Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7007

2016-02-01 17:38

Nenáviděná migrace v Evropě vyvolává emoce a reakce, jenž se nápadně podobají radikalizaci předválečného Německa, která vynesla na vrchol moci Adolfa Hitlera!

Téměř denně jsme „bombardováni“ informacemi o imigrantech, co dělají, co nedělají, co chtějí nebo by měli dělat, kdo o nich co řekl. Většina výroků jsou, bohužel, s odpuštěním „žvásty“. Ba co hůře, radikální žvásty. Ti z vás, kteří jsou proti přijímání imigrantů, mne nyní proklínají za mou drzost. Ti, kteří stojí na druhé straně, mi blahořečí a čekají, jak se můj monolog rozvine. Zklamu tedy rovnou obě strany, protože obě křičí do světa hlouposti.

Pro mne je až zarážející, jak málo rozumu lidé projevují. Pochopím obyčejného člověka, který denně prožívá mediální masáž. Který má strach, protože neví. A on po něm vlastně nikdo nechce, aby věděl, jen aby se rozhodl. A člověk je tvor společenský, takže se prostě přidá na jednu nebo druhou stranu, jen aby někde byl. Nepochopím ale politiky, kteří by měli být „těmi nejlepšími z nejlepších z nás“. Tak, teď už jsem, myslím, urazil všechny, takže to můžu rozvést.

VICE-Nenáviděná migrace v Evropě vyvolává emoce a reakce, jenž se nápadně podobají radikalizaci předválečného Německa, která vynesla na vrchol moci Adolfa Hitlera!