Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10501 Re: Žádost o výměnu

2016-07-26 20:55

#10465: Xenofob obecný - Žádost o výměnu 

 Chtěl bych vědět jak by dopadli u soudu v Turecku naši velice známí obohacovači naší kultůry skupina ZTOHOVEN - ty by se nestačili divit co by snimi provedli to jen naše sluníčková demokracie podporuje takováto OVÁDKA BOŽÍ.


Nepřihlášený uživatel

#10502 Re: Re: Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !?

2016-07-26 21:02

#10469: 4. díl vražedného seriálu !? - Re: Re: Další "multikulti obohacení" ze strany muslimských migrantů !? 

 Určitě se jednalo o frustrovaného chudáka, který nemohl najít práci, nebo čím nás zase nakrmí médie. Do háje s čmoudama a jejich přisluhovačema média Makrela a jiní Šaškové, doufám že jim Němci brzo natrhnou úsměv... 


Nepřihlášený uživatel

#10503 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 21:09

#10500: Atgumenty s křížkem po funuse ! - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 Já snad špatně čtu! Probuďte mě někdo z té noční můry, protože nevěřím, že je tohle možné. Takže on je podezřelý z napojení na teroristy a oni ho nechají volně chodit po svobodě? Tak to už je vrchol!


Nepřihlášený uživatel

#10504 Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 21:47

#10498: - Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 A elity (jelita) budou stále papouškovat, že je to dílem hrstky fanatiků, kteří se islámem pouze zaštiťují a jinak je islám děsně sluníčkové mírumilovné náboženství, ale že tyhle fanatiky volilo v prvních egyptských svobodných volbách 80 % lidí, fanatika Erdogana podporuje většina krvežíznivých Turků, o tom už pomlčí. Kolikrát mám opakovat, že neexistuje žádný radikální a umírněný islám, jak se nám snaží namluvit islámofilní média, je jen jeden islám, sestávající z různých více či méně radikálních frakcí. A tyto dva domnělé islámy od sebe nelze nijak oddělit, důkazem budiž islámský terorismus bující ve všech muslimských zemích od Nigerie (Boko haram), přes Somálsko (milice Šabáb), Egypt (Muslimské bratrstvo), Palestinu (hamás, fatáh, OOP), Libanon (hizbaláh), Irák a Sýrie (al-nusra ad.), Afghanistán a Pákistán (al-kajda), atd. Obě formy islámu vycházejí z toho stejného koránu, jen jedni jej berou více a druzí méně doslovně. Každý si tam najde to své. Navíc autentičtější je rozhodně ten radikální, když vezmu v potaz, jakým způsobem se šířil islám ve svém prvopočátku - sám Mohamed byl násilník a dobyvatel a v prvních desetiletích Arabové pod vlajkou islámu dobyli území větší než Alexandr veliký, takže ať mi laskavě nikdo nevěší bulíky na nos, že je islám mírumilovná víra, kterou zneužívá jen pár fanatiků. Je to další z multikulturních nesmyslů a naivních pohledů na svět.


Nepřihlášený uživatel

#10505 Re:

2016-07-26 22:13

To si necháme vzít svoje tradice svou zem? Jen tak se necháme obsadit něčím co se nedá nazvat člověk? Kde to jsme? Když si to nevydupem sami v ulicích každý se na nás vykašle. Proč  lidi nevyjdeme a nevykopeme tu verbeš ve vládě? Až se něco stane ani policajti ani armáda nás nezachrání.


Nepřihlášený uživatel

#10506

2016-07-26 23:03

Už ani tady nebude brzy bezpečno!! Vystoupení z Evropské unie je to nejlepší řešení vůbec sakra přemýšlejte lidi......."!!!
křesťané (církev) by měli mluvit pravdu

#10507 Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-26 23:23

#10504: - Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

... a nejhorší je, když nějací "církevní představitelé" (Halík a spol.) o "mírumilovnosti" islámu plácají nesmysly a lži !!!


