Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

London Fake teroris

#13926 London Bridge Fake teroris

2017-06-11 17:15

London Bridge Fake teroris Fake Policie//

identifikace teroristy co prasstitutky v TV tají teda neřeknou a předhodi vám šlapku jak z Berlína ANIS AMRIHO 

https://youtu.be/VCiX6dE4jPw

FAKE BERLIN

Redaktor a Manažer asi bankéř si zahrál na teroristu Fake sr.... s Maistreamu!!!!Tak nás krmi západní media Herci a snužka sr......

VICE-Meet ANIS AMRI - The FAKE Berlin Christmas Market Attacker

Nebo To divadlo v Metru :-D 

fake falešny utok v Britanii :-D najatí Herci tak nás krmí MEDIA nahnat nám strach s teroristu a přitom to dělaj vlády divadlo komedia aby mely co vysílat v TV H......

VICE-Belgium Terror Attack Hoax Part 2 (Reusable Actors, Training Drills Explained, Bad Acting Busted)

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty

#13927 Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty

2017-06-13 09:36

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty, ti ze strachu o život utíkají pryč. Vláda jim sebrala zbraně a dokonce i obušky, mají jenom vrhače slzného plynu, který ale neúčinkuje! Kam míří globalizace? Do budoucnosti civilizace nebo jenom nahoru k obloze? Na bedrech otroků dotkne se člověk hvězd?

Nastal čas pro pokračování článku Syndikát, který jsme uvedli před rokemzde. Toto je jeho druhá část.

Počátkem tohoto měsíce byla na internetu zahájena informační kampaň projektu „Refugee crisis in Europe“, která se snaží světovou veřejnost informovat o důsledcích migrační vlny v Evropě [1]. Na YouTube byla v rámci tohoto občanského programu umístěna kompilace videí z Evropy, z nichž největší zděšení vyvolávají nahrávky z pouličních nepokojů ve francouzských městech. Do úvodu článku jsem vybral hned jedno z prvních videí, které ukazuje realitu života v dnešní Francii. Hned na začátku vidíte záběry na policistu ve hlídkovém voze, který je napaden davem muslimské mládeže.

Nejprve mu rozbijí okna a potom mu do auta vhodí molotov koktejl a auto začne hořet. To, co následuje potom, to je obrázek, který vypovídá úplně za vše. Policista vystoupí z auta a muslimský mladík ho začne mlátit kusem plastové tyče. Policista nemá zbraň, nemá ani obušek. Pouze zkříží ruce, chrání si hlavu a obličej a nechá se mlátit. Potom odchází pěšky a auto zůstává v plamenech.

http://www.aeronet.cz 

Pfui Teufel! Německem otřásá skandál

#13928 Pfui Teufel! Německem otřásá skandál

2017-06-13 09:39

Pfui Teufel! Německem otřásá skandál! Školačky ve věku 14 a 15 let se učí na figurínách snědých miminek, jak se starat o děti, až jednou budou mít s migranty skutečné potomky! Fotografie jen pro silné žaludky!

Jeden ze čtenářů AE News nás upozornil na kauzu na jedné z německých středních škol ve městě Syke v Dolním Sasku. Podle informací serveru Kreiszeitung.de se jedná již o čtvrtý ročník vzdělávacího programu Babypraktikum pro dospívající dívky, ale i chlapce a gay páry, jak se starat o miminko [1], který probíhá na Syker Ganztagsschule. Z hlediska německé preciznosti jde o simulaci na figurínách miminek, které mají uvnitř integrovaný čip, který simuluje potřeby dítěte 24 hodin denně. Dívky se musí o dítě starat ve dne i v noci.  Z hlediska rodičovské přípravy by to nebylo nic špatného, jenže celý program zajišťuje školský úřad Dolního Saska s naprosto jiným úmyslem. Jak totiž ukázaly uniklé fotografie na veřejnost, blonďatá německá děvčata dostala na starosti „míšence“.

http://www.aeronet.cz 

Tohle prase Židovského původu udělalo protest v Rusku

#13929 Tohle prase Židovského původu udělalo protest v Rusku a v TV vám to předhodi že sami Rusové :-D

2017-06-13 10:33

Tohle prase Židovského původu udělalo protest v Rusku a v TV vám to předhodi že sami Rusové :-D no prasstitutky G.Sorose se nezapřou :-D :-D 

George Soros je maďarsko-americký průmyslník, investor, filantrop, politický aktivista a autor, který je maďarsko-židovského původu a má dvojí občanství.

