Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#14027 Re:

2017-06-30 10:24

#14026: EURVHP -  

... řekl muž se sexy mozkem Paroubek, a vy těm kecům věříte, což je nejspíš vaše diagnóza.

1) Pravda je, že z EU dostáváme dotace a zpět odvádíme platby dle jasných pravidel. Toto saldo je kladné pro nás.

2) Dividendy nejsou záležitostí EU, protože dividendy odvádíme i do USA, Japonska a dalších vlastníků našich podniků. nebo si myslíte, že zisky ze Slavie a dalších počínštělých podniků putují do EU? Automobilku škoda koupili Němci, zisky jdou do Německa. V automobilce pracují nejlépe placení dělníci v rámci České republiky, a jejich daně a odvody zůstávají v Čechách. Kdyby automobilku vlastnili "zlaté české ručičky" platy by byly poloviční, podnik by byl ve věčné ztrátě a daně minimální. Srovnejte si ve vaší hlavičce, co je výhodnější. A nebo automobilku a banky kupte zpět.

3) Rozprodávání majetku pokračuje. Teď je v modě rozprodávání majetku do Číny. Myslíte si, že Číňané k nám investují, aby nám v něčem pomohli? Nikoli. My jsme členem EU, proto jsme pro ně atraktivní. Ale vše si nechají zaplatit. Příkladem je letiště na Srí Lance. Postavili nové, luxusní, ale bohužel na něj nelétají letadla, protože má špatné napojení na hlavní město a na silnice obecně. Dvě letadla denně to nezachrání. Ale úvěr i s úroky srílanská vláda Číňanům splácí.

4) Díky členství v EU máme přímý přístup na lukrativní trh, kde nemusíme platit žádná cla a podobné poplatky. V rámci sjednocení norem se u nás vyrábí výrobky, které jsou srovnatelné s výrobky v EU, což v minulosti nebylo (viz. třeba superporuchové Škody 105/120). Mladí lidé mohou studovat na školách, které si vyberou podle svých schopností. pro ty chudší jsou k dispozici různá stipendia. A tak dále ...

Prostě další článek neuvěřitelně desinterpretující realitu. Bohužel mladinké novinářky, které sní o kariéře, ale nehodlají proto dělat nic kromě kontaktů s významnými šéfy, nevyplodí nic než hloupost.


Nepřihlášený uživatel

#14028

2017-06-30 10:29

EU se na plný plyn žene do stále větších a větších katastrof. 

Co s tím dělá? Všechny je usilovně zamlčuje. 

Povšimněme si halasného i usilovně skrývaného opovržení vůči nejrozšířenějšímu názoru.   Vždycky nejvíc   podporuje tu nejhlasitější menšinu, která se rozhodla nastolit to nejzhoubnější téma. Fakticky se jedná o úmyslné zkarikování, znehodnocení principu demokracie jako takového. 

    Pak s úlevou hlasitě vykřikuje: Demokracie selhala! Co budeme dělat? Co jen budeme dělat?

Právě toto je ale nejdůležitějším důkazem, že mocenský systém Evropské unie je skrz naskrz scestný.

 A že k ničemu dobrému nikdy nepovede, protože ani nemůže.


Nepřihlášený uživatel

#14029 Re:

2017-06-30 10:34

#14028: -  

 Co by dělali. Na to dobro, které spáchali, jsou tam už příliš dlouho. In the name of God, go!

Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimský

#14030 Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimský

2017-06-30 18:22

Skandál, exkluzivně: Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimských rodinách! Rodiče se o tom dozvěděli až teprve z esemesek vyděšených dětí! Ředitel je potom vyslýchal, kdo informace vynesl ven a poskytl alternativním médiím, prý placených Ruskem!

Škola svěřila dohled a zodpovědnost za 45 dětí přes 7 nocí neznámým lidem, muslimům, z chudinské čtvrti! To nevymyslíš!

