Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

#14051 Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-04 16:35

Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index a potichu odstranila jeho kultovní celovečerní film z programu ČT2! Skandál, který nemá obdoby, nebo jenom už běžná praxe nikým neřízené vysílačky?

Začátek léta by měl být ve znamení okurek, ale jak se zdá, nálože informačních bomb budou podle všeho pestré a bohaté i během léta. Jak jinak nazvat událost, ke které došlo v sobotu 1. července? Jak nás dnes do redakce AE News upozornil pan Honza, Česká televize potichu a v tajnosti odstranila z programové nabídky ČT2 kultovní film „Narozen 4. července“, který natočil režisér Oliver Stone a tento pořad nahradila brutálním hollywoodským filmem  Kill Bill od Quentina Tarantina. Jak nás pan Honza upozornil, v původním tištěném TV Magazínu je opravdu na sobotu v čase 22:10 na 1. července na ČT2 zařazen Oliver Stone se svým filmem, kde do hlavní role dosadil Toma Cruise, kritizuje americkou válečnou participaci ve Vietnamu a zahraniční imperialistickou politiku válečné mašinérie USA.

Jenže v online nabídce televizního programu na Seznamu už je program změněn a je tam místo toho film Kill Bill s odkazem na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Stonea tak už neblokuje jenom Facebook, jak jsme psali zde, ale už i ČT. Obrátili jsme se proto na programového ředitele ČT Milana Fridricha, aby změnu programu vysvětlil, ale odpověď jsme zatím nedostali. MFF v Karlových Varech není žádný podnik, který by nebyl plánovaný dlouho dopředu, takže ČT neměla důvod na poslední chvíli měnit program vysílání kvůli filmovému festivalu. Mnoho lidí se teď domnívá, že jde o odvetu České televize proti TV Prima, která před několika týdny odvysílala sérii 4 dokumentů Olivera Stonea s názvem „Svět podle Putina“ [1] a sledovanost trhala doslova rekordy. Vladimir Putin v dokumentu mj. odhalil, jak pracují západní média na protiruské propagandě, ovšem otevřený a logický výklad Vladimira Putina a jeho postojů otevřel oči stovkám tisíc lidí v České republice a de facto odhalil, kdo je a kdo není agresor v evropském, a nejen evropském, prostoru.

http://www.aeronet.cz 

Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům

#14052 Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům

2017-07-04 16:40

Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům jako přínosné multikulti obohacení pro národ! Školy v tichosti reprogramují vaše vlastní děti ke změně světonázoru a akceptaci migrace a Islámu jako přirozeného prostředí pro budoucí Evropu!

I když už jsou prázdniny, opět a znovu vyplouvají na povrch informace o působení německého neziskového sektoru v České republice s požehnáním českého státu. Jak nás do redakce AE News upozornil jeden z našich čtenářů, Česko-německý fond budoucnosti, který vznikl v roce 1997 po podpisu Česko-německé deklarace, poskytuje dotace a granty jednotlivým českým a německým neziskovkám pro osvětové programy na podporu multikulturní inkluze. Německé neziskovky ve spolupráci s vybranými školami v Německu jezdí do Česka a pořádají s českými školami a gymnázii workshopy a semináře, kde české mládeži programují do hlav pozitivní náhled na soužití s jinými (rozuměj hlavně s arabskými) etniky. Mluvil jsem o tom v pátek na Svobodném rádiu, že dospělé lidi už nejde přeprogramovat, takže globalisté se zaměřují na likvidaci národa na tzv. 1. prioritě řízení. Chceš-li pokořit nepřítele, vychovej jeho děti!

Ukážeme si několik příkladů grantů, které poskytuje Česko-německý fond budoucnosti pro organizace a školy ve vztahu k posilování multikulturní osvěty v České republice. A je to opravdu síla.

Jak se vozí migranti do českých škol?
Projekty měsíce
RIKAMIFO – Průzkumníci migrace
Žadatel:
Richard-Wagner Gymnasium
Wittelsbacher Ring 9-11
95444 Bayreuth

Partner projektu:
Gymnázium Nad Kavalírkou
Nad Kavalírkou 1
150 00 Praha 5
www.kavalirka.cz

Cíl projektu: Žáci gymnázií z Bayreuthu a Prahy se zabývají tématem migrace a integrace. Výsledkem jejich průzkumu bude brožura a kalendář s vyhodnocením rozhovorů s migranty v obou zemích [1].

