Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT,

/ #13912 Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT,

2017-06-07 16:20

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT, podnět diváků už míří k RRTV!  Kubal křičel na Novinky, že to natáčel někdo jiný, svatá CNN za to nemůže a odkázal na důkaz od bývalých prodavačů žrádla pro psy a kočky! Není důvod se znepokojovat, napsal londýnský starosta po teroru na svůj Twitter!

Kauza se zfalšovanou demonstrací v Londýně, o které jsme v pondělí jako první zpravodajský server přinesli v ČR informaci a teprve od nás po medializaci videa na sociálních sítích se kauza dostala i do českých mainstreamových médií, začíná přerůstat rámec zahraniční události, protože se nyní ukazuje, že na místě natáčení zmanipulované demonstrace byla i Česká televize, a to je závažné obvinění. Zatímco CNN je soukromá vysílačka, Česká televize je daňové médium, které vysílá z daní českých daňových poplatníků.

Kubal se rozjel proti Novinkám, diváci si budou za manipulaci stěžovat RRTV

Do redakce se nám ozvalo už několik čtenářů, kteří chtějí podat stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání pro manipulování zpráv a přebíraní zmanipulovaného obsahu do veřejnoprávní televize. Je to už několikátý přešlap České televize, která zařazuje do svého vysílání prefabrikovaný obsah, který vydává následně za něco jiného. Šéf zahraniční redakce ČT Michal Kubal totiž zaútočil na svém Twitteru na server Novinky.cz a zastala se CNN, že to nebyla ona, která celé divadlo v Londýně zinscenovala a připojil odkaz na hlavní fake news server na internetu, na neoliberální, levicový a dezinformační server snopes.com, kterému podle odhalení z minulého roku dělá hlavní editorku bývalá zaměstnankyně agregátoru Inquisitr, Kim Lacapria [1]. Provozovatelem a majitelem Inquisitru je židovský obchodník z New Yorku Daniel Treisman.

http://www.aeronet.cz