Nemusíme si dělat iluze o tom, jak se cestovky dívají na děti. Nejsou to klienti, jsou to jenom děti, které si nemohou poručit nebo si stěžovat, prostě je přivezou do Londýna, tady budeš spát a hotovo. Tyto low-cost školní zájezdy jsou hitem i tady v Německu. Německé agentury vozí děti na pláže do Turecka, Řecka a do dalších letovisek a ubytovávání také probíhá přes lokální agentury v těchto zemích. Ale vím, že tyto německé školní low-cost zájezdy mají normální ubytování v hotelech, i když jenom v těch nejlevnějších. Německé zákony neumožňují školám tzv. delegování zodpovědnosti za nezletilé školáky na 3. osobu, fyzickou nebo právnickou, v době školního roku. Učitelé tak musí mít i na zájezdu děti neustále pod dozorem, takže nemohou děti rozmisťovat na noc do rodin soukromých osob. České zákony toto ale neřeší. Ale je neuvěřitelné, že cestovní agentura neví, kde nakonec to které dítě bude ubytováno v cizině, že ředitel tahá z nezletilých dětí v ředitelně informace a očkuje jim do hlav nepravdivé informace o serverech alternativy a je skandál, že rodiče o tomto podivném ubytovávání svých dětí do muslimských rodin nejsou předem informováni. A to v době, kdy ve Velké Británii bouchají bomby a teroristé vraždí auty a noži chodce na londýnských ulicích.

Škola už není bezpečný prostor pro Vaše děti? Lze ještě věřit školám, že se postarají o bezpečnost Vašich dětí? Jak je možné, že cestovka neví, kde nakonec Vaše dítě bude v cizině spát a u koho a s kým? Co dělat, když ředitel navádí Vaše děti, aby před Vámi jako rodiči zatajovali schůzku v ředitelně? Proč na českých školách nic nevědí o Šahádě a plnoletosti a sexuální zletilosti dívek v muslimských rodinách? Proč si nesměly děti fotit muslimské rodiny o Ramadánu, ale muslimský syn si mohl naopak české děti natáčet? Na tyto otázky, ale i o dalších tématech budeme hovořit dnes od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu.

http://www.aeronet.cz 

Šokovaní rodiče, zděšené děti a muslimové, co se nechtěli nechat fotit

#14031 Šokovaní rodiče, zděšené děti a muslimové, co se nechtěli nechat fotit

2017-06-30 18:32

Skandál, exkluzivně: Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimských rodinách! Rodiče se o tom dozvěděli až teprve z esemesek vyděšených dětí! Ředitel je potom vyslýchal, kdo informace vynesl ven a poskytl alternativním médiím, prý placených Ruskem!

Šokovaní rodiče, zděšené děti a muslimové, co se nechtěli nechat fotit

Pan Josef dále uvádí: „Dcera spolu s dalšími 3 děvčaty byla umístěna v muslimské rodině, syn spolu s dalšími 3 chlapci byl také v muslimské rodině. Podle mých dětí byly ještě aspoň 3 další čtveřice dětí ubytovány v rodině muslimů. Máme ještě jméno a ulici, kde byly děti ubytovány. Dle vyprávění dětí, když se nacházely v rodinách, dost se to tam prý střídalo, takže ani nevíme, kdo všechno se v blízkosti dětí nacházel. Dcera také říkala, když je s ubytovanými kamarádkami odvážel autem syn z té muslimské rodiny k autobusu, tak si je natáčel na mobil, ani nedomýšlím, co by se mohlo stát. To jen tak ve stručnosti, kdyby Vás ještě něco zajímalo, budu rád, kdyby se tento problém více zveřejnil, aby se předešlo takovým případům jako jsme my, když naše děti byly bez našeho vědomí umístěny do muslimských rodin, u nás naštěstí vše dopadlo dobře, ale kdo ví, co se může stát příště? Posíláme Vám veškeré podklady, co máme k dispozici k zájezdu do Anglie. Dokumenty o zájezdu, fotky domu a interiéru, kde byla dcera ubytována. Od syna bohužel fotografie nemáme, měl lepší věci na focení. Rodinu,ve které dcera přímo byla, vyfocenou nemáme. Nechtěli se nechat fotit. Dále máme adresu se jménem a telefonem, kde byla ubytována dcera. Od syna máme jméno a adresu opsanou z mobilu, jméno Pinki, 73 Tivoli Gardens, SE18 5PE.“ Tolik z emailu pana Josefa.

Podle informací naší redakce se školního zájezdu pěveckého sboru účastnilo 45 dětí ze 6. až 9. třídy a 4 doprovodné osoby. Uvedená adresa, kde jedno z děti bylo ubytováno, leží na východě Londýna, kde se nachází rozsáhlý rezidenční komplex sociálních nájemních bytů. Cestovní kanceláře, které pořádají pro české školy zahraniční zájezdy, vyhledávají maximálně nejlevnější místa ubytování, aby zájezdy byly pro rodiče dětí finančně dostupné. Jak naše redakce zjistila, pro školní zájezdy se místa v hotelech a penzionech zajišťují jen velmi obtížně. Možností je dlouhodobá rezervace předem, obvykle 1 rok předem, kdy musí cestovní kancelář zaplatit nevratnou kauci za dlouhodobou rezervaci. Jelikož většina školních zájezdů se plánuje pouze v horizontu školního a nikoliv kalendářního roku, protože školy jsou příspěvkové organizace a fungují s rozpočtem v rámci jednoho účetního roku, tak dlouhodobá rezervace je prakticky vyloučená.

http://www.aeronet.cz 

Skandál: Facebook zablokoval Primě diskusi k pořadu Svět podle Putina, televize nechápe a je v šoku.

#14032 Skandál: Facebook zablokoval Primě diskusi k pořadu Svět podle Putina, televize nechápe a je v šoku.

2017-06-30 18:58

Skandál: Facebook zablokoval Primě diskusi k pořadu Svět podle Putina, televize nechápe a je v šoku. Blokace přišla z Irska z evropské centrály v Dublinu. Zaúřadovalo CTHH nebo jde o práci neconoů na umlčení Olivera Stonea?

Televize Prima dnes vydala oficiální tiskové prohlášení [1], ve kterém se distancuje od úterního zablokování diskuse na Facebooku a žádá po americkém technologickém gigantu vysvětlení. K čemu došlo? Televize Prima spustila ke svému 4-dílnému dokumentu Svět podle Putina i paralelní online diskusi s diváky na svém Facebooku k pořadu Názor bez cenzury, který byl vysílán od 21.00 hodin v úterý. Otevřená diskusní platforma umožňovala lidem vyjadřovat své názory a konfrontovat je s případnou kritikou ostatních diváků. Jenže, co se nestalo. V ranních hodinách ve středu byla náhle diskuse zablokována. Obrovská vlna kritiky a nevole se snesla na TV Prima za cenzuru, jenže podle všeho je v tom TV Prima naprosto nevině. Nebyla to Prima, ale přímo Facebook. Redakce AE News se dnes obrátila na centrálu společnosti Facebook v irském Dublinu, abychom se dozvěděli, jestli diskusi zablokoval někdo z Prahy a na základě jakého statusu.

Facebook z Dublinu blokuje všechno, co narušuje protiruskou rétoriku

V polovině května Facebook zablokoval držitele Pulitzerovy ceny, který pracoval na odhalení skandálu Panama Papers. Matthew Caruana Galizia se dočkal této blokace poté, co na na svém profilu zveřejnil informace o korupci premiéra Malty a jeho spolupracovníků . O tom, že Facebook nemá problém blokovat i velké televize, o tom svědčí incident z ledna, kdy Facebook zablokoval profil ruské televize RT den před inaugurací Donalda Trumpa. Jakmile bylo po inauguraci, Facebook blokaci zrušil . Televize Prima se tak dočkala zablokování diskuse právě v souvislosti s dokumentem Svět podle Putina, který je natolik výbušný, že přímo útočí na hlavní tepnu amerických neoconů. Včerejší 3. díl byl zatím největším útokem proti americké moci, protože jasně zaznělo, že američtí jestřábi potřebují k udržení disciplíny a poslušnosti států v Evropě nějakého vnějšího nepřítele, kterého by se vazalské státy v NATO obávaly. V tiskovém prohlášení Primy se uvádí:

Televize Prima: Diskuse k dokumentu Svět podle Putina dočasně nedostupná

Televize Prima byla nejdříve v reportáži pořadu Newsroom ČT24, odvysílané v neděli 18. června, napadena respondenty za to, že k dokumentu Svět podle Putina vysílaném na stanici Prima ZOOM nepřipojila následně kritickou debatu, reportáž 

V úterý 20. června byla v rámci pořadu NÁZORY BEZ CENZURY ve 21 hodin odvysílána na Facebooku Zpravodajství FTV Prima online diskuse, avšak po necelých šesti hodinách byla na Facebooku zablokována.

Televize Prima se již obrátila na administrátory Facebooku s žádostí o vysvětlení, proč, a případně na čí popud byla diskuse zablokována. Omlouváme se tak divákům. Považujeme toto za atak na nezávislou diskusi, po které mimo jiné respondenti a kritici volali, a budeme požadovat vysvětlení, kdo a proč diskusi blokuje. 

V současné době tedy prověřujeme, zda se nemůže jednat o zatím nespecifikovaný technický problém či zda je to skutečně něčí pokus, jak diskusi cenzurovat či blokovat.

Poslední, čtvrtý díl dokumentu odvysílá ve čtvrtek 22. června ve 20 hodin stanice Prima ZOOM.

Za televizi Prima

Jana Mrákotová

http://www.aeronet.cz 

putlerbot z centra hybridních hrozeb Russka

#14033 Re: Re:

2017-06-30 21:34

#14027: Evropan - Re:  

Na plození hloupostí a hlavně lží jseš tu expert ty, pseudoevropane (jsi nejspíš obětí moderního "vzdělávání": https://www.facebook.com/anonews.co/videos/1626049667406586/):

- Paroubek potvrdil jeden údaj v článku, ale jako odvedení pozornosti stačí...
- Tzv. kladné saldo dotací je nám naprd, protože část se vyplýtvá na zbytečnosti typu cyklostezek a zbytek rozkrade. Těžko hledat nějaký účelný projekt.
- Dividendy jdou do zahraničí v míře větší než malé a nikoho z vládních politiků to netankuje. Komu tím asi slouží?
- Ti "nejlépe placení dělníci v rámci ČR" jsou žebráci oproti svým kolegům na Západ od Aše s 3x vyššími platy. Komu tento setrvalý stav vyhovuje?
- Úspěšných českých firem je dost. Ne všichni Češi kradou. Někteří ale berou dotace...
- Před rozprodejem do Číny se už rozprodala většina majetku na Západ, a to od počátku roku 1990.
- Proč sem z toho lukrativního trhu vyvážejí přebytky a vyrábí pro nás cíleně zboží horší jakosti? Tento jev jsem poprvé osobně zaznamenal v roce 1992.
- Na neplacení cel a poplatků by stačily úmluvy, bez břemene byrokratického euromolochu. K čemu jsou eurokomisaři typu Jourový, která (aspoň pravdivě) přiznala, že nemá na nic vliv? Koryto je koryto, že?
- Sjednocení norem znamená většinou jejich snižování. Příklad: https://www.cechovninormy.cz/vitejte
- Možnost zahraničního studia není zásluha EU. Např. já jsem tam studoval dávno před naším členstvím.
- Jak jsi přišel na věk novinářky a její kontakty se šéfy? Neříká se tomu náhodou pomluva?

Evropan

#14034 Re: Re: Re:

2017-07-01 06:03

#14033: putlerbot z centra hybridních hrozeb Russka - Re: Re:  

Takže vlastně nedokážeš potvrdit ani vyvrátit nic. Kdo asi trousí pomluvy, že? V původním komentáři si spojil spoustu věcí s Evropskou unií, přičemž teď sám uvádíš, že se podniky rozprodaly už v devadesátých letech. No a najdi si sám, kdy jsme vstoupili do Evropské unie. No a logicky dividenty plynou ven ne z důvodu členství v EU, ale z důvodu vlastnických vztahů. kdo třeba prodával banky do ciziny? Nebyl to premíér jménem Zeman? No a ten převádění zisků do ciziny nikterak neomezoval (Možná tam měl podmínku, že za každý vyvedený milion dostane lahev becherovky).

