Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Tomáš

#7076

2016-02-08 19:47

K vypálenému autonomnímu sociálnímu centru klinika asi tolik: Když naši pánové demokraté Sobotka, Zaorálek, Kalousek, Schwarzenberg, Štětina, Kocáb, Bursík aspol tak podporují majdan a svržení Janukovyče a ostře kritizují každého, kdo tento puč neuznává, tak by jistě podpořili i českou formu majdanu za pomocí zdejších militantních neonacistických uskupení a svržení zaprodané vlády. Předvčerejší žhářský útok na Autonomní sociální centrum, nebo jak se to líhniště smažek vlastně jmenuje, jistě také vřele podporují, to je jako přes kopírák z majdanských bojůvek nebo banderovského řádění ve Lvově. Nebo snad měří dvojím metrem? Proč by měli jedni právo na svobodu a druzí ne? Snad si o nich nemám myslet, že jsou to odporní zakomplexovaný militantní protiruští xenofobové, jejichž cílem je vyvolávat ve společnosti nenávistné nálady proti skupině osob nebo národnosti? To je přece něco odporného, to nemá v jednadvacátém století co dělat. Chce se mi z takových fašistů zvracet!!!


Nepřihlášený uživatel

#7077 Re:

2016-02-08 20:16

#7076: Tomáš -  

 JDE VIDET ZE NECO VIS O UKRAJINE NEJSI S PRAVEHO SEKTROU PODPURCE ODESI VIM ZE ANO DOST ČECHU PODPOROVALO PUČ V ODESI TAK JAK POLITICI NA UKRAJINSKE CIVILISTY AJI NA VYCHODE UKRAJINY SE NA TOM PODILELY ČEŠI A POLACI A USA HLAVNĚ PLUS KYJEV 


Nepřihlášený uživatel

#7078 USA TERORIS FURT ZADNE DUKAZE ALE FURT OBVINOVANI RUSKA

2016-02-08 20:28

Pentagon nedisponuje důkazy toho, že ruské VKS v Sýrii zasadily údery po civilních cisternových vozech, prohlásil plukovník Stephen Warren, oficiální mluvčí štábu koalice vedené USA.

„Viděli jsme tyto zprávy, nejsme ale připraveni to potvrdit", řekl Warren na briefingu.

VICE-USA manipulují informací, aby odpoutaly pozornost od příčin tragédie v Sýrii – MO RF

Připomenul, že před asi měsícem zveřejnili ruští vojenští představitelé videozáznam útoku na cisternové vozy. „Nezaznamenal jsem od té doby žádné nové podobné útoky", řekl plukovník.

Více: USA OBVINUJE RUSKO ZE BOMBARDUJE CIVILISTY ALE PRITOM HNUPOVÉ NEMAJ ANI ZADNE FAKTA TAK JAK S FAKTY NA UKRAJINĚ SAMI BOMBARDUJOU CIVILISTY JAK V SYRII TAK NA UKRAJINE USA


Nepřihlášený uživatel

#7079

2016-02-08 20:47

LID B.ASADA SE UČASNI DOBROVOLNIKU KTERI SE UČI ZACHAZET SE ZBRANEMI MEDIA VAM LŽOU JE TU ZASE DUKAZ

Příslušníci syrské armády učí dobrovolníky zacházet se zbraněmi ve specializovaném středisku v Lázikíji.

Více: LID PODPORUJE ARMADU B.ASADA FAKTA Příslušníci syrské armády učí dobrovolníky zacházet se zbraněmi ve specializovaném středisku v Lázikíji.


Nepřihlášený uživatel

#7080

2016-02-08 20:58

DLUH USA 

Podle údajů Federální rezervní banky (FRB) St. Louisu, k červenci 2015 poměr státního dluhu USA k HDP dosáhl 100,5 %. Na začátku roku 2016 dluh USA tvořil řádově 18,9 bilionů dolarů. Kongres povolil zvednutí stropu dluhu na finanční rok 2016 až na 19,3 bilionů dolarů. Podle údajů rozpočtového výboru při kongresu může dluh USA v roce 2040 vyrůst do poměru 120 % HDP.


Nepřihlášený uživatel

#7081 V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!

