Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čestlicích tahá do Česka děsivé manýry a do bazénů oblečené muslimky.

#14126 Čestlicích tahá do Česka děsivé manýry a do bazénů oblečené muslimky.

2017-07-12 08:48

Německý provozovatel Aquaparku v Čestlicích tahá do Česka děsivé manýry a do bazénů oblečené muslimky. Od vytunelované Podnikatelské banky k provozu bazénu za 4.5 miliardy korun, do kterého se nesmí v bermudách? To je možné jenom v Česku!

Českými médii od začátku týdne probíhá zpráva o skandálu v Aquaparku v Čestlicích [1], kde skupina návštěvníků medializovala na sociálních sítích nesouhlas s tím, že do bazénu chodí muslimské ženy oblečené v tzv. burkinách, což jsou celotělové koupací obleky. O víkendu se objevilo několik fotografií koupajících se muslimek a bouře odporu a nevole zaplavila sociální sítě, a to zejména ze dvou důvodů. Tím prvním je skutečnost, že na místě samém byl dostatek svědků, kteří potvrdili, že ženy přišly v koupacím oblečení přímo z ulice, aniž by se nejprve umyly a osprchovaly. A tím druhým důvodem je podivná praktika provozovatele bazénu, který odmítá do vody pouštět české zákazníky v koupacích bermudách, které jsou delší než 30 cm. Tuto informaci nám dnes dopoledne pod podmínkou anonymity poskytl jeden ze zaměstnanců Aquaparku a dodal nám i několik vnitřních informací z provozu celého megakomplexu, jehož výstavba přišla na 4,5 miliardy korun.

Hned po otevření bazénu chtěl Sehnal Aquapark „střelit“ magistrátu. Tunelátko-udělátko?

Aquapark v Čestlicích byl otevřen v roce 2008 a byl vybudován nákladem, který dosáhl výšky téměř 4.5 miliardy korun. Bazén a jeho provoz je do dnešní doby dotovaný ze zdrojů Sehnalovy skupiny SPGroup. Jenže záhy po otevření mamutího komplexu se objevily v českém tisku informace o tom, že Sehnalova SPGroup chce bazén prodat pražskému magistrátu [9]. Jak nás upozornil do redakce jeden z lidí v blízkosti tehdejšího zastupitelstva magistrátu a Pavla Béma, existovala v roce 2008 na pražském magistrátu pod Bémovým vedením představa, že Praha od Sehnala celý aquapark odkoupí za účelem vytvoření záminky a pádného důvodu pro výstavbu linky metra přes Opatov do Průhonic a až k bazénu, aby se tím podle slov našeho zdroje vyrobilo zdůvodnění pro „tunelátko-udělátko“, tzn. pro ryze účelovou stavbu metra až do Průhonic a Čestlic, což jsou jinak podle radních na magistrátu „dvě prdele Prahy, kde chcípnul pes“, uvádí doslovná citace jednoho z radních v té době. Mezi lidmi na tehdejším magistrátu se prý navíc hypotetické stanici metra přezdívalo „Sehnalov“. Toto jsou velice zajímavé zákulisní střípky z magistrátu té doby.

