Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10946 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit :

2016-09-01 21:02

1) Ochrana tradičních hodnot – rodina, práce – oddělení se od zhoubného působení kosmopolitní elity a jí vnucovaných pseudohodnot. Ta vrstva, která je u nás prosazuje, havlisti, je poměrně úzká a většinou národa (mimo metropoli) upřímně nenáviděná. A její hodnoty většina nepřijala, takže bez tlaku shora všechny ta multikulti, politkorektnosti, genderismus a podobně chcípnou samy !

2) Pronárodní politika, nebál bych se říct nacionalismus. Toto je naše země, zde platí naše hodnoty. Přizpůsob se nebo vypadni.

3) Pronárodní ekonomika – co je naše, je dobré a budiž podpořeno. To, že z našeho území odplývá ročně 300 miliard zisku do zahraničí, je poznat.

4) Nezávislost politická – můžeme být kamarádi s každým, ale já pán, ty pán, každý na svém území. Smlouvy se státy na obou stranách se vyváží navzájem, nikdo nás nebude mentorovat.

5) Nezávislost občanská – podpora všeho, co činí člověka nezávislým na státu, soběstačným a hrdým.

Odpovědi

Riko

#11048 Re: 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit :

2016-09-11 12:05:39

#10946: - 5 základních směrů, do kterých by se měla naše politika zaměřit : 

 Jasně. V současné době globalizace a islamizace je zapotřebí víc než kdy jindy bránit vlastní tradice, kulturu, národ, podporovat tradiční rodinu namísto těch nechutných alternativních experimentů. Naši předci npokládali za nši zem životy ve dvou světových válkách jen tak pro nic za nic, abychom naši vlast my dobrovolně ztratili ve jménu nějaké zcestné multikulti ideologie.