Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10926 Re:

2016-08-30 19:00

#10916: DJ Orion -  

 Pěkně jsi to o sobě napsal !!!


Nepřihlášený uživatel

#10927 Re: Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů

2016-08-31 09:06

#10719: - Útočník v Magdeburku pobodal ženu, hledají ho desítky policistů  

 Nebezpečné je to, že mnozí zde se těší, že je to daleko...AŽ v Německu. Jenže abychom to samé zažívali i my v ČR moc neschází. Je to jen otázka času. Kde je ROZHODUJÍCÍ SÍLA, která by tomu mohla zabránit ? Jsme v EU a stačí, když EU rozhodne, že dotace nebudeme pobírat třeba na zemědělce a cyklostezky, ale na dorovnání soc. dávek pro imigranty...A "je vymalováno". Budou se tlačit k nám stejně, jako dosud do Německa. Myslíte, že lidi vstanou od PC a vejdou do ulic ? Silně pochybuji. Uvědomění našich "revolučních mas" je mizivé.

Nadějí je Okamura a jeho www.spd.cz a proto se v průzkumech preferencí myslím zcela cíleně objevuje na nevolitelných 3-4 %. Tomu nesmíme uvěřit !


Nepřihlášený uživatel

#10928 Re: Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci

2016-08-31 13:34

#10509: - Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci  

 PKK útočí na vládní cíle (armáda, pojicajti..), na rozdíl od IS nikdy ne na civilisty - a Erdogan likviduje celá města. To je podstatný rozdíl.


Nepřihlášený uživatel

#10929

2016-08-31 14:28

za par roku si všichni v evropě budeme řikat jak pozname cigany od muslimu pokud se muslimové zrovna nemodli nebo nenosi turbany a dlouhe plnovousi tak je od sebe moc nerozeznam

 

Kazatel

#10930 Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost

2016-08-31 14:33

Kazatel

#10931 Dovolte mi začít tento post tím

2016-08-31 14:40

Dovolte mi začít tento post tím, že si uvědomuji, jako nový člen, mnoho lidí bude mít velmi skeptický, co jsem chtěla říct.

Také jsem si uvědomil, že v minulosti ATS ( Nad Přísně tajné ) byla příjemcem několika falešných zpráv / podvody, které šly na několik měsíců předtím, než je odkrytý, takže si nemyslím, že někdo věřit tomu, co budu odhalit v plném rozsahu (ačkoli to, co jsem chtěl říct, je pravda). Souhlasím to a uznat, že skepse je nutné v každém pátrání po pravdě. Jen doufám, že moderátor o ATS mi dá čas, aby zveřejňovat informace, které jsem předtím, než učiní chybu kategorizace to jako podvod. Za prvé, dovolte mi popsat, jak jsem našel tento web a proč jsem se rozhodl post zde. Aby bylo jasno ... Nechtěl jsem "najít" toto místo, stejně jako já to už monitoroval 5+ let. Jsem si dobře vědom osobního bitvách, zábavných a přesných informací, které se tu objevily v průběhu let. Vím, co ATS dostal špatné a správné.

Proč to vím?

Protože část mé pozice s vládou zahrnuje monitorovací stanice, jako jsou ty v naději, že "pocit z 'možné reakce veřejnosti na témata, jako je UFO / ET přítomnost. Nechtěl jsem vytvořit členství předem, protože jsem vždy byl posluchačem. Nyní, nicméně, tam je něco, co je třeba mluvit o.

Prosím, vyslechněte mě:

Asi před čtyřmi měsíci můj popis práce dramaticky změnila. Zatímco předtím jsem se kloní k názoru, že ET Přítomnost byl podvod navržen tak, aby oklamat nepřátele Ameriky, byl jsem najednou (a s dramatickým demonstrace) informován, že ET přítomnost byla reálná a že, jako někdo, kdo se specializoval na kulturní záležitosti, byl bych úkol (mimo jiné) s přípravou místní a státní vlády ke zveřejnění.

Ačkoli to bylo překvapující samo o sobě, co přišel vyděsit mě bylo odhalení, že mimozemšťané (ačkoli oni jsou nazýváni "Návštěvníci" ve vládě), jsou ve skutečnosti není - zcela - zlo darebáci veřejnost má, přes populární kultuře , přijde vidět jak.

Jsou to dopadá, extrémně sejmout a zajímá nás, čistě z vědeckých důvodů. Naše vláda - nebo jeho části, a to armáda - se rozhodli, nicméně, zacházet s návštěvníky nepřátele .

