Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7014 UMELE VYVOLANA NEMOC VIRU ZIKA PRO PODMANENI SVETA NWO POSILA VIRE DO ZEMI ZIKA,EBOLA,AIDS

2016-02-03 09:55

Video: Virus Zika. Nová zpráva – z člověka na člověka se přenáší, a to pohlavním stykem

Nechtěla jsem o viru Zika psát, protože každý o něm slyší ze všech stran. Všichni už vědí, že je nebezpečný především pro těhotné ženy, protože těm se pak rodí děti s tzv. mikrocefalitidou, tzn. s nedostatečně vyvinutým mozkem. Doporučení pro ženy v nebezpečných oblastech zní – neotěhotnět. Doporučení pro ženy v „bezpečných“ oblastech zní – nejezdit do nebezpečných oblastí.

A co s Evropou (analogicky se Severní Amerikou) ?

Už na začátku evropské uprchlické vlny mě napadlo, že až bude maximum lidí koncentrováno na jednom místě, pak – kromě konfliktu mezi přistěhovalci a domácími – bude stačit nějaký ten virus. A virus Zika se zdá být geniálním, protože jako by říkal: „Kdo nepadne v konfliktu, toho dodělá komár“. Je to jako vypustit milióny malých dronů…

Virus Zika se z člověka na člověka přenáší

O viru Zika se píše, že 80% lidí nepozná, že ho má, protože onemocnění má průběh jako běžná chřipka. Překvapovalo mě, s jakou rychlostí byla zjištěna souvislost mezi virem a poškozením dítěte těhotné ženy, ale brala jsem, že za současné úrovně vědy a po 60-ti letech od objevení viru to nemusí být nic zvláštního. Ale stejnou rychlostí je zde další objev: virus se z člověka na člověka přenáší, a to pohlavním stykem. Takže pokud jde o Evropu (a severní část Ameriky), tak nejen že existuje komár, který v těchto pásmech v létě přežije, ale navíc se virus přenáší bez ohledu na komára, viz čerstvá zpráva z amerického Texasu: Ve Spojených státech byl identifikován první případ přenosu viru Zika z člověka na člověka. V Texasu zaznamenaly nákazu člověka prostřednictvím sexuálního kontaktu s osobou, která předtím onemocněla při cestě do oblasti, kde toto onemocnění existuje (více a video zde).

VICE-Video: Virus Zika. Nová zpráva – z člověka na člověka se přenáší, a to pohlavním stykem