Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10937 Pro občany Evropské unie 9/11 tribunál pro válečné zločiny

2016-08-31 16:45

Pro občany Evropské unie 9/11 tribunál pro válečné zločiny Ačkoli tato diskuse byla široká a mnoha témat v krátké době, to slouží jako náhled na jeho prezentaci na Vancouver 9/11 Truth Conference, 22. června - 24.. To bylo zaznamenáno u Knowledge burze v New Westminster, BC, Kanada dne 5. června 2007 ve Vancouveru, Alfred Webre , mezinárodní právník a odborník na ústavní právo USA bude prezentovat:

"Mezinárodní Občanská 9/11 tribunál pro válečné zločiny: 9/11 False Flag Provoz jako trestný čin války podle mezinárodního práva." a zavede dále jen "zákon 9/11 nezávislého zastupitelství je"

Synopse Alfred Lambremont Webre, JD, med:

9/11 byl False Flag Provoz navržen tak, aby vyvolat Genocidal & Ecocidal VICE-ochuzený uran (DU) bombardování Střední Asii (Afghánistán a Irák), roll-out postrachem bázi pro národní bezpečnost state-systém celosvětový, a implementovat závěrečná fáze VICE-světové politiky vylidňováním .

Aby bylo možné stíhat pachatele 9/11 pod 9/11 nezávislých státních zástupců zákona, voláme po vytvoření mezinárodní Občanské 9/11 tribunálem pro válečné zločiny stíhat prezidenta George W. Bush , viceprezident Richard B. Cheney , ministr obrany, Donald H. Rumsfeld a další Jane a John Does pro válečné zločiny podle Ženevských konvencí, včetně genocidy, zločinů proti lidskosti a zločiny proti míru.

VICE-Mezinárodní Občané 9/11 tribunál pro válečné zločiny