu ruský  analytik hovoří o setkání Porošenka s Merkelovou, o dokumentu „Tajná bohatství Putina“, o juvenilní justici, o roli dolaru k ukrajinské a ruské měně, o evropském kalifátu, o viru Zika a o dalším.

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 1. února 2016


Nepřihlášený uživatel

#7033 IS USTUPUJE ALE SMEREM K TURECKU POD OCHRANU ERDOGANA

2016-02-05 11:03

Bojovníci mají na severu Sýrie ztráty a ustupují k turecké hranici, prohlásil ve čtvrtek oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Na severu země opouštějí bojovníci, aby alespoň nějak udrželi bojeschopnost svých útvarů, své pozice a ustupují k syrsko-turecké hranici", řekl Konašenkov novinářům.

Podle jeho slov jsou v současné době velitelé banditských útvarů nuceni soustřeďovat hlavní úsilí na akce spojené s evakuací raněných bojovníků a opětným získáním kontroly nad situací.

Více: Bojovníci mají na severu Sýrie ztráty a ustupují k turecké hranici, prohlásil ve čtvrtek oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany

Syrská armáda úplně osvobodila od teroristů strategicky významnou osadu Osman ležící v provincii Dar’á na jihu země, oznámil ve středu libanonský televizní kanál Al Manar.

„Armáda SAR vzala pod svou plnou kontrolu osadu Osman severně Dar'á poté, co ji opustily skupiny teroristů, kteří tam nechali své zbraně a techniku", oznámil televizní kanál.

Jak oznámil libanonský televizní kanál Al Manar, v bojích s vládními silami o kontrolu nad Osmanem ztratili radikálové nejméně 36 lidí. Při ústupu přišli o značnou část své munice, zbraní a dopravních prostředků.

Více: Syrská armáda úplně osvobodila od teroristů strategicky významnou osadu Osman ležící v provincii Dar’á na jihu země,


Nepřihlášený uživatel

#7034 DULEŽITÉ PRO ČR NAROD

2016-02-05 12:16

VIDEO: O zrušení sankcí EU proti Rusku rozhodne ve skutečnosti Washington! John McCain se v kavárně na letišti odkopal. Jean-Claude Juncker tvrdí, že takto už to dál nejde, Washington nesmí EU diktovat vztahy s Ruskem! [CZ Titulky]

Spolu s tím, jak v USA kolabuje proces globalizace a Spojené státy se stávají nepřítelem světových globalistů, dochází k zajímavému procesu přetrhávání vztahů s USA. Evropa dostává zelenou od globalistů, kteří mají nejvyšší moc nad strukturami elit v EU, aby se Brusel odpoutal od amerického vazalského postavení. Evropa není jednotná a minimálně Polsko je teď černým koněm USA v Evropě. Polsko jde politicky ostře proti procesům globalizace v EU, proti Bruselu a na straně druhé chce Varšava co nejlepší a nejtěsnější vztahy s USA. Nedávné oznámení Pentagonu o 4-násobném navýšení rozpočtu pro „Evropu“ by se dalo přeložit z newspeaku trochu jinak, že jde o navýšení ve prospěch několika vybraných pro-amerických zemí v Evropě. Které to jsou?

Kromě Polska jde zcela zjevně o Velkou Británii. Ta je na cestě ven z EU, a i když k tomu nedojde fakticky a Londýn si prosadí úpravy smluv s EU, tak po stránce procesů půjde o odklonění od Bruselu natolik, že to nebude hrát žádný rozdíl. Dalšími spojenci USA v EU jsou pobaltské země. Jejich vztah k EU je ambivalentní a je plně pod kontrolou Washingtonu. V této společnosti stojí napůl i Česko, ale velmi podivně. Napůl. Česko není z politického hlediska ani ryba, ani rak. Část řídících struktur v ČR je „havlizována“. Je to právě ta zmíněná Pražská kavárna, ale i katolický klér, někteří státní zástupci a především tzv. 6. kolona v ČR, tzv. neziskový sektor, který ovládá struktury nejvyšší politiky v ČR.