Soros je pojmenovaný architekt a sponzora téměř každá revoluce a státní převrat po celém světě za posledních 25 let.USA je myšlenka být upír kvůli němu a jeho loutky, ne jako maják svobody a demokracie.Jeho přisluhovači rozli krev miliony a miliony lidí, jen aby byl ještě bohatší. Soros je oligarcha sponzoruje Democratic stranu, Hillary Clintonovou,stovky politiků po celém světě. Tato webová stránka je navržena tak, aby všichni uvnitř otevřené nadace George Sorose 'Society a příbuzné organizace.Představujeme vám pracovní plány, strategie, priority a další činnosti Sorose. Tyto dokumenty vrhnout světlo na jednom z nejvlivnějších sítě působící po celém světě.

financoval na Ukrajině povstání na Majdanu.

financováni podvodné krize s uprchlíky

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

VICE-G.SOROS VS SVĚT

Divadlo s Fake Lybeiskym lidem do Evropy
Nepřihlášený uživatel

#13930 Prej CR jich vzalo 12 jen přitom jich tu je víc než 12

2017-06-13 13:51

Proč vám prasstitutky s TV a z Vlády tají tohle a směšné bylo jak média schválně točila matku a děcko neprojevujte žádnou Lítost a Emoce na ty k.... o to právě jde Elitám typu Rodshild a Soros divadlo s Herci záběry na herce :-D NIC JIM NEHROZÍ :-D :-D Lybie je Afrika už jak se ukázalo v Londýně Teroristé sou Vlády a policie 

Loď neziskovky připluje k libyjskému pobřeží, nabere z lodiček migranty a odveze je do Itálie. Vzápětí se loď obrátí, pluje zpátky, opět nabere migranty a zase pluje do Itálie. Video sklidilo mohutné ohlasy na alternativě, ale do mainstreamu se nedostalo. Proč? Hádejte, nehodí se do krámu informačního pole mainstreamu o migraci do EU, jak probíhá a kdo ji skutečně řídí. Ne pašeráci s vousy, ale přímo Brusel! Pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, protože tento článek na něj plynule navazuje.

VICE-http://www.aeronet.cz 

VICE-Trvalo udržateľný rozvoj, migrácia a multikultúrne Zničenie národného štátu

Jak ovce rozestvat proti sobě MSM

#13932 Jak ovce rozestvat proti sobě MSM

2017-06-13 16:24

Co se ale ve skutečnosti děje?

Tady je třeba pochopit, že globalisté (GP) ve svých plánech k ovládnutí světa postupují způsobem, jako by každý den přehráli jen jeden tón určité melodie, protože jedině taková frekvence jim zaručí, že melodii co by celek (události v souvislostech) nikdo nerozpozná. A oni mohou v klidu postupovat s tím, že než si někdo jednotlivé tóny (události) pospojuje, oni budou mít nezvratně hotovo – budou lidstvo mít tam, kde jej chtějí mít.

EU bude policii v Evropě a Rusko neporazitelnou velmocí proces NWO proto divadlo s NATO vojsky v Evropě kokoti ani nemaj benzin a jezdi sem poroucháni!!!!Stále vám to nedocvaklo přiznivci a nepřiznivci skočily jste jim na špek misto aby jste se sjednotily jdete proti sobe jak tupe ovce

VICE-Donald Trump se setká se spojenci v NATO. Společná armáda EU a Rusko

TAK TAKOVOU SNŮŽKOU SR..... NÁS KRMIJOU AJ RUSKO AJ USA CELÉ JE TO PODFUK

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

VICE- Jak vymýt mozek celému národu?