Můj nový úkol, jak bylo popsáno pro mě a zřejmě jiní, bylo přesvědčit místní samosprávy, že mimozemšťané byli nepřátelští útočníci, aby se dále agendu armády ohledně mimozemšťanů. Jinými slovy ... Byl jsem sepsat "spin" a propagandu, který by pomohl vyhrát vedoucích představitelů své země na naši novou "válečné úsilí". To mě šokovalo, protože jsem cítil, že by to vedlo naše lidi do nebezpečného a možná i světa -ending situace. Domnívám se, že nemůžeme v žádném případě bránit Návštěvníci (alespoň v takové situaci "bojové"), a že motivy armády jsou prostě špatné hlava.

Nechápejte mě špatně, i když: vím, že naši vojenští vůdcové jsou dobře míněný a poctivě dělat vidět návštěvníci jako hrozbu ... Jen si myslím, že se mýlíte.

Tak jako tak, co ATS potřebuje vědět, je to, že asi počátkem srpna , za "falešné vlajky" operace se stát, že bude v ETS / Uživatelů vypadají, jako by útočí na Ameriku. Nevěřte tomu. Nemůžeme si dovolit, aby se zatáhnout do války s nepřítelem takového. Je nám líto, že nemohu ověřit svou pozici jako mám rodinu a majetek, který by jistě být přijata ode mne, jestli moje identita byla odhalena.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Mimozemský False Flag Operation - hlavní soubor

Milan Kohout

#10932 Re: Re: Kdo není multikulti, je 100 let za opicema

2016-08-31 14:47

#10497: - Re: Kdo není multikulti, je 100 let za opicema 

Jsem známý vysokoškolský učitel a performer Milan Kohout. Jsem pro přijímání uprchlíků, miluji islámskou kulturu a liji do křtitelnice v kostelích své ušlechtilé sperma, zkrátka žádná podlost a zákeřnost vůči naší kultuře mi není cizí a kdo jsi ty? 

Kazatel

#10934 "falešné vlajky útok na Turecko" byl považován za záminku k pohybu proti "k odštěpené skupiny al-Kái

2016-08-31 14:57

"falešné vlajky útok na Turecko" byl považován za záminku k pohybu proti "k odštěpené skupiny al-Káidy, který řídí úseky severní Sýrie hraničí s Tureckem." [27]

Výše uvedené vyplývá, jak, stejně jako tabu téma "vice-konspiračních teorií ," US vice-sdělovací prostředky široce odmítnout předmět pod falešnou vlajkou teroru jako rozšiřujícího klamu nebo jinak vnímat jako jsou hlavně omezeny na smyšlené příběhy .

Vskutku, uvnitř přijatelné parametry veřejné diskusi takové věci jsou doslova nevyslovitelné. Přijme-li základem pro realitu se sídlem v korporátních médiích, jako je Washington Post , v New York Times , nebo jejich vysílání protějšky jsou jedinými strategie a politiky považují za hodné oznámení téměř úplně probíhat v jasném denním světle.

Je tomu tak proto, teorie jde, žijeme v demokratické společnosti , kde se veřejnost dostatečně zastoupeny a její zájmy skutečně dobře kloubové.

Přesto národy a národy běžně ovlivněn falešnou vlajkou teroru jednoznačně rozpoznat tento fenomén jako legitimní položky veřejných znalostí a diskusi.

Zde západní doktrinální instituce pověřené k definování přijatelné projev a názor, nemluvě kování přijímanou historický rekord, to výslovně uvést v omyl těch, kdo nevědomky platit za falešnou vlajkou teroru a vojenské agresi v zahraničí - především americký občany.

Přes sérii vážných politických atentátů v roce 1960 s prokázanou vládní spoluúčasti vedle nezaměnitelnými "falešných vlajkových" událostí, jako je 

vice-Psychologické války a "False Flag" Meme


Nepřihlášený uživatel

#10935 ŽIVOT VE VESMIRU FAKTA VAM ODHALENA CIZINCI JAKO DEMONS

2016-08-31 15:10

VICE-Zveřejnění - Život ve vesmíru - hlavní soubor


Nepřihlášený uživatel

#10936 Amnestie výměnou za pomoc při realizaci ekologicky zdravých technologií

2016-08-31 15:49

Krok 3: Amnestie výměnou za pomoc při realizaci ekologicky zdravých technologií

Nabídku vice-amnestie mohla být rozšířena na všechny, kteří jsou ochotni, aby přišla s tím, co vědí o mimozemských nebo jiných potlačené technologií, jak fungují a jak mohou být implementovány v energie-konverzní přechod k rozhodujícím způsobem ukončit veškeré používání oleje a technologie na bázi uhlí co nejdříve. závažných trestných činů, jako je například zneužívání vražda a mysl řídící se dopustil v rámci Národního zákona o bezpečnosti 1947 utajení budou muset být přezkoumána pro amnestii v každém jednotlivém případ od případu. Jednotlivci, kteří se dopouštějí závažných trestných činů a identifikovat se sklonem k pokusu pokračovat v takové zneužívání pod nějakou jinou rouškou tajemství vice-musí být uvězněn pro veřejnou bezpečnost .

