Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Česká televize si vyrobila příběh o spontánní demonstraci v Londýně stejně jako CNN

/ #13914 ČT VYSÍLÁ H.... A prasstitutky v TV zvatlaj jak prodejné k...

2017-06-07 17:58

ČT je taková blbá opička co se snaží rovnat Fake News CNN,BBC,ROUTERS,NYT,ATD elá prasstitutky 

Natáčení falešné demonstrace muslimů v Londýně se zúčastnila i ČT, podnět diváků už míří k RRTV!  Kubal křičel na Novinky, že to natáčel někdo jiný, svatá CNN za to nemůže a odkázal na důkaz od bývalých prodavačů žrádla pro psy a kočky! Není důvod se znepokojovat, napsal londýnský starosta po teroru na svůj Twitter!

Česká televize si vyrobila příběh o spontánní demonstraci v Londýně stejně jako CNN

Pan Kubal spoléhá na to, že nikdo mimo žurnalistickou branži v ČR neví, jak probíhají satelitní přenosy, ale jeho reakce na Twitteru je dezinformace. Production value na místě demonstrace měla na starosti produkce štábu CNN. Česká televize byla mezi pozvanými štáby a natočila rozhovor s muslimskou ženou Masunou Punjani, viz. video v úvodu článku. Video pochází z pondělních Událostí ČT a všimněte si, že v relaci zazní, že místní londýnská muslimská rodina „se vybavila“ transparenty.

Zvratné sloveso „se“ je v tomto ohledu velmi zavádějící a odvážné, protože rodina dostala transparenty od produkce CNN. Stejně tak na chodník položili květiny, což je v původním leaknutém videu vidět na začátku. Květiny ovšem taktéž dostali od pracovníků produkčního týmu CNN. Jak je potom možné, že v Událostech se koncesionářský poplatník dozví o jakési spontánní akci rozvětvené muslimské rodiny, když ve skutečnosti „na značky“ k demonstraci je nadiriguje asistentka produkčního a tzv. best boy grip od osvětlovací techniky?

http://www.aeronet.cz 

CNN Fake protest film scéna attack teroris Fake 

https://youtu.be/q9AEy_xoxYE