Nepřihlášený uživatel

#10508 Re: Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili

2016-07-27 04:23

#10507: křesťané (církev) by měli mluvit pravdu - Re: Re: Kněze ve Francii útočníci donutili pokleknout, pak ho zavraždili 

 většina cirkvi se zapřisahla satanovy takže nebudou řikat pravdu zvlašt katolicka cirkev když papež liba nohy muslimum to je jasny dukaz


Nepřihlášený uživatel

#10509 Re: Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci

2016-07-27 07:12

#10490: - Bojovníci v Sýrii uřezali hlavu desetiletému chlapci  

 Proti Asadovi v Sýrii prý bojuje UMÍRNĚNÁ OPOZICE. - Ale Erdogan už bojuje pro RADIKÁLNÍM KURDŮM. --- Co k tomu říct? Fakt jsou Kurdové radikálnější než např. Al-Nusra nebo zde jmenovaná Núr Zinkí, které jsou součástí "umírněné" islamistické frakce podporované Západem? :)

Kdo k tomuhle novináře nutí? Autocenzura? Jestli jo, tak je vidět, že cenzura funguje i bez hrozby trestního postihu - bohužel.

TOTO JE VRAH

#10510 Vrah řekl: „Jsem muslim vyznávající hodnoty milosrdenství a laskavosti. Nejsem extremista“ ...

2016-07-27 10:02

Odpovídal jen verši z koránu, popsal spolužák radikalizaci vraha francouzského kněze

Vrah kněze z francouzského Saint-Etienne-du-Rouvray býval až do začátku loňského roku normálním teenagerem. Pak se Adel Kermiche výrazně zradikalizoval a neúspěšně se pokusil dostat do Sýrie. Po úterním útoku v kostele v normandském městečku se také postupně objevují podrobnosti o policejní akci. Protiteroristická jednotka nejprve nemohla zasáhnout, protože únosci shromáždili rukojmí u dveří kostela.

Kermiche chtěl odjet do Sýrie dvakrát. Po druhém pokusu skončil ve vazbě, kde si odseděl deset měsíců a letos v březnu ho soudce podmínečně propustil, přestože byl žalobce proti.

Soudce své rozhodnutí zdůvodnil tím, že si dotyčný „své omyly uvědomuje, že má ve vazbě sebevražedné tendence, že projevuje známky chuti vrátit se do společnosti a že je mu v tom jeho rodina schopna pomoci”.

„Jsem muslim vyznávající hodnoty milosrdenství a laskavosti. Nejsem extremista,“ řekl Kermiche při jednom z rozhovorů s vyšetřovateli. Prohlásil také, že se modlí dvakrát denně a že kvůli ranní modlitbě nevstává. Věřící muslimové se modlí od časného ráno pětkrát

Podle svých známých ale byl mladík radikál, který se dramaticky změnil a přestal normálně komunikovat.

Pokoušel se nás indoktrinovat, ale my jsme ho nebrali vážněbývalý spolužák Adel Kermiche

„Pokaždé, když jsme mu něco řekli, odpověděl veršem z koránu. Říkal nám, že Francie je zemí nevěřících a že bychom tu neměli žít. Pokoušel se nás indoktrinovat, ale my jsme ho nebrali vážně,“ řekl podle webu The Huffington Post jeho bývalý spolužák ze školy, osmnáctiletý Redwan. Kermiche ale islám moc dobře neznal, řekli serveru Local.fr další lidé, kteří ho znali.

Před rodinou však svou radikalismus najevo nedával: „Poté, co byl propuštěn z vězení, to vypadalo, že se mu vrátil rozum a odvrátil se on radikální víry,” řekl jeho strýc rozhlasové stanici RMC. „Mysleli jsme si, že se vrátil k normálnímu životu.”

