Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Macron a Rodshild a další špíny, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

/ #14036 Macron a Rodshild a další špíny, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

2017-07-01 17:46

Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!

Když zuří válka mezi židy

Unipolární globalizace je plně ovládána světovými sionisty, výše uvedenými rodinami. Co je naprosto pro laika nepřehledné, to je zuřící válka mezi židy a Židy. Ta velká a malá písmena mají svůj význam. Židé s velkým „Ž“ jsou semitští židé, příslušníci židovského národa, podobně jako jsou Američané, Angličané, Češi, Slováci atd. Jenže spolu s židovským národem existuje ještě obrovská armáda židů s malým „ž“, kteří židovství přijali za světovou ideologii, aniž by etnicky měli se semitskými Židy cokoliv společného. Mezi ně patří prakticky drtivá většina bankéřů, oligarchů, politiků, jejich rodin, manželů, manželek a tito židé nemají etnický židovský původ, ale pouze přijali judaismus a jednu z jeho forem (Tóra vs. Talmud). Dnes se světové židovstvo dělí na Sionisty a Kongresisty. Nejvyšším orgánem sionistů je americký Kongres (Kapitol) a FED, mnohdy se mylně uvádí, že sídlem je pouze FED, ale FED je pouze ruka těla. Bez amerického Kongresu (Kapitolu) by FED nikdy nejen nevznikl, ale hlavně by nepřetrval takovou dobu. Je to americký Kongres, který FED dosadil k moci a u moci ho drží veškerou silou. Proto hlavním orgánem světového sionismu je americký Kongres (a Senát) spolu s FEDem.

Macron nasune do Francie „rychlou Evropu“

Emmanuel Macron se pochopitelně muslimů v televizní debatě zastal, ale na Židy s velkým „Ž“ bez váhání zaútočil. A přesto si Francouzi myslí, že může přinést změnu. Ne, nepřinese. Naopak bude posilovat procesy unipolárního globalismu pod vedením sionistů, Rothschildova impéria, bude posilovat a podporovat islám, ale ne strukturální multikulturalismus. Bude prosazovat rychlejší integraci EU. Bude potlačovat křesťanství a etnický judaismus, protože o zničení etnických Židů právě sionisté usilují a Macron bude potlačovat Židy, jejich Tóru, nezastaví se ani před Biblí

VICE-Děsivý příběh Emmanuela Macrona: Bývalý zaměstnanec Rothschild Bank, absolvent a premiant školy pro výchovu elit, muž odnikud s podporou sionistů, který chce zakázat výuku Tóry, ale posílit vliv Talmudu, aneb když židé likvidují Židy a křesťany za pomoci islámu!