http://www.aeronet.cz 

Ignorujte tu verbež od G.Sorose

#14127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 08:56

#14123: Proti-EU ambasáda - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

 Ignoruj ty G.Sorose placený idiotky 

Oni neumí nic jiného jen urážet do Rusaku trapačkove s rozumem děcka :-D nejlépe je jim ani neodpovidat ani nereagovat na tu komedii prasstitutek s Kavárny a od Sorose to vidíme při prvním jednání s tou verbeži jak se nezmůžou na nic inteligentní :-D :-D přitom je to plánováno všemi Vládami tá komedie podvod protože Havel byl K1 agent KGB Konfident tak to co předvádí proti Rusku ty státy je podvod tu jde o islamizaci Evropy jen o Rusko vůbec Rusko má ve své zemi plno USA poboček takže nás tahají za nose podvodem a plus Rusko má být NWO mocnosti a EU Policii v Evropě proto ty paka z NATO sem jezdí poroucháni a bez benzínu atd prostě podvod tu jde o likvidaci Izraelského národa a Slovanů protože ty národy patří k Bohu a J.Kristu proto nový zákon v Bibli je 21století a Izrael ty boje tam probíháji proti Křestanskym Židům Žid proti Židů Bůh chce spasit skrze virů Krista všechny národy u člověka spása není totiž a Babylon EU PADNE proto se stěhují do Evropy a EU zastoupí Čína ta znázorňuje draka a Satan draka značí ve Z.Janovo 12-13 proto asi Satan cpe do Evropy své služebniky 

Satan v Mešitě převlekl se za Anděla světla 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH 

14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Když ČT vysílá sračky o 2sv a směšné pohádky co se vám tají 2sv islamizaci Evropy nevyšla

#14128 Když ČT vysílá sračky o 2sv a směšné pohádky co se vám tají 2sv islamizaci Evropy nevyšla

2017-07-12 13:35

2sv byla o islamizaci Evropy jen nevyšla jak měla vojáci byly Mudžahedani ne nackové Bin Ládin jako člen CIA a jako Tim Osman do dnes je na Bahamách a Hitler utekl do Argentiny a tam zemřel a byl převezen do Německa 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

Celou dobu tu šlo o Korán falešné náboženství 
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války:. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .

Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a stálého člena Rady pro zahraniční vztahy stejně jako jeho děti jsou dnes na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.

V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:

„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )
Protirusská ambasáda

#14129 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-12 14:14

#14127: Ignorujte tu verbež od G.Sorose - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

Když neumíš česky, tak jak můžeš být Čech, ty prorusský kolaborante? 

Diskriminace Evropanů je v plném proudu

#14130 Diskriminace Evropanů je v plném proudu

2017-07-12 17:46

Německý provozovatel Aquaparku v Čestlicích tahá do Česka děsivé manýry a do bazénů oblečené muslimky. Od vytunelované Podnikatelské banky k provozu bazénu za 4.5 miliardy korun, do kterého se nesmí v bermudách? To je možné jenom v Česku!

Diskriminace Evropanů je v plném proudu!

Závěrem bych chtěl vyjádřit stanovisko redakce, že respektujeme cizí kultury, ale respekt musí být oboustranný. Dokud nebude možné si v Saúdské Arábii vyjít na pláž v tzv. speedo plavkách nebo dámy v bikinách, kde hrozí za takové koupaní až 150 ran bičem, tak do té doby ani české bazény by neměly nijak vycházet vstříc jiným kulturám. Dokud se v Saúdské Arábii nebudou smět stavět křesťanské kostely a chrámy, tak ani v Evropě se nesmí dovolit stavby muslimských mešit a minaretů. Jinak vzniká jednosměrná diskriminace namířená proti Evropanům. Zatímco muslimové mohou všechno, Evropané nesmí nic. Zatímco muslimky mohou lézt do bazénů se spoustou textilu na sobě z ulice a dokonce v keckách, Čech už nemůže ani v bermudách! Co je to tohle za přístup? Jak na to reagovat? Bojkotem Aquaparku v Čestlicích?

Znovu ale opakuji, že Česko snese fšecko. Jak ještě dlouho? Kde jinde než v Česku je možné vytunelovat a přivést ke krachu banku, ošéfovat účetnictví pojišťovny, postavit prodělečný bazén za 4.5 miliardy, obnovit provoz zkorumpované strany z 90. let, dosadit na kandidátku bývalého odstřeleného premiéra a přesto se zařadit mezi národní miliardářskou smetánku? Nikde jinde, to jde opravdu jenom v Česku, kde lidé dávají největší preference oligarchovi a ex-spolupracovníkovi StB a jeho koblížkům. Všechny tyto znaky selhávajícího právního státu a demokracie jsou odrazem lhostejnosti lidí, voličů, občanů. Nikomu to nepřijde divné, nikdo se nad ničím nepozastavuje. Život jde dál a lidé jako lumíci jdou poslušně v řade za sebou a vrhají se ze skály. Na podzim budou volby. Počkáme si, kolik Sehnalů, Babišů, Bakalů a dalších se dostane k moci.

Nebuďte lhostejní k tomu, že vám člověk z vytunelované banky přivedl do Česka multikulti bazénovou politiku německé GMF. Nenechte si to líbit. Když mohou muslimky do bazénu v hadrech, vy můžete v bermudách! Domluvte se na Facebooku a jděte do Aquaparku v co nejdelších bermudách. Natočte potom reakci personálu a podělte se s naší redakcí o výsledek. Videa rádi zveřejníme! Žádejte rovný přístup a požadujte po provozovatelích bazénu, aby zadržovali muslimské ženy v burkinách a vraceli je do sprch, pokud přijdou zvenku a jdou rovnou do bazénu! Nedejte se! A sdílejte prosím tento článek, je potřeba, aby lidé věděli, že bazén za 4.5 miliardy postavený jako nepovedené „udělátko“, musí sloužit všem, nejen muslimkám v hábitech, ale i českým dětem, mládeži a mužům v bermudách!

http://www.aeronet.cz 

Brusel jak ho neznáte 

https://youtu.be/3mTR4waHBVE

Čech z Prahy

#14131 Re: Re:

2017-07-12 19:23

#14116: Evropan - Re: 

> mi jde o pomoc utečencům z války ze Sýrie

Ne, nejde ti o ně, jinak bys přiložil ruku k dílu a nějakýho islamistu si vzal domů. Jsi jen teoretik-propagandista.

A jak se poznají mezi davy těch, kteří to, že jsou ze Sýrie, o sobě jen tvrdí, ale doložit to nemohou, jen se o to snaží s falešnými doklady? odkaz

V živé paměti je jen ta fraška s dovezenou rodinou, co odmítla ubytování a hned utekla do Němec. Související náklady by měli hradit zrádci jako ty. odkaz

> O ekonomických utečencích z Afriky jsem se nikdy nezmiňoval.

Neoslavovals snad EUROMED, propojení muslimských zemí, kde není válka, s EU?:

"Odkaz na wikipedii dobrý - je to projekt, který na konci svého prezidentování oprášil francouzský prezident Szarkozi. Je to vize mocné antické Evropy ovládající Středomoří. To přece praktikovali Řekové i Římané. Někteří Evropané sní o obnově tohoto ekonomického impéria."

Ekonomické impérium, to fakt nemá chybu. Jen se musí předtím vyřešit problém, kdo ho bude financovat, hlavně kdo bude živit líné a neschopné islamisty. Aha, už vím - ti samí, co financují zastánce jejich dovozu k nám - my.

To nejsou nadávky, eurogoebbelsi, ale fakta. Podle vlastních slov doma žádného islamistu nemáš a bez CTRL-C "Asad-Putler" CTRL-V bys neměl o čem psát.
Ani si záměrně nepamatuješ, že nejsem fanoušek Zemana ("pral bych si neutralitu CR po vzoru Svycarska a skutecnou monarchii"). Sice chlastá, ale to Juncker taky a ten přitom navíc naplno vykecá i totalitní agendu brusele. odkaz

Dezinformace by ti mohla i ČT závidět. Přezdívka eurogoebbels ti přesně sedne, protože podporuješ eurototalitáře jako je tento (citace z knihy Nacistické kořeny EU):

“Dobrá věc na tom, nenazývat to Ústavou, je, že nikdo nemůže požadovat v dané souvislosti referendum“.
Giuliano Amato, někdejší italský premiér a náměstek předsedy Konvence, kde byl vypracován návrh Evropské ústavy, v projevu v londýnské School of Economics, 21. února 2007