V rámci výměnného pobytu žáků pražského gymnázia (GNK) a bayreuthského gymnázia (RWG) došlo k prvnímu setkání 20. – 26. března 2017 v Bayreuthu. Protože bayreuthští žáci nemluví česky, účastnili se jazykové animace, která jim měla pomoct odbourat jazykové bariéry. Následně byly vedeny filosofické rozhovory na téma vlast, jinakost a identita. Zároveň byla vyhodnocena přípravná práce pražských žáků, kteří pomocí dotazníku zjišťovali, jak se žije Němcům v Praze. Také v Bayreuthu běžely anketa a rozhovory s rodiči a prarodiči migrantů.  Protože RWG je škola s vysokým podílem migrantů, byla tato situace probírána a srovnávána ještě s dalšími státy světa. Přičemž hlavní věc, která zajímala žáky obou zemí, byla, jak migranti a jejich spoluobčané vnímají tuto situaci a jak se v cizí zemi cítí. Několik rozhovorů se uskutečnilo také s partnery Česko-německé společnosti ještě před návštěvou německých žáků v Praze.

http://www.aeronet.cz 

Prasstitutky s Česká televize se inspiruje cenzurou ze CNN

#14053 Česká televize se inspiruje cenzurou ze CNN

2017-07-04 17:32

Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index a potichu odstranila jeho kultovní celovečerní film z programu ČT2! Skandál, který nemá obdoby, nebo jenom už běžná praxe nikým neřízené vysílačky?

Česká televize se inspiruje cenzurou ze CNN

Poslední týden přinesl v USA skandální odhalení Jamese O’Keefea o tom, jak funguje americká televize CNN. Série odhalení ukazuje, že jedna z největších zpravodajských stanic v USA nemá problém vyrábět falešné zpravodajství a používat vymyšlené kauzy, a to jenom s cílem zvednout sledovanost. Video o kauze je zde. Byla to právě ČT, která od CNN přebírala celý předchozí rok předvolební zpravodajství a rétoriku od CNN. Po volbách dokonce RRTV shledala, že ČT během volební noci v USA informovala zaujatě ve prospěch Hillary Clinton [3]. No to přece není žádné překvapení, když po celý rok ČT od CNN přebírala naprosto veškeré informace a zpravodajství o předvolebním procesu v USA. Jenže stejně jako CNN cenzuruje své hosty, které si pozve do studia a v polovině rozhovoru s nimi raději usekne spojení a zařadí něco, co je více konformní s postoji CNN, tak úplně stejně se nyní chová i Česká televize.

Oliver Stone prý zasel svým rozhovorem s Putinem v českých divácích sémě pochybností o transatlantickém pevném svazku, zaslechl jsem na Českém rozhlasu předminulý týden. No blik, to by jednoho nenapadlo. Celá ta mediální demokracie v Česku se nebezpečně začíná podobat té německé. Televize raději nezvou do vysílání „kontroverzní“ osobnosti, do živého vysílání ani náhodou, do předtáčených pořadů jen po důkladném sestříhání a cenzuře. Odstřelování zařazených filmů z programové nabídky je ovšem jiný level, který dosud u ČT v poslední době nebyl k vidění. Je docela možné, že po medializaci této kauzy nahodí ČT záchrannou zpátečku a uvede, že film Oliver Stonea uvede v náhradním termínu, ale pokud bychom na to neupozornili, je velmi pravděpodobné, že by to České televizi klidně prošlo.

http://www.aeronet.cz 

V Syrii umírají lidé h.... Na WC leda tam umírá

#14054 V Syrii umírají lidé h.... Na WC leda tam umírá

2017-07-04 18:49

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

Evropan

#14055 Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-04 19:37

#14051: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index - Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index  

Na aerussnetu si Vedoucí kolotoče nevšiml, že hlavní hvězdou probíhajícího festivalu v Karlových Varech byla Uma Thurman, která hrála ve filmu Kill Bill, ale bohužel nehrála ve filmu Born of the 4. July. Proto byl program aktuálně změněn. Propagandisti v tom ovšem hledají nějaký hlubší smysl.

Nevím, jestli si aerussnet všiml jiné informace, a to, že Oliver Stone sedl na lep Putlerovo desinformaci ohledně náletu. Záběr, kterým se Putler chlubil ve Stoneově dokumentu, je již 8 let starý nálet, který v Afghánistánu provedli Američané.

http://zpravy.idnes.cz/vladimir-putin-oliver-stone

No co čekat v zemi, kde stoupá chudoba, zatímco všude jinde na světě se děje opak :

http://zpravy.idnes.cz/rusko-chudoba

Hlavně, že má russký diktátor peníze na prorusskou propagandu typu aerussnetu.

