Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#6976 Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 13:31

Nezletilý imigrant ze Švédska je podezřelý z ubodání zaměstnankyně azylového centra       

Nezletilý přistěhovalec v jednom ze švédských azylových center pro migranty bez rodičů čelí podezření, že smrtelně pobodal dvaadvacetiletou sociální pracovnici. Zaměstnankyně azylového centra byla převezena do nemocnice Sahlagrenska, tam ale krátce nato vážným zraněním podlehla. K útoku došlo ve městě Mölndal na jihozápadě Švédska, údajně po krátké hádce mezi dětmi a personálem centra. Spolu s údajným útočníkem bylo zadrženo dalších šest až osm nezletilých.  

Stockholm už není bezpečný. Švédská policie přiznala, že neuhlídá pořádek

Centrum Stockholmu už není bezpečné město. Hlavní železniční nádraží a jeho okolí okupují gangy nezletilých přistěhovalců marockého původu, kteří okrádají kolemjdoucí, sexuálně obtěžují ženy a napadají pracovníky ostrahy. Přiznala to švédská police s tím, že nadále není schopna zjednat pořádek.

Některým chlapcům, kteří se potulují v ulicích hlavního města, přitom ještě nebylo ani deset let, přesto odmítají pomoc úřadů a utíkají z azylových center, uvedla s odvoláním na policejní zdroje švédská státní televize SVT.

Skandinávská země se potýká s enormním nárůstem nezletilých žadatelů o azyl bez doprovodu dospělých a neví si s problémem rady.

Podle posledních odhadů švédské policie žije ve Stockholmu bez střechy nad hlavou okolo 200 marockých dětí. Kromě toho se v ulicích švédské metropole pohybují další stovky nebezpečných marockých mladíků, kterým už osmnáct bylo.

„Působí nám vážné potíže. Všude kradou, obtěžují zaměstnance azylových center i dívky na ulicích. Sahají jim mezi nohy, a když se brání, zfackují je,“ řekl STV policista, který si nepřál být jmenován a dodal, že by své dítě samotné na stockholmské nádraží nikdy neposlal. „Neudělal by to nikdo z policistů,“ dodal. Jeho slova podle švédské televize potvrzují i další strážci zákona.  

Největší problém je podle nich v tom, že i když marocké pachatele trestné činnosti zadrží, musí je během několika hodin zase propustit. „Zatýkáte pořád ty samé lidi dokola. A oni je znova a znova propouštějí, protože nemáme, jak zjistit jejich totožnosti ani věk. Stává se, že si mladík zvesela vykračuje před policistou, který ho před tím zadržel,“ řekl STV Bjorn Cewenhielm, šéf speciální policejní jednotky Alma, která se specializuje na kriminalitu migrantů.

Od roku 2012 už ve Stockholmu požádalo o azyl 505 marockých dětí. Třetina z nich z azylového centra uprchla.

 

A já se táži proč, když jde o tak mírumilovné, kulturně obohacující muslimy? To jsou přeci ti umírnění, se kterými je tak bezvadné soužití a kteří mohou svojí přítomností naší společnosti jedině prospět, ne žádní teroristé z al-kájdy ani hrdlořezové z IS. Jak to, že se xenofobním Švédům soužití s těmito mírumilovnými, inteligentními a lehce integrabilními lidmi najednou tak přejídá? Nebo že by ty nebohé chlapce vedla k radikalizaci samotná švédská společnost, která je odvrhnula? Dělá pro jejich blaho švédská vláda skutčně vše potřebné? Ne? V tom případě na ni požeňme všechny neziskovky s human right watch v čele, které je umlátí svými sáhodlouhými rešeržemi o bídném stavu lidských práv v jejich zemi. Je totiž nestoudné, až bych řekl přímo xenofobní, že se Švédi brání tomuto kulturnímu obohacení, místo aby se mu plnými doušky oddávali.


Nepřihlášený uživatel

#6977 Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta

2016-01-27 13:44

Sedmnáctiletou Dánku, která se s pomocí pepřového spreje ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká pravděpodobně pokuta 500 dánských korun (1800 Kč). V Dánsku je totiž zakázáno pepřové spreje vlastnit, uvedl v úterý tamní zpravodajský portál The Local. Útočník je stále na útěku.  