“.. Nemyslím, že to je dobrý nápad, nahradit tuto pomalou a efektivní metodu, která zbavuje národní státy strachu, zatímco jsou zbavovány moci – pomocí velkých institucionálních skoků. Proto dávám přednost pomalému postupu rozdrobením svrchovanosti kousek po kousku, vyhýbáním se náhlým změnám národních kompetencí ve prospěch federace. To je myslím způsob, jakým budeme muset vytvářet společnou Evropskou politiku…“
Italský premiér Giuliano Amato, než se stal místopředsedou Ústavní konvence EU, interview s Barbarou Spinelli, La Stampa, 13. července 2000

Evropan

#14132 Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-12 22:24

#14131: Čech z Prahy - Re: Re: 

ad: Neoslavovals snad EUROMED, propojení muslimských zemí, kde není válka, s EU?:

Kde jsem to oslavoval, Čípku z Prdele?

Zatykač na europoslance Jaromíra Štětinu byl zrušen,

#14133 Zatykač na europoslance Jaromíra Štětinu byl zrušen,

2017-07-12 23:46

Zatykač na europoslance Jaromíra Štětinu byl zrušen, Arménie (a Čína a Írán) se mohou radovat

Dnes svět obletěla zpráva, že Interpol zrušil zatykač na europoslance Jaromíra Štětinu (TOP 09), který na něj vydal Ázerbájdžán – žádost Ázerbájdžánu podle Evropské lidové strany zamítl Interpol, který současně požádal členské státy EU, aby Štětinu neuváděly ve svých databázích (více  zde , zde).

Ázerbájdžán Štětinu obvinil z porušování ázerbájdžánských zákonů po jeho únorové návštěvě Náhorního Karabachu, když Štětina spolu s europoslanci z Lucemburska a Kypru Frank Engel a Eleni Theocharousová navštívili Karabach v den konání místního referenda, které rozhodlo o přijetí nové ústavy.  Součástí této ústavy je vymezení prezidentských pravomocí a přejmenování tohoto územního celku na Republiku Arcach, což je staroarménské jméno pro Náhorní Karabach.

http://www.aeronet.cz 

Čech z Prahy

#14134 Re: Eurogoebbels, vítač eurofašismu

2017-07-13 05:18

#14132: Evropan - Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

V citovaném textu: "Odkaz na wikipedii dobrý..."
https://www.petice24.com/forum/143383/start/13725#13735

Účelová slepota, eurogoebbelsi? Co za euroshit z tebe vypadne dneska? Dám ti k tomu trochu potravy pro dobré zažívání:

--
Jak proboha můžete dělat závěry ohledně bezpečnostní situace v Evropě za dobu trvání EU? Opět dokazujete, že si pletete pojmy: EHK, ES a EU.
Jenomže ani ES, ano EHK NEJSOU A NIKDY NEBYLY EU!!!
EU je politický projekt, nikoli hospodářský. A od jejího vzniku nezám JEDINÝ DEMONSTROVATELNÝ POZITIVNÍ VÝSLEDEK, který by bez EU nebyl možný. A nezkoušejte společný trh (tedy EFTA, nikoli EU), nezkoušejte pohyb osob (tedy Schengen, nikoli EU) a podobné hlouposti.
Ovšem výsledků špatných máme, pravda, celou řadu. A pokud Vám nestačí ty mnou jmenované ekonomické (prvotní příčinou válek obvykle bývají ekonomické cíle; Itálie a Německo byly v roce 1939 na pokraji státního bankrotu), tak se podívejte na situaci na Ukrajině (mimochodem Ukrajina JE v Evropě a zuří tam vesele válka, kterou EU pomohla rozdmýchat – to jste jako přehlédl? To se nepočítá?), Sýrii, Egypt, vznik IS atd. Tedy EU není žádnou zárukou míru v Evropě, ale přesně naopak, ne? Spíše – pokud se podíváme do dějin – je podobná celkům, které přímo vedly k válkám (jaká byla situace v Rakousku-Uhersku, “kolébce národů”, potažmo v Bismarckovském Německu? Jaká byla situace v Itálii a Německu 30. let 20. století? Vy tu paralelu nevidíte?). Kde berete tu obrovskou dávku pýchy a sebestřednosti, že jste chytřejší než Vaši pradědové (kteří se stejným zaujetím věřili v marxismus a komunismus), Vaši dědové (kteří se stejným zaujetím věřili ve fašismus a národní socialismus) nebo Vaši rodiče (kteří se stejným zaujetím věřili v reálný socialismus)? Vždyť je to dokola stále totéž: kolektivismus = totalita = válka. Proč by právě Eurofašistický kolektivismus měl skončit jinak? Vždyť neexistuje jediný precedens, jediný historicky ověřitelný záchvěv možnosti, že by tomu tak mohlo nebýt! Jste stejně hloupý jako Vaši předci, kteří stejně nadšeně budovali marxismus, národní socialismus nebo lidově demokratickou společnost. Co se trochu začít učit a snažit pochopit o co tehdy vlastně šlo? Je fakt nutný pořád dokola opakovat chyby předchozích generací? Fakt tragédie!