Jeden ze sousedů ale potvrdil, že si zachoval extremistické názory. Listu Le Parisien řekl, že „představoval tikající časovanou bombu”. „Mluvil o tom, že touží jít do Sýrie a zabít Bašára Asada,” dodal soused.

Dodal, že až do loňska byl Kermiche normálním teenagerem, ale pak se radikalizoval a chtěl, aby mu ostatní říkali abú Adam. Silně na něj zapůsobil útok na satirický časopis Charlie Hebdo z loňského ledna, sdělila už dřív jeho matka, která je profesorskou. Celá rodina pochází z Alžírska, řekli britskému listu The Independent rodinný známý.

K radikalizaci Kermiche zřejmě přispěl Maxime Hauchrad, francouzský džihádista a bývalý katolík, který se objevil na videích s vraždami syrských a amerických zajatců, napsal The Daily Mail.

Bezmocná policie

Devatenáctiletý Kermiche se sice musel v souladu s podmínkami propuštění každý den hlásit na policejní stanici a nesměl sundat elektronický sledovací náramek, ale mezi 8:30 a 12:30 měl vycházky. Právě v té době v úterý zaútočil.

Když jsem je viděla, říkala jsem si, že je to konec, byli tak motivovanísestra Danielle

Samotný útok, který začal v 9:34, popsala francouzské stanici RMC sestra Danielle, které se z kostela podařilo utéci a zalarmovat policii.

„Když vešli dovnitř, všichni dostali strach. Když jsem je viděla, říkala jsem si, že je to konec, byli tak motivovaní.“

Jí samotné řekli s narážkou na války v Sýrii a Iráku, kde Západ bojuje proti muslimským teroristům: „Jste křesťané, zabíjíte nás.“

Pak popsala, jak se dvojice vrhla na kněze Jacquesa Hamela: „Donutili ho kleknout si na kolena, pokoušel se bránit, a tak drama začalo. Nahrávali se. Udělali jakési kázání u oltáře. V arabštině. Byla to hrůza.“ 

Poté, co jeptiška zalarmovala policii, hlídky okamžitě zamířily na místo. Dorazila i speciální jednotka z Rouenu. Od oznámení do zabití dvojice uplynulo jen 40 minut

Policie ale útok nejprve nemohla zahájit, protože dvojice únosců držela tři rukojmí u dveří kostela. Nebylo možné ani vyjednávat: „Nemohli jsme se dostat do kostela kvůli pevně zavřeným dveřím,“ řekl prokurátor Francois Molins.

Policejní ostrostřelci dvojici útočníků zabili, až když byli na dvoře kostela. Nejprve vyšli tři rukojmí, které následovali útočníci, kteří křičeli „Alláh je velký“. Jeden z nich držel v ruce střelnou zbraň. Během útoku se přihlásili k Islámskému státu, který je označil za své vojáky. 

Molins uvedl, že dvojice měla v batohu řadu atrap zbraní a tři nože. Také měli u sebe „imitace výbušných zařízení zakrytých kuchyňskou umělohmotnou fólií“. U těch bylo nutné prověřit, zda nejsou pravé.

Kněz Jacques Hamel, kterému Kermiche s komplicem podřízli hrdlo, v kostele normálně mše nesloužil – zastupoval v úterý kněze, jenž odjel na dovolenou.

V souvislosti s útokem zadržela francouzská policie 16letého mladíka, který také pochází z Alžírska. Měl dvojici údajně pomáhat.

... a tož tak !!!

(zase s křížkem po funuse: ... soudce propustil na podmínku, atd. = jak to připomíná "vyléčené psycho" pacienty u nás, a propuštěné do domácího léčení, co pak hned vraždili. Tikající bomba, věděli to, a přesto měl nekontrolované "vycházky" ...

Krev kněze je také na rukou soudce, policie, a celé pošahané multikulti společnosti, včetně politiků a vítačů a sluníček a kavárenských blbů !!!

... a tož tak !!!


Nepřihlášený uživatel

#10511

2016-07-27 12:55

V Rakousku měli nepovolenou demonstraci,, a řvali,, že zabijí,, ale neupřesnili koho.,, ani policie nezasáhla,,bylo jich tolik,, jen ministr se později ohradil , že takhle ne,,viděla jsem anketu na cestě v Turecku,,a to nebyli s turbany na hlavě a plnovousem,,,člověk, by ani neřekl,, a jejich názor, že nevěřící psy je třeba pozabíjet a pokud to neudělá IS , že oni se postarají,, mne teda nenechávají klidnou... Hitler měl ze začátku pár stoupenců ,, podívejme na dalšího diktátora Stalina,,,na Dvojčata stačilo 18 lidí,, pak tu máme Nice , Paříž, Londýn...nechci zde ani jednoho,,,kultury se nemají míchat a ty hordy neandrtálců co se valí do Evropy,,??? :-(((((((


Nepřihlášený uživatel

#10512 Uprchlík z Eritreje znásilnil na hřbitově v Německu 79letou důchodkyni

2016-07-27 13:38

Devětasedmdesátiletou ženu znásilnil v neděli ráno na hřbitově na severozápadě Německa čtyřicetiletý muž z Eritreje. Dopaden byl hned při činu, uvedl v úterý list Die Welt.

Křik napadené ženy z Ibbelbürenu zaslechl kolem šesté ráno svědek, který zavolal policii. Policisté dorazili na hřbitov včas, takže mohli okamžitě zadržet pachatele.

Byl jím 40letý registrovaný uprchlík z Eritreje, který žije v Německu od roku 2013. Okamžitě na něj byla uvalena vazba, ve které zůstává.

Napadenou ženu v úterý propustili z nemocnice.

V Německu jde už o několikátý útok spojený s uprchlíky. Po sérii sexuálních útoků během silvestrovských oslav, vyšetřuje policie podobné útoky na hudebním festivalu v Darmstadtu.

V polovině července napadl sedmnáctiletý Afghánec ve vlaku poblíž bavorského Würzburgu sekyrou a nožem cestující. Pár dní nato jednadvacetiletý syrský žadatel o azyl zavraždil těhotnou ženu v jihoněmeckém Reutlingenu. Další útočník postřílel v mnichovském obchodním centru devět lidí.

Podle v úterý zveřejněného průzkumu společnosti GfK považuje přes 80 procent Němců uprchlíky, kteří do země v posledních měsících dorazili, za bezpečnostní hrozbu.


Nepřihlášený uživatel

#10513 Re: Vrah řekl: „Jsem muslim vyznávající hodnoty milosrdenství a laskavosti. Nejsem extremista“ ...

2016-07-27 14:41

#10510: TOTO JE VRAH - Vrah řekl: „Jsem muslim vyznávající hodnoty milosrdenství a laskavosti. Nejsem extremista“ ... 

 Že zabil pár nevinných Němců, je přece naprosto irelevantní. Hlavní je, že nebyla jakkoliv omezena JEHO výsostná práva na svobodné vycházky. Práva azylantů a kriminálníků nadevše, těm se musí vše podřídit. Kdyby ho těsně před útokem někdo zpacifikoval a nedejbože mu ublížil, ještě by soudili jeho za ublížení na zdraví! Zvrácený systém, který nám zde vládne! Evropané, vyjděte do ulic a řekněte, že takovou Evropu nechcete, vyhažte z oken tu ničemnou bandu multikulti darmošlapů! Jich se to netýká, oni mají své ochranky, oni mají svá luxusní sídla v rezidenčních čtvrtích, svoje ulité miliony a připravená letní sídla daleko v zámoří, kdyby se nedej bože něco zvrtlo, odnese to vždy jn obyčejný plebs, který byl tak hloupý, že dal téhle sebrance právo za něj rozhodovat. Ale jak se praví, každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží a Němci, když volí stále dokola tu vyzobanou slunečnici, si asi nezaslouží, aby se s nimi zacházelo jinak než jako s cvičnými terči na střelnici. Je mi liíto těch, kteří volí NPD či AfD a odserou to kvůli debilitě osttních sluníčkových Němců, kteří volí stále dokola t samé multikulti populisty. 