Incident se odehrál před týdnem v jihodánském městě Sönderborg, odkud je hlášeno několik případů obtěžování žen žadateli o azyl. Zda je za tímto případem uprchlík, není jasné. Dívka pouze vypověděla, že útočník hovořil anglicky.  

Dále uvedla, že ji srazil na zem, rozepnul kalhoty a snažil se ji svléknout. Pomocí pepřového spreje se jí ale podařilo z mužova sevření vyprostit. Incident vyvolal pobouření  

„Pepřový sprej je nelegální vlastnit a používat, proto bude v této věci pravděpodobně stíhána," uvedl policejní mluvčí Knud Kirsten v rozhovoru s televizní stanicí TV Syd.  

Dívčin příběh vyvolal v zemi pobouření, řada lidí se již přihlásila s tím, že za ni pokutu zaplatí. Incident se navíc odehrál v době, kdy ženy v Sönderborgu i v dalších dánských městech upozorňují na případy obtěžování ze strany běženců. Jeden noční klub v Sönderborgu kvůli tomu zakázal vstup lidem, kteří se nedomluví dánsky, anglicky nebo německy.  

Tomu říkám multikulturalismus ad absurdum aneb útočník vyvázne bez trestu a oběť bude platit pokutu. Tohle je ta EU demokracie, pro kterou jsme tak nadšeně bojovali a bez níž bychom se neobešli?


Nepřihlášený uživatel

#6978 Re:

2016-01-27 13:49

#6974: -  

 Zajímavé, že ti stejní křiklouni, kteří se mohou se Zemanova výroku zvencnout, zcela nepokrytě podporují "syrskou osvobozeneckou armádu", která vzala proti demokraticky zvolenému prezidentovi kalašnikovy. Dokud jde vše dle jejich režije, je vše OK, ale jak mají ochutnat vlastní medicínu, tak se náhle začínají cukat, farizejové. 


Nepřihlášený uživatel

#6979 Re: PUČ NA VAŠE DĚTI VE ŠKOLKÁCH

2016-01-27 13:54

#6914: - PUČ NA VAŠE DĚTI VE ŠKOLKÁCH 

 Ten komix naštěstí neznám, ale zhlédl jsem pozorně Donutilovu multikulturní Sněhurku a můj dojem z tohoto paskvilu je, že je rasistický, naprosto nechutný a odporný, zvedá se mi z toho žaludek. Tahle snůška fašounských nesmyslů jasně nabádá k rasové nesnášenlivosti a poukazuje na nerovnost ras, jelikož ponižuje bílou rasu na základě údajně nevhodné pigmentace (vysmívá se typickému europoidnímu rysu – pihatosti a poukazuje na její nedostatek při pobytu na slunci), doporučuji podat na Českou televizi trestní oznámení za hanobení rasy a na Miroslav Donutila taktéž, že podporuje toto hnutí za potlačení lidských práv a svobod a má prokazatelné styky s krajní pravicí. Po tomhle si ten extrémista ani neškrtne! Takovouto zrůdnou rasistickou propagandu bych čekal za dob nacismu a árijské eugeniky, ale ne v dnešní době, 21. století! Hanba všem zúčastněným, tímto se deklasovali naabsolutní dno společnosti! 


Nepřihlášený uživatel

#6980 Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 14:58

#6976: - Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 Dobře jim tak všem Švédům.Co chtěli to mají.Kdo co zaseje ,to taky sklidí.Volili naivkové multikulti,tak ať si to vyžerou se vším všudy,za blbost se holt platí.Jestli si někdo myslí že sem přicházejí afričané pracovat tak jsou na velikém omylu.


Nepřihlášený uživatel

#6981 Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 15:10

#6976: - Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 Ještě někdo pochybuje o tom, že bychom se měli přidat k žalobě proti povinným kvótám na tuhle imigrantskou svoloč?


