Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#13976

2017-06-22 14:04

"NATIONAL jak ji známe BUDE ZASTARAL: ALL státy budou uznávat jedinou globální (666) autoritu."

(7 \ 20/92 Time Magazine)

V souladu s okupační objednávek OSN, americká armáda a národní ochranné síly jsou nyní školeni k útoku na civilisty v této zemi.

VICE-Nový světový řád ELF Psychotronické Tyranny

VICE-Psychotronicka válka proti Evropanum


Nepřihlášený uživatel

#13977

2017-06-22 15:38

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk 

Kdepak nacisté ale Mudžahedani tu šlo o Korán už ve 2sv
Nepřihlášený uživatel

#13978 Kdepak nacisté ale Mudžahedani tu šlo o Korán už ve 2sv

2017-06-22 15:40

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a  stálého člena Rady pro zahraniční vztahy (stejně jako jeho děti jsou dnes) na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )

Nepřihlášený uživatel

#13979

2017-06-22 15:55

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalisté se obávají.

Toto poznání vedlo k nechvalně známé prohlášení Brzezinskiho to, že „ dnes je nesrovnatelně snazší zabít miliony lidí, než řídit milion lidí .“ Celoživotní přítel Brzezinski a partnera ve své trestné činnosti, David Rockefeller,také nedávno zemřel ve věku 101 .Cesta krve vlevo od nich bude lovit lidstvo po mnoho generací .
HumansAreFree.com

Na Slovensku vypukla největší stávka v historii, automobilka VW v Bratislavě

#13980 Na Slovensku vypukla největší stávka v historii, automobilka VW v Bratislavě

2017-06-22 16:59

Na Slovensku vypukla největší stávka v historii, automobilka VW v Bratislavě stojí, lidé už nechtějí pracovat za směšné mzdy ve srovnání s ostatními závody německého koncernu! Na obědy musí lidé utíkat, svačiny tak maximálně na stojáka. Kdy přijdou kbelíky na močení u výrobního pásu?

Automobilka Volkswagen má velký problém. Na Slovensku vypukla největší stávka v historii země, zaměstnanci Volkswagenu v Bratislavě vstoupili do neomezené stávky a požadují po vedení závodu zvýšení platů o 16% a zlepšení pracovních podmínek, především přestávek [1]. Na kauzu nás upozornil jeden z našich čtenářů ze Slovenska, děkujeme! Ačkoliv VW ve slovenském tisku dlouhodobě propaguje průměrné platy ve výší 1,800 EUR měsíčně, ve skutečnosti obyčejní dělníci a drtivá většina zaměstnanců dosáhne jen na cca. 800 EUR čistého měsíčně. Opakuje se tak podobná situace a nespokojenost s platy jako v jiném závodě VW, v českém závodu Škoda Auto. O plánovaném zmrazení mezd ve Škodovce jsme psali minulý týden zde. Současná stávka v Bratislavě je největší stávkou v historii Slovenska, účastní se jí více než 8,000 zaměstnanců. Výroba v hlavním závodě v Devínskej Novej Vsi je ochromená, došlo k zastavení výroby luxusních aut a SUV, v omezené míře jede výroba malých „toaletních“ automobilů Škoda Citigo a VW Up! Ovšem i tato výroba se zřejmě zastaví, protože začínají docházet pohonné agregáty na skladech.

http://www.aeronet.cz 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-06-23 14:57


aii

#13982 pravda

2017-06-23 15:07

V Německu už Islám dávno je,,,,,,,,po 2 světové válce kdy byli všichni Němci vymláceni,tak na rozvoj a znovu vkřícení Německa se dotáhlo 1 milion mladých Turku....mužu,,,,,,,,A ti začali se vdovama v poválečném Německu plodit potomky.....Tak si spočítejte kolik jich tam za tu dobu už je....... Když se podíváte na dnešní Němce ...tak každý 2-3 je tmavé pletí

Pozor

#13983 Pozor

2017-06-23 16:29

Vláda přímá do ČR uprchlíky potají 

https://youtu.be/cxfCWD1QVrs

Politická korupce tolerovana 

https://youtu.be/WGTG4cKWDC8

České média lžou a podvádí 

https://youtu.be/W_aOH_QJ8Z4

 