Prvnim krokem bylo zrušení potravinářských norem, druhym byly supermarkety ruku v ruce s požadavky na certifikáty ISO tím tedy zrušili malé prodejny. Těmito kroky pak zajistili nekontrolovatelný pohyb zboží a tlak na snižování dodavatelských cen u českých výrobců. A vymalováno.

Máme u velkých hráčů rating rozvojové země. Už nám vůbec nic nepatří a všechny zisky jsou z této země ihned vyvezeny pryč. Jak lze být ješte více na kolenou? … a jako bonus si k tomu soustavou buzeračních zákonů a vyhlášek domácího původu sami likvidujeme domácí firmy. Paráda. Jen tak dál.

Evropan

#14135 Re: Re: Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-13 06:15

#14134: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

Fakt nechápu, co v tom textu o jakési Středomořské unii může být chápáno tak, že vítám v Evropě utečence z Afriky. Nic takového jsem nikdy nenapsal a ani v tom odkazu to není. Naopak tam píšu o tom, že si tak Evropani chtějí ekonomicky podmanit sever Afriky. O migraci tam přece není ani slovo. Naučte se číst a možná i myslet. Když vynecháte sprosté nadávky, kterými se inspirujete zřejmě u svého oblíbeného prezidenta, dají se vaše příspěvky zkrátit na polovinu.

Zbytek příspěvku jsem dočetl jen ke zmínce o Ukrajině. Za vše může EU a ani slovo o tom, že tam jsou Ruské zbraně a ruští vojáci sestřelují civilní letadla! No to jsou fakt kremlofilní žvásty, škoda číst.

Všichni národy země sou si rovni

#14136 Všichni národy země sou si rovni

2017-07-13 08:49

Všichni národy země sou si rovni Bůh nikomu nic nepřidal ani Židům ani Sionistům Židovským 

Co zase sr o Ukrajině směšné

#14137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-13 08:58

#14135: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

 Coto zase je za sračky :-D :-D prasstitute od G.SOROSE nikoho ty kraviny nezajímají vše je podvod táhni s tým někam na vším se země EU s Ruskem domluvili a Havel jako agent KGB Konfident tak co tu meleš za sračky o Ukrajině směšné a Ukrajinci v ČR sami už přiznávají že jim zničil zemi G.Soros a EU že je to na Rusko podvod mluvil jsem se spoustou Ukrajincu v ČR tak to cpát můžeš Kavárně ty hovna stačí Ukrajincum v ČR říct pěkně vám G.Soros zničil Ukrajinu a Porošenko a už se rozpovidaji že na Ukrajině neni Rusa že všude žoldaci se západu a že za vším stojí G.Soros a tam kde se bojuje tak střílí se po civilech a že Západní žoldaci se zapadnich zemi aj s Arabských atd činí agresí u Ruských hranic aby prorokovali Putina k válce mám aj nahrávky Ukrajincu a vypovědě atd asi to pošlu všem Alternativam médiím 