Nepřihlášený uživatel

#6982 Re: Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-27 16:52

#6981: - Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 nepochybujem a sem pro podani žalob na kvoty a EU a demisi naši vlady nasilnosti se budou stupnovat aby vyvolali konflikt v evrope a tim znikla občanská válka to maj v planu Brusel a USA a Turecko a Emiraty


Nepřihlášený uživatel

#6983

2016-01-27 17:07

už aby to bylo pro začátek by nám stačily reparace za druhou sv. válku. Někde jsem se dočetl, že na ně máme stále nárok tuším to byl prof. JUDr. Václav Pavlíček, CSc v hodnotě 360 miliard prvorepublikových korun viz článek
"Rusové nám již splatili dluh, kdy tak učiní Němci?" svobodné noviny 2:1:2014........

Nepřihlášený uživatel

#6984

2016-01-27 19:53

Holocaust byl zneužit!

Den 27. ledna byl prohlášen Mezinárodním dnem památky obětí holocaustu. Neměl by to být jen den, kdy se vzpomíná na ty, kteří zahynuli během druhé světové války, ale také den, kdy bychom se měli vážně zamýšlet nad tím, čím tzv. holocaust ve skutečnosti je, čím není a jakou roli dnes sehrává.

Národní demokracie si na samém počátku vytkla, že bude věci nazývat pravými jmény a že pro ni nic nebude tabu. A to ani takové choulostivé téma, jakým je židovská otázka a holocaust. Cítíme proto v tento den o to větší povinnost nahlas říci, že z holocaustu se – při vší úctě k obětem – stal nadmíru výnosný byznys. A bohužel nejenom to. Z holocaustu se stalo dogma, o němž se nepochybuje.

VICE-Holocaust byl zneužit!

 


Nepřihlášený uživatel

#6985

2016-01-27 20:03

I přes veškeré bonmoty stojíme za prezidentem Zemanem, který hájí české zájmy!

Prezident odpověděl v pondělní diskuzi v Tišnově na otázku, jak se zbavit premiéra Sobotky. „Demokraticky volbami, nedemokraticky kalašnikovem“. A ihned se na něj snesla kritika ze všech možných stran. Počínaje ministrem Dienstbierem a konče předsedou TOP 09 Kalouskem. Premiér Sobotka se dokonce vyjádřil v tom smyslu, že to děsí jeho, přátelé a rodinu.

Pan prezident je znám svými bonmoty. Někdy i nejapnými. Ale on jasně řekl, že demokratická možnost je jen jedna. A ta znamená svobodné volby. Pokud si vzpomeneme na několik starších výroků pana prezidenta Zemana, tak musíme konstatovat, že pan prezident vždy stál za demokracií a demokratickými svobodnými volbami. Nikdy jinak.

VICE-I přes veškeré bonmoty stojíme za prezidentem Zemanem, který hájí české zájmy!

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

VIDEO: Policie v Holandsku obchází byty a zvoní na lidi kvůli komentářům na Facebooku o uprchlících a vládě! [CZ Titulky]

Velký bratr v Orwellově románu 1984 byl vlastně žabař a amatér. To, co se děje v Evropě dnes, to by ani autor sci-fi dříve nevymyslel. V Holandsku začala policie obcházet byty a žádat občany, aby stáhli a smazali ze svých facebookových profilů příspěvky, názory, komentáře a výzvy. Policie má přístup do Facebooku přímo k databázi holandských uživatelů Facebooku. Policie zvoní na dveře z různých důvodů. Buď se ptá na záměry a úmysly člověka, aby dopředu polici sdělil, co má za lubem a co chystá, pokud něco chystá ohledně své facebookové výzvy, anebo rovnou policie požádá dotyčného, aby konkrétní příspěvek smazal.

VICE-VIDEO: Policie v Holandsku obchází byty a zvoní na lidi kvůli komentářům na Facebooku o uprchlících a vládě! [CZ Titulky]

Anna

#6986

2016-01-27 21:37

Zde je odkaz na návrh zákona o referendu dnes předložený vládou do Sněmovny:

 

http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?O=7&CT=559&CT1=0


Nepřihlášený uživatel

#6987 Re:

2016-01-28 09:00

#6974: -  

 Třebaže přímočaré vyjadřování získává Miloši Zemanovi značné sympatie u občanů, kterým na většině politiků (a jim posluhujících politických komentátorů) vadí jejich zbabělé zakrývání problémů a neochota nazývat věci pravými jmény, což pokrytecky vydávají za politickou korektnost, přesto by pan prezident asi měl trochu víc brát v úvahu, že jeho protivníci bedlivě číhají na všechno, co řekne, aby to mohli použít proti němu.


