Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ČSSD tyhle MARXISTICKA prasata nevolim řízená G.Sorosem

#13901 ČSSD tyhle MARXISTICKA prasata nevolim řízená G.Sorosem

2017-06-05 16:29

NOVINKY A JEJICH HOVNA ČSSD UŽ ZASE LŽOU JEJICH TU VIC A VIC ALE TO ONI NEŘEKNOU ŠLAPKY BRUSELU 

Česká republika už nepřijme žádné migranty z Řecka a z Itálie na základě migračních kvót, rozhodla v pondělí vláda. Systém je podle kabinetu nefunkční. Ministerstvo vnitro má připravit Česko na případné řízení s Evropskou komisí týkající se nedodržování kvót. Oznámil to v pondělí po jednání vlády ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD).

NA HOVNA OD NOVINEK NETŘEBA ODKAZ 

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat voliče, demagogicky oblbovat voliče,občany, útočit na emoce fake zpravodajstvím. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

VÁŽNÉ UPOZORNĚNÍ ZE STANICE SVOBODNÉ SLOVO. 

Na 90% mají být volby do parlamentu 2017 v ČR, v případě neúspěch vládních stran u krajských voleb, zrušeny!!!
Další zajímavá informace. Proč byly přesunuty Rakouské volby. Má to co do činění s výsledkem presidentských voleb v USA 2016.

VICE-POZOR!!! Volby v ČR 2017 mají být zrušeny na dobu 10 let!!!

Blechy blechám

#13902 Re: ČSSD tyhle MARXISTICKA prasata nevolim řízená G.Sorosem

2017-06-05 17:55

#13901: ČSSD tyhle MARXISTICKA prasata nevolim řízená G.Sorosem - ČSSD tyhle MARXISTICKA prasata nevolim řízená G.Sorosem  

 To je jasné že je nevolíš. Ty ani nemáš volební právo, podřadné pivní prase. Ale chrochtej dál, smradlavá špíno, bavíš nás. 

Včerejší Reportéři ČT snužka sr a herců :-D

#13903 Včerejší Reportéři ČT snužka sr a herců :-D prasstituti a prasstitutky v TV

2017-06-06 05:06

Včerejší Reportéři ČT snužka sr a herců :-D prasstituti a prasstitutky v TV 

:-D Jak tam ukazovali divadlo s Francie pak z Metra v Britanii kolik těm Fake zraněním vlády platí nebo nadace Rodshild a Soros odpad.A nebo to Fake s herci s Palmýry :-D :-D jak před kamerou stali jak trubky k smíchu :-D :-D placení idioti.Na takový k.... City nemám herci zku...

Charlie Hebdo Fake teroris 

https://youtu.be/Yv0JAnk_gWg

Charlie Hebdo Fake attack dts 

https://youtu.be/E696msVSOEc

Fake news Sýrie

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

 


Nepřihlášený uživatel

#13904 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-06 10:22

#13876: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 To je voda na jeho mlýn. Veďte si svou, držte se tématu. Ale pište od něj odděleně. Tím, že se s ním bavíte, ho zároveň uznáváte. Povyšujete ho na svou úroveň. Přitom je to třeba notorický univerzální kolaborant a zrádce. Nehádejte se s ním. Lidé si vás ztotožní, což je jedním z jeho cílů. Dosáhnout vážnosti, uznání, respektu.

     Troll je kreativní, samostatně pochodující cenzor, a tento web je trolly prolezlý skrz naskrz. Cílem trolla je narušovat nějaký fungující proces, který mu nevoní, a namísto něj  nastolit jakoukoliv jalovou scestnou agendu. Nastavení agendy  je jeho hlavní zbraň, proti které nejsou imunní ani lidé s kvalitním vzděláním. Tím, že mu  oponujete přímo, osobně, zvyšujete jeho publicitu, a navíc se necháte  od něj vodit tam, kam si přeje on. Tento jev může nabýt až takových rozměrů, že jej začnou  brát vážně i někteří málo soudní a pitomí politici, kteří se chtějí za každou cenu zviditelnit.