Čech z Prahy

#14138 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-13 09:21

#14135: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

EUROMED mj. povede k neomezenému množství islamistů v Evropě. Eurotrajekty zatím pendlují o stošest, teď už samozřejmě bez žen a dětí. odkaz
Budeš tuto zrůdnost podporovat finančně, prací, anebo zase jen virtuálním obhajováním?
Slyšels například, že židé a křesťané jsou podle islámu na úrovni zvířat? Praví tak Sahih Buchari díl 8, kniha 77, hadís 597. Pobav mě tím, jak to zharmonizuješ s naším právem: § 260 odst. 1 TZ: "Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let."

Po x-té opakuji, že Zeman není můj oblíbený prezident, jenže jako typický eurogoebbels svůj stín nedokážeš překročit.

Zklamals mě, čekal jsem pořádnou smršť euroshitu a ty ses zmohl jen na ubohý výkřik o kremlofilii. Příště líp. A protože zdražilo máslo, mám pro tebe návod: "Nafutruj se margarínem, ubráníš se před Putinem!"

PS k tebou měněnýmu titulku: Které že tanky to máš na mysli? Ruské tanky od nás odjely už před lety, a teď tu projíždějí jen americké armádní konvoje a ty rozhodně nevítám. Potřebuješ nutně upgrade mikromozku a strategie od pornojandy. A pokud jsi své schopnosti již vyčerpal, tak nevadí, i tak jsi a zůstaneš mým oblíbeným bavičem. Jen bych fakt rád věděl, odkud ses vzal - rodinné poměry a škola, pokud nějaká - a kolik ti Serešovci za tento entertainment platí.

Evropan

#14139 Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků

2017-07-13 10:01

#14138: Čech z Prahy 

Podporuji snahu lidí, kteří pomáhají uprchlíkům ze Sýrie, tedy ze země rozvrácené diktátorem Al-Asádem, který za pomoci dalšího diktátora Putlera vyvraždil více než 400 tisíc obyvatel Sýrie a miliony z nich donutil k emigraci.

Co ty všechno z tohoto dokážeš vytvořit, to je fakt překvapující. Ale propagandisti tvého typu jsou prý dobře placení za překrucování nejrůznějších zpráv. A opět nadávky, které nemají žádný dopad.

Táhni s tou sračkou do prd
Nepřihlášený uživatel

#14140 Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků

2017-07-13 10:06

#14139: Evropan - Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků 

 Táhni s tou sračkou do prd 

To cpát můžeš šaškum jak si ty z jaké války divadlo a s herci tu Fake válku s tým jdi do prd prasstitute od G.Sorose vše je to podvod jak proti Asadu tak proti Rusku prasstitutko na všem jsou všechni domluveni šlapko 

Fake chemický útok Sýrie :-D šašci 

VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2

A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

VÍCE-A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem! Trump má vážný problém, má kolem sebe zrádce, lháře a nekontroluje silové složky USA stejně, jako je nekontroloval Obama!

Nejdřiv fotografa,a kameramana!!!

Potři se prachem a zapraš se,pak si lehni a pak my sehrajem že te berem zraněného.

VICE-FAKE NEWS ALERT - CNN created staged fake Syria Aleppo video!

 

Protirusská ambasáda

#14141 Re: Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků

2017-07-13 10:35

#14140: - Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků 

 Když neumíš česky, tak sem nepiš, ty prorusský kolaborante? 

Podvod na voliče a veřejnost

#14142 Velký podvod na voliče

2017-07-13 22:39

Velký podvod na voliče a veřejnost 

https://youtu.be/G_7j5kYJUC0

Kazatel

#14143

2017-07-14 02:07

 Zjevení 13,13 - Dělá veliké divy, působí dokonce i to, aby před zraky lidí sestupoval oheň z nebe na zem.

https://youtu.be/sg4mgnr8A28

Čech z Prahy

#14144 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-14 06:16

#14139: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

Tapetováním Asadem-Putlerem od začátku své zdejší zbytečné přítomnosti potvrzuješ svou goebbelsovskou taktiku. Proto tvá přezdívka není nadávka.