VICE-VIDEO: O zrušení sankcí EU proti Rusku rozhodne ve skutečnosti Washington! John McCain se v kavárně na letišti odkopal. Jean-Claude Juncker tvrdí, že takto už to dál nejde, Washington nesmí EU diktovat vztahy s Ruskem! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#7035

2016-02-06 01:38

K této petici není v podstatě co dodat..snad jen, že velice fandím panu Okamurovi, ale hlavně za prosazení stejného důchodového systému jaký mají v Japonsku a který by si zasloužil každý důchodce ČR bez výjimky. Důstojnost a lidskost jsou v této republice hluboko pod bodem mrazu a to co předvádějí naši vládní činitelé je opravdu ubohost sama!!!

Anonymous

#7036 Re:

2016-02-06 01:45

#7035: -  

Nyní mne napadá jak sám sobě odpovědět na příspěvek...snad jen si poslechněme znovu píseň pana Nohavici "Pane prezidente"

Tam to všechno jest. 


Nepřihlášený uživatel

#7037

2016-02-06 08:48

Prezident co haji zemi si zaslouží aj hlasy


Nepřihlášený uživatel

#7038

2016-02-06 12:43

Sedm mýtů o migraci, které je nutné vyvrátit – aneb Kde domov můj. Video

Úvod

„Potřebujeme více chránit hranice, abychom mohli bojovat s migrací“. „Migranti jdou pouze po našich sociálních dávkách“. „Migranti nám kradou práci“.

Ačkoliv je základ těchto argumentů vratký, tyto mýty o migraci je běžně možné slýchat po celé Evropě. Jsou zavádějící, staví migranty do role obětních beránků a kladou jim za vinu sociální a ekonomické problémy, kterým Evropa čelí. Navíc v časech evropské krize tyto mýty pomáhají nárůstu xenofobních a populistických proudů, které získávají na síle v mnohých státech Evropské unie.

Migranti, kteří již v Evropě žijí, se podílejí významnou měrou na HDP a ekonomice a pracují často na pozicích, o které nemají Evropané zájem. Jak ukazují demografické změny, Evropa bude potřebovat ještě více migrantů, aby si udržela svoje bohatství a sociální stát.

A přesto, mnoho migrantů, kteří zde již pracují, musí čelit nejistým pracovním a životním podmínkám a také dennímu porušování jejich lidských a pracovních práv. Přetrvávající chudoba a sociální exkluze migrantů udržuje na některých územích ghettoizaci. Vedle toho se diskuse o integraci zaměřuje zejména na kulturní rozdíly, namísto lidských práv a sociálních problémů. Evropské migrační a integrační politiky proto musí být přehodnoceny tak, aby zahrnovaly důvody, proč migranti opouštějí své domovy (nedostatek důstojné práce, nezaměstnanost a chudoba) a zaměřily se na občanskou a sociální úroveň, aby Evropa mohla rozvinout přístup k migrantům, založený na právech. Klíčovým krokem k tomuto úkolu je boj s mýty o migraci. Práva migrantů jsou lidská práva!

Mýtus č. 1 – Nelegální migrace je rostoucí problém, který vyžaduje větší zabezpečení hranic 

Zvýšené zabezpečení hranic není řešením nelegální migrace, založené na právech. Podle Eurostatu hostí EU asi 32 milionů migrantů a je odhadováno, že mezi těmito je pouhých 6 – 15% nelegálních migrantů. Zvláště zajímavé je podívat se na to, jaká rizika museli tito lidé podstoupit, aby se vůbec na cestu vydali. Jak sdělil vysoký komisař OSN pro uprchlíky, z počtu 55 000 lidí, kteří se pokusili vejít do EU, se nejméně 1500 buď utopilo anebo zmizelo.