2016-02-08 21:05

ANO USA VYTVOŘILO ISLAMISKY STAT ZASE DUKAZ

Kerry a Gentiloni uspořádali v úterý v Římě poradu v rámci tak zvané malé skupiny mezinárodní koalice pro boj s Daiš. Schůzky se zúčastnili zástupci 23 zemí a EU. Schůzku ukončila společná tisková konference italského a amerického diplomata. Po tom, co beseda s tiskem skončila, zamířili oba ministři k východu. V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"

Ženu okamžitě obklopili karabiníci. Podle slov přítomných v sále měla italská novinářka na hlavě šátek.

Více: V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"


Nepřihlášený uživatel

#7082

2016-02-08 22:31

PROMIŇTE, ŽE TADY TAK SPAMUJI.

Jsem jen pičus, co nemá co jiného na práci. Tak čus!

Dobře jim tak ???

#7083 Dobře jim tak !!!

2016-02-09 07:59

V Británii jsou už přes tři milióny muslimů

Každý dvacátý obyvatel Spojeného království je muslim, vyplynulo z nejnovějších údajů britského statistického úřadu. Zatímco v roce 1991 žilo v Británii kolem miliónu muslimů, hranice tří miliónů byla překonána teprve nedávno.

:-) ... dobře jim tak, když to chtěli a dopustili až tak daleko !!! ... MY ALE V ČR NE !!!


Nepřihlášený uživatel

#7084 ČR MUŽE OČEKAVAT NA JAŘE 12MILIONU UPRCHLIKU

2016-02-09 10:21

DO ČR MA ZAMIŘIT NA JAŘE 12MILIONU UPRCHLIKU

LIDI NA CO ČEKATE SESKUPTE SE A JDI TE DO ULIC SVRHNOUT VLADU NEZ ČEKAT NA DALŠI DEMONSTRACI JSTE V PRAVU JE TO PSANE AJI V USTAVE JAKYMKOLIV PROSTREDKY MUZE LID JEDNAT KDYZ DEMOKRACIE UPADA A VLADA NEJEDNA PODLE PRAV A SVOBOD ZEMĚ plus aj ministra vnitra policeini dustojnik podporoval nacky proti sluničkarum ale zas to bylo predem vse domluveno spoustu dukazu mluvi za vse tak na co čekate narode SNAZILY SE VAS POSPINIT POMOCI POLICEINICH NACKU CO VYCHAZELI S MINISTERSTVA V NITRA A SCHVALNE PROVOKOVALI SLUNIČKARE ABY VSE HODILY NA SLUŠNÉ OBČANY ČR NA CO K..... ČEKATE NARODE


Nepřihlášený uživatel

#7085

2016-02-09 11:05

VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!

Redakce AE News byla upozorněna našim spolupracovníkem Petrem Cvalínem, že Česká televize si opravdu nedá pokoj. Po obrovském skandálu s multikulturní Sněhurkou, na kterou upozornil náš server před několika týdny, je tady další epizoda nekonečného seriálu na téma islamizace České republiky skrze manipulaci s myšlením a výchovou malých dětí. Česká televize v rámci svého vzdělávacího cyklu pro děti s názvem „Cestohrátky“ na stanici Déčko odvysílala politicky a multikulturně zabarvený díl o Saúdské Arábii. Pořad, který zpočátku a během prvních minut vypadá jako neutrálně informační, přechází zhruba v půlce do tvrdé pro-saudské režimní propagandy.

Oba průvodci pořadem, kteří se starají o narativní část (Saša Rašilov a Marie Žáková), se snaží dětem vysvětlit, proč ženy v Saúdské Arábii jsou od hlavy k patě zakryté. Marie Žáková (nezletilá) se snaží svým vrstevníkům vysvětlit, že nikáby jsou fajn, že ženy v nich vypadají tajemně. Říká to s takovým nadšením, že děti okamžitě získají pocit, že nošení nikábu je něco zcela výjimečného. Saša Rašilov potom vysvětlí, že nošení nikábu je v zemi tradicí, podobně jako když u nás se nosí šaty nebo plavky.

VICE-VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!