Nepřihlášený uživatel

#6988 Re: Re:

2016-01-28 10:32

#6987: - Re:  

JAKO PREZIDENT MA PRAVO ROZPUSTIT VLADU KDYZ STOJI PROTI PREZIDENTU ČR CO HAJI PRAVA OBČANU A TAKY NECHCE MULTIKULTI PLUS MA PRAVO ODVOLAT PREMIERA CO JDE PROTI NARODU A EUROPOSLANCE HLAVNE TY S USA JA BYT PREZIDENT TAK KONAM VE SVE MOCI BYCH NECHAL ROZPUSTIT VLADU A NECHAL LID SI URCIT KOHO CHCOU DO VLADY A TY VLASTIZRADCE BYCH NECHAL LINCOVAT A PAK JE ZAVREL ALE JAK JE PSANO OKO ZA OKO A ZUB ZA ZUB JASNE DOSTALI OD STVORITELE POKINY JAK MAJ JEDNAT S LIDMA A ONI TO PORUSILI VSE NIKDO SE NESCHOVA A NIKDO PRED SOUDEM NEUTECE PRICHOD JE BLIZKO PLUS JAK SE ZAKAZUJE KŘETENÍ DĚTI KAZDÝ VEŘICI SI SVÉ DITE MUŽE POKŘTIT SÁM KAZDY KŘESTAN MUZE SE KŘITI MEZI VEŘICIMA NEMUSI TO VYKONAVAT CIRKEV A FARIZEOVE FARÁŘI CO SKÁČI JAK FED PISKÁ A PAPEŽ FRANTIŠEK VRÁTIME SE K SOBOTKOVI JEHO EMAILE SOU PRAVDIVE NEJSOU TO PODVRHY JAK SE BLIŽÍ VOLBY TAK TED CHCOU KRIZI JAKO BY ZAZEHNAT ALE JAK JE NEKDO ZAS BUDE VOLIT TAK JE SEM NAŠOUPOU VŠICHNI  TEM UPRCHLIKUM NIC NECHYBY ANI TY DETI A ZENY S DETMA NEMAJ JIDLA MALO PLUS TO SOU VSE MUSLIMOVE TAK ZE ZADNY SOUCIT K TAKOVIM CO CHCOU SEM DAT ((ŠARYJU A KALIFAT))PLUS EKONOMICKYCH MIGRANTU JE TADY 80% TO SOU TY CO SOU POSILANI S AFRIKY,EMIRATU,A TURECKA ZAKLADEJME DOMOBRANY A ZBROJME SE DELEJME SI ZBROJNI PRUKAZE VLADA NAS NECHRANI JDE VE PROSPECHU BRUSELU MUSLIMOVE SE INTEGROVAT NIKDY NEBUDOU 

Všechny materiály jsou autentické. Vláda lže.

Na počátku této kauzy vláda mlžila a odmítala cokoliv potvrdit, přestože museli okamžitě vědět, že k hacku došlo. Nyní se vláda chce z této kauzy vykroutit obviněním, že námi zveřejněný materiál je podvrh, že je neautentický apod. Tím si zároveň připravuje pozice pro další vývoj - cokoliv teď zveřejníme, vláda z titulu své moci prohlásí, že jde o podvrh a nebude muset nic vysvětlovat. Z naší strany k žádnému falšování, k žádnému přepisování údajů na printscreenech nedošlo. Je to vláda, která podvádí, lže a zákulisně intrikuje proti národu.

VICE-Screeny č. 2 - 3 : pokračování Emailu č. 35 z 1. várky Sobotkových Emailů


Nepřihlášený uživatel

#6989 Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta

2016-01-28 10:43

#6977: - Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta  

 Ale takhle to funguje přeci i u nás, že zločinec má větší práva než jeho oběť. Stejně jako nesmyslný paragraf o nepřiměřené obraně. To jako když na mě někdo brutálně zaútočí nožem nebo pěstí a já mám legálně drženou střelnou zbraň, tak se mám nechat raději do krve zmlátit nebo pobodat, protože postřelit (nedejbože zastřelit) takového pachatele je neadekvátní obrana? Není divu, že je-li pachatel snědý a oběť bílá, je tento paradox ještě o to markantnější, zvláštěpak v multikulti těžce postižených zemích západní Evropy. 


Nepřihlášený uživatel

#6990 Muslimská komunita se neintegruje. Je naivní to po ní vůbec chtít,řekl exšéf britské rady pro rovnos

2016-01-28 12:40

Bývalý předseda britské Rady pro rovnost a lidská práva Trevor Phillips prohlásil, že muslimská komunita ve Spojeném království je odlišná od všech ostatních a že země by měla přijmout fakt, že se nikdy neintegruje. Očekávat od muslimů, že se změní, je výrazem hrubé neúcty k nim, prohlásil na pondělním setkání think-tanku Policy Exchange ve Westminsteru. Informoval o tom server The Times.

„Neustálé předstírání, že se nějaká skupina nakonec změní a bude stejná jako my, je zřejmě tou nejhrubší formou neúcty,” prohlásil Phillips. „Protože tím vlastně říkáte, že jejich jiné způsoby, z nichž některé se nám nemusejí líbit, jsou způsobeny tím, že ještě neuzřeli světlo. Ale oni prostě jen vnímají svět jinak než my,” dodal.

Podle Phillipse lidé pocházející z určitých britských komunit nezmění své postoje „jen proto, že jim bez ustání říkáme, že mají být jako my”.

Britská Muslimská rada trvá na tom, že muslimská víra je slučitelná s životem v zemi, řekl The Times její mluvčí v reakci na Phillipsova slova. Zároveň ale označil volání po tom, aby se muslimové nějak měnili, za diskriminační.

„Tím se vlastně říká, že muslimové nejsou rovnocenní, že nejsou dostatečně civilizovaní, aby mohli být součástí britské společnosti, což ale zcela jistě jsou,” uvedl mluvčí. Britský premiér David Cameron podle serveru Daily Mail řekl, že právě selhání při integraci umožnilo extremistům šířit své ideje a naverbovat zhruba sedm stovek muslimů do Sýrie k Islámskému státu. Podle protiteroristického oddělení policie se asi polovina z nich vrátila a mohla by představovat riziko.

Muslimové jsou součástí britské společnosti už 300 let, přicházet začali jako námořníci najatí Východoindickou společností. V současnosti jich je v 64miliónové zemi zhruba 2,7 miliónu.

To by s měly přečíst havloidní sluníčka, řečeno ústy jednoho z nejpovolanějších. Když se integrace nepodařila ani v podmínách Velké Británie, opravdu jsou tak naivní, že myslí, že se zdaří u nás, kde se nám po několik století nepodařilo integrovat ani ty naše kočovníky?


Nepřihlášený uživatel

#6991 Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení

2016-01-28 14:12

#6976: - Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

 Osobně se domnívám, že si Evropané (ti původní, bílí) nic jiného, než aby nás hordy primitivů z Afriky a Asie převálcovaly, nezaslouží. Nic proti tomu neděláme, tak si nic jiného ani nezasloužíme. Jediné, co nám jde, je kňourání. Jsme zbabělci. Křižáci, ať byli jací byli, to byli jiní - opravdoví MUŽI!!! Před nimi se muslimové strachy třásli. Ale to je příliš dávno. My??? Nemá cenu odpovídat. Zženštělí, nagelovaní, namalovaní muži (- jsme ještě vůbec muži?), prý 4% z nás je homosexuálních (mě však připadá, že nejméně 10%), naprosto bezpohlavní bytosti předem odsouzené k porážce. Ti muži, kteří pro naše generace zachránili Evropu před muslimskými vetřelci - polský král Jan Sobieski a spol... Ti se musejí v hrobech obracet jako na kolotoči.


Nepřihlášený uživatel

#6992 Švédsko se chystá vyhostit polovinu migrantů, jde až o 80 tisíc lidí

2016-01-28 14:58

Švédsko vyhostí až polovinu ze 160 tisíc migrantů, kteří do země přišli loni v rekordním počtu. Podle agentury AFP to ve středu řekl ministr vnitra Anders Ygeman. Pryč z dosud vstřícné skandinávské země budou muset podle ministra neúspěšní žadatelé o azyl, kteří buď odejdou dobrovolně, nebo k tomu budou úřady přinuceni.

