Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lid

2016-09-10 13:58

#11025: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 naše planeta nevznikla za 6 dni to je blbost naše planeta vznikala tisice let několk stovek let pak trvalo než vznikly prvni bakterie pak vznikl hmyz potom ryby a ostatni vodni živočichove a zemšti živočichove a trvalo to dalšich tisic let než vubec vznikl prvni člověk samozřejmě nesouhlasim z teorii od darwina že lide jsou z opic to je blbost ale prvni člověk na světě byl člověk neandrtalsky na tohle jsou vědecke dukazi ktere si mužeš sam najit na internetu takhle popiraš vědu

Kazatel

#11027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 14:11

#11023: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 tak rekni ktere evangelium je pravé :-D xD to se ti mluvi kdyz vše wikipedie 

Kazatel

#11028

2016-09-10 14:28

Metody médií

Některé z metod, hromadných sdělovacích prostředků používaných pro ovládání diváky a vliv na obyvatelstvo jsou zřejmé. Jiní létat pod radarem.

Všechny jsou zákeřné a jsou motivováni touhou dosáhnout, a nějakým způsobem řídit největší publikum je to možné. Framing je prostředkem měnící se vnímání veřejnosti o předmět nebo se týkají zavedením "snímek" nebo základnu informací kolem objektu. Tento rámec nemusí nutně představovat nepravdivé informace, ale spíše akcentuje určité klady či zápory obrazu předložené v rámci.Přemýšlejte o umělecké dílo, které mohou být velmi jednoduché, alespoň na povrchu, přesto změny v oku diváka, když je obklopen ozdobeným rám, na rozdíl od prostého plastový.

Média a politici používat rámování jako způsob, jak dostat lidi, aby přijali konkrétní strany myšlenkovou linii obklopující reportáž nebo problém. Zarámovat představu není nutně vadit kontrolu, ale je to způsob, jak ovlivňovat myšlení a chování. Dvě zcela odlišné skupiny lidí, které představují extrémy na problém, můžete najít způsob, jak koncipování své názory na problém, který by ve skutečnosti mohly odvolat k těm uprostřed silnice.Rámování může dělat extrémní koncept méně nesnesitelné, a snesitelné koncept extrémnější, v závislosti na tom, jak se používá. Jazyk je další skvělý způsob kymácející veřejnosti myšlení a vnímání. Použití specifických slov a frází může doslova formovat společnost, politický a náboženský směr, a vytvořit mentalitu, která je stejně jako submisivní elity při kontrole mohl doufat.

Podívejte se na celku "nás vs. nich" mediální útok s příběhy o "těch černých" nebo "přistěhovalce" nebo "feministek" nebo "špinavý chudý" nebo "líné bezdomovce" nebo "ty teroristické muslimové" a to je snadné pochopit, jak může být země šťouchl do přebírající násilí, agrese, netolerance, fanatismu, sexismu a dokonce i války.Tím, že někoho jiného ohrožení, nepřítele, důvod za našich problémů a věc třeba se obávat, můžeme setřást naše vlastní odpovědnost a dysfunkcí a obviňovat "ten druhý". False akreditace je další způsob, jak dostat lidi na palubu problém nebo touží koupi výrobku nebo sloužit svému účelu.

Zmínkou "vědecké studie" nebo některé neurčité "deset lékařů z celkem jedenácti", inzerent nebo zpravodajská agentura může získat dostatek lidí, aby slepě přijmout, že nový produkt je hoden své těžce vydělané dolary, nebo že takové-a-takové Nemá 't opravdu vyvolat rakovinu.Dát úvěr na vědu, i když je to falešný úvěr, nese tuny hmotnosti se spotřebiteli a zpravodajských diváky, kteří jsou příliš zaneprázdněni a nepozorný, aby skutečně jít a výzkum samotné pohledávky aby zjistili, zda zadržovat vodu. Lidé byli dumbed dolů na Místo, kde se něco prezentovány jako fakt, zprávy nebo vědy je přijat bez rozmýšlení.

To je ta druhá myšlenka, která je tak kritická, ale to se nestává často, takže nás navíjení a přemýšlel, jak jsme se kolektivně znovu a znovu podvedeni.

VICE-Zbrane hromadného nesledované - médiá, reklama a sociálne programovanie

VICE-GLOBAL MILITARIZMUS

VICE-Návrat ke globálnímu Media Control


Nepřihlášený uživatel

#11029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lid

2016-09-10 14:29

 #11027: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 a vy to mate zase z bible a co jse tyče evangelium už jsem řikal že naboženstvi a cirkve jsou podvod ale zkus si poslechnout třeba petra chobota na youtube indianšti šamani vědi hodně o manipulaci ve světě a temnych bytosti v zakulisi ktere ovladaji naš svět politiku a media na ktere se ani nedivam zvlašt čt ve kterem propagovaly nikaby ktere utiskuji ženy a uražely bělochy o karkulce ktera byla moc byla a proto si vzala černocha ja mam jine zdroje informaci třeba česka nezavisla televize a svobodne radio na televizi se nedivam od roku 2013

Kazatel

#11030 dokumentuje vysoce detailní dostupné technologie

2016-09-10 14:50

Skutečný United States Patent, 6.506.148, předložený v lednu roku 2003 s názvem "VICE-nervový systém manipulace s elektromagnetickými poli od monitory ," dokumentuje vysoce detailní dostupné technologie, kterou, jak Abstract čte,

"Je možné manipulovat nervového systému pacienta pulzováním obrázky zobrazené na blízkém monitoru počítače nebo televizoru.

V druhém případě může být obraz pulzující zasazen do programového materiálu, nebo může být překryta modulací tok obrazových dat, a to buď jako vysokofrekvenční signál nebo jako video signál. "

Jinými slovy, manipulace již není jen provedeno prostřednictvím jediného snímku sem a tam, ale skutečné modulaci krmiva nebo signálu a přichází přímo na vás prostřednictvím svého domácího počítače, mobilní telefon nebo televizor ... i přehrávače DVD.

 A manipulace se vyskytuje u vzdáleného zdroje.

"Pro TV monitoru, obraz pulzování může být vlastní video streamu jak to teče ze zdroje videa, nebo jinde proud může být přizpůsobena tak, aby překrýt pulzování.

V prvním případě, živé televizní vysílání, může být uspořádán tak, aby se funkce vázaný jednoduše lehce pulzující osvětlení scény, která se vysílá.

Tento způsob lze samozřejmě využít i při výrobě filmů a nahrávání videokazet a DVD. "

Znecitlivit mše

Možná je to všechno prostředkem k znecitlivění masy k násilí, nenávisti a nesnášenlivosti ve světě. Možná je to prostředek ochromující obyvatelstvo k realitě, že nemají žádnou moc, žádné bohatství a rychlé, bez říci, jak svět kolem nich funguje.

Použitím konstantní násilí, ať už ve zprávách nebo v zábavné pořady, a tím, že vystaví určitá témata misogynie, rasismu a podrobení, případně sledování publikum přijde na to všechno přijmout jako normální.

Desenzibilizace je účinný způsob, jak získat někoho jít spolu vyjít, i když to znamená jít podél jeho nebo její vlastní smrti a destrukce.

Prolomit zábrany, vystavovat mozek do konstantní obrazů, které by jinak byly repelent, a kladivo ducha s temnotou a smrti a strachu ... a máte perfektní spotřebitele, perfektní občan, zkřehlé na volby a vzpoury. V jeho vlivném díle VICE-Mind ovládání v Americe , Steven Jacobson píše:

"Techniky psychoterapie, široce praktikuje a přijímány jako prostředek k léčení psychických poruch, jsou také způsoby kontroly osob.

 Mohou být systematicky využívány k ovlivňování postojů a chování.

Systematická desenzibilizace je metoda používaná k rozpuštění úzkosti, takže pacient je již trápí konkrétním strachu, strachu z násilí, např. "

Jacobson vysvětluje, jak tento proces slouží k umožnění pacienta, nebo v tomto případě veřejný, přizpůsobit se situacím a myšlenek, které kdysi vyděšený jim, pokud jsou vystaveny na ně dost. VICE-Zbigniew Brzezinski , kdy byl americký poradce pro národní bezpečnost, jakmile řekl:
"V Technotronic společnosti trend se zdá k agregaci individuální podpory milionů nekoordinovaných občanů, snadno na dosah magnetických a atraktivních osobností účinně využívající nejnovější komunikační techniky manipulovat emoce a kontrolní důvod."