Falešná invaze do Evropy začíná

#13933 Invaze do Evropy začíná

2017-06-13 20:27

Divadlo G.Sorose Satanovi děvky 

Další invaze do Evropy začíná pod falešnou vlajkou Bruselu a G.Sorose oslabit národy a rozpoutat války aby miliardari vydělali víc Rodshild,Soros,Macron,atd 

https://youtu.be/D9EkikRgxi0


Nepřihlášený uživatel

#13934

2017-06-14 05:14

Fuj bruseli

5milionů Fake Uprchlíku od G.Sorose má vzít ČR

#13935 5milionů Fake Uprchlíku od G.Sorose má vzít ČR

2017-06-14 07:04

POZOR NA VLADU 

5milionů Fake Uprchlíku od G.Sorose má vzít ČR v létě tenhle rok prasstitutky vám lžou veřejně

Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

#13936 Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

2017-06-14 17:24

Češi chtějí bydlet! Jenže současně chtějí i dál pracovat za čtvrtinové mzdy ve srovnání s Německem! ČNB chce přikročit k mohutnému zpřísnění hypoték, které vyhovuje cizím investorům a spekulačním mafiím. Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

Když jsem před několika týdny psal článek [1] o minimální mzdě v ČR a probíral jsem téma i na Svobodném rádiu ve svém pořadu, pořád dokola jsem upozorňoval, že nízké mzdy v ČR celých 28 let po Sameťáku jsou příčinou mamutího zadlužení českých domácností. A všímá si toho i svět. V příznačný den, 1. dubna na Apríla, přeřadila kmenová banka amerického FEDu JP Morgan Českou republiku z klubu rozvinutých zemí do skupiny zemí rozvojových. Psali jsme o tom zde. Tímto krokem se stala ČR méně důvěryhodnou pro investory na mezinárodních kapitálových trzích, takže peníze do českého spotřebního trhu, který nejvíce obstarávají hypotéky fyzickým osobám, zkrátka a jednoduše zdraží.

Ceny bytů v Praze ovládají zahraniční mafie, stát proti tomu nic nedělá!

V Praze nikdo proti těmto mafiím nezasahuje, nikoho to nezajímá, že zájemce s pasem Kyperské republiky přijede a koupí 120 bytů na nákresech, které ještě ani nestojí a potom je nechá prázdné po dokončení, ale v okolí to způsobí katastrofální raketový nárůst cen, protože okamžitě je bytů nedostatek, zatímco v lokalitě jsou desítky prázdných bytů, kvůli kterým zmizela orná půda, ale v bytech nikdo nebydlí, protože tajemný investor z Kypru čeká, až se cena bytů za pár let v lokalitě vyšroubuje na desetinásobek. V Německu je to jinak, např. v Berlíně je nově nařízení, že postavený byt musí být obydlen do 12 měsíců po kolaudaci živými nájemníky. Pokud není, musí developer byt nabídnout městu k veřejné nabídce za regulované nájemné pro sociální program. Tato podmínka je totiž součástí stavebního povolení. V ČR nic takového na ochranu trhu s byty neexistuje.

http://www.aeronet.cz 

! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň,:-D

#13937 ! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň,:-D :-D

2017-06-14 17:41

Ve Spojených státech proběhla generálka atentátu na Donalda Trumpa! Republikánský kongresman byl postřelen na baseballu, útočníkem je fanoušek Bernieho Sanderse! CNN se překonala a za útočníka označila zbraň, ne střelce! Zaznělo přes 50 výstřelů, 5 lidí je zraněno!

Uprchlíci v ČR nebo „jenom“ cizinci na výměnných pobytech?

Za těmito vysokými počty cizinců stojí podle informací naší redakce české vysoké školy, mohutné výměnné pobyty v posledních letech a neziskový sektor. Jen v minulém roce začalo na českých vysokých školách, státních i soukromých, studovat přes 12,000 cizinců a celkově jich v ČR studuje okolo 50,000. Problém s těmito cizinci není tentýž jako s migranty. Studující cizinec je jiná sorta lidí, než uprchlíci z Afriky v adidaskách, s iPhonem v ruce a s rukou nataženou pro dávky. Co však může představovat riziko, to je vytvoření zázemí pro tyto vzdělané lidi, kteří pochází z arabských zemí.

Tito vzdělaní lidé totiž jednou vytvoří v ČR zázemí pro příchod soukmenovců, kteří zaplavují celou Evropu. První vlna vytvoří zázemí jako předvoj. Stejně tak je třeba dávat pozor na studenty, kteří nestudují v ČR kvůli talentu, ale jenom proto, že jim studium zaplatila nějaká neziskovka v rámci integračního fondu. V Německu se to tak dělá, že určitá skupina migrantů dostává studijní povolení a už tak nejsou migranti ve statistikách, ale pouze cizí studenti. Uměle se tím snižují počty migrantů ve statistikách. ČR sice přijala oficálně možná jen 12 migrantů, ale tisíce arabských cizinců jsou v ČR na jiné pobytové statusy, obvykle studijní, nikoliv uprchlické 