A co se týká studie v zahraničí, tak ano, bylo možné studovat už za komunistů v Německu, Polsku nebo Sovětském svazu. To asi bude tvůj případ, jestli se nemýlím.

putlerbot z centra hybridních hrozeb Russka

#14035

2017-07-01 10:02

Nevím o nějakém mém "původním komentáři" před mým textem z 2017-06-30 22:34.

Píšu: "Před rozprodejem do Číny se už rozprodala většina majetku na Západ, a to od počátku roku 1990."
Tj. majetek se začal rozprodávat od počátku devadesátých let, a to za Zemanova premiérování, před ním i pokračuje i něm.

Mýlíš se, bylo to po listopadu a ne na politicky korektních turbouniverzitách, z nichž vycházejí bezmozkovité unifikované prefabrikáty ukázané na videu.

Macron a Rodshild a další špíny, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

#14036 Macron a Rodshild a další špíny, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

2017-07-01 17:46

Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

Když zuří válka mezi židy

Unipolární globalizace je plně ovládána světovými sionisty, výše uvedenými rodinami. Co je naprosto pro laika nepřehledné, to je zuřící válka mezi židy a Židy. Ta velká a malá písmena mají svůj význam. Židé s velkým „Ž“ jsou semitští židé, příslušníci židovského národa, podobně jako jsou Američané, Angličané, Češi, Slováci atd. Jenže spolu s židovským národem existuje ještě obrovská armáda židů s malým „ž“, kteří židovství přijali za světovou ideologii, aniž by etnicky měli se semitskými Židy cokoliv společného. Mezi ně patří prakticky drtivá většina bankéřů, oligarchů, politiků, jejich rodin, manželů, manželek a tito židé nemají etnický židovský původ, ale pouze přijali judaismus a jednu z jeho forem (Tóra vs. Talmud). Dnes se světové židovstvo dělí na Sionisty a Kongresisty. Nejvyšším orgánem sionistů je americký Kongres (Kapitol) a FED, mnohdy se mylně uvádí, že sídlem je pouze FED, ale FED je pouze ruka těla. Bez amerického Kongresu (Kapitolu) by FED nikdy nejen nevznikl, ale hlavně by nepřetrval takovou dobu. Je to americký Kongres, který FED dosadil k moci a u moci ho drží veškerou silou. Proto hlavním orgánem světového sionismu je americký Kongres (a Senát) spolu s FEDem.

Macron nasune do Francie „rychlou Evropu“

Emmanuel Macron se pochopitelně muslimů v televizní debatě zastal, ale na Židy s velkým „Ž“ bez váhání zaútočil. A přesto si Francouzi myslí, že může přinést změnu. Ne, nepřinese. Naopak bude posilovat procesy unipolárního globalismu pod vedením sionistů, Rothschildova impéria, bude posilovat a podporovat islám, ale ne strukturální multikulturalismus. Bude prosazovat rychlejší integraci EU. Bude potlačovat křesťanství a etnický judaismus, protože o zničení etnických Židů právě sionisté usilují a Macron bude potlačovat Židy, jejich Tóru, nezastaví se ani před Biblí

VICE-Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

Zbavme se Macrona a Rodshildu a Sorose

#14037 Zbavme se Macrona a Rodshildu a Sorose

2017-07-01 17:49

Výzva národům

Vykonejme na nich Boží soud jak o tom je psáno v písmu Svatém v Bibli v Novém Zákoně 21stol 

Zbavme se Macrona a Rodshildu a Sorose a Elit a Papeže FEDU a loutek v politice ve falešném orgánu tak utichne Islám když zničime jejich tvůrce Pakistan,Irák,Turecko,S.Arabia-Emiraty,USA hlavní viník 

