Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Čech z Prahy

#13876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-31 10:13

#13870:  Ignorujte tu prasstitutku Evropan od G.Sorose - Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

K ignorování trollů: obecně je to tak, ale v tomto případě jde o mnohem víc než jen o neškodné blbnutí online. Tihle zrádci nás totiž chtějí zlikvidovat (sic). To je snad už dostatečně jasné. Proto považuji za nutné všechny jejich pseudoargumenty vyvracet.

Afghanistan směšné divadlo proti nikomu

#13877 Afghanistan směšné divadlo proti nikomu

2017-05-31 22:53

Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov a USA lži proti teroru

Wikileaks , dokument, unikající organizace, která již dříve vydala vnitřní vojenské videa USA, v neděli je popsáno více než 75.000 důvěrné soubory spojené s válkou v Afghánistánu. Skupina poskytla dokumenty předem The New York Times, německý Der Spiegel a britský Guardian noviny, které nezávisle na sobě potvrdilo jejich pravost.

VICE-The Guardian s názvem zpřístupnění za "zničující portrét nefunkčního válce v Afghánistánu," říká, že odhaluje, jak se US-vedené koalice zabily stovky civilistů v nehlášených incidentů, Taliban útoky vzrostly, a velitelé NATO se obávají, že sousední Pákistán a Írán jsou napomáhání povstání. o 76.900 souborů - což je skupina nazývá " VICE-afghánské války deník" - objevila na Wikileaks.org kolem 4 hodin PDT. Wikileaks říká, že má zpoždění uvolnění dalších 15.000 souborů, které mají umožnit jména a další citlivé informace, které mají být odstraněny. Spojené království veřejnoprávní stanice Channel 4provedl vlastní analýzu z depeší z jednotlivých vojenských útvarů, které pokrývají válku z roku 2004 prostřednictvím Koncem roku 2009, a dospěl k závěru, že byly hlášeny 15,506 nepřátelské úmrtí.
Nejméně 4,232 civilistů bylo zabito a 1.138 vojáci NATO byli zabiti

VICE-Wikileaks správy masívny sada afganskej vojny súborov

Afghanistan směšné divadlo proti nikomu

#13878 Afghanistan směšné divadlo proti nikomu

2017-05-31 22:55

Vlády a Elity sou ty teroristé to je třeba zničit jak nám predhazuje TV směšné války jakože proti Fake teroristum to sou CIA žoldaci a z NATO teroristická organizace není mírová 

VICE-(MMG) Více Mosul Garbage - Fake bombardování na irácké vojáky (herci)

VICE-Mosul / ISIS 100% BUSTED jako Fake a kompletní pořádaných EVENT (mirror)

A VIDEO S IRAKU AFGANISTANU JAK HRAJI MRTVÉ A ZRANĚNÉ 

VICE-Představený vůz bombardování / nálety na civilisty v Iráku, Červeného půlměsíce? (New unikly video!)

Schengenské hraniční kontroly EU jedno velké divadlo unose civilu do západních zemí

#13879 Schengenské hraniční kontroly EU jedno velké divadlo

2017-06-01 19:51

WikiLeaks 'Editor-in-Chief Juliana Assange řekl: "CIA provedla únosy ze zemí Evropské unie, včetně Itálie a Švédska, během Bushovy administrativy Tyto příručky ukazují, že za Obamovy administrativy CIA je stále v úmyslu infiltraci Evropskou unii. hranice a vedení tajné operace v členských státech EU. "

Oba dokumenty jsou klasifikovány a označeny NOFORN (prevence spojenecké styčných důstojníků inteligence od čtení). Tento dokument podrobně rady na udržení krytí sekundárním screeningu také nese klasifikační ORCON (původce řízené) a konkrétně umožňuje distribuci exekutivě pracoviště / agentury vlády USA s příslušnou vůlí, což usnadňuje tajných operací druhou 16 známých amerických vládní špionážní agentury ,Oba dokumenty byly vyrobeny dříve neznámým úřad CIA: Checkpoint, který se nachází v Identity Intelligence Center (i2c) v rámci ředitelství pro vědu a technologie. CHECKPOINT se konkrétně zaměřuje na "poskytování na míru identity a cestovní inteligence" včetně vytváření dokumentů, jako jsou ty, které dnes zveřejnila navržen speciálně poradit personál CIA na ochranu jejich identity při cestování v přestrojení.

