Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

#10876 Rusko zabránilo válečnému konfliktu a vstupuje do projektu Sever-Jih. Aneb více o tom, o čem hovoří

2016-08-26 03:59

Rusko zabránilo válečnému konfliktu a vstupuje do projektu Sever-Jih. Aneb více o tom, o čem hovoří V.V.Pjakin

V Otázkách-odpovědích ze dne 15.8. Pjakin popisuje schůzku Ázerbájdžánu, Íránu a Ruska v Baku a s ní téma Náhorního Karabachu, v základu ale téma projektu „Sever-Jih“. Ve videu jde o čas 16:15-29:28 a text jeho řeči ve zkrácené formě je zde:

„….nemůžeme posuzovat pouze toto trojstranné jednání v Baku, kde se setkaly hlavy Íránu, Ázerbájdžánu a Ruska. Je třeba to pojmout komplexněji. Osmého bylo to setkání v Baku, devátého se Putin v Petrohradu setkal s Erdoganem a desátého měl setkání s arménským prezidentem Seržem Sarkisjanem v Moskvě. Šlo o komplexní úkol, při kterém se řešily otázky bezpečnosti v tomto regionu. Turecko se tam pokouší dostat: „My se také chceme účastnit řešení konfliktu v Náhorním Karabachu.” A Arménie správně odpovídá: „A na jakém základě? Hleďte si svého. Vás se to vůbec netýká. Ázerbájdžánu? Samozřejmě. Íránu? Toho také. Ruska? To bezesporu! A co s tím má společného Turecko?” V tomto ohledu je to tedy jasné. A co je ještě nutné si v souvislosti s touto situací uvědomit? Jak Ázerbájdžán, tak Arménie si musí uvědomit jednoduchou věc, že mají velké štěstí, že je Rusko jejich dodavatelem zbraní, a že je dodává Ázerbájdžánu i Arménii. Takže je a priori rozhodčím jejich konfliktu, který tak nepřerostl v totální válku, díky které by mohl explodovat celý svět. Ve výsledku zůstal zachován ázerbájdžánský národ i Arménie a arménská státnost a nevzplanula válka.“

Americká armáda je zodpovědný,

"Synchronizaci a dodávání národní výkon (až) využilo, uchovávat a využívat iniciativu a udržovat relativní konkurenční výhodu oproti všem nepřátelům."

 

 

 

Připravte se na případnou USA / Rusko vojenské zúčtování, jestliže současná politická a ekonomická válka nepodaří dosáhnout cíle Washingtonu. Konkrétně proměnit Rusko jinou kolonii v USA. Eliminovat hlavní soupeře. Controlling své zdroje. Využívání svých lidí.Část americké strategie pro bezproblémové globální dominanci. Vést permanentní války k jeho dosažení. Probíhá v srdci Evropy. Kyjev válka zuří Donbasu.

 

 Hrozí, že se stanou mnohem víc než občanská válka.

 

NATO Backs Ukrajina Client v 290-denní války: Stoltenberg," titulek Zastavit NATO.

VICE-OKRUH PRO VÁLKU S RUSKEM 

Zaměstnávat tři nástroje zahraniční politiky USA ,

  • hrozby

  • podplácení

  • donucování,

... varoval Evropu obnovit sankce nebo tam by byl odplata. Uvidíme, jestli v červnu Washingtonu hrozba potlačili povstání. Evropa musí zvážit sílu Washington hrozbou odvety proti nákladům na pokračující a zhoršení konfliktu s Ruskem. Tento konflikt není v ekonomické či politické zájmu Evropy, a konflikt má riziko lámání ven do války, která zničí Evropu. Od konce druhé světové války Evropané byli zvyklí na následující Washingtonu vedení. Chvíli Francie šel svou vlastní cestou, a tam byly některé politické strany v Německu a Itálii, které považují Washington být jako velkou hrozbu pro evropskou nezávislosti jako Sovětského svazu.

VICE-Volba Před Evropy o konfliktu s Ruskem

 

VICE-Rusko zabránilo válečnému konfliktu a vstupuje do projektu Sever-Jih. Aneb více o tom, o čem hovoří V.V.Pjakin

Kazatel

#10877 DIVADLO VLAD NA NAROD VLASTENCE POHRDANI PROTI VLASTI

2016-08-26 04:02

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 


Nepřihlášený uživatel

#10878 KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

2016-08-26 04:16

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA


Nepřihlášený uživatel

#10879

2016-08-26 07:28

Souhlasím s tím, co vyjadřuje petice.
Cetényi

Nepřihlášený uživatel

#10880

2016-08-26 07:54

Společná azylová politika problém nevyřeší. Evropa není USA, byť i tam jsou s migrací a začlenění černošské populace veliké problémy. Ten problém nemá nějaké "elegantní" řešení. Prudký růst populace v Arábii a Africe, kde úspěšně pomáháme snížit dětskou úmrtnost, klimatické změny, neschopnost tamních států zvládnout rozvoj, nesmyslná představa o úspěšnosti "arabského jara" (spíše pekla), kdy za vydatné "pomoci" USA a EU jsme zlikvidovali jakž takž fungující uspořádání, byť diktátorské.

Jedinou cestu vidím v australském modelu, není asi příjemný, ale žádné bezbolestné řešení jen přes papír a peníze není, protože ponechání vývoji znamená zkázu evropského prostoru. Části Paříže, Marseille atd. ve velkém. Neustupovat novodobému sultánovi, jeho dlouhodobější vztahy s carem nebudou idylické.


