Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

G7 setkání G.Sorose stáda pravých teroristu
Nepřihlášený uživatel

/ #13910 G7 setkání G.Sorose stáda pravých teroristu

2017-06-06 21:23

00:00Setkání G7 a summit NATO. Odstrčení premiéra Černé Hory D. Trumpem. Prohlášení D. Trumpa o tom, že NATO se přežilo. Prohlášení A. Merkelové, že Evropa se už nemůže spoléhat na Spojené státy.

Obě akce jsou prvky větší akce, kterou bylo světové turné D. Trumpa. Při něm například uzavřel obrovský obchod se SA o dodávce zbraní, které SA vůbec nemůže upotřebit, tady ale jde o to, že SA je zásobovatelem ISIL – USA vyzbrojují ISIL, ale dělají to přes SA. Dále navštívil papeže ve Vatikánu. Někteří o Trumpově cestě hovoří jako o úspěšné, ale jak může být úspěšná, když Merkelová po setkání s Trumpem prohlásila, že „Evropa se už nemůže spoléhat na pomoc Spojených států“.

Tím se předpokládá vytvoření vlastní evropské armády a evropská armáda je pouze alternativou NATO – jde o evropskou alternativu NATO, protože Evropa nemá jiná vojska než ta, která jsou součástí NATO. USA jsou odřezávány od řízení Evropy. Druhým výsledkem G7 je prohlášení německého ministra zahraničí S.Gabriela, že Spojené státy přišly o své postavení světového lídra. A co se tedy děje? Německo, které je řízeno Kancléřským aktem a jehož kancléře jmenují ve Washingtonu, si najednou dovolí dělat taková prohlášení? MInimálně k tomu musel dát souhlas Washington, ale souhlas dali Globalisté, kteří se zmocnili řízení Německa místo americké státní elity.

http://www.aeronet.cz