Čech z Prahy

#13880 Cíle světovládců

2017-06-02 04:41

(John Coleman - The Conspirator's Hierarchy: The Committee of 300, s. 22-26 v angl. originále. Autor je bývalý pracovník tajných služeb. Zkráceno.)

1. Stěžejním úkolem, jemuž jsou podřízeny všechny ostatní, je nastolení jednotné světové vlády - Nového světového řádu.
2. Naprostá likvidace národního vědomí a hrdosti.
3. Zničení náboženství, zvláště křesťanství.
4. Kontrola každého jedince bez výjimky ovládáním mysli.
5. Kontrola, útlum průmyslového rozvoje. Rozvoj pouze IT a služeb.
6. Celosvětová legalizace drog a pornografie.
7. Snížení počtu obyvatelstva velkých měst po vzoru Pol Pota.
8. Potlačení veškeré vědecko-výzkumné činnosti, s výjimkou té, kterou "Rada" pokládá za vhodnou pro své plány.
9. Prostřednictvím lokálních válek v rozvinutých zemích a v zemích tzv. třetího světa hladem a chorobami zlikvidovat 3 miliardy lidí, tzv. zbytečných žroutů.
10. Oslabit morálního ducha a demoralizovat společnost vytvořením masové nezaměstnanosti. Rebelie mladých proti statutu quo a zánik rodiny.
11. Nepřipustit, aby lidé vzali svůj osud do vlastních rukou vytvářením krizových situací a jejich následným "zvládáním", vytvářením volby mezi příliš mnoha možnostmi a následné masivní apatie.
12. Vytváření nových kultů a podpora existujících. Podpora křesťanského fundamentalismu ve službě sionistického státu Izrael.
(V seznamu chybí bod 13.)
14. Vytváření muslimských a jiných destruktivních kultů po vzoru Jima Jonese.
15. Vývoz "náboženství osvobození" k podrývání všech stávajících náboženství, zvláště křesťanství.
16. Vyvolání všeobecného kolapsu světové ekonomiky a všeobecného politického chaosu.
17. Ovládnout všechnu zahraniční i domácí politiku v USA.
18. Plně podporovat nadnárodní instituce jako OSN, MMF, atd. pro snížení autority místních institucí.
19. Proniknout do všech vlád a podvracet je zevnitř s cílem likvidace suverenity a jednoty zemí.
20. Organizovat celosvětový terorismus a vyjednávat s teroristy.
21. Ovládnout vzdělávání v Americe s cílem ho zcela zničit.

NAŠE RASISTICKA VLÁDA TŘEBA JÍ ZNIČIT
Nepřihlášený uživatel

#13881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-06-02 07:41

#13876: Čech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

 VLADA JE RASISTA NÉ OBČANÉ 

Pravda chcou nás zlikvidovat Slovanské národy.Tim že provokateři z Vlády budou dělat útoky na menšiny jako Romy,a Cigany ale nevědí že všichni jsme si rovni.

VLÁDNÍ PROVOKACE NWO PROCES PACHATEL JE NA SVOBODĚ ZKORUPOVANI PČR 

Žatec 27.10.2016 Zemřel mlady chlapec Mirek Romská kultura procesy NWO silej chcou proti vlastencum aktiviste placeni vladou vyvolat nenavist Romu na Čechy aby romové citily proti Čechum zlo a šly po nich jak Džihadysté Romové a vlastenci spojme sile proti FAŠISMU A NWO PROCESU ve jmenu j.krista a stvořitelé vás všech vyzivamé vytlačme Islamizaci společně s Evropy AT NÁS JE 30 MILIONU PROTI PUČI NA VŠECHNY RASY

VICE-Žatec 27.10.2016 NEJEN PČR JEDNÁ PROTI VLASTENCUM ALE UŽ AJI PROTI ROMUM NWO proces

ZDE PACHATEL MLATI MLADEHO CHLAPCE NA ZEMI PACHATEL JE OBRATENY ZADY A MÁ ŠEDÉ TRIČKO MUŽETE SI ŠIMNOUT UDERU MLADEMU CHLAPCI JAK ZASADUJE PŘED POLICII!!!!!

VICE-BEZCENZURY UMLATENI MLADIKA Zpomalené záběry incidentu v pizzerii prokazují, že k násilí na mladíkovi docházelo

VIDEO S CENZUROU

VICE-VIDEO S CENZUROU TV NOVA NEBO TV HOVNA-Žatci Záběry z pizzerie, kde v úterý 18. 10. 2016

NEZAPOMEŇ ME NA TOHLE M.V. A spol

#13882 NEZAPOMEŇ ME NA TOHLE M.V. A spol

2017-06-02 07:52

NEZAPOMEŇ ME NA TOHLE M.V. A spol RASISTE FAŠISTÉ

Jaroslav Doubrava (senátor) mezi fašistama a Sluničkářema v nepovedene komedii!!!!!!A bez placky proti islamu se prochazi dále a přihlíží pak jde směr Sluníčkáři za motorkama  1:08-1:10-12 OD 1:00 DO 1:08 jak lžou proamerická media že procházel atd lidi nejsou blby a vidí!!!!Pak fotka Senatora s Plackou proti Islamu pořízena dne 7.2.2016 jasně fake postoj Proamerických medii!!!!!aby voliče zblbnuli!!!!!!

VICE--Policií organizovaná "provokace" při demonstraci 6.2.2016 v Praze pro ČT! 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!


Nepřihlášený uživatel

#13883 Největší KKK v USA a mezi IS Agenty CIA

2017-06-02 07:59

NEJVĚTŠÍ RASISTE 
Přiřazením skryté akčních rolí do Central Intelligence Agency
( CIA ),
to je jako kdyby
Bílý dům a Kongres se legitimoval
Ku Klux Klan ( KKK ) pro provoz v celosvětovém měřítku.

VICE-CIA,KKK,USA 

VICE-Policejní brutalita - Policajti vs 
 
Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

#13884 Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-06-02 14:52

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Začíná léto a spolu s ním nejen čas dovolených, ale především hlavní sběrná sezóna ve Středozemním moři. Neziskové organizace z Evropy, které provozují záchranné lodě ve Středozemním moři, začínají připlouvat k libyjským břehům a pomocí vysílaček a organizátorů v Libyi tak zahajují každoroční sezónu masivních jednosměrných zájezdů do EU pro arabské a africké migranty. Minulý rok v prosinci jsme tady na AE News měli článek [1] o tom, jak vybrané evropské neziskovky provozují lodě ve Středozemním moři a ve spolupráci s evropskou pohraniční službou Frontex pašují migranty do EU. Součástí článku bylo i děsivé video námořního lokačního systému Maritime, který ukazuje transpondéry, resp. pohyby lodí neziskovek mezi Libyí a Sicílií, jižní Itálií a Maltou, tam a zpátky.

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

Vedoucí kolotoče

#13885 Re: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-06-02 18:21

#13884: Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! - Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!  

Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč?

Protože je to russácká propaganda. Proto se to nedostalo do mainstreamových médií. Tam faky nezveřejňují.

 

Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

#13886 Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU!

2017-06-03 06:16

Ukažte politikům toto video! Začíná léto a evropská neziskovka ve Středozemním moři zahájila sběr migrantů z lodiček a jejich dovoz do EU! Kolínský Ford nařídil přestávky kvůli Ramadánu, oběd pro muslimy v továrně v noci! A co Škoda Auto? Už brzy? Zastavte to, apelujte na vládu a spočítejte to politikům na podzim ve volbách!

Mamutí business pašování plaváčků pro vybudování islámské Evropy

Dovoz uprchlíků přes moře z Libye do EU je obrovský business. Neziskovka na moři oficiálně vykáže přivezené migranty do Itálie jako „trosečníky“, kteří byli ve stavu nouze a volání o pomoc. Námořní pravidla stanovují, že trosečník je odvozen do domovského přístavu záchranářské lodi, takže pokud neziskovka nabere migranty na svoji palubu, mají otevřený vstup do EU a Frontex dokonce ani nesmí takovou loď na cestě do evropského přístavu zastavit. Neziskovka za zachráněné migranty dostává peníze z neprůhledné sítě fondů a trustů, od fondů EU, přes sociální fondy soudržnosti až po čistě privátní fondy. V přístavu v Itálii se dostanou migranti do rukou italských neziskovek. Ty čerpají peníze přímo z EU. Neziskovky vybaví migranty oblečením, penězi, telefonem a hlavně instrukcemi a kontakty na partnerské neziskovky v západní Evropě.

http://www.aeronet.cz 

Mainstream média plná sr

#13887 Mainstream média plná sr....