Nakonec, můžeme kontrolovat, co se díváme na a poslouchat.

Kazatel

#11031 Znecitlivit mše

2016-09-10 17:35

Znecitlivit mše

Můžeme najít lepší odbytiště pro získávání informací, možná dokonce používat vlastní rozum a získávat materiál, který je předložen k nám jako fakt. Naše mysl je možné ovládat pouze do té míry, že jsme zůstat otupělý, nevědomý a rozptýlit.
VICE-Jakmile budeme probudit , vzít zpět dálkové ovládání našich životů, a začnou programovat naší mysli, jak jsme přednost, a podle našich vlastních etiky a cíle a hodnoty, to bude strašně moc složitější pro kohokoli jiného, ​​aby si zde zřídily bydliště ...


Nepřihlášený uživatel

#11032 Re:

2016-09-10 18:16

#1: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#11033 Re:

2016-09-10 18:18

#1: -  

 Pryč z této vražedné instituce !!!!


Nepřihlášený uživatel

#11034 FARMACEUTICKÉ SPOLEČNOSTI A NEBEZPEČI S PRÁŠKU ODHALENO

2016-09-11 06:57

 

 

 

 

 

 

VICE-farmaceutický drogový kartel

s cílem kontrolovat multi-bilionů dolarů globální trhy v nově vznikajících oblastech patentovaných chemických produktů.VICE-Návrat do globalizací a Evropskou unií


Nepřihlášený uživatel

#11035 NWO ODHALENI

2016-09-11 07:00


Nepřihlášený uživatel

#11036 Tajný plán EÚ vytvoriť Super vláda

2016-09-11 07:03

Tajný plán EÚ vytvoriť Super vláda

Před čtyřiceti lety dnes, v čem byl pravděpodobně nejvíce osudný politický tah jaký byl kdy vyroben britským premiérem, Edward Heath nás vzal do toho, co se pak nazývá "společný trh". Takový krok sotva bylo zmíněno v předchozím všeobecných voleb, a Britové měli velmi malou představu o tom, co se vlastně zaplétají pro jiný než obchodní uspořádání, které by mohly dělat to pro nás snazší prodávat naše zboží na našich kontinentálních sousedů. o čtyři desetiletí později, obraz stěží vypadat jinak. Viděli jsme, že údajně útulném klubu jsme se připojili transformovaného, ​​krok za krokem, do obrovské, nafouklé byrokracie říše, kterým se ukládá její dusivé vládu více než 27 zemí. Také jsme viděli, že se ponořila do nejničivější krizi ve své historii - jeden Přineslo úplně na sebe svým bezohledným sen o uzamčení země Evropy společně do svěrací kazajky eura. Během těchto 40 let Britové nikdy nebyli šťastní členy tohoto klubu. Příliš často jsme byli ven kroku, a dokonce hořce v rozporu, se zbytkem - jako v našem odmítnutí připojit se, že jednotnou měnu. Ale dnes, jako vnitřní jádro EU zemí cesta k "úplné politické unii" v zoufalé snaze zachránit jejich odsouzena euro, britská nyní podívat na této rozvodněné politické monstrum s hrůznou bemusement. Politici každého účastníka mluvit žalostně o potřebě pro nás vyjednat "volnější vztah s EU, zatímco průzkumy veřejného mínění setrvale ukazují rostoucí většinu chtějí nechat to úplně - možnost, že i David Cameron již vylučuje.dokonce i na evropském kontinentu, vlivné hlasy jsou nyní uznává, že něco velmi významná se děje v Británii, protože naznačují, měli bychom snad být dovoleno něco, co nikdy předtím neviděl - pouhý "přidružené členství" v EU, což nám umožňuje pokračovat v obchodování s ním, ale bez veškerou svou politickou nadstavbou. Jak jsme přišli k takovému přihrávkou? Jsme dnes při pohledu na další historické křižovatce, svým způsobem stejně osudové jako je ta, kterou čelí již v roce 1973? Skutečný problém Britové měli s "evropského projektu", jak její zasvěcenci říkají, je, že mají nikdy opravdu začínáme chápat jeho skutečnou povahu, a to, co bylo vždy zamýšlel být jeho konečný cíl. hlavním důvodem je to, že naši politici nikdy pořádně to nám vysvětlil. co dělá to tak mnohem horší je, že ti, kteří byli nejvíce nadchla jím, jako je Heath, věděl dobře, co dále jen "projekt" byl opravdu o - plánu přivařování celou Evropu spolu pod nebývalé formě super-vlády . Oni záměrně rozhodl se skrýt před námi, ze strachu, že naše obavy o naše ztráta suverenity by mohlo zabránit jim bylo dovoleno vstoupit.Před deseti lety se svým spoluautorem Richard North , jsem napsal komplexně zkoumal historii " evropského projektu ". Já už byl reporting pro let na neuvěřitelné škody členství v EU dělá pro britského života, přes tisíc blázen směrnic a nařízení, a to prostřednictvím zničení našeho hrdého odvětví rybolovu a podkopávání našeho zemědělství, která byla až do roku 1973 nejúčinnějším v Evropě. skutečný příběh překvapivě sahá až do 1920, kdy senior League of Nations úředníka, Francouz Jean Monnet , nejprve začal snít o budování "Spojené státy evropské", do značné míry na tratích, které desetiletí později by se formují evropskou unii jako je tomu dnes. Po druhé světové válce, Monnet, tehdejší druhý nejmocnější muž v Francie, konečně nastavit projekt na jeho cestě.VICE-Tajný plán EÚ vytvoriť Super vláda