Nepřihlášený uživatel

#7086

2016-02-09 12:54

vážení přátelé, ve videu je logo naší organizace AKORN a organizací s AKORN bezprostředně spojených jako komunity Přátelé České Republiky a Přátelé Ruska v ČR... většina účastníků demonstrace a následné diskuze není v těchto spolcích členem, berte to prosím na vědomí (přesto náš spolek byl svolavatelem a proto jsme ve videu užili naše logo)...ČT  se tam taky ukazala ale v ČT nic takového nebylo zase nam cenzurovali a sestrihavali


VICE-DEMONSTRACE -majdan vyhrožoval smrtí, my nabízeli mír!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7087 Re:

2016-02-09 13:03

#7085: -  

 To je podpora totalitního saudského režimu a ideologie potlačující lidská práva! Zrušte někdo ČT, to je nechutné, co si dovoluje, tohle je hodně za hranicí demokratické společnosti!!! Chce se mi zvracet!


Nepřihlášený uživatel

#7088

2016-02-09 14:13

PROAMERICKE LŽI NOVINEK Asadova ofenzíva může k Turecku vyhnat desítky tisíc Syřanů, varuje Ankara

Budou-li boje na severozápadě Sýrie stejně tvrdé jako dosud, mohlo by k turecké hranici dorazit až 70 000 Syřanů, řekl v úterý turecký premiér Ahmet Davutoğlu. Zdůraznil, že Turecko uprchlíky úplně odmítat nebude, i když jeho země zavřela hranice.

VICE-NOVINKY ZASE MLŽI TO NEUTIKAJI CIVILISTE ALE ISLAMISTE DO TURECKA

Obyvatelé měst na severu provincie Aleppo si pomalu zvykají na mírový život po čtyřech letech obléhání bojovníky ze skupiny Fronta an-Nusra (v Rusku zakázaná).

„Během blokády jsme neměli dostatek jídla ani vody. Byli jsme bez elektřiny a chyběly nám plynové bomby. Takhle jsme žili. Příchod vojsk byl pro nás ulehčením", řekla obyvatelka města Nubel.

Syrští vojáci už dřív odřízli hlavní trasy zásobování teroristů na severu provincie Aleppo vedoucí z Turecka. Potom se vojskům za podpory domobrany, ruských vzdušných a kosmických sil a syrského vojenského letectva podařilo prolomit blokádu měst Nubel a az-Zahra, kde se nacházelo asi 70 tisíc obyvatel.

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU


Nepřihlášený uživatel

#7089 Re: Re:

2016-02-09 14:16

#7087: - Re:  

 MÁTE PRAVDU :-( JE TO AŽ HNUSNÉ VUČI OBČANUM ČR 


Nepřihlášený uživatel

#7090

2016-02-09 15:50

Tuto petici schvaluji protoze mi neni lhostejny budouci zivot v nasem state a chci aby muj syn vyrustal beze strachu z migrantu

Nepřihlášený uživatel

#7091 Re:

2016-02-09 17:02

#7090: -  

 TAK ZABRANMĚ PŘIJETÍ DO ČR 12 MILIONU UPRCHLIKU ISLAMISTU V TOMHLE ROCE


Nepřihlášený uživatel

#7092

2016-02-09 17:36

PREZIDENT O MEDIALNI MASAŽI A O VEŘEJNÉM MÍNĚNÍ A O MIGRACI A MANIPULACI NARODA VLADOU A MEDIAMA 

VICE-Zeman: Nejsme plastelína ani fašisté. Nepodléhejme vymývání mozků

Prezident ČR Miloš Zeman k nebezpečí teroristických útoků, členství Turecka v EU a islamismu.

VICE-Zeman: Kdo podceňuje terorismus je blázen, nikoli politik

Projev Tomia Okamury - demonstrace 6.2.2016 na Václaváku v Praze

VICE-Projev Tomia Okamury - demonstrace 6.2.2016 na Václaváku v Praze

 


Nepřihlášený uživatel

#7093 Komu dáte hlas v příštích volbách?

2016-02-09 17:49

Od nástupu nynější vlády se změnilo mnohé. Někteři politici se vyprofilovali jako déle nevolitelní. Otázkou ale je, koho volit a nebýt pak zklamán?