2017-06-03 14:42

Pro prasstitutku od G.Sorose alias V.Kolotoče prasstitutik a neotravuj z Ruskem trapné a ubohé ohrané divadlo 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku

  2. VICE+Fake zabití R.Army Fake noži -100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!
Mainstream Media plné sr

#13888 Mainstream Media plné sr

2017-06-03 15:01

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. CNN zachytil produkovat falešné zprávy během Sandy Hook a Bostonský maraton "bombardování"
  2. Uniklé videa s Herci otravení Chemickým utokem parodie

    VICE-Více BBC Bullshit Sýrie chemický útok False Flag Collection Verze # 2


Nepřihlášený uživatel

#13889

2017-06-04 00:56

VICE-Harvardský a Houstonský projekt – Plán na likvidáciu Slovanov

VICE-Bilderberg Group - hlavní soubor

Tajemství struktur, které řídí

Obranou a zahraniční politiku

za fasádou "demokracie".

VICE-Tajné Stínové Vlády na zemi

Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin

#13890 Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin

2017-06-04 04:28

Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin (vlevo), na turné amerických vojenských základen na tlačítko  vrcholící studené války. Brzezinski vyškoleni bin Ládin (který se stal CIA aktiva známý jako Tim Osman) a vyzbrojený jeho vojáky, v podstatě vytváří Al-Káidy .
 
Zahrnul jsem Brzezinski, spoluzakladatel Trilaterální komise, Bilderberg a  stálého člena Rady pro zahraniční vztahy (stejně jako jeho děti jsou dnes)
 
 na seznamu „ 8 největších hrozeb pro lidstvo protože z temné role, které hrál globalismus a tvarování americké politiky, který vyústil v invazi do mnoha suverénních národů a smrt bezpočtu nevinných civilistů.
V roce 1998 byl požádán, v rozhovoru když lituje vyzbrojení mudžahedínů v boji proti Sovětům, který vyústil v 10-ti leté války se i přes jeden milion obětí.Jeho odpověď přesně ukazuje, jak cynický a bezcitný globalisti:
„Lítost, co? Že tajné operace byla vynikající nápad. To mělo za následek čerpání Rusy do afghánské pasti a vy chcete, abych toho litoval?“( Zdroj )
Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin

#13891 Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin

2017-06-04 06:35

Jinými slovy, jsme se probudili a Globalists se obávají.

Toto poznání vedlo k nechvalně známé prohlášení Brzezinskiho to, že „ dnes je nesrovnatelně snazší zabít miliony lidí, než řídit milion lidí .“

Celoživotní přítel Brzezinski a partnera ve své trestné činnosti, David Rockefeller,také nedávno zemřel ve věku 101 .Cesta krve vlevo od nich bude lovit lidstvo po mnoho generací .


Nepřihlášený uživatel

#13892 Re: Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin

2017-06-04 07:19

#13890: Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin - Zbigniew Brzezinski (vpravo) a mladý Usáma bin Ládin 

 Zbigniew Brzezinski (vpravo), mladý Usáma bin Ládin (vlevo) a mezi nimi Jára da Cimrman ...


Nepřihlášený uživatel

#13893 Re: Nedejme se !!!

2017-06-04 08:50

Fake Británie Fake Lodynske divadlo s Herci k smíchu

#13894 Fake Británie Fake Lodynske divadlo s Herci k smíchu

2017-06-04 17:32

BRITOVÉ SOU TAK BLBY TERORISTÉ SOU VLADY TERORIZMUS NEEXISTUJE TV NÁM VYSILA TAKOVÝ DIVADLA A KOMEDIE :-D :-D 

fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA nahnat nám strach s teroristu a přitom to dělaj vlády divadlo komedia ale tou invazi Islamistu to je skutečné nahrada Evropské civilizace za Satanskou co cti Korán protože sou to Satanovi poddaní je potřeba se jich zbavit ve Volbách a nevolit ty zku................

VICE-Belgie teroristický útok Hoax (Fake Miminko, 3/22, herci a Old stopáže) - vyvrácením a odhalenými

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje


Nepřihlášený uživatel

#13895 Re: Nedejme se !!!