Tyto hrozby jsou naprosto reálné, přesto evropská média neustále útočí na Rusko a montují do hlav lidí strach z Ruska. Tahle indoktrinace je nebezpečná, protože mladá generace na tuto indoktrinaci slyší a může se stát, že jednoho dne budou tleskat pro rozpoutání války s Ruskem. Nemají problém uřezávat hlavy, ať už jenom jako, nebo doopravdy, když sponzorují ISIL. Mainstreamová média plní veřejnou objednávku likvidace a autogenocidy vlastních národů. Střelba v USA na kongresmana je pouze předehrou k atentátu na Donalda Trumpa. Americká veřejnost se má na to připravit, je to příprava informačního pole pro tuto událost. V Evropě probíhá to samé, ideologická příprava před konfrontací s Ruskem.

http://www.aeronet.cz 

ČSSD PODVEDLA VOLIČE 

https://youtu.be/GysQKJrLrzk

 

Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů

#13938 Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů

2017-06-14 20:19

Syndikát II: Za křiku „Alláhu Akbar“ útočí francouzští muslimové na policisty, ti ze strachu o život utíkají pryč. Vláda jim sebrala zbraně a dokonce i obušky, mají jenom vrhače slzného plynu, který ale neúčinkuje! Kam míří globalizace? Do budoucnosti civilizace nebo jenom nahoru k obloze? Na bedrech otroků dotkne se člověk hvězd?

Juncker přijel do Prahy nabízet peníze výměnou za přijetí nepřizpůsobivých migrantů z Německa a Francie

Koncem týdne přijel do České republiky předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker, aby apeloval na českou vládu, aby se připojila k programu přerozdělování uprchlíků. Dokonce bylo možné slyšet z jeho úst náznak korupce, dá prý peníze pro Moravskoslezský kraj na podporu zaměstnanosti [2]. Ovšem za podmínky přerozdělení uprchlíků. Nebylo to řečeno nahlas, ale pokud se mluví o přerozdělování, jde o přesun problémových migrantů, se kterými mají v Německu a ve Francii největší problémy. Nikdo si snad nemyslí, že Paříž nebo Berlín se budou zbavovat hrstky migrantů, které se zázrakem podařilo integrovat, ne?

Do zemí jako je Česká republika nebo Slovensko budou přerozděleni v první vlně migranti z jihu Francie. Právě odtamtud pochází videa, jako je to v úvodu článku. Pokud by na toto Praha přistoupila, brzy bychom se dočkali nepokojů v Praze na Národní třídě, v ulicích Prahy by hořela auta a desítky tisíc muslimů by na Karlově mostě rozbíjeli sochy a shazovaly je do Vltavy. Policie by přitom prováděla v tichosti zátahy proti politické alternativě a obviňovala ji z extrémismu.

http://www.aeronet.cz 


Nepřihlášený uživatel

#13939 Re: Itálie: Migraci po moři je možné zastavit

2017-06-15 09:55

#13817: Vlastenec - Itálie: Migraci po moři je možné zastavit  

 Matteo Salvini, Liga severu: "Již roky žádám námořní blokádu a vy tvrdíte, že se to nedá uskutečnit. Nyní, aby se ochránil zadek mocných, po dobu jednoho týdne nikdo nepřistane."

Vlastenec

#13940 Evropská komise spouští proti Česku řízení za to, že odmítá uprchlické kvóty

2017-06-16 09:37

Evropská komise zahájí řízení s Českou republikou, Maďarskem i Polskem za neplnění migračních kvót. Komise o tom rozhodla během svého úterního zasedání.

„V posledních měsících Komise několikrát vyzvala členské státy, které dosud nikoho nerelokovaly nebo které neučinily žádný relokační příslib, aby tak učinily. Bohužel, bez ohledu na tyto výzvy, Česká republika, Maďarsko a Polsko v rozporu se svými právními závazky vyplývajícími z rozhodnutí (Evropské) rady a v rozporu se svými závazky vůči Řecku, Itálii a ostatním členským státům dosud nepodnikly nezbytné kroky. V tomto kontextu, a jak je uvedeno v předchozí zprávě o relokaci a přesídlování, se Komise rozhodla zahájit proti těmto třem členským státům řízení o porušení Smlouvy,” uvedla Komise v tiskové zprávě.