Spiknuti proti lidstvu

#13984 Spiknuti proti lidstvu

2017-06-23 20:02

Člen z OSN promluvil 

NWO tajný plán, který potlačuje DNA, vláda se naučil od svých expertů DNA, které si vezete cenné informace, které odhalí největší globální spiknutí vůbec. Nyní se vláda snaží zablokovat DNA před tím, než se probudí odhaluje masivní informací odemčení náš vztah s naším Nebeským Otcem.
VICE-SPIKNUTÍ PROTI NÁRODUM FALEŠNÉ BOJE PROTI TERORISTUM A LIKVIDACE NARODU NWO OTROCTVO

Nyní konečně musíme pochopit, proč jsou tak zoufalí při zastavení tohoto vznik božských bytostí všemi možnými prostředky:((Aby narody nebyly Bohem a J.Kristem Spasení))

RFIDmikročipů

hybridizace

Modifikované potraviny GMO

chemtrails

záření-únosy, atd.

Satanské kulty s jejich stroje času , jsou schopni vidět budoucnost. Oni vědí, že nepovede. Mohou zpozdit jen nevyhnutelné. I když přeměna ochotných lidí do božských bytostí je nevyhnutelná, musíme podílet ochotně do porodního procesu. Jak můžeme pomoci? Každý z nás potřebuje říci "Ne, díky!" na zručných manévry inzerátů.

VICE-Cizinci,Ego,Duše národu 

Jak rozeznate spiknuti proti lidstvu tohle se teď děje

#13985 Jak rozeznate spiknuti proti lidstvu tohle se teď děje

2017-06-23 20:22

Závěr - Zaměřte se na nejhlubších aspektech spiknutí
I když je to důležité zaměřit se na a vystavit všechny aspekty dysfunkce v naší společnosti, včetně

  • politická korupce

  • mainstreamová média konsolidace a podvod

  • inteligentních měřičů

  • GMO

  • toxické vakcíny

  • geoengineering

  • militarizace policie

  • falešný terorismus

  • false flag ops

  • OSN Agenda 21

  • transhumanism

  • lidský mikročipů agenda,

... S cílem transformovat a léčit je, že je velmi důležité si uvědomit, že na základní úrovni, jsou všechny propojeny.Všechny tyto otázky a další jsou projevy mnohem prvotního zla nebo bezvědomí mezi námi - Satanské černou magií.

Mlčenlivé rituály prováděné v Bohemian Grove a elitních vil nám říci více o tom, kdo vládne světu než politický think-tanky či bankovní kartely, i když samozřejmě tam je překrývání.
Jestliže lidstvo má povstat a překonat spiknutí, musíme se zaměřit naši pozornost na kořen zla (ne poboček) a používají "bílé magie" v větší silou - k využívání a vezikalizaci našich tvůrčích sil, aby se svět míru, svobody a lásky. Musíme i nadále odhalovat nejhlubší aspekty spiknutí.

Zároveň musíme zajistit, abychom se nenechat elitní odčerpávají naše drahé myšlenky, emoce a schopnosti vytvářet své děsivé svět, nýbrž používání těchto energií v nás vytvořit svět, který chceme s pozitivní záměr, zaměření a vědomé manifestace.

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

Facebook zablokoval Primě diskusi k pořadu Svět podle Putina,

#13986 Facebook zablokoval Prime diskuse o S.P.Putina

2017-06-24 02:49

Skandál: Facebook zablokoval Primě diskusi k pořadu Svět podle Putina, televize nechápe a je v šoku. Blokace přišla z Irska z evropské centrály v Dublinu. Zaúřadovalo CTHH nebo jde o práci neconoů na umlčení Olivera Stonea?

Televize Prima dnes vydala oficiální tiskové prohlášení [1], ve kterém se distancuje od úterního zablokování diskuse na Facebooku a žádá po americkém technologickém gigantu vysvětlení. K čemu došlo? Televize Prima spustila ke svému 4-dílnému dokumentu Svět podle Putina i paralelní online diskusi s diváky na svém Facebooku k pořadu Názor bez cenzury, který byl vysílán od 21.00 hodin v úterý. Otevřená diskusní platforma umožňovala lidem vyjadřovat své názory a konfrontovat je s případnou kritikou ostatních diváků. Jenže, co se nestalo. V ranních hodinách ve středu byla náhle diskuse zablokována. Obrovská vlna kritiky a nevole se snesla na TV Prima za cenzuru, jenže podle všeho je v tom TV Prima naprosto nevině. Nebyla to Prima, ale přímo Facebook. Redakce AE News se dnes obrátila na centrálu společnosti Facebook v irském Dublinu, abychom se dozvěděli, jestli diskusi zablokoval někdo z Prahy a na základě jakého statusu.

http://www.aeronet.cz 

Tupé loutky a loutka v Gruzii ela prasstitutky

#13987 Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla

2017-06-24 02:53

Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla a podpořil snahu Tbilisi o vstup do NATO. Obkličování Ruska pokračuje, ale z rozpínání je obviňována Moskva! Zeman si nebere servítky a už rovnou mluví o „sviních“, občané s ním souhlasí!

