Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci

/ #13909 Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci

2017-06-06 18:15

VIDEO: Leaknuté video ukazuje, jak CNN v Londýně falšuje muslimskou demonstraci proti teroru na London Bridge! Skandál, který nemá v historii zpravodajství obdoby, otřásá vedením americké televize, Trump je na koni! Na zfalšování spolupracovala i londýnská policie, a to už ve čtvrtek jsou v Británii volby!

Na veřejnost v posledních hodinách unikla skandální video nahrávka z Londýna, která unikla americkému štábu televize CNN. Děkujeme našemu čtenáři za upozornění. Video zachycuje štáb televize, jak ve spolupráci s britskou policií chystá scénku s demonstranty. Podle informací ovšem nejprve nechala policie vyklidit celou ulici. Policisté odklonili dopravu, vyhnali obyvatele z ulice, uzavřeli kavárny. Poté dali signál štábu televize, který si začal před nachystané kamery rovnat muslimskou rozvětvenou skupinu i s dítětem, do ruky dostávají transparenty, od asistentky štábu CNN přebírají instrukce a po několika minutách to přijde.

Štáb CNN se přes satelit spojí do živého vysílání v USA a reportáž na CNN jede jako živý přenos ze spontánní demonstrace muslimů v Londýně, kteří odsuzují teror na London Bridge. Někdo z realizačního štábu CNN ale video vynesl ven. Na internetu vypukl obrovský řev, alternativní média v USA převzala video prakticky okamžitě a podle našich informací už má video k dispozici i Donald Trump. Ten se ke kauze vyjádří zřejmě večer.

http://www.aeronet.cz 

London attack IS Fake 

https://youtu.be/T85oQtwKu1o

 CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE