Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #10934 "falešné vlajky útok na Turecko" byl považován za záminku k pohybu proti "k odštěpené skupiny al-Kái

2016-08-31 14:57

"falešné vlajky útok na Turecko" byl považován za záminku k pohybu proti "k odštěpené skupiny al-Káidy, který řídí úseky severní Sýrie hraničí s Tureckem." [27]

Výše uvedené vyplývá, jak, stejně jako tabu téma "vice-konspiračních teorií ," US vice-sdělovací prostředky široce odmítnout předmět pod falešnou vlajkou teroru jako rozšiřujícího klamu nebo jinak vnímat jako jsou hlavně omezeny na smyšlené příběhy .

Vskutku, uvnitř přijatelné parametry veřejné diskusi takové věci jsou doslova nevyslovitelné. Přijme-li základem pro realitu se sídlem v korporátních médiích, jako je Washington Post , v New York Times , nebo jejich vysílání protějšky jsou jedinými strategie a politiky považují za hodné oznámení téměř úplně probíhat v jasném denním světle.

Je tomu tak proto, teorie jde, žijeme v demokratické společnosti , kde se veřejnost dostatečně zastoupeny a její zájmy skutečně dobře kloubové.

Přesto národy a národy běžně ovlivněn falešnou vlajkou teroru jednoznačně rozpoznat tento fenomén jako legitimní položky veřejných znalostí a diskusi.

Zde západní doktrinální instituce pověřené k definování přijatelné projev a názor, nemluvě kování přijímanou historický rekord, to výslovně uvést v omyl těch, kdo nevědomky platit za falešnou vlajkou teroru a vojenské agresi v zahraničí - především americký občany.

Přes sérii vážných politických atentátů v roce 1960 s prokázanou vládní spoluúčasti vedle nezaměnitelnými "falešných vlajkových" událostí, jako je 

vice-Psychologické války a "False Flag" Meme