Včera TV Prima odvysílala poslední čtvrtý díl dokumentu Olivera Stonea s názvem Svět podle Putina. Pokud jste sérii neviděli, na serveru Ulozto.cz a na dalších sharingových stránkách najdete záznamy jednotlivých dílů. Musíte je vidět, musíte si udělat čas, musíte se na ně podívat spolu s vlastními dětmi. Děti ve věku 12 let a starší dokážou pochopit, o čem Vladimir Putin mluví a obsah tohoto dokumentu potom mohou děti stavět do kritické roviny s tím, co se učí ve škole. Jednotlivé díly je třeba šířit, sdílet a diskutovat o nich, především s mládeží. Proč zde o tom hovořím? Protože právě včera nastala jedna zdánlivě nevýznamná událost, která ovšem pouze ukazuje a dokazuje to, o čem hovořil Vladimir Putin. O tom, že země NATO jsou země, které nejsou partnery USA, ale jsou to vazalské státy. Jakmile země vstoupí do NATO, její národ ztratí kontrolu nad vlastní bezpečnostní politikou. Stalo se totiž něco neuvěřitelného, ovšem zcela v souladu s tím, o čem Vladimir Putin v dokumentu Olivera Stonea hovořil.

Ministr obrany ČR Martin Stropnický odletěl v tichosti na Kavkaz do Gruzie a v hlavním městě Tbilisi se zúčastnil ceremoniálu odhalení sochy Václava Havla [1]. Možná si řeknete, co je na tom tak důležitého? Václav Havel totiž získal tu poctu, že jeho busta je umístěna v americkém kongresu, protože se stal mocenským sentinelem americké globální moci Pax Americana. A nyní má rovnou sochu i v Gruzii. Jeho socha je symbolem amerických neoconů. Američané tím dávají najevo Rusku, že Tbilisi je nyní pod kontrolou a ochranou amerického kongresu. Mluvil o tom Alexander Dugin, jakou úlohu měl Václav Havel v roli sentinela, tzn. na dálku ovládané loutky s vlastním autonomním vědomím. V praxi to funguje tak, že socha je symbol. A po symbolech přichází politici a po nich se podepisují smlouvy a po smlouvách přichází američtí vojáci a jejich zbraně, Strykery a raketové základny. Podle Dugina to jde přesně takto postupně po sobě.

Stropnický přijel odkrýt Havla a požehnat Gruzii ke vstupu do NATO

Vzápětí po odhalení sochy Václava Havla ubezpečil Stropnický své gruzínské protějšky, že Praha podporuje kroky Tbilisi a jejich snahu o vstup Gruzie do NATO. Stejně tak o vstup do NATO usiluje Kyjev a Ukrajina. NATO se rozpíná a obkličuje Rusko. Přesně o tomto hovořil Vladimir Putin v dokumentu Olivera Stonea. V posledním díle hovořil o tom, jak americké ministerstvo zahraničí a americký diplomatický sbor se brutálně vměšují do voleb a politiky v Rusku. Upozornil, že toto neprobíhá jen v Rusku, ale ve všech zemích bývalého Východního bloku. O tom víme na AE News moc dobře, když se nám podařilo v letech 2014 až 2015 rozkrýt pozadí a vazby pražské ambasády USA na krakatici českého neziskového sektoru, která dodnes funguje a prosperuje, i když po zvolení Trumpa už ne tak intenzivně, ale to neznamená, že by aktivity neoconů v ČR utichly.

http://www.aeronet.cz 

Ten, který umí česky
Nepřihlášený uživatel

#13988 Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

2017-06-24 05:14

#13987: Tupé loutky a loutka v Gruzii ela prassrussky - Stropnický odletěl do Gruzie odhalit sochu Václava Havla  

Vy na aerussnetu byste hlavně měli vědět, že osazenstvo russké ambasády v Praze, což je nejpočetnější russácká ambasáda v Evropě, tvoří hlavně špioni, kteří rozšířují propagandu proti Evropské unii. A současně určitě víte o tom, že Russko nadále okupuje sever Gruzie a finančně podporuje odtrženeckou Abcházii. Russký imperialismus už nabyl takového rozsahu, že ho nelze nadále trpět. Je dobře, že jak EU tak USA zpřísňují své sankce proti fašizujícímu se Russku. 