Politici nejsou politiky sou to podvodníci zloději pedofilove buzeranti a Satanské děvky maj na oko rodiny a pritom to sou buzny jak Obama randi s babochlapem a vidíme u ČSSD Marxisty a Buzny Sorose loutky LGBT sama jedna poslankyně s ČSSD řekla co tam sou zač za havěť v ČSSD 

Aneb když loutka lže

#14038 Aneb když loutka lže

2017-07-01 18:02

Babiš veřejnosti lže
https://youtu.be/CzTIVk_drko

Jadna svině NWO řádu pošla D.Rockefeler co bude následovat potom 

#14039 Jadna svině NWO řádu pošla D.Rockefeler co bude následovat potom 

2017-07-01 21:49

Jadna svině NWO řádu pošla D.Rockefeler co bude následovat potom.Smrduty ZMRD 101 roku chodící mrtvola odpad civilizace a svod.Šlapka Satana Rockefeller 

https://youtu.be/pSr5JFX0h5Y

Putin o Macronu,Trumpu,Evropě

#14040 Putin o Macronu,Trumpu,Evropě,atd

2017-07-01 23:40

Putin o Macronu,Trumpu,Evropě,
https://youtu.be/jPtNyr4AR08

globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

#14041 globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

2017-07-02 02:11

Sucho a horko – otepluje se planeta nebo ochlazuje nebo obojí? A „globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden
Geoinženýrství a GMO
 
Globalisté vždy profitovali z bolesti a utrpení jiných, ani geoinženýrství není výjimkou. Nedělali si starosti s nějakým velkým výzkumem „vedlejších účinků“ shazování miliónů liber těchto prvků do atmosféry – šlo jim jenom o okamžitou potřebu ochrany před slunečním přechodem, a mysleli si, že o vedlejší účinky se mohou postarat později.

Dvěma hlavními vedlejšími účinky jsou katastrofální sucho a superbouře.

Sucho nastává v oblastech, které jsou intenzívně osévány částicemi, protože nanočástice v horní části atmosféry vytvářejí kondenzační jádra pro déšť – ale těch jader je tam tolik, že nikdy na sebe nenavážou dostatek vody, aby byla dost těžká a spadla dolů, nebo aspoň ne hned. Pouze zůstávají nahoře jako vodní pára, unášena proudy vzduchu, a vytvářejí dole stav sucha. Pokud jsou po nějakou dobu dostatečně vystaveny vláze, zkondenzují dostatek vody, aby vytvořily déšť. Kvůli významně vysoké hustotě jader má ten déšť mnohem větší „dešťovou hustotu“ než přirozená bouře, takže když prší, tak leje – je tu superbouře. To vytváří nepřirozenou dichotomii: s větrem budete mít sucho, bez větru budete mít nadměrný déšť.

Co řekl E. Snowden

K tématu se svého času vyjádřil i E. Snowden, a to s tím, že projekt chemtrails vznikl s tím cílem, aby si Spojené udržely své klima, jinak by jim totiž hrozil hladomor. Změna klimatu byla v USA už v 60. letech označena za hlavní bezpečnostní problém a pro jeho řešení se měla americká vláda spojit i s Monsantem – více zde. Snowden ale dále měl říct „Kdyby program chemtrails byl zastaven, vědci jsou přesvědčeni, že během jediného roku se severoamerické klima vymkne kontrole a neúroda by vedla k sérii devastujících hladomorů, které by vedly k rychlému snížení populace městských center. “ – zdroj zde

Ale neříká tím Snowden současně, že přes chemtrails mají mocní světa v ruce zbraň, jak se jedním tahem zbavit většiny lidstva – stačí někam utéct a chemtrails vypnout a hrozba sucha, která se v USA zatím projevuje jen v Kalifornii, se rozšíří na celou severní polokouli?

http://www.aeronet.cz 

Uprchlíci podvod 2sv nevyšla tak vyjde tohle směšné divadlo když Mudžahedíni selhali

#14042 Uprchlíci podvod 2sv nevyšla tak vyjde tohle směšné divadlo když Mudžahedíni selhali

2017-07-02 17:29

Dnes ČT H vysílala parodii na migranty směr Itálie ale že je to podvod atd to neřeknou my je tu NECHCEM podejme žalobu k mezinárodnímu soudu posílají do EU herce co jim nic nehrozí protože v tych zemi co utíkají maj Islám pěkná snužka sr když to platí Brusel a G.Soros ať si je vezmou do USA my oně nestojime o divadlo 

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

czexit

#14043 hlas lidu o eurodotacích

2017-07-02 19:16

Dotace z EU? To je totéž jako autotransfúze, s tím, že polovinu vyleju do kanálu!