Nepřihlášený uživatel

#10514

2016-07-27 16:26

potvrzuji svůj podpis pod petici. Jsem pro referendum

Nepřihlášený uživatel

#10515 OHLEDNE FRANCIE V TV MANIPULACI

2016-07-27 17:18

OHLEDNE FRANCIE V TV MANIPULACI SAMA FRANCIE PŘIPUSTILA ABY SE U NI PROVADEL FALSE FLAG ABY MOHLI LID ZBAVOVAT POMALE PRAV A SVOBOD

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#10516 Jaký je rozdíl mezi bývalým komunistickým režimem v Československu a Erdoganovým režimem v Turecku?

2016-07-27 17:50

Jaký je rozdíl mezi bývalým komunistickým režimem v Československu a Erdoganovým režimem v Turecku?

Události posledních dnů po nezdařeném vojenském puči v Turecku se nabízí jisté srovnání. Týká se (nejen) Schwarzenbergova životního kréda, zvané „lidská práva“, potažmo demokracie v jeho lidskoprávním duchu. Ne že by Karel Schwarzenberg byl jediným, který  tvrdě odsuzuje komunistický, totalitní režim v bývalém Československu před výhodami nepříliš (zda vůbec) slavným listopadem 89. Stále je řada těch, kteří i nadále odsuzují předlistopadový režim hlavně tvrdě kritizují nezákonnosti, nedodržování, či porušování lidských práv, svobody slova, svobodné shromažďování a v neposlední řadě to hlavní, totalitu a potlačování demokracie. Objektivně řečeno, ano, bylo či je co kritizovat, odsuzovat, bylo s čím nesouhlasit, děly se věci nezákonné, odsouzení hodné. To byla či už je minulost.

     Na druhé straně je však také třeba ale objektivně říct (čemuž se kritici bývalého režimu vyhýbají jako čert kříži), že byla řada velmi pozitivních a úspěšných počinů, které třeba dnes, ačkoliv v demokratickém režimu, postrádáme (mimochodem: bezproblémové zdravotnictví, školství, armáda, zaměstnanost, sociální jistoty, bytová politika,bezpečnost občanů atd.) Zůstaneme-li u těch základních postulátů, které byly, jsou a jistě i budou předmětem kritiky odpůrců komunistického režimu, tedy nedodržování lidských práv a svobod, není od věci si také připomenout, že to byly právě tyto postuláty, které vedly k listopadu 1989.

Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

 Na demonstraci v Ankaře , bude Erdogan na viny za bombardování v úterý v Istanbulu bylo uděleno devět demonstrantů bylo surově zatkli ve středu. Malá skupina , složená ze členů lidové revoluční osvobozenecké strany -Front , demonstroval před kanceláří OSN v Ankaře a zavolal Erdogan rezignaci . Skupina se pokojně se chovají a ukazuje pouze několik minut , jak již přišel Than policie a zatkla .

VICE-Turecko : demonstrace proti Erdogana v Ankaře brutálně rozehnala

VICE-Jaký je rozdíl mezi bývalým komunistickým režimem v Československu a Erdoganovým režimem v Turecku?


Nepřihlášený uživatel

#10517 Analýza videa z údajné střelby před McDonaldem v Mnichově

2016-07-27 17:56

Analýza videa z údajné střelby před McDonaldem v Mnichově. Mizerné rozlišení, rasterizace, ale i práce s objekty. Něco opravdu nesedí!