Vyvrať cokoliv, co jsem tu uveřejnil. Můžeš začít s tím, jak vítám ruské tanky, když jsem pro neutralitu a české království. Předem ti děkuji za exhibici tvé geniality, eurogoebelsi, a pro zlepšení své práce si přečti o tvých proslulých nacistických a islámských soudruzích:

Jeruzalémský velký muftí Amín al-Husajní si dobře rozuměl s Eichmannem, který ho navštěvoval. V roce 1941 se pak setkal se samotným vůdcem Adolfem Hitlerem a vzájemné si udělili tituly „čestný muslim“ a „čestný Árijec“. Jednoznačně se shodli v názoru na likvidaci Židů a Německo i Itálie pak dodávaly Arabům zbraně.

muftí
Eichmann
Hitler

Z toho vyplývá, že budoucnost evropských dětí bude pouze tam, kde nebude totalitní islám. Tedy mimo nacisty založenou islamovítačskou EU.

Evropan

#14145 Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-14 14:05

#14144: Čech z Prahy - Re: Evropan

Koukám, že ses probudil ze snu o tom, jak plameně vykládáš dalším soudruhům na schůzi o nacismu. Nevím, proč sem cpeš válečnou historii, o které toho moc nevíš, a o které jsem tady nikdy nepsal. U Hitlera je jasné, že se snažil podporovat všechny státy, které nějakým způsobem mohly oslabit Velkou Británii a Francii, aby mu tím pomohly na evropském bojišti. V tomto byl, a to se musí nechat, Hitler téměř dokonalý stratég. A nutno také přiznat, že Putler se velmi precizně učí právě u něj. To, jak rozvrtá bezpečnostní systém na několika místech na světě, zaměstná spoustu států, a svojí nezkonale ulhanou propagandou z toho těží, to má (bohužel) zmáknuté.

Když si ale skončil u té války, proč tady kopíruješ odkazy na naprosto bezvýznamného muftího? Co třeba takový pakt Riebbentrop - Molotov? Ten měl přeci pro nás a hlavně pro Poláky naprosto tragické důsledky. A co Slovenský štát? A co Maďarské království pod fašistickou vládou regenta Miklóse Horthyho? To jsou všechno oblasti, kde vznikla "fašistická eurovítačská EU"? A hlavně se zeptej, kde vidí budoucnost tvoje děti, či možná spíš vnoučata. V EU nebo v diktátorském Rusku nebo v naší uzavřené kotlině s lidmi, jako jsi ty? Myslím, že odpověď znám.


Nepřihlášený uživatel

#14146 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-07-15 01:40

#14084: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Když sní kilo vepřového, ukážou dobrou vůli. Když ne,  vraťte je tam, odkud přišli.


Nepřihlášený uživatel

#14147

2017-07-15 01:53

Nyní je jasné, že pro Evropskou unii je Čech čípek.  Do brusele.

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy.

#14148 Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy.

2017-07-15 05:03

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy. Společné ministerstvo financí, povinná minimální mzda i pro cizince, vývoj nových evropských zbraní a společné dluhopisy. Rothschildům už nebudou dlužit jednotlivé země, dlužit bude EU jako jeden celek! A proč Macron porušil protokol na G20?

Donald Trump přiletěl po schůzce G20 v Hamburku minulý týden znovu zpátky do Evropy. Přiletěl na státní návštěvu Francie k příležitosti oslav výročí dobytí Bastily. Naplánované jsou hlavně rozhovory s Emanuelem Macronem k otázkám amerického odstoupení od Pařížských klimatických dohod a koordinace USA s Francií ve vztahu spolupráce k řešení krize v Sýrii. Tolik alespoň k celé návštěvě uvádí mainstreamová média. Jenže návštěva Trumpa v Paříži bude mít podle všeho za zavřenými dveřmi úplně jiné obrysy a rozměry, které bylo možné spatřit už minulý týden na summitu G20 v Hamburku. Abychom se dostali do obrazu, jaké vztahy se začaly mezi Trumpem a Macronem odehrávat, musíme si připomenout, co se stalo v Hamburku během společného focení.