Nepřihlášený uživatel

#11037 Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy 2030 Z.J.13 ISLAMIZACE EVROPY BERE OVOCE

2016-09-11 07:06

Každý člověk bude mít implantovány pod kůži čipy

například téměř všechny domácí zvířata v na západě mají VICE-čipy pod kůži .

Skot s čipy je běžná praxe v mnoha západních zemích jako dobře. USA Tato technologie se rychle rozvíjí. Lidé již nabídl mít čipy implantované v jejich tělech, takže policie může najít je v případě nouze. Všechny americké pasy mají integrované čipy, jako jsou kreditní karty. Ve skutečnosti tomu tak není agrese Rusko, který ohrožuje Evropu. Evropa čelí nebezpečí islamizace generované Washingtonu zbavit Evropu její kulturní a křesťanské identity.Proč ne házet starou Evropu v kelímku ( tavicí kotlík = sesazovačka hrnec) národností a náboženství, takže to je jednodušší na ovládání?. Tam byl šokující zprávu z minulého týdne o více než 70 subjektů syrských uprchlíků v režimu A opuštěný ve východním Rakousku kamionu. Je zřejmé, že tok migrantů z muslimských zemí je větší než to, co oficiální statistiky říkají. Například Bulharsko, podle kvóty, je třeba přijmout některé 3000 zaměstnanců.


V reálném životě, tam bude mezi 60.000 a 70.000 z nich v tomto roce, bulharské bloggeři psát. Mnoho národních vlád Evropské unie varují, že klíčová ustanovení migrační politiky v Bruselu nefungují. Nicméně, Brusel udržuje opakovat mantru tolerance a multikulturalismu.

Je nezávislá Brusel, aby takové rozhodnutí?. Dá se také ptát, proč uprchlíci přicházející z Iráku, Sýrie a Africe nechodí do Austrálie, USA a Kanada. Proč to uniknout movité sousedních zemí, jako je Turecko, Libanon a Jordánsko?

Odpověď je jednoduchá:

Ve Spojených státech a Kanadě je tvrdá právní předpisy o přistěhovalectví. Austrálie pošle boatloads migrantů na "koncentrační tábor" na ostrově Nauru. Turecko a sousední arabské země nemají alokovat veřejné prostředky na podporu uprchlíků.

Evropa byla vybrána jako latrína pro ty, kteří prchají USA - podnítil ničení a války za demokracii. Všechny národy (katolické) umírají ortodoxní a sunnitských muslimů přicházejí nahradit je . Německo přijme 800.000 žádostí o status uprchlíka ze Sýrie, Iráku a Afghánistánu.VICE-Evropa je ve volném pádu. Nikdo nemůže pochybovat o tom už.


Nepřihlášený uživatel

#11038 Papežská válka proti jiným náboženstvím 2030 Z.J.12-13

2016-09-11 07:08

Papežská válka proti jiným náboženstvím

V případě zednářské "židovských" Rothschildů, kromě své Vatikán bankovní role oni, a několik dalších významných Židů, podobně,

  • Knight of Malta Heinz Kissinger

  • levicový vrátný Noam Chomsky

  • Federální rezervní banka celebrity Alan Greenspan

  • Vlast Nejistota přední Michael Chertoff,

... muset provést roli v tom, že zednářské "Židé" (další jezuita kontrolované politické hnutí socialistické-komunistické-fašistická ideologie), aby se pokusili podněcovat nenávist k Židům jako nich je "top regulátorů globálního zla". Tato je podvod, který bohužel pracoval dříve.
Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťané, Arabové / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství. V těchto dnech poté, co představil 9/11 provoz psy-op trauma (a představil follow-up v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" jsou zaměřena zejména v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuitský / SMOM kontrolované armádou přístroj) v takzvané "válce proti terorismu". 

Tato " VICE-válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité


Nepřihlášený uživatel

#11039 VATIKAN A JEZUITÉ

2016-09-11 07:57

 

"Samotné slovo tajemství je odporné ve svobodné a otevřené společnosti. Jsme totiž, jak lidi, neodmyslitelně a historicky rozdíl od tajných společností, tajným řízení a tajné přísahy" ...

 

"Za jsme proti po celém světě monolitické a bezohlednou konspiraci, která spoléhá především na tajné prostředky pro rozšiřování sféry svého vlivu - na infiltraci namísto invaze, o podvracení namísto voleb, na zastrašování namísto svobodné volby, na partyzány v noci namísto armád ve dne.

 

Je to systém, který je povolán obrovské lidské a materiální zdroje do budovy těsně k sobě přiléhajícími, vysoce efektivní stroj, který spojuje vojenské, diplomatické, zpravodajské, ekonomické, vědecké a politické operace. Jeho přípravky jsou skryté, nejsou publikovány. Její chyby jsou pohřbeny není hlavní hvězdou.

 

 Jeho odpůrci jsou umlčeni, ne chválil. Žádný výdaj je zpochybňována, žádná fáma je vytištěna, žádná tajemství je odhaleno. "

 

- John F. Kennedy

 

Řeč tajná společnost dne 27. dubna 1961

 

(Zavražděný 22. listopadu 1963).

 

Úvod

VICE-Jezuitský řád je téměř 500 let staré tajné operace, geo-politický, mužské jedinou organizací, strukturován jako tajné vojenské operace:
náročné tajné přísahy a kompletní poslušnost k sobě přímého nadřízeného, ​​který je v konečném důsledku generální představený (často přezdívaný jako Černého papeže , protože se obléká do černé a "stojí ve stínu" bílého papeže).

Dále jen "Tovaryšstvo Ježíšovo" - jak jsou oficiálně známý - byla původně používána Vatikánem zvrátit různé činnosti reformace v Evropě, na které se Vatikán ztratily mnoho ze své náboženské a politické moci.

Absolutní-temporální-vládnoucí síla byla vždy hlavním cílem vatikánského instituce. Jezuitský řád je od roku 1814 v kompletní kontrole - obscénně bohatých - VICE-Vatikán instituce (a jeho katolický duchovní hierarchie) a v současné době také řídí různými dalšími organizacemi společně s VICE-Military Maltézský řád , jako například:

 

  • OSN

  • NATO

  • Evropská komise

  • Council on Foreign Relations

  • Různé centrální banky

  • velké korporace

  • tajné služby

  • četné spolky a kulty , jako je zednářství (dále jen "Bratrstva") a Opus Dei


Nepřihlášený uživatel

#11040 OSN ODHALENÍ CO V TV NIKDY NEZAZNÍ

2016-09-11 08:03

OSN ODHALENÍ

VICE-OSN


Nepřihlášený uživatel

#11041 GLOBALNÍ BANKY ODHALENÍ

2016-09-11 08:05

 

 

 

 

VICE-Různé centrální banky


Nepřihlášený uživatel

#11042 O ČEM MLUVIL JFK NEŽ BYL ROCKEFELEREM ZABIT

2016-09-11 08:11

O ČEM MLUVIL JFK NEŽ BYL ROCKEFELEREM ZABIT

VICE-četné spolky a kulty , jako je VICE-zednářství (dále jen "Bratrstva") a Opus Dei


Nepřihlášený uživatel

#11043 Re: Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-09-11 08:47

#10948: - Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Nezačne to útokem NATO na Rusko. Ukrajina před bankrotem začne "osvobozovat" Donbas, Lugansk, Krym. Nadšený potlesk Štětináče, Trautenberga, Pražské kavárny, médií o osvobození území neoprávněně zabraných Ruskem. A miliardy pomoci z demokratického Západu. Sice do týdne bude 75 % opět ve švýcarských bankách, ale to je to oč zde běží, že! Přidá se i Gruzie v Abcházii a Jižní Osetii. Vzpomeňte, jak vpád Gruzie na tato území v době konání olympiády v Pekingu se dnes vykládá jako vpád Ruska do Gruzie. Adolph Rasmussen + tisíce amerických poradců přeci nejsou na Ukrajině a Gruzii, aby tak chytali lelky! Následuje Ruská odveta a bleskový tankový útok na Kyjev. A teprve pak to začne. Jenže: Za 10 dní se obnoví pořádek??? Jaký?? Ten americký?? No Kuken Sie na Irák, Afganistán, Libyi, Sýrii - a nakonec i na tu Ukrajinu. Tedy 10 dní to nespraví a vypěstovat brambory a vlastním záhumenku trvá nejméně 3 měsíce. Ekonomický potenciál Evropy, jako konkurenta USA výrazně poklesne. Americký sen.


Nepřihlášený uživatel

#11044 Jinými slovy neexistuje hospodářská krize .

2016-09-11 10:01

Real proti Fake krizí

v naprosto kroucenou logikou, třetí světová válka je prezentován jako prostředek k zachování světového míru. Írán je viněn odmítá dodržovat "rozumných požadavků" nebo "mezinárodního společenství". Realities jsou zkroucené a obrátil vzhůru nohama , Írán je obviňován, že chce zahájit třetí světovou válku. Tkvící v americké vojenské doktríny, oběti války jsou často ohlašovaný jako agresora. Světové války III je potvrzen jako bona fide humanitární podnik, který přispívá ke globální bezpečnosti. V hořké ironii, ti, kteří rozhodují o použití jaderných zbraní věří, že jejich vlastní propagandě.


Prezident a vrchní velitel VICE-Barack Obama věří, že jeho vlastní lži. Ani válka, ani celosvětová hospodářská krize jsou chápány jako součást bezprecedentní krize v první světové historii. Ironií je, že nebezpečí pro lidstvo celá vnější jaderná válka nemají vštípit strach a znepokojení veřejnosti. Místo toho, falešné "krize" - např,


VICE-globální oteplování

VICE-Celosvětová pandemie chřipky

o "falešnou vlajkou" jaderný útok "islámskými teroristy",

jsou vyrobeny ze strany médií , vlád, zpravodajského aparátu a Washingtonu think tanky . Pochopení základních společenských a politických událostí je nahrazen World of čiré ​​fantazie, kde číhá "zlí lidé".

Účelem těchto "falešných krizí" je poplést skutečnou krizi , stejně jako vštípit strach a nejistotu mezi obyvatelstvem:

"Celá Cílem praktické politiky je udržet obyvatelstvo znepokojeni ... od hrozivé to s nekonečnou řadou skřítků, všechny z nich imaginární ... Touha zachránit lidstvo je téměř vždy pouze falešné tváře pro nutkání k pravidlu to."

(HL Mencken)

Zatímco skutečné nebezpečí jaderné války je stěží uznal, tyto "falešné" krize jsou vždy přední stránky novin.

  • Masová nezaměstnanost, zabavování a chudoba nejsou charakteristické pro (sociální) krize.

  • Legalizace mučení a cílených politických atentátů není součástí (ústavní) krize.

  • Mučit a zabíjet potenciálních teroristů jsou určeny k "udělat svět bezpečnější."

  • Válka vedená z humanitárních důvodů je považován za "řešení" krize spíše než jeho příčinu.

Ekonomická deprese není uvedena, protože ekonomická recese je prý u konce.

 

Jinými slovy neexistuje hospodářská krize .


Nepřihlášený uživatel

#11045 "Základy" Bilderberg Group

2016-09-11 10:03

"Základy" Bilderberg Group

VICE-Bilderberg Group , se tvořil v roce 1954, byl založen v Nizozemí jako tajný schůzky konané jednou za rok, kreslení zhruba 130 politicko-finanční-vojensko-akademické-mediální elity ze Severní Ameriky a západní Europe as,

"Neformální síť vlivných lidí, kteří by mohli navzájem konzultovat soukromě a důvěrně." [2]

Pravidelnými účastníky patří generální ředitelé nebo předseda jedny z největších společností na světě, ropné společnosti, jako je Royal Dutch Shell, British Petroleum a Total SA, jakož i různých evropských panovníků, mezinárodní bankéři, jako David Rockefeller, významné politiky, prezidenty , premiéři a centrální bankéři světa. [3]

Bilderberg Group působí jako,

"Tajný globální think-tank", s původním záměrem "provázat vlády a ekonomiky v Evropě a Severní Americe uprostřed studené války." [4]

Na počátku roku 1950, nejvyšší evropské elity spolupracoval s vybranými americkými elity tvořit skupinu Bilderberg ve snaze spojit nejvlivnějších lidí z obou stran Atlantiku, aby zálohám příčina "atlanticismu" a "globalismu."

Seznam účastníků byli obvyklí podezřelí:

  • top politici

  • mezinárodní obchodníci

  • bankéři

  • Představitelé think tanků a nadací

  • špičkových akademiků a představitelé vysokých škol

  • diplomaté

  • mediálními magnáty

  • vojenští činitelé,

... a Bilderberg také zahrnoval několik hlav států, monarchů, jakož i vedoucích funkcionářů zpravodajských služeb, včetně nejvyšších představitelů CIA, který byl hlavní finančník na prvním zasedání v roce 1954. [5]

Evropský Zakladatelé skupiny Bilderberg zahrnuty Joseph Retinger a princ VICE-Bernhard Nizozemska.

VICE-Základy" Bilderberg Group


Nepřihlášený uživatel

#11046 Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack Obama

2016-09-11 10:05

Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack  Obama

Říká, že získat skutečný program pro letošní setkání v Kodani. Zasvěcenou unikly seznam mluví body pro probíhající Bilderberg 2014 konference (v hotelu Marriott Copenhagen) do investigativního novináře minulý týden, řekl. Tento seznam má devět položek, z nichž sedm se sdíleným:

  1. Jaderná diplomacie a dohoda s Íránem v současné době ve výrobě

    Klub již dlouho si pozor na případné spojenectví mezi Ruskem, Čínou a Íránem. Dohoda, která by zvednout západní tlak ze strany Islámské republiky v průběhu svého jaderného programu by mohly ovlivnit tuto možnost. 

  2. Plynová dohoda mezi Ruskem a Čínou

    To přišlo uprostřed vážné politické krizi na Ukrajině, což ohrožuje dodávky ruského zemního plynu do evropských zemí. Moskva diverzifikovala svůj obchod plynu utěsněním dlouhodobou smlouvu s Pekingem.

    Potenciálně, Čína může nahradit EU jako nultý partnera energie obchodu pro Rusko, což je situace, která posiluje pozici Moskvy VICE-na Ukrajině od poddolování Washingtonu úsilí, aby Rusko izolovat a Kyjev se pákového efektu prostřednictvím kontroly tranzitních plynovodů.

  3. Vzestup nacionalistických nálad v Evropě

    Na programu byla vytvořena před posledními volbami do Evropského parlamentu, které vrhají světlo na trendu. Populistické euroskeptické strany získání srdcí Evropanů z Velké Británie do Řecka do Maďarska, které se zabývají ránu do jednoty Unie.

    Celonárodně řízený a rozdělené Evropy by se zdráhají přijmout globalizaci jako samozřejmost. 