 Němci chtějí do ČR islamisty Fake Uprchlíky

#14056 Němci chtějí do ČR islamisty

2017-07-04 21:34

 Němci chtějí do ČR islamisty Fake Uprchlíky 

https://youtu.be/IUmKTtyjXCw

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi

#14057 DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi

2017-07-04 21:39

RUSKÁ PROPAGANDA NEEXISTUJE TAK JAK TERORISMUS VŠE TO ŘÍDÍ VLADY EU A RODSHILDOVE,G.SOROS A DALŠÍ PRASSTITUTKY 

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

A co já s tým mě to nezajímá prasstitutko G.Sorose
Nepřihlášený uživatel

#14058 Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-04 22:03

#14055: Evropan - Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index  

 A co já s tým mě to nezajímá pí..... :-D :-D s MSM ať si třeba Rusko a Putin prdne je mě to fuk neřeším pí 

Evropan

#14059 Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-05 05:00

#14058: A co já s tým mě to nezajímá prasstitutko G.Sorose - Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index  

Mě názory Russáků také nezajímají, tak táhni na Východ a neotravuj tady svojí propagandou.

ČzP

#14060 Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-05 06:08

Evropan

#14061 Re: Re: Re: Re: Re: Totalita je zpátky? Česká televize zařadila Olivera Stonea na index

2017-07-05 08:23


Nepřihlášený uživatel

#14062

2017-07-06 07:41

Existuje obrovské, personifikované a distribuované zlo. Vůbec největší zlo na světě v celé historii. Nejhorší, co kdy člověk vymyslel proti člověku.

Satan, chcete-li.

To zlo se všemi prostředky drápe do Evropy. Špičky v Paříži ho po staletí  pokud možno skrytě podporují. 

A je velmi smutné, že od dob kaisera Viléma činí v podstatě totéž i špičky v Berlíně. 

Potažmo v Bruseli.

Pomineme-li vražednou nekompetenci Brusele  víceméně ve všech podstatných otázkách,  je tato dychtivá kolaborace brusele s islámem nepřehlédnutelná.

Nelze nad ní přivřít oko. 

Kdo se paktuje s nejhoršími zločinci z historie, patří k nim.

Tohle nemohu podpořit. Ani kdybych sebevíce chtěl.

Toto vždycky byl casus belli. 

A vždycky bude.

Sbohem, evropští kolaboranti se satanem, pašeráci, mafiáni a podobná verbeži. Bůh vás zatrať.  Dříve nebo později vás oběsí, a nikoho z vás nevynechají.

Sarka

#14063 Re:

2017-07-06 09:38

#14: -  

 Ano, protoze jsi mlady , budis ti odpusteno za idioticke prani - nez budes chtet nahradit jeden totalitni system  druhym , by jses mohl alespon trochu informovat. Pro tve vlastni dobro a protoze jses mlady a ceka  te mozna mnoho dalsich vyzev podobnych tech co dnes , tak si porid informace o politickych systemech a hlavne si sam pro sebe nastuduj zaklady  Socialismu, Kapitalismu,  Komunismu, Marxismu, Neo-marxismu, Sionismu a i Fasismu a Islamismu. Pak se budes divit ze nemaji moc velky rozdily a vzdy maji jen jeden vysledek - a to je Tyranie lidu ! Jediny humanitarni system je Demokracie kterou si tvori 'vyspele,  informovane a  moralne zodpovedne jedinci , tvorici vetsinu . Je to velmi krehka zalezitost a jen mozna pokud vetsina spolecnosti pochopila svou roli zodpovednosti a aktivnimu pristupu se na tvorbe fungujiciho statu podilet a nebyt pouze ta ovce ! Spolehat se na jine totiz vede  jen a jen zase k otroctvi , vetsinou vykoristujicivh individui. Tak a abych te osvitila ohledne EU a UN , tak bohuzel je to tak ze pod dnesni UN se skryva  ta nejtvrdsi sionisticko neo-marxisticka totalita  pri ktere nas vyzkouseny socializmus jen bledne. Ale pokud by lide nebyly lini a informovaly se vcas , tak o tom vedeli protoze v zkladajicich listinach je vse k precteni , i to ze Evropsky narody chteji vyhladit pomoci imigrace narodu z Afriky i z Asie a zcela je hodlaji nahradit smesi ruznych narodnosti. To by tam take nasli. Eu je jen jakoby brana do pekla , ktera nas ma 'pripravit' a to znamena obrat o vsechny prava a moznosti se branit !  Eu je dominovana levicovimy marxisti a byvaly komunisti.  - Tak pokud budes chtit aby se vratili komunisti - oni nikdy neodesli , protoze vedeli ze jejich cas se vrati , ale tentokrat maji co chteli uz od prvni svetove valky , a to celou Evropu . Tak hodne stesti!