Eurokomisař pro vnitro a přistěhovalectví Dimitris Avramopulos k tomu uvedl: „Naše unie je založena na solidaritě a společné odpovědnosti. Tyto základní hodnoty platí pro všechny politiky EU a migrace není výjimkou. Nemůžeme ponechat a neponecháme členské státy, které mají vnější hranice, bez pomoci. A pokud jde o relokaci, musí být jasno: provádění rozhodnutí Rady o relokaci je zákonnou povinností, nikoli nezávaznou možností.“

Řízení má několik fází a může skončit soudem, který by mohl rozhodnout o pokutě pro členský stát. Avramopulos před řízením varoval už minulý měsíc.

Tak, teď se snad i těm nejzarytějším eurofilům otevřely oči a vidí, co je Evropská unie skutečně zač a jak "dobře" to s námi mysli.

Pražské koleje VŠCHT blokují studentům přístup k AE News,

#13941 Pražské koleje VŠCHT blokují studentům přístup k AE News,

2017-06-16 13:52

Pražské koleje VŠCHT blokují studentům přístup k AE News, demokracii si prý rozvracet nenechají!

Jak nás před chvílí upozornil do redakce jeden z našich čtenářů, jeho syn, který studuje v Praze na Vysoké škole chemicko-technologické Českého vysokého učení technického, mu nahlásil znepokojivou informaci, že se mu už nedaří připojit z pražských kolejí Volha (jak provokativní název pro koleje v dnešní době, že?) na náš server, protože administrátor kolejní sítě přístup na náš server studentům zablokoval. Ano, takto funguje na některých vysokých školách v ČR akademická svoboda vyjadřování. Ještě bychom mohli některé studenty naočkovat tou ošklivou ruskou propagandou, takže administrátor kolejí rovnou přístup na AE News zablokuje. Na jedné straně je to dobrá vizitka toho, že asi opravdu děláme naší práci dobře, na straně druhé je to pouze důkaz toho, že o nějaké demokracii si studenti vysokých škol v ČR mohou nechat jenom zdát.

http://www.aeronet.cz 

Akce Katar – „A je to!“ Aneb jak Donald Trump splnil další úkol

#13942 Akce Katar – „A je to!“ Aneb jak Donald Trump splnil další úkol

2017-06-16 13:54

Akce Katar – „A je to!“ Aneb jak Donald Trump splnil další úkol GP (a to možná dvěma mouchami jednou ranou)

Jako blesk z čistého nebe přišla 5. června zpráva, že Saúdská Arábie, Egypt, Bahrajn, Spojené arabské emiráty, Jemen a Maledivy přerušují diplomatické vztahy s Katarem. Těchto šest zemí jako jeden muž obvinilo Katar z toho, že podporuje teroristické organizace, jako je Islámský stát a Al-Káida, ale také Muslimské bratrstvo či palestinský Hamas. Zároveň prý napomáhá šíitskému Íránu, který je hlavním regionálním rivalem sunnitské Saúdské Arábie. a destabilizuje tím bezpečnost v regionu.  Později se přidaly další země, jako Mauretánie či Jordánsko a situace je taková, že Katar 1) je v izolaci, která v zemi vyvolala paniku a 2) je v situaci, kdy ze sebe jen obtížně smyje nálepku největšího podporovatele terorismu. Přičemž o obojí se postaral D. Trump.  A ač událost vypadá jako spadlá z nebe, vše ukazuje, že byla dávno tomu připravována Globalisty (GP), a to za účelem dalšího snižování vlivu Spojených států ve světě – zde konkrétně na Blízkém východě, kde to přímo souvisí se snižováním vlivu Saúdské Arábie, kterou dle mého D. Trump „převezl“ hned dvakrát, ale také se snižováním vlivu ISIL. Ale po pořádku.