Jak vás média krmi hovnama o trapnem Globálním oteplování

#13905 Jak vás média krmi hovnama o trapnem Globálním oteplování :-D

2017-06-06 10:35

Globální oteplování Podvod

#13906 Globální oteplování Podvod

2017-06-06 10:45


Nepřihlášený uživatel

#13907 Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-06 11:29

#13860: Evropan - Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 Od začátku imigrační katastrofy se v Evropě pohřešuje 30 tisíc dětí. Kde jsou?

Evropan

#13908 Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-06 12:03

#13907: - Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Podle informací, které mám k dispozici já, se pohřešuje cca 10.000 dětí imigrantů. Nedostal jsem se k žádné informaci, že by zmizely děti obyvatel Evropy v souvislosti s imigrantskou vlnou. Nebo nevím vlastně, jak jste to myslel. Jde vám asi jen o to vzbudit další negativní pocity vůči imigrantů. Ty jejich zmizelé děti jsou ve šťastnějším případě ty děti, které dětmi nikdy nebyly a zjistilo se to. V horším případě se jich zmocnily různé gangy. Naše evropské povětšinou bělošské gangy. 

V Čechách se ročně pohřešuje až 5.000 dětí. 95% z nich se najde ještě během téhož dne. Zbytek ...?

 

Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci

#13909 Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci

2017-06-06 18:15

VIDEO: Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci proti teroru na London Bridge! Skandál, který nemá v historii zpravodajství obdoby, otřásá vedením americké televize, Trump je na koni! Na zfalšování spolupracovala i londýnská policie, a to už ve čtvrtek jsou v Británii volby!

Na veřejnost v posledních hodinách unikla skandální video nahrávka z Londýna, která unikla americkému štábu televize CNN. Děkujeme našemu čtenáři za upozornění. Video zachycuje štáb televize, jak ve spolupráci s britskou policií chystá scénku s demonstranty. Podle informací ovšem nejprve nechala policie vyklidit celou ulici. Policisté odklonili dopravu, vyhnali obyvatele z ulice, uzavřeli kavárny. Poté dali signál štábu televize, který si začal před nachystané kamery rovnat muslimskou rozvětvenou skupinu i s dítětem, do ruky dostávají transparenty, od asistentky štábu CNN přebírají instrukce a po několika minutách to přijde.

Štáb CNN se přes satelit spojí do živého vysílání v USA a reportáž na CNN jede jako živý přenos ze spontánní demonstrace muslimů v Londýně, kteří odsuzují teror na London Bridge. Někdo z realizačního štábu CNN ale video vynesl ven. Na internetu vypukl obrovský řev, alternativní média v USA převzala video prakticky okamžitě a podle našich informací už má video k dispozici i Donald Trump. Ten se ke kauze vyjádří zřejmě večer.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake 

https://youtu.be/T85oQtwKu1o

 CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

 

G7 setkání G.Sorose stáda pravých teroristu
Nepřihlášený uživatel

#13910 G7 setkání G.Sorose stáda pravých teroristu

2017-06-06 21:23

00:00Setkání G7 a summit NATO. Odstrčení premiéra Černé Hory D. Trumpem. Prohlášení D. Trumpa o tom, že NATO se přežilo. Prohlášení A. Merkelové, že Evropa se už nemůže spoléhat na Spojené státy.

Obě akce jsou prvky větší akce, kterou bylo světové turné D. Trumpa. Při něm například uzavřel obrovský obchod se SA o dodávce zbraní, které SA vůbec nemůže upotřebit, tady ale jde o to, že SA je zásobovatelem ISIL – USA vyzbrojují ISIL, ale dělají to přes SA. Dále navštívil papeže ve Vatikánu. Někteří o Trumpově cestě hovoří jako o úspěšné, ale jak může být úspěšná, když Merkelová po setkání s Trumpem prohlásila, že „Evropa se už nemůže spoléhat na pomoc Spojených států“.

