Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimský

/ #14030 Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimský

2017-06-30 18:22

Skandál, exkluzivně: Základní škola z východních Čech ubytovala děti na školním zájezdu v Londýně v chudinských muslimských rodinách! Rodiče se o tom dozvěděli až teprve z esemesek vyděšených dětí! Ředitel je potom vyslýchal, kdo informace vynesl ven a poskytl alternativním médiím, prý placených Ruskem!

Škola svěřila dohled a zodpovědnost za 45 dětí přes 7 nocí neznámým lidem, muslimům, z chudinské čtvrti! To nevymyslíš!

Nemusíme si dělat iluze o tom, jak se cestovky dívají na děti. Nejsou to klienti, jsou to jenom děti, které si nemohou poručit nebo si stěžovat, prostě je přivezou do Londýna, tady budeš spát a hotovo. Tyto low-cost školní zájezdy jsou hitem i tady v Německu. Německé agentury vozí děti na pláže do Turecka, Řecka a do dalších letovisek a ubytovávání také probíhá přes lokální agentury v těchto zemích. Ale vím, že tyto německé školní low-cost zájezdy mají normální ubytování v hotelech, i když jenom v těch nejlevnějších. Německé zákony neumožňují školám tzv. delegování zodpovědnosti za nezletilé školáky na 3. osobu, fyzickou nebo právnickou, v době školního roku. Učitelé tak musí mít i na zájezdu děti neustále pod dozorem, takže nemohou děti rozmisťovat na noc do rodin soukromých osob. České zákony toto ale neřeší. Ale je neuvěřitelné, že cestovní agentura neví, kde nakonec to které dítě bude ubytováno v cizině, že ředitel tahá z nezletilých dětí v ředitelně informace a očkuje jim do hlav nepravdivé informace o serverech alternativy a je skandál, že rodiče o tomto podivném ubytovávání svých dětí do muslimských rodin nejsou předem informováni. A to v době, kdy ve Velké Británii bouchají bomby a teroristé vraždí auty a noži chodce na londýnských ulicích.

Škola už není bezpečný prostor pro Vaše děti? Lze ještě věřit školám, že se postarají o bezpečnost Vašich dětí? Jak je možné, že cestovka neví, kde nakonec Vaše dítě bude v cizině spát a u koho a s kým? Co dělat, když ředitel navádí Vaše děti, aby před Vámi jako rodiči zatajovali schůzku v ředitelně? Proč na českých školách nic nevědí o Šahádě a plnoletosti a sexuální zletilosti dívek v muslimských rodinách? Proč si nesměly děti fotit muslimské rodiny o Ramadánu, ale muslimský syn si mohl naopak české děti natáčet? Na tyto otázky, ale i o dalších tématech budeme hovořit dnes od 19:00 hodin v mém pravidelném pořadu na Svobodném rádiu.

http://www.aeronet.cz