 

 

Slovane !

#14064 Re: Němci chtějí do ČR islamisty

2017-07-06 10:00

#14056:  Němci chtějí do ČR islamisty Fake Uprchlíky - Němci chtějí do ČR islamisty  

 Ano je to tak, vratili se Naziste ktere vzdy spolupracovali s Islamem. To co Hitler nebyl schopen udelat chteji dokoncit a vyhladit 300 milionu Slovanu!  A vubec vymazat z historie vsechn y Evropany a jejich Kulturu, maji to v jejich planech a uz se ani netaji . Ctete;  Protokoly starych Sionu' , Kalergiho Plan Genocidy Evropskych Narodu' Albert Pike ' Synagoa Satana ' Zakladajici Listiny Bilderbergu' a Zkladajici Listiny UN '  nebo RIMSKEHO Klubu 33 !! Podle nich jsme podradna rasa, nepoucitelne a nenapravitelne,  ale  to uz rikal i PAPES pred 500 ti lety. Nejspis jsme velka Konkurence a v ceste k jejich vysnene Celosvetove Nadvlade !!! Jen si Predstavte - 300 milionu Stredo Evropanu - pokud se dali dohromady , byl by to jejich Konec!! A nedej Boze kdyby se jeste dali dohromdy s Germanskymy kmeny !  PROTO nas po staleti porad dokola manipuluji proti sobe , vyvolavaji valky a nebo rozdeluji - a proto evropa byla pul stoleti rozpulena !! Sjednotili ji jen kdyz si mysleli ze uz budou mit novou sanci ji ovladnout celou! Ale Putin se otocil a znovu horlive na tom pracuji aby jsme se rozdelili.  My Slovane Nesmime Proti sobe Bojovat !!! Byl by to nas definitivni Konec !!! Nase Vladni Soustava a i vsechny ostatni Instituce jsou prospikovany zradci ! Nevim jestli Volby pomuzou, maji to pojisteny ze vsech stran . ! Mozna nam nic jineho nezbyde nez je fizicky na konec vyhazet . ! Jedno je jasne ; Pokud budeme pokracovat s EU , je nase zkaza jista a oni budou mit ciste ruce . Islamisti nas budou vybijet tak dlouho az z nas nic nezbyde. Budou vozit nove a nove miliony. Bud nas pozabiji a nebo se podmanime .  musime se dat dohromady s V4  a ostatnimi slovany - je to nase jedina sance !

 

 

 

sara

#14065 Re:

2017-07-06 10:18

#14062: -  

 Je to porad ta sama banda Farizeei - Synagoga Satana !  Jsou to Psychopati tak dementni ze ani nevidi ze ten jejich plan nikdy neni mozne uskutecnit . Kazdy jen trochu rozumny clovek to vidi ! Sila Bozi je v nas - a na to oni nikdy nedosahnou, i kdyby se snazili sebevice . Nase Duse nikdy nemuzou ovladnout ! O tom to je , ze chteji ovladnout nasi dusi a donutit nas vyznavat Dabla ! My jsme jedna jedina Entita spojene Dusi , ktera veri, vzdy veri v lasku a ma nadeji,  je nesmrtelna. O tom neni pochyb - Jejich nocni mura!

 


Nepřihlášený uživatel

#14066 Re: Re:

2017-07-06 15:05

#14063: Sarka - Re:  

 A co to vlastně je, ta Demokracie. Docela mě to zajímá, jak to funguje.


Nepřihlášený uživatel

#14067 Re: Re:

2017-07-06 15:38

#14063: Sarka - Re:  

 I kdyby jich bylo třináct krát třináct,  se mnou je Bůh.

czexit

#14068 Re: Re:

2017-07-06 16:10

#14063: Sarka - Re:  

 > Jediny humanitarni system je Demokracie kterou si tvori 'vyspele, informovane a moralne zodpovedne jedinci , tvorici vetsinu . Je to velmi krehka zalezitost a jen mozna pokud vetsina spolecnosti pochopila svou roli zodpovednosti a aktivnimu pristupu se na tvorbe fungujiciho statu podilet a nebyt pouze ta ovce !

Tyhle dvě věty si odporují: buď je většina vyspělá, atd., nebo ovce.