Tím se předpokládá vytvoření vlastní evropské armády a evropská armáda je pouze alternativou NATO – jde o evropskou alternativu NATO, protože Evropa nemá jiná vojska než ta, která jsou součástí NATO. USA jsou odřezávány od řízení Evropy. Druhým výsledkem G7 je prohlášení německého ministra zahraničí S.Gabriela, že Spojené státy přišly o své postavení světového lídra. A co se tedy děje? Německo, které je řízeno Kancléřským aktem a jehož kancléře jmenují ve Washingtonu, si najednou dovolí dělat taková prohlášení? MInimálně k tomu musel dát souhlas Washington, ale souhlas dali Globalisté, kteří se zmocnili řízení Německa místo americké státní elity.

http://www.aeronet.cz 

Evropan

#13911 Russáčtí hackeři stojí za kampaní proti Kataru

2017-06-07 10:42

Za bojkotem Kataru jsou ruští hackeři. Chtějí rozkol mezi USA a spojenciAmeričtí vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že katarskou státní tiskovou agenturu nabourali ruští hackeři. Podle speciálního týmu vyslaného Federálním úřadem pro vyšetřování (FBI) do Kataru Rusové na stránky agentury vložili falešnou zprávu. Vedla k tomu, že některé arabské státy přerušily styky s Katarem kvůli obvinění, že jeho vláda podporuje teroristy.

http://edition.cnn.com/2017/06/06/politics/russian-hackers

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT,

#13912 Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT,

2017-06-07 16:20

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT, podnět diváků už míří k RRTV!  Kubal křičel na Novinky, že to natáčel někdo jiný, svatá CNN za to nemůže a odkázal na důkaz od bývalých prodavačů žrádla pro psy a kočky! Není důvod se znepokojovat, napsal londýnský starosta po teroru na svůj Twitter!

Kauza se zfalšovanou demonstrací v Londýně, o které jsme v pondělí jako první zpravodajský server přinesli v ČR informaci a teprve od nás po medializaci videa na sociálních sítích se kauza dostala i do českých mainstreamových médií, začíná přerůstat rámec zahraniční události, protože se nyní ukazuje, že na místě natáčení zmanipulované demonstrace byla i Česká televize, a to je závažné obvinění. Zatímco CNN je soukromá vysílačka, Česká televize je daňové médium, které vysílá z daní českých daňových poplatníků.

Kubal se rozjel proti Novinkám, diváci si budou za manipulaci stěžovat RRTV

Do redakce se nám ozvalo už několik čtenářů, kteří chtějí podat stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání pro manipulování zpráv a přebíraní zmanipulovaného obsahu do veřejnoprávní televize. Je to už několikátý přešlap České televize, která zařazuje do svého vysílání prefabrikovaný obsah, který vydává následně za něco jiného. Šéf zahraniční redakce ČT Michal Kubal totiž zaútočil na svém Twitteru na server Novinky.cz a zastala se CNN, že to nebyla ona, která celé divadlo v Londýně zinscenovala a připojil odkaz na hlavní fake news server na internetu, na neoliberální, levicový a dezinformační server snopes.com, kterému podle odhalení z minulého roku dělá hlavní editorku bývalá zaměstnankyně agregátoru Inquisitr, Kim Lacapria [1]. Provozovatelem a majitelem Inquisitru je židovský obchodník z New Yorku Daniel Treisman.

http://www.aeronet.cz 

Kolik ti G.Soros platí za Hovna prasstitutko
Nepřihlášený uživatel

#13913 Re: Russáčtí hackeři stojí za kampaní proti Kataru

2017-06-07 16:25

#13911: Evropan - Russáčtí hackeři stojí za kampaní proti Kataru 

 Směšné ubohé sračky :-D :-D to už tu jednou bylo od Fake news MSM.

Česká televize si vyrobila příběh o spontánní demonstraci v Londýně stejně jako CNN

#13914 ČT VYSÍLÁ H.... A prasstitutky v TV zvatlaj jak prodejné k...