VICE-KOMU DATE HLAS


Nepřihlášený uživatel

#7094 Máte raději Zemana nebo Sobotku?

2016-02-09 18:40

Máte raději Zemana nebo Sobotku?

Máte raději Zemana nebo Sobotku? Kdo je vám sympatičtější a s kým více souhlasíte v politických otázkách?

VICE-MÁŠ RADĚJI ZEMANA NEBO SOBOTKU


Nepřihlášený uživatel

#7095 Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy?

2016-02-09 18:54

Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy?

Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy? Myslíte, že Evropa má pomáhat imigrantům, kteří míří do Evropy z Afriky a blízkého východu?

VICE-Souhlasíte s příjmem imigrantů do Evropy?


Nepřihlášený uživatel

#7096

2016-02-09 19:09

Západ podporuje zásah Saúdské Arábie do syrského konfliktu, dokonce i když to upevní pozice teroristů, jelikož se soustředí na zesílení ruského vlivu v oblasti, píší Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Saúdská Arábie oznámila, že je připravena vyslat pozemní vojska do Sýrie. Její spojenec, USA, to schválil — není to tak dávno, kdy Washington sám kritizoval země Perského zálivu za nedostatečnou účast v boji proti IS. Ve skutečnosti se Saúdové chystají do Sýrie s opačným cílem: jelikož jejich hlavním cílem je svržení Asadova režimu, budou aktivně podporovat povstalecké skupiny, i když se ukáže, že jsou teroristické, píše vydání.

Spojené státy vědí o reálných plánech Saúdů, ale neprojevují velké znepokojení. Bílý dům je v poslední době nejvíce znepokojen úspěchem ruské operace, a teď to vypadá, že USA jsou ochotny použít všemožné prostředky, aby zabránily Rusku hrát klíčovou roli v regionu, píše autor článku

Více: USA SE SNAŽI VYPROVOKOVAT RUSKO V SYRII K VALCE


Nepřihlášený uživatel

#7097 Re: Máte raději Zemana nebo Sobotku?

2016-02-09 19:51

#7094: - Máte raději Zemana nebo Sobotku? 

 Projevem a etiketou mi je sympatičtější rozhodně Sobotka, ale názory a činy jednoznačně Zeman. Jelikož prezident není jen líbivá figurka, která papouškuje to, co se od ní očekává, ale suverénní státník, který svými činy reprezentuje většinu, která jej zvolila, stavím se na stranu Zemana.


Nepřihlášený uživatel

#7098 Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky

2016-02-09 20:04

Jak splnit požadavky Evropské unie a současně se vyhnout přesídlení uprchlíků? Lotyšské úřady na to přišly. V zemi vytvořily takové podmínky, že v ní sotva nějací uprchlíci zůstanou, a to i kdyby si to velice přáli. Upozornila na to stanice BBC. Lotyšsko mělo podle unijních kvót přijmout 531 uprchlíků; dosud jich dorazilo šest.  

Proti přijetí běženců se v jednom průzkumu vyslovily skoro čtyři pětiny Lotyšů a za posledních šest měsíců se v Rize konalo šest demonstrací proti migrantům. Nová vláda zařadila negativní postoj k případnému zvýšení počtu uprchlíků přímo do svého programu.  

Pracovníci ministerstva vnitra se nejdříve vydali na jih Evropy, aby se pokusili stávající kvótě vyhovět a naplnit ji uchazeči o azyl, kteří splňují kritéria. Následně ale náměstkyně ministra vnitra Ilza Petersoneová-Godmanisová ohlásila, že se nenašel jediný zájemce. Problém prý tkví v tom, že většina uprchlíků míří tam, kde už má příbuzné, a to není případ Lotyšska ani jiných pobaltských států.  

Až před pár dny vyšlo najevo, že do Lotyšska přece jen dorazily dvě rodiny uprchlíků, z Eritreje a Sýrie, dohromady šest lidí. Protestovat vzápětí vyrazily tři stovky odpůrců. Podmínky nastavené tak, aby nenašli práci  

Experti se podle BBC domnívají, že tyto uprchlické rodiny v Lotyšsku dlouho nevydrží. Sociální dávky jsou totiž příliš skromné a stěží najdou práci, protože místní zákony vyžadují znalost státního jazyka.  

