Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

#14041 globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

2017-07-02 02:11

Sucho a horko – otepluje se planeta nebo ochlazuje nebo obojí? A „globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden
Geoinženýrství a GMO
 
Globalisté vždy profitovali z bolesti a utrpení jiných, ani geoinženýrství není výjimkou. Nedělali si starosti s nějakým velkým výzkumem „vedlejších účinků“ shazování miliónů liber těchto prvků do atmosféry – šlo jim jenom o okamžitou potřebu ochrany před slunečním přechodem, a mysleli si, že o vedlejší účinky se mohou postarat později.

Dvěma hlavními vedlejšími účinky jsou katastrofální sucho a superbouře.

Sucho nastává v oblastech, které jsou intenzívně osévány částicemi, protože nanočástice v horní části atmosféry vytvářejí kondenzační jádra pro déšť – ale těch jader je tam tolik, že nikdy na sebe nenavážou dostatek vody, aby byla dost těžká a spadla dolů, nebo aspoň ne hned. Pouze zůstávají nahoře jako vodní pára, unášena proudy vzduchu, a vytvářejí dole stav sucha. Pokud jsou po nějakou dobu dostatečně vystaveny vláze, zkondenzují dostatek vody, aby vytvořily déšť. Kvůli významně vysoké hustotě jader má ten déšť mnohem větší „dešťovou hustotu“ než přirozená bouře, takže když prší, tak leje – je tu superbouře. To vytváří nepřirozenou dichotomii: s větrem budete mít sucho, bez větru budete mít nadměrný déšť.

Co řekl E. Snowden

K tématu se svého času vyjádřil i E. Snowden, a to s tím, že projekt chemtrails vznikl s tím cílem, aby si Spojené udržely své klima, jinak by jim totiž hrozil hladomor. Změna klimatu byla v USA už v 60. letech označena za hlavní bezpečnostní problém a pro jeho řešení se měla americká vláda spojit i s Monsantem – více zde. Snowden ale dále měl říct „Kdyby program chemtrails byl zastaven, vědci jsou přesvědčeni, že během jediného roku se severoamerické klima vymkne kontrole a neúroda by vedla k sérii devastujících hladomorů, které by vedly k rychlému snížení populace městských center. “ – zdroj zde

Ale neříká tím Snowden současně, že přes chemtrails mají mocní světa v ruce zbraň, jak se jedním tahem zbavit většiny lidstva – stačí někam utéct a chemtrails vypnout a hrozba sucha, která se v USA zatím projevuje jen v Kalifornii, se rozšíří na celou severní polokouli?

http://www.aeronet.cz 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14046 Re: globální stmívání“ a „chemtrails“. A co o tom řekl Snowden

2017-07-03 10:53:03