2017-06-04 21:10

Londýnské divadlo odhaleno zase s Herci :-D

#13896 Londýn Fake odhalení zase s Herci :-D

2017-06-05 05:35

A NEB DIVADLO V LONDÝNĚ SMĚŠNÉ TRAPNÉ H.... 2017 A ZAS S HERCI :-D A FURT NÁM PRASSTITUTKY S TV BUDOU DĚLAT BUBU TERORISTÉ SOU VLADY A MÉDIA TĚCH JE TŘEBA SE ZBAVIT!!!Terorismus neexistuje 

London attack IS Fake 

https://youtu.be/T85oQtwKu1o

London Bridge exposed Fake propaganda 

https://youtu.be/F7h-e5EOSPQ

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE

 

Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

#13897 Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

2017-06-05 05:50

VIDEO: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení od Pařížské klimatické dohody? Protože smlouva je hoax! Nemá s ochranou klimatu nic společného, je to nástroj na likvidaci USA! [CZ Titulky]

Již v pátek jsem na Svobodném rádiu sliboval, že připravím video s českými titulky z projevu Donalda Trumpa, ve kterém oznámil odstoupení USA od Pařížské klimatické smlouvy. V pořadu jsem vyjmenovával důvody, které k tomu Trumpa dovedly, ale ty argumenty musíte slyšet přímo do něho a z jeho projevu, proto jsem k videu udělal titulky a k zásadnímu bloku v jeho projevu. Video je naprosto klíčové, protože ukazuje Trumpa v roli a v pozici exemplárního příkladu, jak má vypadat pro-národní politik, který na prvním místě hájí zájmy vlastního národa. Donald Trump se v projevu ukázal v roli „gosudara“ a převzal roli Vladimira Putina z roku 2000 po jeho nástupu do funkce. V západním evropském mainstreamu je informační pole zahlceno jednostranným štvavým pohledem médií, které střílí do Trumpa jako do terče za to, že si dovolil odstoupit od smlouvy, kterou slavnostně bez okolků podepsal jeho předchůdce Barack Obama.

Jenže celá klimatická dohoda z Paříže je jeden obrovský a nebetyčný podvod, o kterém je třeba hovořit nejen nyní na alternativě, ale je třeba celou věc předat i mimoparlamentním opozičním stranám v ČR, aby tuto věc zahrnuly do svých volebních kampaní. Klimatická dohoda z Paříže totiž namísto omezování emisí skleníkových plynů je nástrojem na tichou subsidiaritu do rozvojových zemí, do kterých budou rozvinuté průmyslové země a hlavně státy EU posílat mohutnou finanční pomoc, a to včetně České republiky a Slovenska.

Nikdo v ČR a ani na Slovensku neví, že Pařížská dohoda nařizuje zemím EU a skupině dalších zemí světa, že musí finančně dotovat nerozvinuté země pro dosažení cílů uvedených v Pařížské smlouvě! Tato subsidiarita má následně podle dohody vést k tomu, že ekonomická úroveň rozvojových zemí vzroste a spolu s ní vzroste i spotřeba v rozvojových zemí. Ovšem tento růst má být kompenzován naopak drastickým snižováním rozvoje a růstu dnes již vyspělých zemí, které naopak mají upadat, snižovat výrobu a také spotřebu.

http://www.aeronet.cz 

Vedoucí kolotoče

#13898 Re: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

2017-06-05 06:46

#13897: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení - Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení  

 Protože je to russácká propaganda. Proto se to nedostalo do mainstreamových médií. Tam faky nezveřejňují.

Dovol abych se ti vysmál šlapko :-D
Nepřihlášený uživatel

#13899 Re: Re: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení

2017-06-05 07:32

#13898: Vedoucí kolotoče - Re: Proč mainstream tají argumenty, které vedly Trumpa k odstoupení  

 DOVOL ABYCH SE TI VYSMÁL ŠLAPKO :-D :-D 

Pro prasstitutku od G.Sorose alias V.Kolotoče prasstitutik a neotravuj z Ruskem trapné a ubohé ohrané divadlo 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

Mainstream Media byly chyceni u předstírání zprávy nesčetněkrát, které měly vážné následky na celém světě:

  1. 4 Příklady Mainstream Media výroby News Push pro válku

  2. VICE+Fake zabití R.Army Fake noži -100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!
Mainstream média plná sr

#13900 Mainstream média plná sr

2017-06-05 07:54

CNN a "žurnalistika "a předstiraji války a atentáty a chemické utoky vše divadelka pro debilky potřebuji nahnat strach ovcem před TV aby pomale šly podle NWO zbavovat práv a svobod

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

VICE-Kdo je vlastníkem CNN? nebo MSNBC? ABC ?

VICE-CNN ulovených vyrábějící falešné zprávy během války v Perském zálivu ;