K ubytování v uprchlickém táboře dostanou 2,15 eura (asi 58 Kč) na den na stravu a další výdaje. Během tří až šesti měsíců v táboře se uprchlík může na státní náklady učit lotyšsky.  

To ovšem nemusí stačit. Znalost státního jazyka na minimální úrovni zákon žádá od zemědělských dělníků, pastevců, uklízeček a metařů. Od číšníků či kadeřnic vyžaduje už střední stupeň znalostí a ten nejvyšší musí splňovat manažeři. V případě neznalosti hrozí pokuta, a to i zaměstnavateli. I když se budou snažit, s dávkami nevyjdou  

Uprchlík pokračující ve studiu může doufat v podporu v nezaměstnanosti, ale tu vláda snížila na 139 eur měsíčně (3750 korun); ostatní členové rodiny mohou dostávat po 97 eurech (2620 korun). Za pronájem garsonky v Rize zaplatí nejméně 150 eur (4050 korun) a za bydlení další stovku (2700 korun). V Rize sice tak chudá rodina dostane dodatečný příspěvek, ale i tak bude mít velice nízký příjem.  

„Udělalo se vše pro to, aby (uprchlíci) odjeli pryč. Je jasné, že jde o neživotaschopný systém," řekl BBC poslanec a ochránce lidských práv Boris Cilevič.  

Nacionalisté si naopak snížení sociálních dávek pochvalují. „Teď žádný migrant do Lotyšska nebude chtít!" prohlásil poslanec Janis Dombrava.


Nepřihlášený uživatel

#7099

2016-02-09 21:03

POSLEDNÍ DNY A ROKY SE BLÍŽÍ

(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)

Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest, v kterém se dělí o svůj názor na americko-ruské vztahy.

Podle bývalého hlavy Ministerstva zahraničí USA, posuzoval v šedesátých a sedmdesátých letech mezinárodní vztahy z pozic soupeření mezi USA a SSSR. Avšak od té doby se svět kardinálně změnil.

„V rodícím se vícepolárním světě má být Rusko vnímáno především jako neoddělitelná součást každé nové světové rovnováhy sil a nikoli jako hrozba pro USA," píše.

Kissinger přiznal, že v poslední době zažívají americko-ruské vztahy úpadek.

„Není třeba mluvit o tom, že naše vztahy jsou dnes mnohem horší než před deseti lety. Ve skutečnosti snad nebyly od posledních stadií studené války v tak bídném stavu," míní Kissinger.

VICE-Hypotetická Třetí světová válka od BBC: Rusko začíná jaderný útok, USA odpovídají. VIDEO

Za symbolický okamžik, který znamenal zhoršení vztahů mezi dvěma státy, považuje obrat speciálu tehdejšího vládního předsedy Ruska Jevgenije Primakova nad Atlantikem v roce 1999. Premiér letěl na státní návštěvu USA, avšak rozhodl vrátit se zpátky do Moskvy na znamení protestu proti zahájení bombardování Jugoslávie sílami NATO.

Více: Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest,

DUVOD PROČ SE TO VŠE DĚJE NENI VYMYSEL ALE PRAVDA TA SE PISE AJI V BIBLI PROTO CHCOU PODMANIT SI SVĚT PADLY A JEHO PODDANI!!!SMLOUVA JE PRAVÁ!!!!

VICE-Tajná smlouva

Martin Pospíšil
Brno

#7100 Re: Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky

2016-02-09 21:11

#7098: - Lotyšsko vymyslelo, jak obejít kvóty EU na uprchlíky 

 Vidím to tak, že pokud člověk opravdu utíká před válkou a utrpením a snaží se zachránit si holý život, je politicky nebo nábožensky pronásledován a diskriminován, jsou i lotyšské podmínky pro takového člověka snesitelné a když se bude snažit, pracovat a učit se tak i v této zemi má šanci se integrovat a najít bezpečí a lepší budoucnost pro sebe i své děti. A o to tu přeci jde, tak je to správné. Takovýto systém by se měl zavést ve všech zemích Evropy a nejlépe by se tím proseli váleční uprchlíci od těch ekonomických.