Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Evropan

#13826 Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 05:25

#13824: Martin Pospíšil - Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Ty seš fakt ubožák. Něco ti nepasuje do tvých přitroublých názorů, tak akorát nadáváš. A jako korunu mi podsuneš, že jsem amerikanofil a můžu za vyvraždění Indiánů.  Jestli je pro tebe názor člověka, který tvrdí, že je pro nás členství v NATO a EU dobře, amerikanofilství, tak máš svět zjednodušený na úroveň malého děcka. Ale to, že by se Arabové měli stáhnout ze Severní Afriky, kde nemají co pohledávat, svědčí o tom, že své historické znalosti zřejmě čerpáš z amerických velkofilmů o římské říši.

Křesťané se do severní Afriky dostali někdy v první nebo druhém století po Kristu, Arabové asi 700 let po Kristu. Kdo je tam podle tebe původní? A když tam přišli křesťané, tak se s původním obyvatelstvem mírumilovně dohodli a ti jim předali své domy a svá pole? Nenech se vysmát a odpusť si nadávky.


Nepřihlášený uživatel

#13827 Vláda ČR financuje IS v ČR

2017-05-25 06:21

Vláda ČR financuje IS v ČR Sobotka a spol financují Agenty CIA v ČR 

https://youtu.be/26jBLI9FjE8 

Vláda chce Euro pro ČR aby urychlila falešný krach systému 

https://youtu.be/7UBJjHpHvmE

 

 

 

Drž hubu židé

#13828 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 06:24

#13826: Evropan - Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 Přestaňte tu urážet vy židovská kolaborantska špino placená G.Sorosem.Zabili jste J.Krista a od doby kdy byl mrtvej kur....  vše na zemi!!!Vy máte na rukou krev staletí!!!Proto Bůh vás nemá v lásce vedete boje a války proti všem pokolení.A je dobře že pošel největší Satanista D.Rockefeler co zabil aj JFK a pozabijel spoustu nevinich lidi Žid prašiva!!!!

Cech z Prahy

#13829 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 06:30

#13814: Evropan - Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 

K citacim z Koranu doporucim treba pravy sloupec s tematickymi kompilacemi na https://www.koranoislamu.cz/
Spousta lidi cestuje po svete v ruznych kulturach a setkava se s pozitivnimi i negativnimi zkusenostmi. To celkem o nicem nevypovida. Podstatne jsou ideologie, ktere ovladaji urcite statni a uzemni utvary a jejich historie (co se stalo s pripadnymi nemuslimy) a soucasnost. Takze ano, je mozne navstivit Saudskou Arabii a ziskat dojem, jaka ze to je sporadana a vyspela zeme. Nebo se jako turista v Egypte atd. setkat s usmevy a usluznosti. Kdyz takovy ovcan prehlidne turisticky ceny, kapesni zlodeje a podobne prkotiny (zeny to maji samozrejme o neco slozitejsi, ale kdo by se nad nejakym ocumovanim, pohvizdovanim, pokrikovanim, osahavanim ci znasilnovanim pozastavoval, ze?), muze nabyt tento falesny dojem.

Se svastikou zase nemas pravdu. Jde o prastary symbol nalezany po celem svete. Doporucuji napr. knihu Thomase Wilsona - Swastika http://abob.libs.uga.edu/bobk/sw/
Hlavni ideologickou inspiraci Hitlera byly ruzne ezotericke smery zapadni i vychodni provenience, rozhodne nic vetsinoveho. Slo mu o tajne poznani, ktere by vyuzil pro sve cile. Pise o tom akademicky autor Nicholas Goodrick-Clarke, zvlaste v knize Occult Roots of Nazism: Secret Aryan Cults and Their Influence on Nazi Ideology.

Vyuzivani nenavisti narodu proti sobe, jiste, i kdyz v tom byli a jsou neprekonatelni Britove a Americani, kteri radeji podporuji mistni opozici rezimu, ktere chteji svrhnout, nez aby nasazovali vlastni krky.
Muslimske divize SS (13., 21.) https://cs.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
nemely nic spolecneho s islamem? Povysuju te na demagoga-zoufalce.

Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Aha. Tak tohle aspiruje na cenu 'Zlaty chovanec 2017'.
Co takhle Saudy sponzorovane mesity a imamove vyzyvajici k nasili v Londyne? Podle neoliberalistu alles gute, jen to nesmi bouchat moc blizko nich, to by se jim nelibilo. A hlavne se to bouchani zaboha nesmi kritizovat, nebot islam je prece mir.

"V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí, EU neřeší, jak to zastavit. Jak zabránit a předejít dalšímu prolévání evropské krve. Vrásky jí dělají rozčilené statusy na twitteru a FB."

Nejak ses vyhnul odpovedi, jak se muslimove do Evropy z mista vzniku islamu dostali. Cordobsky chalifat byla vyjimka potvrzujici pravidlo, ze islam toho nedokaze prilis vytvorit, ale zato toho dokaze hodne a efektivne znicit. Prikladu je prilis a argumentace vyjimkami az prilis okate odhaluje zamer dezinformovat. Kde je neco dalsiho trochu podobneho na Blizkem Vychode, Africe nebo Asii, kde nejsou nemuslimove obcany druhe kategorie nebo obetmi nasili? Vzdyt v zemich, kde neni ropa, ziji stale jako nomadi a jedine, co umi, je nasilne expandovat jako krysy.
V cem spocivala tzv. vyspelost muslimu? Vetsinou v prebirani poznatku z antiky a z Indie, napr. tzv. arabske cislice, lekarske poznatky (ajurveda), apod.

Klidne uved par prikladu zemi, kde jsou Americani oblibeni. Tim nemyslim situaci, kdy v okoli svych zakladen zamestnavaji mistni obyvatele a ti jim za to jsou vdecni, nebo to, ze nekde podporuji svymi dolary turisticky ruch. To by i u nas v Praze museli byt oblibeni Cinani, a presto nejsou. U nas byli Jenkiove oblibeni pred listopadem, ale jen do doby, nez se ukazalo, jak to s nimi vlastne je. Nekteri to vsak nepochopili dodnes, anebo na tom profituji a podle toho vypada jejich retorika.
Radost z vitezstvi Trumpa byla dana nadeji, ze se snad neco zmeni k lepsimu a protoze ve srovnani s tou iluminatskou stvurou nutne vypadal jako mensi zlo. Tuto radost jsem nesdilel, protoze vim, kdo se tam muze prezidentem stat a komu se zpovida. I kdyby sam chtel sebevic neco zlepsit, ma proste svazane ruce, anebo skonci jako JFK. V podstate se zopakovala historie s Obamou, ktery taky zpocatku budil velke nadeje, a jaky konec to vzalo.

Me nic nerozciluje, jen nazyvam veci pravymi jmeny jako xenofil, zradce, demagog, hrobar Evropy a revizionista historie.


Nepřihlášený uživatel

#13830 Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 07:03


Nepřihlášený uživatel

#13831 Rychle pryč s Protektorátu

2017-05-25 09:15

Pryč s Fašistické EU 

https://youtu.be/j_DI39ObCTI

Evropan

#13832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 10:36

#13830: - Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Křesťanství se v severní Africe šířilo a upevňovala již od počátku 2. stol. Snad i díky náboženským a kulturním vlivům Féničanů, které zde přetrvávaly a jejichž náboženský kult měl společné kananejské (fénické) semitské prvky se židovstvím, ze kterého křesťanství vycházelo. Proto křesťanství v severní Africe mnohem více zdůrazňovalo starozákonní prvky než církve v Římě a na východě.

http://www.svatyaugustin.estranky.cz/

Evropan

#13833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-25 14:26

#13829: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

Jen krátce, protože zabávat se těmito výplody nemá cenu :

1) Cestuji po světě a získávám zkušenosti. Ty surfuješ po pochybných webech a získáváš své zkušenosti. Já mám ten svůj svět za přitažlivější a měnit ho nebudu.

2) Hitlera fascinoval hinduismus. Svastiku převzal z tohoto náboženství. Nikde jsem nezpochybňoval, že svastika existovala i dříve, protože jsem to nezjišťoval.