Jednou jsem četl studii o jakési velké dotaci. Ze 100 procent - 30 padlo na administrativu s ní spojenou, dalších 25-30 procent se lidově řečeno "ztratilo". Takže k použití bylo cca kolem 40 procent z celé dotační částky.

Evropan

#14044 Re: hlas který nikoho nezajímá

2017-07-02 21:15

#14043: czexit - hlas který nikoho nezajímá

Takže ty už umíš číst? Tak to teď aby ses ještě naučil počítat. No ale s pamětí už to ale asi lepší nebude.


Nepřihlášený uživatel

#14045 Re:

2017-07-03 10:49

#14028: -  

    Exbundeskancéř Kohl kritizoval Merkelovou pro blbost. Jeho manželka žádala, aby na jeho pohřbu místo Merkelové mluvil Viktor Orbán.

    Něco na tom je.  Mohli by si to prohodit.  Když Merkelová mluvila místo Orbána na Kohlově pohřbu, mohl by teď  Orbán mluvit místo Merkelové furt.  Do doby, než Merkelová odejde do penze. Nejméně.


Nepřihlášený uživatel

#14046 Re: globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

2017-07-03 10:53


Nepřihlášený uživatel

#14047 Re: Re:

2017-07-03 11:06

#14014: - Re:  

 To je jenom chvástání.

chemtrails: potlačování lidské evoluce

#14048 chemtrails: potlačování lidské evoluce

2017-07-03 12:39

chemtrails: potlačování lidské evoluce

Účelem chemtrailsovém projektu je vskutku potlačit lidskou evoluci na fyzické, mentální a duchovní úrovni. Jejím hlavním cílem je provést aerosolu "genová terapie" Na základě cílových populacích pomocí postříkání virových vektorů schopných vypnutí aktivačního procesu DNA v nakažených.

 Ale protože viry samy o sobě jsou poměrně slabé, je zapotřebí několik vylepšení:

  1. zapouzdření virových vektorů v dutém polymerového vlákna na jejich ochranu před ničivými účinky ultrafialového záření ze slunce a pomáhat agent rozprostřené přes elektrostatické odpuzování nabitých vláken

  2. doprovod chemických imunitní potlačujících k oslabení a přípravka tělo pro příjem viru

  3. Použití mikrovlnných reflexních látek, které pomáhají zesílit trámové programování mysl a nemoci podpis signály na populaci s cílem odzbrojit své metafyzické imunitních mechanismů.

  4. Sekundární cíle jsou na mysl programu masy a upravit jejich kolektivní chování v souladu s nějakým agendy.

  5. VICE-Článek níže uvedený je děsivější než byste si mohli myslet
  6. VICE- -  SARS a chemtrails - choroba vyskytli ohniská Používa sa ako testy pre budúce Engineered epidémie metafyzických princípoch ...
  7. VICE-chemtrails: potlačování lidské evoluce
CNN ODPAD A ČT TO SAMÉ Tramp učinil dobře že uzemnil odpad médium

#14049 CNN ODPAD A ČT TO SAMÉ Tramp učinil dobře že uzemnil odpad médium

2017-07-03 18:00

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/tb5PPnuu3bs

Berlín a Londýn Fake teroris

#14050 Berlín a Londýn Fake teroris

2017-07-04 13:38

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí války proti terorismu jako záminku.

London Bridge Fake teroris Fake Policie//

identifikace teroristy co prasstitutky v TV tají teda neřeknou a předhodi vám šlapku jak z Berlína ANIS AMRIHO 

https://youtu.be/VCiX6dE4jPw

FAKE BERLIN

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?