Během několika posledních hodin, vlastně už od neděle večer, se začaly na internetu objevovat tvrzení a výroky, že slavné video, které zachytilo Aliho Sonbolyho, jak před restaurací McDonald’s v Mnichově střílí do lidí, je podvrh a produkt videomontáže. Použil jsem proto AviDemux a Photoshop a pokusil jsem se analyzovat jednotlivé snímky (frames) originálního záznamu staženého z YouTube. Některá zjištění jsou skutečně zajímavá, ale i při sebelepší snaze nelze stoprocentně tvrdit, že celé video je produktem montáže. Naopak to spíš vypadá, že do videa bylo zasahováno, a to konkrétně do některých snímků. To samo o sobě není v pořádku. Dole jsou moje nálezy a rozfázované sekvence z celkem 4 částí videa.


VICE-Vlády priznať, že budú vykonávať pod falošnou vlajkou teror


VICE-Analýza videa z údajné střelby před McDonaldem v Mnichově. Mizerné rozlišení, rasterizace, ale i práce s objekty. Něco opravdu nesedí!

Plešoun a jeho vláda

#10518 Pěkně potichoučku, polehoučku ... se realizují kvóty

2016-07-27 19:14

Každodenní brutální islámský teror v Evropě pokračuje.

A do toho přišla další šokující zpráva, že se SOBOTKOVA a BABIŠOVA vláda rozhodla NATRVALO přijmout do ČR další arabské imigranty – TENTOKRÁT OSMDESÁT SYŘANŮ . Přesídlení proběhne do konce října v rámci dohody mezi Evropskou unií a Tureckem, na kterou SOBOTKOVA VLÁDA SERVILNĚ VLASTIZRÁDNĚ KÝVLA.

A připomínám, že Sobotkova vláda již vloni kývla na první várku 3091 afrických a arabských migrantů (z toho 1500 osob dobrovolně a 1591 osob na základě kvót EU), které již letos od jara začala opět NATRVALO nastěhovávat do naší republiky. Zcela proti vůli většiny našich občanů a za naše peníze.

Požaduji okamžité zrušení souhlasu vlády s přijímáním islámských imigrantů do České republiky. A prosím Vás o podporu v říjnových krajských volbách, abychom měli šanci změnit politické směřování České republiky.

http://spd.cz/tomio-okamura-sobotka-rozhodl-prijmout-arabske-imigranty/

 

??? !!! ???

#10519 Na denním pořádku ??? !!!

2016-07-27 20:04

Německá policie zadržela 15letého mladíka, který prý chystal krvavý masakr

Německá policie zadržela ve středu v okrese Ludwigsburg 15letého chlapce, podezírá ho z přípravy útoku. Mladík podle policie zveřejňoval na internetu fotografie a kresby, které ukazovaly na to, že připravuje masakr, napsal server focus.de. Při výslechu se přiznal, že útok plánoval, prý si ho nakonec ale rozmyslel.

Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám)

#10520 když si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-28 00:39

Rakouský důchodce za to, že si na svém pozemku (sousedícím s mešitou) při sekání trávy nahlas jódloval během islámské bohoslužby, kdy z mešity vysílali nahlas reproduktory muezínovo halekání.

Nakonec dostal "jen" pokutu 800 Euro a mohl být rád, že neskončil v base !!!

Číili: ... důchodce nesmí nahlas zpívat během (sousedící "modlitby" z mešity) ... a ... slimáci mohou na plné koule vysílat do širokého okolí své "slimácké" zpěvy !!!??? ... podobně slimáci v Evropských městech žádají, aby mohli z mešit halekat na plné koule své "modlitby" = spíše své fanatické řevy.

... a tož tak !!! ... v "demokratické" Evropě ... více a jiné "lahůdky, které se na nás cghystají zde: https://www.youtube.com/watch?v=JUC8sIRvjPk

... a tož tak !!!

Když elity zklamou ... když nás politici zradí a zaprodají !