  4. Předpisy soukromí na internetu EU

    VICE-Edward Snowden je expozice v rozsahu elektronického sledování ze strany amerického Národního bezpečnostního úřadu a jeho spojenci po celém světě vyvolala velký protest ochranu soukromí hledá lidi.

    Evropští politici nemohou ignorovat výzvy pro ochranu komunikace lidí z snooping, což potenciálně umožňuje sběr dat obtížnější. Alespoň ne hned, jak je uvedeno zdánlivou zmenšení německého vyšetřování údajného dohledem NSA. VICE-Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack Obama


Nepřihlášený uživatel

#11047 Bilderberg 2015: The Real Agenda

2016-09-11 10:08

Bilderberg 2015: The Real Agenda FAŠISTÉ SE PODÍLEJ NA PŘEVRATU UKRAJINY A SEKTA A OLIGARCHOVÉ

VICE-Bilderberg 2015: The Real Agenda

Riko

#11048 Re: 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit :

2016-09-11 12:05

#10946: - 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit : 

 Jasně. V současné době globalizace a islamizace je zapotřebí víc než kdy jindy bránit vlastní tradice, kulturu, národ, podporovat tradiční rodinu namísto těch nechutných alternativních experimentů. Naši předci npokládali za nši zem životy ve dvou světových válkách jen tak pro nic za nic, abychom naši vlast my dobrovolně ztratili ve jménu nějaké zcestné multikulti ideologie.


Nepřihlášený uživatel

#11049

2016-09-11 14:22

Nový světový řád odhalení 2

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie


Nepřihlášený uživatel

#11050

2016-09-11 14:30

Přepis

Německý filozof Johann von Goethe , jednou řekl, není tomu tak ještě beznadějně zotročený, než ti, kteří falešně věří, že jsou zdarma. Ale málo těch, kteří slyší slova si uvědomit, že oni jsou ti, jimž Goethe měl na mysli. Pro Skutečností je, že každý člověk v civilizovaném světě je zotročen od dětství. Jsou zotročil ve vězení bez stěn nebo barech a tak málo, někdy dokonce si to uvědomit. Ale to všechno jsou zotročeni o nic méně. A co lidé na celém světě jsou zotročeni, je systém věčný sebe dluhu generujícího, který je vytvořen pro ně zcela záměrné mezinárodními bankovními zájmy soukromých a lidé se učí od útlého věku jen s výjimkou tohoto dluhu, protože tato je "přesně tak, jak se věci mají." ale skutečnou realitou je, že to není jen tak, jak se věci mají, ale více jak se věci byly navrženy a všichni, kdo musí udělat, je pohled kolem nich na stav světa dnes Uvědomujeme si, že ačkoli toto je způsob, jakým se věci proud jsou, to je nejvíce rozhodně ne tak, jak by to mělo být. nejsilnější a užitečný nástroj člověk může někdy získat ve svém životě je poznání pro s poznání přichází moudrost a hlubší porozumění a skutečná pravda může být vzrušující, protože skutečná pravda vás osvobodí. Nyní ať už věříte v Illuminati, nebo ne, zda budete mít čas poslouchat tzv ke konspiračním teoriím, nebo ne, tam jsou některé věci, které by měly být jasně srozumitelná všem. A tyto nejsou konspirační teorie žádným nejbujnější fantazii, jsou dobře zdokumentovány, docela sledovatelné a velmi prokazatelné skutečnosti.


A tato fakta jsou následující. Je zde jedna vládnoucí pokrevní linie, která existuje na této zemi . To vládnoucí Bloodline je velmi stará. Je to stejná rodová linie, která vždy vládne zemi od té doby dob starého Egypta a je velmi všudypřítomná. Například, mnoho lidí si myslí, že někdo může dostat být prezidentem Spojených států, ale skutečnost je taková, že všichni američtí prezidenti byly svobodné zednáře, velké množství z nich jsou ve skutečnosti souvisí, a že jejich počet řádků lze vysledovat zpět do Evropská monarchie a zejména na linii Viléma Oranžského.

VICE-Boj Nový světový řád s globálním jejich nedodržení

VICE-Ilumináti

VICE-13 Iluminátů rodinami