2017-06-07 17:58

ČT je taková blbá opička co se snaží rovnat Fake News CNN,BBC,ROUTERS,NYT,ATD elá prasstitutky 

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT, podnět diváků už míří k RRTV!  Kubal křičel na Novinky, že to natáčel někdo jiný, svatá CNN za to nemůže a odkázal na důkaz od bývalých prodavačů žrádla pro psy a kočky! Není důvod se znepokojovat, napsal londýnský starosta po teroru na svůj Twitter!

Česká televize si vyrobila příběh o spontánní demonstraci v Londýně stejně jako CNN

Pan Kubal spoléhá na to, že nikdo mimo žurnalistickou branži v ČR neví, jak probíhají satelitní přenosy, ale jeho reakce na Twitteru je dezinformace. Production value na místě demonstrace měla na starosti produkce štábu CNN. Česká televize byla mezi pozvanými štáby a natočila rozhovor s muslimskou ženou Masunou Punjani, viz. video v úvodu článku. Video pochází z pondělních Událostí ČT a všimněte si, že v relaci zazní, že místní londýnská muslimská rodina „se vybavila“ transparenty.

Zvratné sloveso „se“ je v tomto ohledu velmi zavádějící a odvážné, protože rodina dostala transparenty od produkce CNN. Stejně tak na chodník položili květiny, což je v původním leaknutém videu vidět na začátku. Květiny ovšem taktéž dostali od pracovníků produkčního týmu CNN. Jak je potom možné, že v Událostech se koncesionářský poplatník dozví o jakési spontánní akci rozvětvené muslimské rodiny, když ve skutečnosti „na značky“ k demonstraci je nadiriguje asistentka produkčního a tzv. best boy grip od osvětlovací techniky?

http://www.aeronet.cz 

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

Petr

#13915 Re: Nedejme se !!!

2017-06-08 06:58

#9679: pozor na islám !!! - Nedejme se !!! 

 Dobrý den,

 

na základě diskuse na serveru novinky.cz připojuji svůj podpis. V ideálním případě pokud nejste s podobnou peticí sám bych navrhl petiční sloučení s následným vyřazením duplicit :-) ...ale to je jen nápad, který nevím jestli je realizovatelný

 

S pozdravem

Petr Zelenka


Nepřihlášený uživatel

#13916 Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-08 10:28

#13908: Evropan - Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 Moje informace pochází z parlamentní rozpravy. Odkud je ta vaše?


Nepřihlášený uživatel

#13917 Re: Re: Nedejme se !!!

2017-06-08 10:34

#13915: Petr - Re: Nedejme se !!! 

     Štěpení petic na identické téma můžete zamezit i vy sám. Jednoduše vložíte do jejich diskuse odkaz na tu druhou.

    U petic bezdiskusních se vám to nepodaří, ale to nevadí. Stejně nemají žádný význam. Podobně jako rozsudky bez soudu.

Evropan

#13918 Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-08 11:44

#13916: - Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Parlamentní rozpravu považujete za zdroj ověřených informací? To jste velký idealista.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/

http://www.denik.cz/z_domova/ 


Nepřihlášený uživatel

#13919 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-09 09:55

#13918: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 Chcete říci, že v parlamentě sice všichni mluví, ale naštěstí to nikoho nezajímá?

Evropan

#13920 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-09 11:12

#13919: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Chci tím říct, že v parlamentu mluví, a nedělají si příliš starosti s tím, jestli je to pravda, polopravda nebo lež. Jestli 10 tisíc nebo 50 tisíc, to je pod úroveň jejich vnímání. Nebo jste tam slyšel někdy třeba Pitomia Okradmůru nebo Koblížka Babiše říkat pravdu? No třeba ta o tom hnízdění čápů, ta byla dobrá.


Nepřihlášený uživatel

#13921

2017-06-09 12:03

 Sleduji to jen náhodně. Z diagnostických důvodů. Nepodezřívám je, že by byli blíž k pravdě a správným řešením, než běžná hospoda. Ani ve snu. Ani náhodou.