VICE-Sedm mýtů o migraci, které je nutné vyvrátit – aneb Kde domov můj. Video


Nepřihlášený uživatel

#7039 Pozvánka na demonstraci 6.2.2016 - Praha

2016-02-06 13:31


Nepřihlášený uživatel

#7040 dnes 6.2.2016 od 15:00 přímý přenos z demonstrace „Evropa společně proti islamizaci.“

2016-02-06 15:06

Sledujte dnes 6.2.2016 od 15:00 přímý přenos z demonstrace „Evropa společně proti islamizaci.“

VICE-Sledujte dnes 6.2.2016 od 15:00 přímý přenos z demonstrace „Evropa společně proti islamizaci.“

Víte, co prohlásil turecký proislámský diktátor Erdogan, když začal přijímat Syrské uprchlíky?
"... je naší povinností poskytnout pomoc našim ISLÁMSKÝM (pozn. neřekl muslimským) bratřím ..."
A nyní pouští všechny islamisty do Evropy a vydírá jimi Evropskou unii.
Proti tomuto diktátorovi proběhli demonstrace také v Německu, a to v Berlíně a Mnichově. Erdogan stále posílá nové a nové imigranty do Evropy - tím, že se jedná pouze o islamisty, v podstatě islamizuje Evropu.
Když mu EU nabídla 3 miliardy €uro, bylo mu to málo. Erdogan nechává na protivládních demonstracích střílet do svých občanů, zakazuje alkohol, líbání na veřejnosti, pronásleduje své odpůrce a zavedl cenzuru Facebooku a Twitteru. Přesně tohle se stane, když se Islám dostane do politiky.
A naše vláda tohle podporuje!!!

VICE-Protest Turků v Mnichově proti Islamizaci Turecka a politice Erdogana

MATOUŠ 24 KAPITOLA 

VICE-Imigranti-jak to bude dál.


Nepřihlášený uživatel

#7041 Imigrace? Odvážný reportér říká pravdu

2016-02-06 16:33

Pravdu o stavu na slovinsko rakouské hranici! Vlivným prevítům je toto video trnem v oku... Chtěli zabránit jeho zveřejnění. Občané Evropy jsou obelháváni. Naštěstí jsou zde lidé, kteří se nebojí sdělit pravdu.

VICE-Imigrace? Odvážný reportér říká pravdu

MATOUŠ 24 KAPITOLA

VICE-Vzkaz Islámu Evropanům

 


Nepřihlášený uživatel

#7042

2016-02-07 05:31

Chci zachovat naši českou zem našim potomkům na věky.Imigranti nám nesmí ničit ani narušovat naše evropské tradice a lidské žití v míru.

Nepřihlášený uživatel

#7043

2016-02-07 05:35

Chci život v míru a toho nelze s emigranty dosáhnout
okamurovec putinovec islámofob

#7044 učeni koránu jsou vraždy a rasizmus

2016-02-07 07:16

islám je středověk

 islámské kozomrdy neberem bereme křestany a lidi kterym de o život a nebudou chtit měnit naš zbusob života a zákony evropa je křestanska a navždy zustane 


Nepřihlášený uživatel

#7045

2016-02-07 09:36

ERDOGAN NEZABIJI IS ALE ZABIJI CIVILISTY A KURDY

V průběhu oficiální návštěvy prezidenta Turecka Recepa Tayyipa Erdogana v Ekvádoru uspořádali studenti Ústavu národních výzkumů (IEAN) protestní akci, oznámily noviny eldiario.es.

Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!", „Pryč!", „Ať žije kurdský lid!".

Zastánci Kurdů žádali na prezidentovi Turecka, aby zastavil čistky v oblastech, kde žijí představitelé této etnické menšiny.

Více: VIDEO-Během vystoupení tureckého prezidenta přerušila skupina mladých lidí jeho projev výkřiky „Vrahu!

SYRIE MA USPECHY DIKY RUSKEMU LETECTVU

Delegace opozice zformovaná podle výsledků schůzek v metropoli Saúdské Arábie, přijala rozhodnutí pozastavit dialog o syrském urovnání v Ženevě v souvislosti s úspěchy armády SAR, prohlásil v sobotu na tiskové konferenci syrský ministr zahraničí Valíd Muallem.

„Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády", řekl Muallem.

Ženevská jednání mezi syrskou vládou a zástupci opozice začala 29. ledna. Konají se v souladu s rezolucí Rady bezpečnosti OSN č. 2254. Očekává se, že jednání potrvají šest měsíců.

Více: Delegace opozice z Rijádu se rozhodla přerušit dialog po zprávách o úspěších syrské armády

ČT LŽE O INVAZI RUSKA V SYRII RUSKO TAM JE LEGALNĚ NA ŽADOST B.ASADA TO UŽ VĚDÍ VŠICHNI EVROPANÉ

Prezident Turecka Tayyip Erdogan označil za „směšné“ prohlášení Ruska, že Ankara plánuje vpád do Sýrie, informuje agentura Anadolu.

„Mně se toto prohlášení Ruska zdá směšným… V současné chvíli je Rusko v Sýrii a uskutečňuje vpád," prohlásil turecký prezident, který vykonává návštěvu v Senegalu.

Ve čtvrtek prohlásil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov, že existují vážné důvody pro podezření Turecka z příprav na vojenský vpád do Sýrie.

Více: TURECKO TAJI INVAZI DO SYRIE MEDIA MANIPULUJI VEREJNÉ MINENÍ!!!!O INVAZI TURECKA


Nepřihlášený uživatel

#7047

2016-02-07 11:36

Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

 SOBOTKA-(balík č. 3)

VICE-Tomio Okamura: Ekonomičtí turisté s cílem vysát maximum


Nepřihlášený uživatel

#7048 6. 2. 2016 - Živě z ulic Prahy.

2016-02-07 11:58

6. 2. 2016 - Živě z ulic Prahy.
Sledujeme aktuální dění v centru Prahy, kde se konají pro a protimigrantské demonstrace.

VICE-6.2.2016. ŽIVĚ DEMONSTRACE BEZ CENZURY

VICE-Demonstrace 6.2. 2016 - anarchisté na Malé Straně


Nepřihlášený uživatel

#7049 Blbí novináři, stranické kecy. Sobotka pohrdá Čechy.

2016-02-07 12:17

Blbí novináři, stranické kecy. Sobotka pohrdá Čechy. Reakce na kauzu uniklých e-mailů jsou ostré - Slováci nepřijmou uprchlíky ani dobrovolně. Peníze pošlou jen na ochranu Schengenu - TAK UŽ SE NĚMCI ÚSPĚŠNĚ INTEGRUJÍ - Co se opravdu dělo v Kolíně? Na veřejnost unikla policejní zpráva. Je to hodně drsné - Po novoročních útocích v Kolíně sílí v Německu protesty proti migrantům - Další země má uprchlíků plné zuby a hodlá zavést razantní opatření proti migrantům - FT o politických rizicích roku 2016: Čína a Británie připravují překvapení

VICE-Studio REPORT 8.1.2016

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů


Nepřihlášený uživatel

#7050 Turecko před pěti dny pustilo do Sýrie 2000 teroristů z Al Kajdy

2016-02-07 13:22

Turecko před pěti dny pustilo do Sýrie 2000 teroristů z Al Kajdy - Porošenko se v Davosu popral s ruským vicepremiérem! - Pomáhat a chránit? Švédští policisté museli uprchnout ze střediska pro uprchlíky. Měli zachránit chlapce, který byl znásilňován - Válka se rozjíždí na plné obrátky. USA oficiálně vpadnou do Sýrie - Bohuslave Sobotko, vy zase děsíte mne a mé děti - Jiří Kobza, bývalý diplomat, který dlouhé roky působil v islámských zemích a skutečně ví o čem mluví, vzkazuje :
Pro všechny, vás, humanistické, multikulturní, soucitné, solidární, korektní a
různé jiné, pomáhající duše, co se mohou přetrhnout, aby se nějak zavděčily „uprchlíkům“, vzkazuji s plnou odpovědností....

VICE-Studio REPORT 29.1.2016