Angela v Paříži, Trump v Paříži, Macron je na roztrhání. Rothschildové si přes Macrona svolávají schůzky na Elysejská pole?

Jenže to není jediná návštěva v Paříži. Ve stejný den přiletěla na návštěvu do Paříže i Angela Merkel [1]. To je neuvěřitelné, jak je najednou na Elysejských polích rušno, a to jen pár dní po skončení summitu G20 v Hamburku. Podle informací médií začíná mocenské duo „M&M“, Merkelová a Macron, rýsovat plány a obrysy Nové Evropy. V plánu a požadavcích Macrona se objevuje minimální mzda povinná pro všechny pracovníky, bez ohledu na jejich občanství, kteří pracují v dané zemi EU, takže pracovníci firem z ciziny by museli dostávat minimálně tolik, kolik je minimální mzda v dané zemi EU, kde cizí firma má zakázku. Pokud např. by česká firma dostala v Německu zakázku na montáž nějakého zařízení, musela by platit české pracovníky na montáži ne českou mzdou, ale německou.

http://www.aeronet.cz 

G20 teroris

#14149 G20 teroris

2017-07-15 05:05

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy. Společné ministerstvo financí, povinná minimální mzda i pro cizince, vývoj nových evropských zbraní a společné dluhopisy. Rothschildům už nebudou dlužit jednotlivé země, dlužit bude EU jako jeden celek! A proč Macron porušil protokol na G20?

Evropská armáda bude vyzbrojena evropskými zbraněmi. Rothschildové chystají pro Evropu druhou židomarxistickou revoluci v podobě přerozdělení dluhů na všechny země EU nerozlučně a společně!

Jenže to není zdaleka všechno. Merkolová a Macron se dohodli, že Německo a Francie bude společně pracovat na výrobě nové evropské stíhačky, nového vrtulníku a dokonce i nových raket [2]. Toto není nic jiného než odpoutání se od amerického vojensko-průmyslového komplexu. Vlastní zbraně jsou totiž předstupněm pro vybudování evropské armády. Jak už řekl nedávno Macron v médiích, není možné budovat evropskou armádu, která bude vyzbrojena americkými zbraněmi. Je to logické, závislost na amerických zbraních znamená závislost na NATO, které ovládají Američané. Pokud má vzniknout Nová Evropa, musí mít vlastní zbrojní průmysl, kterým vyzbrojí vlastní armádu. Je to naprosto jednoduchá rovnice. Všimněte si, že jednotlivé země bývalé Varšavské smlouvy měly rozvinuté vojensko-průmyslové komplexy, které po roce 1989 byly úmyslně různými lidmi jako Havel, Kalousek a dalšími zlikvidovány, ale teď se ukazuje, že globalisté rozdali nové karty a všechno se mění. Kdo chvíli stál, už stál opodál.

http://www.aeronet.cz 

Hlavně Fašisticka demokracie je tady prasstitute proč nadávaš na Ruse když Havel byl agent KGB Konfi
Nepřihlášený uživatel

#14150 Re: Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků

2017-07-15 05:15

#14145: Evropan - Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač tanků 

 Hlavně Fašisticka demokracie je je tady prasstitute proč nadávaš na Ruse když Havel byl agent KGB Konfident K1 

Zde je další důkaz, že oficiální historie je všechno falešná: Hitler uprchl do Argentiny a zemřel Starý: Obrázky Něm Po Dokumenty válce, FBI, DNA analýza Skull & Obrázky z jeho domu

DOKUMENT PDF-Nacistické kořeny "bruselské EU" CZ

ISIS s USA kerkama to sou mě teda NATO mírovou armádou teroristé 

ISIS USA kerky co maj složky od NATO fuj tajksel 

https://youtu.be/F76K3mEDeIk