Byla to první zahraniční cesta D. Trumpa, která vedla do Saudské Arábie – do Rijádu, kde ve dnech 20.-21. května probíhal summit 55 arabských a dalších muslimských zemí.  D. Trump v projevu vyzval vůdce k jednotnému postupu a převzetí vůdčí role v boji proti extremismu a terorismu v regionu a Trump i jeho hostitel, saúdský král Salmán, označili za jednoho z hlavních šiřitelů násilí v regionu íránský režim.  Když D. Trump po této výzvě k vytvoření něčeho jako „sunnitské NATO“ zároveň uzavřel se SA dohodu o dodávce amerických zbraní za 110 mld. USD,

http://www.aeronet.cz 

Občanům ČR se budou mrazit mzdy

#13943 Pozor podraz na ČR občany mrazení mzdy

2017-06-16 17:52

Tohle si Češi nechají líbit? Koncern VW chce zaměstnancům Škoda Auto zmrazit mzdy na 3 roky ve chvíli, kdy automobilka dosahuje rekordních zisků! Příprava na vstup ČR do Eurozóny do 4 let, Berlín proto velí držet do té doby v Česku nízké mzdy! Co má společného pád Bohuslava Sobotky v ČSSD a proces globálního chudnutí v německém Protektorátu Čechy a Morava?

Dostali jsme do redakce AE News email od jednoho z našich věrných čtenářů, který nás informoval o nehorázné situaci, ke které se pomalu ale jistě schyluje v mladoboleslavské automobilce Škoda Auto. Svědectví čtenáře, který je současně kmenovým zaměstnancem podniku, pouze potvrzuje a dokládá vývoj procesů globálního chudnutí a pozice laciné manufaktury, kterou německý průmysl využívá na bázi komparativní výhody způsobené brutálně diametrálními platy v Německu a v České republice. Jak se totiž ukazuje, německý koncern VW, který je spolu se Siemensem a několika dalšími německými kolosy vlajkovou lodí německého průmyslu, hodlá navyšovat zisky pro své majitele a akcionáře tím nejubožejším způsobem, který si lze jen představit, totiž zmrazením růstu platů v českých závodech Škoda Auto.

Škoda dostala povel zmrazit mzdy kvůli chystanému vstupu ČR do Eurozóny

VW před lety v dohodě s odbory souhlasilo, že kmenoví zaměstnanci Škody budou odměňováni alikvotně podle úrovně prodejů aut. Před dvěma lety dostali zaměstnanci odměnu ve výši 25,000,- Kč jako bonus za prodeje a zisky firmy. Letos to už byla odměna ve výši 45,000,- Kč [3]. Zisky a tržby Škoda Auto stále rostou a v rámci koncernu VW je Škoda de facto tržním leaderem. Jenže tlak na zmrazení mezd má úplně jinou motivaci, než jsou nějaké investice do modernizací apod. Uvnitř VW se strukturálně připravují na změny, které přinese projekt Nové Evropy a přijetí Eura v ČR. Tohle totiž nemá nic společného s tím, že by VW nemohlo českým dělníkům zvedat platy, když i prodeje rostou, ale je to poziční příprava na přijetí EURa v České republice v následujících 3 až 4 letech, zřejmě za vlády Andreje Babiše.

http://www.aeronet.cz 

Pražské centrum proti Rakovině zabíjí lidi schválně tím co nepomáhá

#13944 Pražské centrum proti Rakovině zabíjí lidi schválně tím co nepomáhá

2017-06-16 18:29

Většina pacientů s rakovinou v této zemi zemře kvůli
chemoterapii , která neléčí prsu, tlustého střeva nebo rakoviny plic.
To bylo zdokumentováno více než deset let, a přesto
lékaři stále používají chemoterapii pro boj s těmito nádory.
Dr. Allen Levi
Léčení rakoviny, 1990

To, co zapomněl zmínit, je, že lékařská věda už má celou řadu důležitých informací nashromážděných který není skládá z teorií, ale spíše tvrdá data o příčinách.

Stačí se podívat do výzkumu o tom, jak těžké kovy, jako je rtuť, záření z lékařských testů a léčebných postupů, a dokonce i chemikálie, jako je fluorid zařazeny do pitné vody může způsobit rakovinu, a to bude trvat měsíce, ne-li roky, než brodit přes to všechno.

Vitamin C může pomoci omezit růst rakovinných buněk,
podle novozélandských vědců, kteří tvrdí, že
průlomové výzkum s cílem poskytnout první skutečný důkaz
o spojení mezi vitaminů a [1]

VICE-Rakovina stále záhadou pro lékařské vědy

VICE-Rakovina je infekce způsobena tuberkulózou-Type bakterií

Jednat komisař FDA Andrew C. von Eschenbach
divize o uskladnění Management (HFA-305)
Food and Drug Administration
5630 Rybáři Lane, Room 1061
Rockville, MD 20852

Vážený pane komisaři von Eschenbach,

píšu vyjádřit své vážné obavy o regulační dohled FDA nanomateriálů ve spotřebním zboží. Mnoho spotřebitelské výrobky obsahující umělé nanomateriály jsou již dostupné na trhu v USA police, včetně potravin a potravinových obalech výrobků.