3) Pod odkazem na muslimské divize je mimo jiné text : Velkou část z vojáků Waffen-SS dokonce tvořili kolaborující cizinci z podmaněných zemí, zejména Rusové, Slováci, Dánové, Francouzi, Ázerbajdžánci, Vlámové, Norové, Finové, Holanďané, Chorvati, Lotyši, Estonci a Ukajinci, dokonce Indové a Britové.  Nevím, co to má společného s islámem.

4) Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Napsal jsem, že Němci registrují asi 2500 migrantů, kteří se do EU dostali jinou než balkánskou cestou a mají podezření, že jsou vycvičení v Russku a jejich cílem je něco jiného než ochrana vlastního života. Kde jsem něco napsal o příživnících, znásilňovačích nebo vrazích? Si nějak pleteš zdroje. Ten text si měl zveřejnit jako informaci, ne jako odpověď :)))

5) V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí ... - nebyl si ten terorista ty? Oficiální informace je jedna mrtvá osmiletá dívka a jedna patnáctiletá. nejvíce mrtvých je mezi rodiči, kteří na své děti čekali. Vypouštíš tady fakt hnusnou propagandu. Respektive zcela jednoduše - co tady píšeš, je lež.

6) Nejak ses vyhnul odpovedi, jak se muslimove do Evropy z mista vzniku islamu dostali? - Nějak jsem si otázky nevšiml. Asi to bude tím, že kromě háčků a čárek možná nepoužíváš ani otazníky. No je to přece jasné, základy islámu i křesťanství jsou stejné a leží na Blízkém východě, možná dokonce v podobném místě někde mezi Zdí nářků a Chrámem božího hrobu. K cestě do Evropy předpokládám že použili stejnou cestu jak křesťané tak muslimové. Ale nejeli vlakem, na tom se snad shodneme.

7) V čem spočívá vyspělost muslimů, to nevím. Myslím, že muslim dospívá stejně jako křesťan, hinduista, buddhista a další, narůstají mu svaly, chlupy, vousy atd. Jestli měl znít dotaz na vyspělost islámu, je to něco jiného. Doporučuji návštěvu muzea asijských kultur v Singapoore, kde jsem našel nejucelenější obraz rozdílů ve vědě a umění v celé Asii. Minimálně matematika, lékařství, astronomie, architektura a další vědy, tím byli ještě v 18. století muslimové známí a křesťané se od nic učili. Ale nepatříš ty třeba k lidem, kteří by chtěli zakázat arabské číslice? Pro jistotu uvádím zdroj ověřených informací - kniha Svět Islámu Francise Robinsona vydaná v Knižním klubu v roce 1996 nebo kniha Islám - umění a architektura Markuse Hattsteina a Petera Delluse vydaná Slovartem v roce 2006.

8) Kde jsou oblíbení Američani? No jestli ne v Bohnicích nebo v Karlíně, tak na Smíchově už třeba jo. Co ale vykládat národu, který má za nejoblíbenější národ sám sebe? Ano, Čeři mají nejraději Čechy. Jak symbolické. Ale díky, žes mě k tomuto poznatku dovedl.

http://www.lidovky.cz/cesi-maji-nejradeji-sebe

9) Xenofilie - chorobná záliba ve všem cizím. A co je na mě xenofilního, když se tady snažím psát slušně česky, zatímco tobě dělají problém háčky, čárky a pravda?


Nepřihlášený uživatel

#13834 Re: Rychle pryč s Protektorátu

2017-05-25 14:32

#13831: - Rychle pryč s Protektorátu  

 "Pryč z Fašistické EU" - proboha nauč se už konečně česky ty russácký przniteli českého jazyka.


Nepřihlášený uživatel

#13835

2017-05-25 16:28

Akce „Beretta“ jede dál. A Babiš si uplatil Transparency International? A co když Babiš i Transparency International jsou pouze nástroji GP?

K této akci cituji z odkazů ve svém článku o pádu Petra Nečase: „Obavy jsou na místě. Takže zatímco Janeček vyvolává skrze občanské protesty akce ZDOLA, hnutí ANO 2011 boduje u manažerských elit. „Mně je to, co dělá Babiš, sympatické. Podporuji ho, ale nemohu to dělat veřejně, protože jsme závislí na veřejných zakázkách,“ řekl týdeníku Ekonom šéf významné české stavební firmy.“

 A zde kousek z dalšího odkazu v mém tehdejším článku: „Naplněný Václavák má 250 až 300 tisíc lidí, před tím už zjedi nemůžou couvnout. Když to správně zmanažujeme, tak to bude fungovat,“ řekl Janeček na přednášce organizované blogerským spolkem Kroměřížan.cz.“„Moje představa je spíš druhý listopad,“ reagoval Janeček na hlasy z publika žádající skutečnou revoluci, kterou však šéf fondu odmítl jako „velmi nebezpečnou.“ Podle něj je potřeba změnit systém zevnitř za pomoci „tlaku ulice“.

„Problém zjedů chce Janeček vyřešit třemi kroky: změnou volebního systému, zákazem politické reklamy a majetkovými přiznáními kandidátů do Parlamentu. Aby se zabránilo patovému rozložení sil, má být podle Janečka poslanců 199 místo dnešních 200. Tyto tři kroky chce Janeček prosadit do PŘEDČASNÝCH VOLEB, které podle něj PŘIJDOU NA JAŘE“ – pozn.: přišly na podzim, ale vizionář Janeček se nemýlil….

http://www.aeronet.cz 

Pro prasstitutku
Nepřihlášený uživatel

#13836 Re: Re: Rychle pryč s Protektorátu

2017-05-25 16:33

#13834: - Re: Rychle pryč s Protektorátu  

 Přestaň tu urážet Vlastenece ČR ty špino s Ruskem jdi do prd.Ta hraje už je ochrana nacku my jsme VLASTENCI ČESKÁ ne špína židovská od G.SOROSE.My si mužem dělat chyby kde chcem děcko nic jiného ani neumíte jen se ohánět pravopisem vy ne Evropané ale prasstitutky G.Sorose.


Nepřihlášený uživatel

#13837

2017-05-25 17:03

V Manchesteru útočil Islámský stát, ale Britům stejně nejvíce vadí v zemi Poláci, Slováci a Češi! Prý berou Angličanům práci! A britské soudy nově posuzují vraždy lidí slovanského původu jako menší prohřešek, než je týrání psa! Genocida slovanských národů je druhým krokem v řadě po plánovaném zničení Ruska!

Včera večer na koncertu americké zpěvačky Ariany Grande v britském Manchesteru došlo k bombovému útoku. K němu se dnes odpoledne oficiálně přihlásil Islámský stát. Na místě zahynulo 22 lidí a dalších nejméně 50 bylo zraněno. Podle svědků došlo k incidentu tak, že útočník, který měl na sobě vestu s výbušninami, vešel do vestibulu haly ve chvíli, kdy lidé z koncertu už odcházeli a ochranka tak nekontrolovala vstupy do haly. Útočník tak nalezl díru v systému ochrany a využil ji k provedení tohoto útoku [1].

Na počátku dubna totiž londýnský soud zprostil Raymonda Sculleyho obvinění z vraždy českého občana, a to v plném rozsahu, což vyvolalo obrovské pohoršení a skandál v Praze a ve Strakově akademii. Raymond Sculley vloni v září utloukl řetězem se zámkem na kolo českého občana Zdeňka Makara poté, co ho spolu s kamarády na kolech začal pronásledovat kvůli tomu, že Zdeněk Makar o jejich kolech prohlásil, že vypadají jako cyklistický gang. To se Raymonda Sculleyho dotklo a spolu s kamarády začali Zdeňka pronásledovat. Ten se otočil a když viděl, že gang za ním jede, sundal bundu a čekal, že se s ním budou chtít prát. Raymond Sculley, který byl v té době pod vlivem marihuany a dalších látek, to pochopil jako výzvu k boji, vzal ze svého kola řetěz se zámkem na jeho konci a s rozběhem udeřil Zdeňka do hlavy tak, že zámek na konci řetězu prorazil Zdeňkovi lebku. Ten padl na zem a později na následky tohoto zranění zemřel.

Válka proti slovanským národům je v plném proudu

Teď pozor, aby nedošlo k omylu. Stejný požadavek obdržela i Varšava v roce 1945, tam ovšem nedošlo k úhradě Londýnu, protože Moskva to zakázala. Co je však do nebe volající, to je postoj Londýna k vojákům z Francie nebo z Holandska. Po těchto zemích Londýn po válce žádné peníze za ubytování, výstroj a výzbroj francouzských a holandských vojáků nepožadoval. Chápete už ten dvojí metr? Britové se na slovanské národy dívají jako na nepřátelské nebo minimálně méněcenné a nepartnerské národy. Nejenom, že měl Londýn tu drzost zradit Československo v roce 1938 v Mnichově, ale po konci války měl ještě odvahu naúčtovat Československu a Polsku faktury za to, že vojáci těchto zemí v letecké bitvě o Británii a poté při tažení na Berlín pokládali své životy. Nutno dodat, že Londýn nic nenaúčtoval ani americkým či kanadským vojákům, kterých Londýn po celou dobu války ubytovával vůbec nejvíc ze zahraničních vojsk.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13838

2017-05-25 18:18

Vláda premiérky Mayové se snažila identitu atentátníka z Manchesteru utajit do doby po parlamentních volbách! Její vláda chce změnit v Británii internet, aby mohla kontrolovat, co se píše online! Hybridní hrozbou č. 1 v Evropě je rozklad slovanských zemí v EU a vytvoření koalice pro útok proti Rusku!

Jen několik dnů před nedělním masakrem v Manchester Arena se dostalo do britského tisku interní memo britské vlády, které plánuje změnit fungování internetu ve Velké Británii [1]. Podle informací listu The Independent chce vláda Mayové prosadit celoplošné logování navštívených stránek všech uživatelů internetu ve Velké Británii. Je to de facto inspirováno programem americké NSA pod kódovým označením Prism, o kterém první informaci přinesl Edward Snowden.

http://www.aeronet.cz 

VICE- Edward Snowdenová Dokumenty

Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

#13839 Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

2017-05-25 18:29

Glosa: Kdo může zlu zabránit a nezabrání, je za něj zodpovědný!

Kdo je viníkem masakru?

Je to všechno? Tohle jsou viníci? Ti jsou zodpovědní za smrt 22 dětí a mladistvých? V konečném důsledku jistě ano, nicméně je tady ještě pár viníků, o kterých se takticky mlčí, kteří sami sebe za viníky rozhodně nepovažují, nicméně jimi jsou a možná mají na svých rukou více krve, než onen mládenec! Ptáte se, koho mám na mysli? Vždyť je to tak prosté, milý Watsone!

Smíšená hlídka před Manchester Arenou po útoku. Britský policista má vedle sebe muslimského kolegu, který je k nerozeznání od teroristů z Islámského státu. Je to absurdní obrázek? Ne, v Británii je to už realita.

Politici mají krev na rukách!

Viník číslo dvě: Politikové všech zemí na západ od našich hranic. A tím nemyslím jen ty současné, o těch ještě bude řeč. Myslím tím ty, kteří dopustili, aby se ve Francii Anglii, Německu a jinde usídlili před několika desetiletími první velké komunity Turků. Tam je prvopočátek všech problémů. A hlavně v neschopnosti vlád dotáhnout integraci do konce. Dopustili vznik ghet, dopustili v rámci jakési zvrácené humanity a korektnosti porušování zákonů hostitelské země, a místo striktního vymáhaní dodržování zákonů a zvyklostí dané země se poznenáhlu přizpůsobovali menšině. Přece nemohli dopustit, aby o nich někde mohl prohlásit, že nedodržují lidská práva.

A viník číslo tři a podle mě ten největší: Kdo asi? Evropská Unie, se svými imigračními a prouprchlickými názory, Ta unie, která nedokáže ochránit vnější hranice Schengenského prostoru, Které se uprchlická krize už dávno vymkla z rukou, která ani netuší, kdo a s jakými úmysly se po jejím území pohybuje.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13840 Islámska konference v Praze

2017-05-25 23:10

Islámska konference v Praze 

https://youtu.be/AytmFiO-4Xc

O Rusku trapoši uráží přitom je to plánováno

#13841 Rusko se podílí na genocide vlastních lidi

2017-05-26 06:11

Rusko se podílí na genocide vlastních lidi a Evropanů Slovanů hned řeknu důvod podporuje Židy a je to S.Zednař praktikujici Satanizmus a cteni Assisi pohanské neděle vše se státy EU je vše domluveno ty útoky na ruský vojáky a velvyslance a Alexadrovce byl podvod to už ale víme a tím že nás uráží verbes typu Židy a Amici a prodejny prasstituti od naší Fašisticke Vlády ČR co si hraje na dodržování lidských práv je směšné Elity jdou zničit jak zdech jeden mocný smrad D.Rockefeler vše je to divadlo pro veřejnost 

Cech z Prahy

#13842 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-26 13:16

#13833: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 

> 1) Cestuji po světě a získávám zkušenosti. Ty surfuješ po pochybných webech a získáváš své zkušenosti. Já mám ten svůj svět za přitažlivější a měnit ho nebudu.

Zase vedle. Navstivil jsem zatim 22 zemi 4 kontinentu a vyse jsem vysvetlil, proc je subjektivni zkusenost zavadejici. Zij si ve svym ruzovym svete, ale bacha: "reality bites"

> 2) Hitlera fascinoval hinduismus.

A ja rikam s panem Goodrick-Clarkem, ze ho fascinovaly obskurni kulty. Ve skutecnosti nic takoveho jako jednotne vyznani 'hinduismus' ani neexistuje, je to konglomerat ruznych tradic. Uved odkaz, ktera konkretni z nich ho mela fascinovat.

> 3) Pod odkazem na muslimské divize je mimo jiné text : Velkou část z vojáků Waffen-SS dokonce tvořili kolaborující cizinci z podmaněných zemí, zejména Rusové, Slováci, Dánové, Francouzi, Ázerbajdžánci, Vlámové, Norové, Finové, Holanďané, Chorvati, Lotyši, Estonci a Ukajinci, dokonce Indové a Britové. Nevím, co to má společného s islámem.

Marna snaha, dezinformatore, tyto narodnosti pusobily v jinych SS divizich. Dve muslimske divize SS https://cs.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS
z historie proste nevymazes:

"13. horská divize SS Handschar (chorvatská č.1) - vznikla v roce 1943 z chorvatských muslimů pro potřeby protipartyzánského boje"
"21. horská divize SS Skanderbeg (albánská č. 1) - vznikla v dubnu 1944, tvořili ji etničtí Albánci z Kosova"

> 4) Rusti propagandiste do Evropy zasevaji hordy prizivniku, zlodeju, znasilnovacu a vrahu...? Napsal jsem, že Němci registrují asi 2500 migrantů, kteří se do EU dostali jinou než balkánskou cestou a mají podezření, že jsou vycvičení v Russku a jejich cílem je něco jiného než ochrana vlastního života. Kde jsem něco napsal o příživnících, znásilňovačích nebo vrazích? Si nějak pleteš zdroje. Ten text si měl zveřejnit jako informaci, ne jako odpověď :)))

Zase lzes. Napsal jsi: "A ostatne nyni sem do Evropy nekteri rusti propagandiste zasevaji nenavist, aby Evropany rozhadali po vzoru Balkanu, protoze se u Hitlera efektivite uci."
Kdo jiny siri nenavist, kdyz ne slimacke nasili? Proc se IS raduje z utoku v Machesteru?
A pokud Nemci resi 2500 migrantu mozna pochazejicich z Ruska a nevadi jim miliony tech ostatnich, kteri tam pusobi spoust, tak je jejich zanik jako naroda neodvratny. Neoliberalismus je mozkomor, ktery je k tomuto zaniku dovede, stejne jako Svedy, Francouze, a jim podobne "Evropany". Bohuzel to odnesou i ti ostatni, preventivne odzbrojeni narizenim EU.

> 5) V době, kdy v manchesterské aréně ležely pořád ještě mrtvé kusy dětí ... - nebyl si ten terorista ty? Oficiální informace je jedna mrtvá osmiletá dívka a jedna patnáctiletá. nejvíce mrtvých je mezi rodiči, kteří na své děti čekali. Vypouštíš tady fakt hnusnou propagandu. Respektive zcela jednoduše - co tady píšeš, je lež.

Propaganda zlehcujici smrt a zraneni tolika lidi bez ohledu na jejich vek je seresovsky zrudna.

> 6) ...základy islámu i křesťanství jsou stejné a leží na Blízkém východě, možná dokonce v podobném místě někde mezi Zdí nářků a Chrámem božího hrobu.

Vida, takze historici doted zili v omylu, ze islam a Mohamed pochazeji z dnesni Saudske Arabie...

> K cestě do Evropy předpokládám že použili stejnou cestu jak křesťané tak muslimové. Ale nejeli vlakem, na tom se snad shodneme.

Krestane se dostali do Evropy ozbrojenymi vyboji? Odkaz by nebyl? Aha, nebyl, jasne.

> 7) ...Minimálně matematika, lékařství, astronomie, architektura a další vědy, tím byli ještě v 18. století muslimové známí a křesťané se od nic učili.

Nerelevantni. Ja jsem zminil, ze muslimove prebirali z antiky a Indie. To se ti vyvratit nepodari. http://kosal.us/Mathematics/MathPartI.htm

> Ale nepatříš ty třeba k lidem, kteří by chtěli zakázat arabské číslice?

Vidi v tomhle nekdo stopu logiky?

> 8) Kde jsou oblíbení Američani?

Nerelevantni ne-odpoved.

> 9) Xenofilie - chorobná záliba ve všem cizím. A co je na mě xenofilního, když se tady snažím psát slušně česky, zatímco tobě dělají problém háčky, čárky a pravda?

Kdyz me oznacujes za xenofoba a zastavas se slimaku, merklbaby a Kalergiho planu likvidace Evropy, jak jinak to nazvat nez zradnou xenofilii?


Nepřihlášený uživatel

#13843 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA

2017-05-27 14:46

#13842: Cech z Prahy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ISLÁM NEJVĚTŠI ZLO NA SVĚTĚ SE ŠIŘI JAKO RAKOVINA  

 "Evropan" je jen profesionální  notorický veřejný univerzální kolaborant s cizí mocí. Dost možná lidovec.


Nepřihlášený uživatel

#13844

2017-05-27 14:48

Spoluzakladatel  Panevropské unie

https://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_Mikuláš_Coudenhove-Kalergi   

Unie plnou hubu. O demokracii ani píp.

 


Nepřihlášený uživatel

#13845 Re:

2017-05-27 16:41

#13844: -  

 Tu to máme. Samé voloviny. Od začátku až do konce. 

Nic nepochopili. Nic se nenaučili.


Nepřihlášený uživatel

#13846 Re:

2017-05-28 10:02

#13644: -  

 Taky že jo, "pravých" uprchlíků jsou pouhá 3 %!

Často slýchám debaty o tom, kolik lidí, kteří přichází do Evropy, lze skutečně považovat za válečné uprchlíky. Nejnovější data to říkají jasně!

Migranti, kterým nebyl uznán status uprchlíka často zmizí beze stopy. Po Evropě se tak pohybují statisíce lidí, kteří jsou zcela mimo kontrolu a o kterých vůbec nic nevíme! Navíc o tom, že Islámský stát využívá tuto migrační vlnu proto, aby k nám propašoval své bojovníky, už dnes nemůže být pochyb.

Chyby politiků a neschopnost Unie chránit své vnější hranice, dělají z Evropy doslova ráj pro teroristy. Ochrana vnějších hranic je jádrem celého problému, místo skutečného řešení, nám ale Brusel bude dál vnucovat migranti pomocí povinných kvót! Většina migrantů se za uprchlíky pouze vydává a zneužívá tak migrační systém! Tyto lidi je třeba okamžitě deportovat zpět!