Co že Švédi najednou obracejí? Nějak se jim kulturní obohacení zajídá? Snad nechcou ty xenofobní svině ty nebohé běžnečky nechat napospas svému osudu, tedy je odsoudit k ztrádání a živoření?!


Nepřihlášený uživatel

#6993 Demonstrace 6.2.

2016-01-28 20:21

#6991: - Re: Švédské mírumilovné soužití s azylanty v praxi aneb není nad kulturní obohacení 

Prestante knourat a nadavat na druhe a dostavte se na demonstraci - mate jich za tyden 6.2. hned nekolik, uz to tady bylo vickrat. Aspon podporite tech par tisic vytrvalcu, co to pravidelne odchodi - a kteri tak nastavuji svou kuzi.

Nebo patrite k tem zzenstilym zbabelcum, o kterych tu knourate?


Nepřihlášený uživatel

#6994

2016-01-29 10:24

Majdanizace českého státu podle notiček americké ambasády a norských fondů. Máme my, Česko, vůbec nějakou hrdost? Gumová páteř jako nezbytná výbava úspěšného českého politika dnešní doby!

   Nedá mi to, abych se nevyjádřil k aktivitě (aktivitám) některých velvyslanectví, jak jinak než příkladných „demokratických“ států, které tak ostentativně projevují starost o naši společnost, potažmo Českou republiku, konkrétně USA, Velké Británie, Kanady, Norska a Jižní Koreje. Jakkoli naše masmédia věnují jen minimální pozornost dění v těchto státech (snad jen s výjimkou USA), jejichž představitelé se s takovým zájmem zapojili do péče naší republiky obávám se, že sami mají víc než dost vlastního másla na své hlavě. I když se to přímo nevztahuje k současnému zaměření, tj. k úsilí těchto ambasád o transparentní prostředí v České republice (rozuměj boj proti korupci), pak zcela jistě by bylo možno obdobným, dle mého názoru jistě krajně nevhodným či nežádoucím způsobem (vměšování se do vnitřních záležitostí státu) projevovat např. nesouhlas či kritiku svébytného Norska ve věci ochrany a zájmů dětí včetně mladých lidí, kteří žijí v podmínkách, které by mohly poškodit jejich zdraví a vývoj, tzv. Barnevernet.

Pravda, naše orgány sice projevují nesouhlas s činností norských úřadů ve věci dětí české občanky, ale to je běžná forma mezinárodních jednání v případě, je-li k tomu dostatečně vážný důvod. Nic propagandisticky podobného se však nechystá ČR, natož se nějak spojovat s případnými spojenci a tímto způsobem vyslovit vážné obavy o správnosti počínání norských úřadů. Ani Velká Británie nemá „ani náhodou“ čisté svědomí a to v ne jednom případě, obdobné je to v případě Kanady a Jižní Koreje, kde zmíněná korupce má rozměry, o kterých nemáme ani ponětí. O tunách másla, které mají (obrazně řečeno) na hlavě Američané je lepší ani nezmiňovat, protože takto příkladný „nejdemokratičtější stát“ na světě je lépe nekomentovat.

Nicméně všichni dobře víme, že v úsilí aktivity velvyslanectví v zásadě nejde o upřímnou snahu a úsilí o vytvoření transparentního prostředí v České republice, ale zcela vědomě a bez uzardění lze říci, že vědomě, provokativně se vměšovat do vnitřních záležitostí státu. Co horší, že se k těmto nedůstojným a vůči platným mezinárodním úmluvám (OSN) nechali americkým kontroverzním velvyslancem Shapirem „naverbovat“ přátelé USA nejbližší, tedy velvyslanci(kyně) zmíněných ambasád.

     Jak uvádí portál amerického velvyslanectví [1], je provokativní „mise“ představitelů těchto velvyslanectví na téma boje proti korupci v ČR zřejmě zatím jen prvním krokem, protože jak předesílají, budou či hodlají pokračovat na téma:

  • Financování politických stran 25.1.-31.1. 2016
  • Open Government Partnership (otevřená data) 1.2.-7.2. 2016
  • Zákon o státní službě 8. 2 – 14. 2. 2016
  • Whistleblowers 15. 2. – 21. 2. 2016
  • Státní zástupci 22. 2. – 28. 2. 2016
  • Veřejné zakázky 29. 2 – 6. 3.2016.