Miliony dolarů jsou vynakládány vládou a průmyslem uplatnit nanotechnologie v oblastech zpracování potravin, balení potravin a zemědělskou výrobu. Současné nano-potravinářské výrobky na trhu patří řepkový olej, čokoládu "slim" chvění, nano-chléb, a několik nano-potravinářských přídatných látek a doplňky používané v nealkoholických nápojů, limonád, ovocných šťáv a margarínů. Mnoho potraviny obaly použít nanokompozitů, nano-jíly a nano-povlaků.

VICE-Nanotechnologické Viry v potravě

Kazatel

#13945 O Židech Židé nejsou vyvolení národ porušili Desatero a zabíjí národy co jim sou Rovni

2017-06-17 03:09

Zanechte zabíjení Křesťanů a národů všichni jste si Rovni Bůh nikomu nic nepřidal pokud tu bude nespravi tak zem stihne co Sodomu Komoru a USA tam se už ukazuje hněv Boží Tornáda,Potopa,Zemětřesení,Hurikany,Neuroda,atd 

Matouš 22-23
Běda zákonikum a Farizeum-O Židech
33,Hadí,plemeno zmiji,jak uniknete pekelnemu trestu?
34,Hle,proto vám posílám proroky a učitele moudrosti i zákoníky;a vy je budete zabíjet a křižovat,budete je bičovat ve svých synagógách a pronásledovat z místa na místo,

TESALONICKÝM 1,2-3 O Židech
14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali;nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.

Jan 2-3 

Ježíš a Jan Křtitel 

1,Kdo přichází shůry,je nade všecky.Kdo pochází ze země,náleží zemi a mluví o pozemských věcech.Kdo přichází z nebe,je nade všecky, svědčí o tom, co viděl a slyšel,ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.33,Kdo však jeho svědectví přijal,potvrďil tím,že Bůh je pravdivý.34,Ten koho poslal Bůh,mluví slova Boží,neboť Bůh udíli svého Ducha v plnosti.

 

PATRIOT

#13946 Re: Pražské centrum proti Rakovině zabíjí lidi schválně tím co nepomáhá

2017-06-17 06:17

VLASTENEC

#13947 Re: Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu!

2017-06-17 06:20

#13936: Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu! - Globální chudnutí v Česku v přímém přenosu! 

 TĚMTO BLÁBOLŮM VĚŘÍ JENOM OKAMUROIDI A RUSÁCI , CO ČTOU AERONET A SVOLOČÍ PLACENÉ PARLAMENTNÍ SRAČKOLISTY

AERONET LŽI NEWS

#13948 Re: London Bridge Fake teroris

2017-06-17 06:32

Já tu nevidím nic Ruské MSM Fake news komedie

#13949 Já tu nevidím nic Ruské

2017-06-17 06:45

Já tu nevidím nic Ruské a už je to nuda a ubohé.Furt o Rusku přitom v tom jede taky v divadle.Rusky Velvyslanec žije Ruský Army jakože zabití v Syrii žijí a Alexadrovci ani nemluvim pěkná parodie.Predem naplánované divadlo proti Rusku :-D :-D MSM Fake news 

Fake teroris zabití R.Army v Syrii Fake noži 

VICE-100% prokázané FAKE Džihádistický John / Emwazi je ILUMINÁTI / agent CIA sheeple WAKE UP !!!

Fake zabití Ruského velvyslance 

VICE-99,9% Ruský Turecko Ambassador Fake Atentát Video Stage Hoax

Alexadrovci Fake pád jak směšné a trapné prasstitutky od G.Sorose co furt hrají dokola na Ruse to cpete debilum v Kavárně strčte si to Rusko do prd 

SLUŠNÝ ČECH

#13950 Re: Já tu nevidím nic Ruské

2017-06-17 06:59

#13949: Já tu nevidím nic Ruské - Já tu nevidím nic Ruské  

 Prosím nepište rusky. My jsme vlastenci, proto tady nestrpíme jinou řeč než je Velká Čeština. Tyto kavkazské dialekty si nechte pro hradní svoloč, kolaboranta  Zemana a pro ruskou špínu z aeronetu.