VICE-Mapy do Disclosure pro prezidenta Obamu - 7 kroků ke skutečné změně


Nepřihlášený uživatel

#10937 Pro občany Evropské unie 9/11 tribunál pro válečné zločiny

2016-08-31 16:45

Pro občany Evropské unie 9/11 tribunál pro válečné zločiny Ačkoli tato diskuse byla široká a mnoha témat v krátké době, to slouží jako náhled na jeho prezentaci na Vancouver 9/11 Truth Conference, 22. června - 24.. To bylo zaznamenáno u Knowledge burze v New Westminster, BC, Kanada dne 5. června 2007 ve Vancouveru, Alfred Webre , mezinárodní právník a odborník na ústavní právo USA bude prezentovat:

"Mezinárodní Občanská 9/11 tribunál pro válečné zločiny: 9/11 False Flag Provoz jako trestný čin války podle mezinárodního práva." a zavede dále jen "zákon 9/11 nezávislého zastupitelství je"

Synopse Alfred Lambremont Webre, JD, med:

9/11 byl False Flag Provoz navržen tak, aby vyvolat Genocidal & Ecocidal VICE-ochuzený uran (DU) bombardování Střední Asii (Afghánistán a Irák), roll-out postrachem bázi pro národní bezpečnost state-systém celosvětový, a implementovat závěrečná fáze VICE-světové politiky vylidňováním .

Aby bylo možné stíhat pachatele 9/11 pod 9/11 nezávislých státních zástupců zákona, voláme po vytvoření mezinárodní Občanské 9/11 tribunálem pro válečné zločiny stíhat prezidenta George W. Bush , viceprezident Richard B. Cheney , ministr obrany, Donald H. Rumsfeld a další Jane a John Does pro válečné zločiny podle Ženevských konvencí, včetně genocidy, zločinů proti lidskosti a zločiny proti míru.

VICE-Mezinárodní Občané 9/11 tribunál pro válečné zločiny


Nepřihlášený uživatel

#10938

2016-08-31 21:27

Jsme hluboko v (_._) Vězíme v podobném kriminále jako před 25 lety. No snad jen cela je více polstrovaná… Mám na mysli EU. A ta nás nepustí. Nemáme páky jako Británie.

Tak jako kdysi, v roce 1968, prohlásil jistý Brežněv, onoho času generální tajemník Komunistické strany Sovětského svazu, že je ochoten riskovat i třetí světovou válku, ale Československo nepustí. Jak to proběhlo, víme.

Nyní sice nehrozí tanky, ale co třeba taková rozkošná berevná revolucička, že? Generálka už proběhla, zvolená barva je červená. A to jsme ještě toho samostatného projevu mnoho nestihli...

Ne, první je potřeba vypadnout z tohoto spolku a oddělit se ideově od jeho politbyra a loutkovodičů za oceánem. Pak možná.


Nepřihlášený uživatel

#10939 Prezident vysvětluje výhrady k běžencům: Pocházejí z jiné kultury

2016-08-31 21:57

Zeman rozvedl svůj odmítavý postoj k přijímaní uprchlíků. V minulých desetiletích podle něj v Evropě probíhala především vnitrokontinentální migrace („Z Československa se emigrovalo po roce 1948 a 1968 a jsem velmi vděčný našim sousedům, Německu a Rakousku, že tyto migranty přijali,“ prohlásil), jednalo se ale o migraci lidí s podobnou kulturou. „Dnes zažíváme interkontinentální migraci a co je horší, založenou na velmi odlišné kultuře. Uvědomme si, že vztah islámu k ženám je dramaticky odlišný od evropského,“ dal Zeman jeden z příkladů. „A to je důvod mého postoje k této vyhraněné skupině imigrantů, nikoliv imigrantů obecně,“ dodal s tím, že má silné pochybnosti o jejich schopnosti asimilace a integrace.


Nepřihlášený uživatel

#10940 Re: Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-09-01 08:17

#10709: - Re: Kdo jsou a odkud přišli?  

 Je čas se pořádně vyzbrojit, ve výcvikových střediscích se nejen cvičit, ale postupem času se organizovat do domobrany. Koneckonců první domobranné vlaštovky už tu jsou. A pokud víte, za co bojovat, dává vám to obrovskou sílu. To má pak každý nepřítel, dobyvatel těžké. Dějiny jsou těchto příkladů plné. V opačném případě jste ovce a jako takovou vás nakonec podříznou! Za svou rodinu, za své děti, za svou vlast se nesmíte bát bojovat a třeba i padnout!