Jinak souhlas.

czexit

#14069 Re: Re: Re:

2017-07-06 16:22

#14066: - Re: Re:  

Tady je pár citátů historicky seřazených:

 

Demokracie - vláda lůzy - je podřízením rozumu vášni. (Platón)

"Kdo v demokracii spí, probudí se v diktatuře." (Johann Wolfgang von Goethe)

Největší nevýhodou demokracie je to, že volí i hlupáci. (TGM)

Demokracie slušné lidi omezuje a neslušným dává možnost svobodně projevit svoji neurvalost. (Karel Čapek)

"Vláda, která byla ustanovená pro lid, se dostala do rukou jejich bossů a zaměstnavatelů. Neviditelná říše byla postavena nad formy demokracie." (Woodrow Wilson)

„Demokratická agenda vytváří, krátce řečeno, jakýsi plášť legitimity pro naše základní strategické cíle." (Howard J. Wiarda, The Democratic Revolution in Latin America: History, Politica and U.S. Policy, Twentieth Century Fund Books Series, New York 1990, s. 270)

"Demokracie bez hodnot se snadno promění ve zjevnou nebo kamuflovanou totalitu." (Jan Pavel II.)

„Demokracie je jen vlak, který nás doveze k cíli“. (Erdogan)

Takže pozor, pozor, naši současnou multikulturní globalistickou demokracii a budoucnost evropských hodnot typu prázdných hlav, arogantní chamtivosti, korupce, parazitování a tupé, zbabělé byrokracie ohrožují myslící lidé, především promovaní inženýři - sínus, kosínus, deskriptíva, hlavy studované… (skupina Plavci). (Pozor, ohrožují nás stále blbější blbci, Martin Koller 28. 09. 2016)

Demokracie je vždy dočasná a nemůže trvale existovat jako forma vlády. Demokracie vždy existuje jen do doby, než voliči zjistí, že mohou sami sobě "navolit" velkorysé dary z veřejných statků. Potom většina vždy volí ty kandidáty, kteří jim slíbí co největší podíl na veřejných prostředcích, což má za následek, že každou demokracii nakonec zničí finanční kolaps.

Problém je demokracie sama o sobě, rozhodování většiny ... Aneb dva vlci a jedna ovce hlasují, co bude k večeři.

Demokracie je, když 2 blbci přehlasují génia.

Demokracie je pro elity přijatelná, jen když slouží jim. Jinak s ní rázně skoncují.

Evropan

#14070 Re: Re:

2017-07-06 16:48

#14063: Sarka - Re:  

ad : Ano, protoze jsi mlady , budis ti odpusteno za idioticke prani - nez budes chtet nahradit jeden totalitni system druhym , by jses mohl alespon trochu informovat.

Je fakt docela nechutné, jak zacházíte s češtinou. Háčky a čárky pominu, a "idiotické prani" bych také obešel, pokud se týká toho praní, což prát asi musí každý. Ale česky to není idiotické, ale idiotské. Také se neříká "chtet" ale "chtít", a už vůbec se nepoužívá "by jses mohl", ale pouze "by ses mohl". Dál nemám sílu číst, protože z vaší češtiny se mi zvedá žaludek ...


Nepřihlášený uživatel

#14071 Re: Re: Re: Re:

2017-07-06 20:18

#14069: czexit - Re: Re: Re:  

 Prima. Dík za citáty.  Ještě bych chtěl  klasika, který vnitřnímu mechanismu demokracie rozuměl. 

Nemusí jich být hned deset. Aspoň jednoho. A vlastně to ani nemusí být klasik.

Jestli žádného nenajdete, nezbude, než věc vysvětlit vlastními silami.

Hodně štěstí v této hodině zkoušky.


Nepřihlášený uživatel

#14072 Re: Re: Re:

2017-07-06 20:31

#14070: Evropan - Re: Re:  

 Na druhou stranu, aspoň každý hned ví, na čem je.


Nepřihlášený uživatel

#14073 Re: Re:

2017-07-06 20:39

#14063: Sarka - Re:  

 Zvážen jste a shledán lehkým. Chcete k tomu něco dodat?


Nepřihlášený uživatel

#14074 Re: Re: Re: Re:

2017-07-06 20:46

#14069: czexit - Re: Re: Re:  

 Martin Koller?

http://www.rukojmi.cz/clanky/ 1592-zacina-brutalni-islamizace-evropy-podle-planu-pripraveneho-v- bruselu-martin-koller-jej-odkryva-i-s-podrobnostmi

Evropan

#14075 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-07 04:50

#14074: - Re: Re: Re: Re:  

Martin Koller - podplukovník v záloze a přispěvatel do Proruských listů. Co asi tento zelený mozek může vyplodit? Nebuďte směšný ...