Evropa bez EU A USA mír a klid na zemi
Nepřihlášený uživatel

#13989 Re: Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

2017-06-24 20:09

#13988: Ten, který umí česky - Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

Cože prasstitutko G.Sorose mě to ani nezajímá co Rusko táhni s Ruskem do prd ohrané divadlo FAKE 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství ve 2SV 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války:. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .
Ten, který umí česky

#13990 Re: Re: Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

2017-06-25 06:28

#13989: Evropa bez EU A USA mír a klid na zemi - Re: Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek 

 sajty.sk je stejné prorusské svinstvo jako aerussnet, kdybys uměl česky poznal bys to

ČzP

#13991 Re: Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek

2017-06-25 08:03

#13988: Ten, který umí česky - Re: Vedoucí kolotoče je dementní dědek 

Je to mnohem horší. Russký imperialismus už nabyl takového rozsahu, že provozuje stovky vojenských základen po světě a provádí vojenské manévry v okolí mírumilovných USSA... Nebo snad ne? 1 vs. 2

(Ne-čest práci, eurosoudruhu v žoldu iluminátských kreatur.)

Irák v divadle a pád Hereckého Mosulu

#13992 Irák v divadle a pád Hereckého Mosulu

2017-06-25 19:29

Horizont ČT 24 H...  mediální a Jakub Mentoš v hlavní roli o Irácké směšné válce a pohádka o padlým Mosulu 

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Vlády a Elity sou ty teroristé to je třeba zničit jak nám predhazuje TV směšné války jakože proti Fake teroristum to sou CIA žoldaci a z NATO teroristická organizace není mírová 

VICE-(MMG) Více Mosul Garbage - Fake bombardování na irácké vojáky (herci)

VICE-Mosul / ISIS 100% BUSTED jako Fake a kompletní pořádaných EVENT (mirror)


Nepřihlášený uživatel

#13993

2017-06-25 19:34

Pozor na Fake teroristy sou to Vlády a najati idioti od CIA z USA Agenda 21

Organizace divadla 

VICE-CIA the central inteligence odhalení

Zabíjení Ruských Army Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

VICE-Pravda: ISIS je falešný!


Nepřihlášený uživatel

#13994

2017-06-25 19:58

FAKE-SYRIE,IRAK,MOSUL,BAGHDAD,RAKKA,ALEPPO, FAKE DIVADLO FAKE VÁLKY

VICE-[HACKED VIDEO] CIA caught filming fake ISIS beheading, ILLUMINATI CONFIRMED

řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

A podvod s Herečkou od Erdogana jeho přibuznou fake show Aleppo. Ještě Erdogan má dalši malou kamošku dostava, za herecke vikony, od něj hračky mala brunetka dlouhe černé vlasy stihla postava,hnědé oči, na svojich siti se chluby jak hrala mrtvou a zraněnou pro media BBC,CNN,NY,ATD jak ji dali fake krev atd také hrála v Aleppo často prostě snužka sr..... medialních

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-Nezávislý kanadský novinář napadá MSM, vysvětluje, co vlastně se děje v Sýrii

Pozor divadlo s Ruskem proces NWO
Nepřihlášený uživatel

#13995 Pozor divadlo s Ruskem proces NWO

2017-06-25 20:00

Celé je to domluvené divadlo!!!PODVOD je to dokazatelné. 

DIVADLO proti Rusku fake válka a fake vše proti Rusku co nám v TV předvádi a Satanovi buzny u koryt

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce ty co chcou války sou Vláda/y,Media,Elity to je škodná

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK jen divadlo pro veřejnost také sem věřil že jdou proti Rusku ale celé to je divadlo!!!!Možna sehraji pár střel na sebe aby to vypadalo věrohodně jak fake atentáty v BRUSELU,BERLÍNĚ,ATD

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

FALEŠNÝ ATENTÁT 

VICE-Proč Se To Fake v Turecku Stalo Ruského velvyslance


Nepřihlášený uživatel

#13996 Re: Nedejme se !!!

2017-06-26 04:15

#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!! 

 petici podepisu a kde? a bude k něčemu?

Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

#13997 Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

2017-06-26 10:02

Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý, ať žije ISIL“? A Ramadán a Slunovrat

Před deseti dny jsem v článku zde psala o tom, že když vzápětí po návštěvě D. Trumpa na Blízkém východě, kde vyzval k vytvoření sunnitské koalice, došlo pod vedením Saúdské Arábie k „náhlé a nečekané“ izolaci Kataru, o které se D. Trump chlubil, že je to jeho zásluha, D. Trump tím splnil úkol Globalistů (GP). Pointou článku totiž bylo, že zájmem Globalistů (GP) v současnosti je: 1) Posílit roli Íránu, tzn. šiítského vlivu, k čemuž má posloužit propojení katarských uhlíkových zdrojů s íránskými, čímž v regionu vznikne energeticky nejmocnější komplex. A 2) Přiřazením Kataru k Íránu a Rusku (k  zemím, které se za Katar postavily a okamžitě mu nabídly – spolu s Tureckem – pomoc potravinovou a v případě Turecka i vojenskou) má vzniknout informační pole, že podporou Kataru, který byl D. Trumpem označen za teroristickou zemi nejvyššího stupně, jsou Írán a Rusko stavěny do stejné pozice teroristických zemí nejvyššího stupně.

A to vše že má souvislost s tím, že Islámský stát oficiálně končí, zatímco nový teroristický nepřítel je vytvářen. A že když zájem Globalistů (GP) shrnu, tak D. Trump jednou ranou položil základní kámen hned pro dva jejich zájmy – 1) přiřadil Katar k Íránu (a pro tento případ bude nebezpečí terorismu informačně snižováno) a 2) přiřadil Katar k Rusku (a pro tento případ bude nebezpečí terorismu zvyšováno). A pro tento zájem může Katar posloužit na způsob Černého Petra mezi Íránem a Ruskem a způsobit to, o co v současné fázi Globalistům (GP) jde především: v žádném případě nedovolit spojenectví šíitů a Ruska, tzn. Íránu a Ruska (viz např. Netanjahu zde a že se to zkouší i přes Čínu

http://www.aeronet.cz 

Ten, který umí česky

#13998 Re: Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,

2017-06-26 13:51

#13997: Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý, - Saúdská Arábie dala Kataru ultimátum – akce „Katar“ pokračuje aneb „ISIL je mrtvý,  

ad : D. Trump tím splnil úkol Globalistů (GP). Pointou článku totiž bylo, že zájmem Globalistů (GP) v současnosti je: 1) Posílit roli Íránu, tzn. šiítského vlivu, k čemuž má posloužit propojení katarských uhlíkových zdrojů s íránskými, čímž v regionu vznikne energeticky nejmocnější komplex.

To je mi divné, že jste na aerussnetu nepřišla na to, že D. Trump splnil úkol rusských dezinformátorů, kteří toto divadlo způsobili. Vždyť je to hlavně Russko, kdo spolupracuje s Iránem.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/

Důvod zabití JFK

#13999 Důvod zabití JFK

2017-06-26 15:58

Dopisovatel píše:

"jste zmínil entitu Bilderberg jak mít silnou vůdčí roli v západní politice ... a také skrytě scénář UFO / ET. Podotýkám, se zájmem, že americká kapitola Bilderbergu byl iniciován Walter Bedell Smith(tehdejší šéf CIA) a také zmínil Věřím v Truman ' s Majestic nebo M-12moratorium dokumentů ... je možné, že Bilderberg působí v roli benevolence ?? ... možná mají pocit, že je nutné, aby si podmanil celý svět pod jedním právním systémem a vláda před uvolněním potenciálu ET non ankety technologie u ting ...

VICE-Bilderbergs, ETS a World Peace

JFK M-12 Duvod zabiti aji JFK Rockefelerem

VICE-JFK MJ-12 Document

Podvod s Ruskem proti Evropanum

#14000 Podvod s Ruskem proti Evropanum

2017-06-26 16:06

Spiklenci.a Satanisté a S.Zednáři

Sekty-Bylderberg,Bohemia Grover,Lebky a kosti 322

G.Soros,Rockefeler,Rodshild,

Papež.Farantišek-vydáva se za Boha a nemá na to právo!!!!

Ruský Patryarcha-Célé divadlo proti Rusku je fake Papež.F. potřebuje Rusko

Obama

Bush

Kerry

Putin

VICE-Svetové náboženstvá sa zjednocujú proti Biblickému Kresťanstvu aneb Otevřete Oči 2017

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte'

Vatikan a Jezuité a Šlechty

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité