Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #10931 Dovolte mi začít tento post tím

2016-08-31 14:40

Dovolte mi začít tento post tím, že si uvědomuji, jako nový člen, mnoho lidí bude mít velmi skeptický, co jsem chtěla říct.

Také jsem si uvědomil, že v minulosti ATS ( Nad Přísně tajné ) byla příjemcem několika falešných zpráv / podvody, které šly na několik měsíců předtím, než je odkrytý, takže si nemyslím, že někdo věřit tomu, co budu odhalit v plném rozsahu (ačkoli to, co jsem chtěl říct, je pravda). Souhlasím to a uznat, že skepse je nutné v každém pátrání po pravdě. Jen doufám, že moderátor o ATS mi dá čas, aby zveřejňovat informace, které jsem předtím, než učiní chybu kategorizace to jako podvod. Za prvé, dovolte mi popsat, jak jsem našel tento web a proč jsem se rozhodl post zde. Aby bylo jasno ... Nechtěl jsem "najít" toto místo, stejně jako já to už monitoroval 5+ let. Jsem si dobře vědom osobního bitvách, zábavných a přesných informací, které se tu objevily v průběhu let. Vím, co ATS dostal špatné a správné.

Proč to vím?

Protože část mé pozice s vládou zahrnuje monitorovací stanice, jako jsou ty v naději, že "pocit z 'možné reakce veřejnosti na témata, jako je UFO / ET přítomnost. Nechtěl jsem vytvořit členství předem, protože jsem vždy byl posluchačem. Nyní, nicméně, tam je něco, co je třeba mluvit o.

Prosím, vyslechněte mě:

Asi před čtyřmi měsíci můj popis práce dramaticky změnila. Zatímco předtím jsem se kloní k názoru, že ET Přítomnost byl podvod navržen tak, aby oklamat nepřátele Ameriky, byl jsem najednou (a s dramatickým demonstrace) informován, že ET přítomnost byla reálná a že, jako někdo, kdo se specializoval na kulturní záležitosti, byl bych úkol (mimo jiné) s přípravou místní a státní vlády ke zveřejnění.

Ačkoli to bylo překvapující samo o sobě, co přišel vyděsit mě bylo odhalení, že mimozemšťané (ačkoli oni jsou nazýváni "Návštěvníci" ve vládě), jsou ve skutečnosti není - zcela - zlo darebáci veřejnost má, přes populární kultuře , přijde vidět jak.

Jsou to dopadá, extrémně sejmout a zajímá nás, čistě z vědeckých důvodů. Naše vláda - nebo jeho části, a to armáda - se rozhodli, nicméně, zacházet s návštěvníky nepřátele .

Můj nový úkol, jak bylo popsáno pro mě a zřejmě jiní, bylo přesvědčit místní samosprávy, že mimozemšťané byli nepřátelští útočníci, aby se dále agendu armády ohledně mimozemšťanů. Jinými slovy ... Byl jsem sepsat "spin" a propagandu, který by pomohl vyhrát vedoucích představitelů své země na naši novou "válečné úsilí". To mě šokovalo, protože jsem cítil, že by to vedlo naše lidi do nebezpečného a možná i světa -ending situace. Domnívám se, že nemůžeme v žádném případě bránit Návštěvníci (alespoň v takové situaci "bojové"), a že motivy armády jsou prostě špatné hlava.

Nechápejte mě špatně, i když: vím, že naši vojenští vůdcové jsou dobře míněný a poctivě dělat vidět návštěvníci jako hrozbu ... Jen si myslím, že se mýlíte.

Tak jako tak, co ATS potřebuje vědět, je to, že asi počátkem srpna , za "falešné vlajky" operace se stát, že bude v ETS / Uživatelů vypadají, jako by útočí na Ameriku. Nevěřte tomu. Nemůžeme si dovolit, aby se zatáhnout do války s nepřítelem takového. Je nám líto, že nemohu ověřit svou pozici jako mám rodinu a majetek, který by jistě být přijata ode mne, jestli moje identita byla odhalena.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Mimozemský False Flag Operation - hlavní soubor