Londýně divadlo k smíchu

#13847 Divadlo v Londýně teroristé ve Vládě

2017-05-28 15:54

Divadlo v Londýně nezákonné vnikani do obytných domů aby teroristum nemohlo bejt nějak ublizeno.Pod falešnou taktovkou hrají jak chrání občany přitom je chtěj vydat smrti kdo nepristoupi na falešné náboženství Korán.Do Evropy sou nadsouvani Agenti CIA ty teroristé co hráli divadlo s Rusma že sou mrtví jako Velvyslanc či Ruský Army ve Fake Syrii.V Londýně teď jede satanuv řád NWO a ty co tomu všemu věří si myslí jak je stát ochrání přitom jedna proti lidem.Cele to je divadlo Vlády vás neochrani když financují teroristy.Terorizmus Neexistuje vše Agenti CIA a vlád placení členové aby v TV mohly vysílat bludy o jakože teroristech :-D A policista promluvil že chcou Vlády aby chránili teroristu než občany.

Evropan

#13848 Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-28 19:50

#13846: - Re:  

Nevím odkud berete ten blábol, že "pravých" uprchlíků jsou jen 3%. Možná vám to vaše stranické vedení předepsalo jako verzi, kterou máte vykládat, ale je to prostě lež. Navíc teroristů, u kterých lze prokázat vazbu na Daeš, a kteří se dostali do Evropy v posledních dvou letech, je z toho kolik? Jeden nebo dva? Ještě tady chybí vaše oblíbené tvrzení o hromadném znásilňování během silvestra a podobně. A přitom co se děje u nás? Zloděje a násilníky policie není schopna chytit a co se týká ročně znásilněných více než 600 žen, tak tam také nehraje roli žádný muslimský migrant, zato neschopná policie odhalí sotva čtvrtinu násilníků.

Na Blízkém východě řádí především hromadný vrah Al-Asad, kterého podporuje russký diktátor Putler. Al-Asad má na svědomí více než 400.000 mrtvých Syřanů. Fakt nevím, jak omezeným člověkem jste, že nepochopíte, že z takového pekla lidé hromadně utíkají. Nadávejte na Evropskou unii, až zde bude docházet k něčemu podobnému. Až nás budou opět okupovat Russáci, bude už pozdě.

400,000 mrtvých herců hovna o Sýrii a Asadu nuda

#13849 Re: Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista

2017-05-28 21:01

#13848: Evropan - Re: Re: Zase jeden xenofóbní propagandista 

Tobě tyhle hovna předepisuje G.Soros tak hubu drž!!

Lidi se probouzej teroristo nikdo si je neplatí jak vás za papír bezceny žádné hodnoty.

A s uprchlíku sou jen 2-3% pravý zbytek Komedianti,nasilnici,verbes,splodina,nepotrebni a herci trap šhit.

Táhni do prd s komedii o mrtvých Syranech prasstitute od G.SOROSE to můžeš cpát debilum v kavárně.Takove směšné ubohé sračky :-D prej 400,0000 mrtvých herců jo jasně k smíchu.Pritom Sýrie má muslimů 90% a jede tam Fake news takže nikdo tam neumírá šlapko od Sorose.A co ještě nám povis o Bob a Bobku s Manchesteru a nebo o Sýrii či o Rusku se kterým jste domluveni na hře.


Nepřihlášený uživatel

#13850

2017-05-28 21:09

 Lybie 

"Naše zpráva zdroje, je kampaň [NATO] narukovat tisíce muslimských dobrovolníků v zemích Středního východu a muslimský svět k boji po boku syrské rebely ..."NATO vedené invaze a okupace Libye používá islámské bojovníky jako páteř údajné přechodu k demokracii.

VICE-McCain , republikánský kandidát na prezidenta v roce 2008, se v posledních projevech odsoudili Kaddáfího

VICE-ano "ukázal na libyjské islámské bojové skupiny (LIFG )

VICE-Muammar Kaddáfí a pravda o Libyi (re