VICE-Majdanizace českého státu podle notiček americké ambasády a norských fondů. Máme my, Česko, vůbec nějakou hrdost? Gumová páteř jako nezbytná výbava úspěšného českého politika dnešní doby!


Nepřihlášený uživatel

#6995 JE TO VENKU USA CVICI TERORISTY IS

2016-01-29 10:26

VIDEO: Americká ambasáda v Rijádu vydávala víza teroristům! Bývalý šéf vízové sekce promluvil. CIA dodnes provozuje síť mudžahedínů s americkými vízy pro operace po celém světě! [CZ Titulky]

Bývalý šéf vízového oddělení amerického velvyslanectví v Rijádu v Saúdské Arábii promluvil. Michael Springmann sepsal knihu „Víza pro Al-Kajdu“, ve které odhaluje praktiky americké zahraniční politiky z pohledu interního zaměstnance amerického velvyslanectví. Pokud jste někdy v minulých letech stáli ve frontě před americkým velvyslanectvím v Praze a modlili jste se v duchu, abyste měli výpisy z banky, z katastru nemovitostí, pracovní smlouvu a další doklady prokazující vaše závazky k domovu, aby vízový úředník nepojal podezření, že chcete do USA odcestovat za prací načerno, nebo dokonce natrvalo, tak vás asi rozčílí zpověď pana Springmanna ve videu, kde popisuje, jakým způsobem dostávali víza vybraní muslimové v Saúdské Arábii, které si vybrala CIA a pozvala je k výcviku a utajenému pobytu v USA.

VICE-VIDEO: Americká ambasáda v Rijádu vydávala víza teroristům! Bývalý šéf vízové sekce promluvil. CIA dodnes provozuje síť mudžahedínů s americkými vízy pro operace po celém světě! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#6996

2016-01-29 11:21

Hej ty žlutý spamovači, běž zatapetovat taky zdejší sluníčkářskou diskuzi: http://www.petice24.com/forum/115257/start/72375


Nepřihlášený uživatel

#6997 Re:

2016-01-29 11:23

#6995: -  

 Hej ty žlutý spamovači, běž zatapetovat taky zdejší sluníčkářskou diskuzi: http://www.petice24.com/forum/115257/start/72375


Nepřihlášený uživatel

#6998

2016-01-29 22:20

jeden za všechny a všichni za jednoho

Nepřihlášený uživatel

#6999 Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta

2016-01-30 11:34

#6977: - Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta  

 Pryč z EU! Už nechci nadále setrvávat v tomto hanebném spolku, kde mají kriminálníci, zločinci, teroristé, nelegálové, islámští okupanti, "dyškrymynované" menšiny, homsexuálové, transvestiti apod samá práva a žádné povinnosti, kdežto řádní občané mají samé povinnosti a žádná práva! A už se ani nesmí bránit! 


Nepřihlášený uživatel

#7000 Re: Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta

2016-01-31 10:19

#6999: - Re: Dánka se ubránila sexuálnímu útočníkovi, čeká ji zřejmě pokuta  

 Ano, tak to v celé slavné EU chodí. Obhajovat tenhle spolek mohou jen ovce dokonale zblblé mediálním průjmem ideologií jako je pseudohumanismus, multikulturalismus či neomarxismus jsou eurohujerské ovce, kráčející pod falešnou vlajkou demokracie do rekta Bruselské eurototality vstříc svojí záhubě. A každý kdo není tak sluníčkový, tolerantní a lidskoprávní a nenechá si kdekým kálet na svůj dvorek jako oni je zlý totalitář, autokrat, extrémista, xenofob a jiné účelové nálepky. Občané EU & USA jsou donekonečna opíjeni utkvělou představou, že právě ta jejich dekadentní demokracie je na celém světě nejušlechtilejší (snad i bohem vyvolena) a jsou tedy oprávněni ji (třeba i násilím) exportovat do celého světa, neb jen oni činí správně, jsou samozvaní spasitelé a myslí, že před nimi každý poklekne na kolena. Omyl.