#10521 Re: Důchodce v Rakousku si na svém pozemku hlasitě jódloval

2016-07-28 01:34

#10520: Rakouský důchodce souzen za zpěv (údajně hanobil islám) - když si na svém pozemku hlasitě jódloval 

... tak to dopadá, když politici bez víry, politici bez zásad, politici bez morálky, politici bez zodpovědnosti, a politici bez historické paměti (a stejně to platí o soudcích, o policii a o dalších tzv. elitách, či mnohých, kteří by měli být morálními autoritami ve společnosti) rozhodují o tom, co je pro nás dobré, a co ne !!!

ti nebudou hájit víru ! ... klidně by prodali vlastní matku za 30 stříbrných (tzv. Jidášských grošů)

ti nebudou hájit křesťanské hodnoty, ba ani tzv. "západní - evropskou kulturu" 

jim je jedno, jestli křesťanství, nebo islám ... (oni ve svých vypatlaných hlavách si myslí, že je to jedno, anebo, že islám je dokonce přínosem) . .. a proto zvou a všemožně podporují muslimy a islám (viz Merkelová: "ISLÁM PATŘÍ DO NĚMECKA !")

zdegenerovaná společnost přihlouplých naivků, kteří nedovedou, nebo nechtějí rozlišit dobro a zlo 

(jsem věřící křesťan, a muslimové mě pohoršují svou vírou, a lépe bych se domluvil s ateistou, než s fanatikem islámu):

muslimové jsou nevěřící ... (poněvadž takového boha, který jim schvaluje smilstvo a vraždy křesťanů a nevěřících nemá právo se nazývat bohem ... a korán, který schvaluje a nabádá ke zlu si nezaslouží být považován za svatou knihu)

islám nepřinesl v historii lidstvu nic pozitivního, jen vraždění a otroctví, genocidu a dobývání už 1400 let ... historická zkušenost z výbojů islámu od 6. století ... PO OVOCI SE POZNÁ STROM ! ... po ovoci je poznáte !)

muslimové ale nejsou ani ateisté ... nenávidí totiž ateisty, budhisty, ... a gaye a lesby také, vlastně nenávidí všechny, kromě muslimů, i když se na vás budou mile usmívat (hlavně, když je jich velmi malá skupinka - zcela jinak se vybarví, když je jich početnější menšina, jak to ukazují zkušenosti s Evropských měst v Británii, Francii, Německu, a jinde) ...

z toho vyplývá, že muslimové jsou vlastně většinou fanatici ... kterým se nedá věřit, poněvadž jsou připraveni kdykoliv se zradikalizovat a zabíjet !? ... a bohužel mě nepřesvědčili o opaku (viz nové a nové útoky z poslední doby)

Je to o to smutnější, že jsme v 89. roce zvonili klíči ... (za něco úplně jiného, než jsme se teď dočkali) ...

Je to o to smutnější, že nám politici slibovali demokracii a svobody, prosperitu a ... ve skutečnosti nám lhali a lžou ...

Je to o to smutnější, že politici nejsou zodpovědni lidu (národu, voličům) ... ale chovají se jako doktátoři ! ...

Je to o to smurnější, že ty samé zrádce si zase my sami (nedej Bože) zvolíme ... na další a další a další 4 roky !?

Je to o to smutnější, že nám lžou i v TV - ČT ... a rádiu, novinách ...

Je to o to smutnější, že s odvoláním na terorismus jsme a budeme zbavování svých občanských svobod a šmírováni, cenzurováni ... že budou omezovány zbraně (ovšem jen ty legální) a zatímco teroristé si budou moci nelegální zbraně opatřit velice snadno proti nám ...