Nepřihlášený uživatel

#10941 Re: Muslimská prasata vyvolala na Korsice bitku

2016-09-01 08:35

#10863: - Muslimská prasata vyvolala na Korsice bitku  

 Tohle jim měla natlouct do hlavy první civilizovaná země, kde prošli hranice, a hned by si přestali vyskakovat. Ale to ne, my jim dáme najevo, jak jsou vyjímeční, jak jim všechno projde, jak se budou raději trestat vlastní lidi a že oni nic nemusí a všechno můžou. Je mi z toho zle. Ale co chudáci naše děti a vnuci?


Nepřihlášený uživatel

#10942 Re: Re: Muslimská prasata vyvolala na Korsice bitku

2016-09-01 09:57

#10941: - Re: Muslimská prasata vyvolala na Korsice bitku  

 No co by? Budou chrochtat úplně stejně jako vy, knedlovepři.


Nepřihlášený uživatel

#10943

2016-09-01 13:02

Velení EU je jedno velké diletantství. Kdyby EU plnila funkci do které se samovolně pasovala, tedy jakýchsi "spojených států evropských" pak měla mít i chráněnou hranici. Třeba Spojené státy Americké mají i ploty na hranici s Mexikem.


Nepřihlášený uživatel

#10944 Re:

2016-09-01 13:30

#10711: -  

 Největší obavy mám z toho,že obohacovači z Německa nebo Rakouska přejdou hranice do České republiky.Zjistí totiž, jak naprosto neschopná je naše policie a státní orgány.Vykradou obchody,zaskotačí si z děvčaty a zmizí za hranice.A chovanec nás bude ubezpečovat o tom jak má vše pod kontrolou.


Nepřihlášený uživatel

#10945 Re: Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci

2016-09-01 19:58

#10509: - Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci  

 Kurdové útočí na lidi, kteří je utlačují. Ano, útočí i pomocí teroristických akcí proti stejně (ne-li více) teroristickému tureckému režimu. Ale nejsou o nic horší než syrská umírněná i neumírněná opozice. Naopak, to jsou fanatici a psychopati.


Nepřihlášený uživatel

#10946 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit :

2016-09-01 21:02

1) Ochrana tradičních hodnot – rodina, práce – oddělení se od zhoubného působení kosmopolitní elity a jí vnucovaných pseudohodnot. Ta vrstva, která je u nás prosazuje, havlisti, je poměrně úzká a většinou národa (mimo metropoli) upřímně nenáviděná. A její hodnoty většina nepřijala, takže bez tlaku shora všechny ta multikulti, politkorektnosti, genderismus a podobně chcípnou samy !

2) Pronárodní politika, nebál bych se říct nacionalismus. Toto je naše země, zde platí naše hodnoty. Přizpůsob se nebo vypadni.

3) Pronárodní ekonomika – co je naše, je dobré a budiž podpořeno. To, že z našeho území odplývá ročně 300 miliard zisku do zahraničí, je poznat.

4) Nezávislost politická – můžeme být kamarádi s každým, ale já pán, ty pán, každý na svém území. Smlouvy se státy na obou stranách se vyváží navzájem, nikdo nás nebude mentorovat.

5) Nezávislost občanská – podpora všeho, co činí člověka nezávislým na státu, soběstačným a hrdým.


Nepřihlášený uživatel

#10947 Re: Nedejme se !!!

2016-09-02 01:27


Nepřihlášený uživatel

#10948 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-09-02 06:52

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Že by se opravdu fašistické Německo se záštitou USA tedy NATA přeci jen chtělo pokusit napadnout a porazit Rusko???? Tohle neni jenom tak!!


Nepřihlášený uživatel

#10949 Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-09-02 11:48

#10620: Nekorektně - Kdo jsou a odkud přišli?  

 Ano, Sobotka s Chovancem už sem tiše lifrují první stovky migrantů. Nezapomínejte na to při volbách! Jde doslova o všechno! Islamizace řízená z Bruselu a Berlína znamená dobu tmářství a otroctví. Buďme jako 300 hrdinů krále Leonida u Thermopyl, kteří se postavili zlu podobnému saláfistickému islámu. Nenechme si vzít práva a svobody  vybojované našimi předky. Neztraťme čest v ustrašeném brblání v koutě nebo v hospodě.

Neposlouchejte oficiální propagandu, politické lháře a podvodníky, kteří vykládají v médiích, že bojují za občany a jsou proti migraci – a přitom podporují rasistickou multikulturní islamizaci, sociální parazitování, evropskou totalitu, otrokářské kšefty s levnou pracovní silou a cizácké zájmy typu smlouvy TTIP! Jde o civilizovanou budoucnost!


Nepřihlášený uživatel

#10950 Re: Re: Kdo jsou a odkud přišli?

2016-09-02 12:28

#10949: - Re: Kdo jsou a odkud přišli?  

 pokud evropu ovladne islám co bude z jadernejma zbraněmy v evropě v muslimske evropě nejvic atomovek je v anglii a francii a tihle země se nejvice islamizuji co se potom stane