Nepřihlášený uživatel

#13922 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-09 22:30

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Brid

#13923

2017-06-10 06:48

VIDEO: A je to venku? Šokující video odhaluje, jak se londýnští policisté během útoku na London Bridge převlékají do civilu a do rolí krizových herců, útočníků a obětí útoku! [CZ Titulky]

Norská novinářka uveřejnila na YouTube možná dosud nejvýbušnější video z Londýna, které asi zastíní i video zmanipulované muslimské demonstrace. Novinářka totiž v den teroristického útoku na London Bridge v Londýně natočila video, jak skupina policistů a civilistů se v úkrytu schovaní za dodávkami a sanitkami narychlo převlékají do jiného a hlavně civilního oblečení. Policisté sundavali uniformy, natahovali na sebe civil a maskáčové kalhoty. Právě jeden z policistů s maskáči byl následně identifikován lidmi na Redditu jako jeden z údajně zastřelených útočníků, jak leží na ulici. Zatímco muslimští teroristé v té chvíli jezdili Londýnem v dodávce a potom bodali do lidí, policisté se tady převlékali do civilu a následně později je jeden z nich v roli útočníka vyfocený na zemi.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake Policie London Fake teroris 

https://youtu.be/vXEgMfe0vRc

 CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

Podsouvani prasstitutu od G.Sorose Bushit

#13924 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-10 06:52

#13918: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 No to sou hovna podsouvani prasstitutu od G.Sorose Bushit cpano prasstitutem.

Terorizmus neexistuje to jsou Vlády a Elity proti těm se vyzbrojme

#13925 Terorizmus neexistuje to jsou Vlády a Elity

2017-06-10 08:03

21.stoleti boj proti teroristum fake show

Občan je přitom jako ovce. Proto britská vláda nedávno opět zpřísnila podmínky pro legální držení zbraní, proto EU zpřísnila podmínky pro legální držení zbraní, protože vlastní naše vlády nás chtějí zabít, chtějí nás nechat bezbranné. Proto Policie ČR vydala zrovna aktuálně nové video s doktrínou USB (Utíkej, Schovej se, Bojuj), které radí lidem, jak se zachovat při teroristickém útoku. Jenže video je celé úplně špatně, protože obchází hlavní obranu a právo člověka, právo na aktivní obranu a právo občana na opětování střelby. O této věci budu také mluvit v pátek na Svobodném rádiu, bude to jedno z témat. Tento článek s videem je pouze poukázáním na trhliny v informačním poli v kauze útoku na London Bridge.

Použití termínu " mezinárodního terorismu " má následující cíle:

 

  • Skrytí skutečné cíle ozbrojených sil rozmístěných po celém světě v boji o nadvládu a kontrolu

  • Soustružení na požadavky lidí na boj nedefinovaných gólů protineviditelnému nepříteli

  • Ničí základní mezinárodní normy a mění koncepty, jako jsou: agrese, státní teror, diktatury nebo hnutí národního osvobození

  • Zbavuje lidi jejich legitimní právo na boj proti agresí a odmítnout práci zahraničních zpravodajských služeb

  • Zavedení zásady zřeknutí se národních zájmů, transformovat cíle ve vojenské oblasti, přičemž přednost mají válce proti terorismu, porušování logiku vojenských aliancí na úkor společné obrany a zvýhodnit protiteroristické koalice

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje

Fake London policie se převléká za teroristu a za civile

https://youtu.be/i50uw-hBrtU

FAKE BERLIN!!!

Ještě si pořádaj konkurze pak nám to vysílaj a strašej nás!!!Herci nikdo neumřel Sobotko nač ty ružičky tam dával aj já zapoměl musí to vypadat věrohodně!!!!Už od roku 2012 to bylo plánováno s Herci!!!!

VICE-Teroristický útok v Berlíně: oběti útoku měli konkurz?