Je to o to smutnější, protože s odvoláním na demokracii, na práva menšin, se diskriminují většiny jen proto, že si hrstka naivních korektních politiků, kteří "náhle objevili spravedlnost" ... ALE NEHÁJÍ DOBRO ... LEČ SLOUŽÍ ZLU = SATANOVI !!! ... nedovede spočítat, nebo odhalit, o co tady jde: ... O SVĚTOVLÁDU ANTIKRISTA = NWO (NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD)

TI  KOREKTNÍ  "BLBCI"  JEŠTĚ  NEPOCHOPILI,  ŽE  JE  TŘEBA  PODPOROVAT  DOBRO  A  NE  ZLO !!! ... A  TAKĚ  JE  TŘEBA  ROZLIŠOVAT  CO  JE  DOBRÉ  A  CO  ZLÉ = VE  SKUTEČNOSTI,  I  PRO  OBYČEJNÉ  LIDI  -  OBČANY !!!


Nepřihlášený uživatel

#10522

2016-07-28 05:07

muslimove jsou pomatenci

 muslimove jsou pedofilove zoofilove ale nepijou pivo asi kvuli tomu že by se probudily v posteli z chlapem muslimky se musi prej zahalovat kvuli tomu aby prej nesvaděli chlapy ale muslimove by se take měly zahalovat nebo je znasilni sluničkař a probudi se bud v posteli z chlapem nebo při pruvodu na gay pride 


Nepřihlášený uživatel

#10523 Re: Re: Občanská válka ve Francii přichází a je nezbytná

2016-07-28 07:43

#10429: - Re: Občanská válka ve Francii přichází a je nezbytná  

 Obávám se, že frantíci jsou příliš připosraní než aby zvolili hrdost a cestu zpět ze sraček. Vždyť to věděli už před dobrými pěti deseti lety, když jim muslimáci řádili na předměstí, rabovali obchody, vypalovali auta a napadali každýho domácího, co se jim připletl do cesty, že integrace muslimů nikam nepovede. A co udělali? Nic, zvolili socana Hollanda, takže kdo chce kam, pomožme mu tam.


Nepřihlášený uživatel

#10524 V EU jsou stovky potenciálních teroristů představujících hrozbu, varuje Europol

2016-07-28 08:06

V Evropské unii je několik set potenciálních teroristů, kteří ohrožují bezpečnost kontinentu. Většinou jde o lidi, kteří bojovali v Iráku a v Sýrii a vrátili se. Německému deníku Neue Osnabrücker Zeitung to v úterý sdělil evropský policejní úřad Europol. Podle něj ale se neskrývají mezi uprchlíky, kteří do Evropy míří, ale používají jiné cesty.

Podle odhadu Europolu odešlo z EU na Blízký východ zhruba 5000 lidí, kteří chtěli bojovat v Sýrii a v Iráku v řadách bojovníků Islámské státu. Asi 1500 až 1800 z nich se do Evropy vrátilo.

„Mnoho z nich nemá záměr ani schopnosti provést teroristické útoky. Přesto zbývají stovky potenciálních teroristů, kteří představují hrozbu pro bezpečnost Evropy,” uvedl Europol. Podporuje proto národní policejní úřady v tom, aby navrátilce ze Sýrie důsledně sledovaly.

Evropský úřad je také přesvědčen o tom, že se teroristé při pokusu proniknout na evropskou půdu nemaskují za uprchlíky: „Obvykle členové teroristických skupin nebo vracející se zahraniční bojovníci cestují do EU s pravým nebo zfalšovaným pasem. Nespoléhají se na převaděčské bandy, které dopravují běžence.”


Nepřihlášený uživatel

#10525

2016-07-28 13:11

Já myslím, že po sérii útoků v posledních dnech již není co řešit a s přijímáním téhle svoloče už nemůže souhlasit ani ten nejzabedněnější sluníčkový sluníčkář. Západ podporuje "umírněnou" syrskou opozici, která za pokřiku "aláhu akbar" řeže hlavy a když pak tahle svoloč začne před invazí vládních jednotek prchat do Evropy, Merkelbába jim otvírá náruč. Kéž by byl příští útok adresován právě jí, ale zase tak blbé ty zfanatizované mozky nejsou, aby zabili svoji vrchní islamizátorku.