Nepřihlášený uživatel

#10881 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-08-26 09:04

bible je mimozemsky ufo podvod petr chobot indianský šaman

 naboženstvi a cirkve slouži na ovladani mas a zakriti skutečne pravdy že všichni lide na světě jsou si rovni ad už jste ateista křestan žid muslim budhista šintoista hinduista apodobně a zakriti před pravdou že skutečna smrt neexistuje protože umira jen lidske tělo ktere starne a pak chatra a zustane z něho jen prach ale lidska duše je věčna a po smrti opoušti lidske tělo a zmizi do vyšši dimenze takže ani duchove neexistuji je to vše jen manipulace a lži pak si ještě přidejte myt statni hranice že bez pasu nemužete cestovat po světě pak tady mame svět kterej ovladaji banky a korporace ktere řidi svět skrze penize proto nikdy nemuže existovat rovnost takže menšina obyvatel světa ovlada cely svět takzvani bankeři nebo jak jim někteři řikaji mezinarodni banksteři poučte se z indianskych šamanu a opouštěni lidskeho těla než vykali naboženskych dogmat a ted řeknu něco pro katoliky a křestany kteři světi svuj den neděla kterou světi katolici a adventiste kteři světi sobotu jste lhaři skutečnemu bohu patři všechny dny v tydnu už kvuli tomu že je to stvořitel a katolici by měly přestat řikat papeži že je to svaty otec to buh stvořitel celeho světa a vesmiru je svaty otec protože nas všechny stvořil a my cele lidstvo a mimozemštane jsme jeho děti nevěřte věřicim lidem budou vas svadět a budete zbytečně umirat v naboženskych válkach a ve lži


Nepřihlášený uživatel

#10882 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-26 10:22

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Vláda Merkelové je vládou studené války. Patří k tomu i tahle falešná psychóza ohrožení – kým jiným než zase Ruskem! Německo, které už mělo prsty ve válce proti Jugoslávii (Genscherovo uznání Chorvatska a dodávky zbraní) při její likvidaci a pokoření Srbů, protiústavně intervenuje v Sýrii, rozdmýchává válku na Ukrajině a jede na vlně obnovy nejhoršího období studené války. K tomu patří i psychóza ohrožení. Najednou se vyostřuje, když zkrachovala další z „revolucí“ proti Turecku v režii CIA, NATO a zřejmě také Bundeswehru s jeho základnou a vojáky v Incirliku v Turecku, který byl zřejmě zapleten také do nezdařeného pokusu o puč proti prezidentu a vládě Turecka; právě, když se Turec ko začalo stavět priti Islámskému státu a stává se také obětí jeho atentátů. Živení psychózy studené války i to, co se děje také zásluhou Německa na Blízkém Východě a na Ukrajině by nám nemělo při nadcházející návštěvě Merkelové ujít.


Nepřihlášený uživatel

#10883 Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-26 12:47

#10873: Kazatel - NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 To dokazuje, že když se chce, tak to jde, jenže není vůle všechnu tu mohamedánskou verbež vypakovat.To by ale sluníčkoví hysterici, zfetovaná zamindrákovaná paka, co dokáží jen škodit a škodit, asi zešíleli.


Nepřihlášený uživatel

#10884 Re: Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-26 12:52

#10655: Islamoklast - Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !) 

 Stávajícím způsobem by trval odsun ekonomických přistěhovalců staletí a za tu dobu jich zde budou stovky milionů.Jak dlouho bude trvat evropským politikům, než pochopí, že odsun musí být jednotný a hromadný po celé Evropě i za cenu, že Evropské země budou hradit cestu jejich návratu.Ostatně bude to jen zlomek nákladů na jejich vydržování zde.Humanita, demokracie a podobné kecy zde neplatí, jen tvrdé dodržování zákonů.Nepřijali jsme potomky Čechů z Ukrajiny, přijímáme zcela cizí a nepřátelskou komunitu potenciálních teroristů.Co nám to naše vláda připravuje za budoucnost?Koho jsme si to zvolili?Bandu neschopných zkrachovalců, kteří v politice uskutečňují své potřeby, které nejsou jinak schopni zajistit?Je potřeba se zamyslet, kdo se snaží pro tento stát něco udělat, a kdo je jen mluvka hrabající pod sebe do své kasy.


Nepřihlášený uživatel

#10885 Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-26 14:07

#10883: - Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 Ten pocit, když se k mohamedánské verbeži vyjadřuje knedlovepřový bůček :-D

přeji čechum krasne mordovani

#10886 Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 07:36

nevim jak ostatni ale ja se těšim na mordovani muslimske a vitatici kultury

 a pokud nam evropska unie zakaže vlastnit zbraně tak nezapomente na nelegalni zbraně jinak na mordovani sluničkove a islámske havětě mužete použit třeba i jine zbraně lovecke kuše. luky. nože. sekery. krumpače. katany. motorove pyly. tesařsky kladiva. sekačky na maso. mačety. žiravinu co dokaže zabit cokoliv. vrtačky. teleskopicke obušky. auta. nakladaky. flobertky. vzduchovky. plynovky.diabolky. nesmite take zapomenout že člověka lze zabit obyčejnou tuškou nebo propiskou pokud někoho bodnete do oči nebo do krku. elektricky paralizer a střilet do nich dokud nezdechnou. vrhaci šurikeny pokud s tim umi někdo z vas hazet. pepřaky jim střilet neustale do ksichtu dokud neoslepnou. a neni žadnej problem najit na internetu navod jak vyrobit třeby bombu nebo molotuv koktejl. tak se mějte a všem přeju krasne a přijemne mordovani


Nepřihlášený uživatel

#10887

2016-08-27 09:10

na islámu se my liby jen jedno vyhazujou buzny ze střechy na tohle bych se rad podival muslimove budou myt na gay pride hodně prace a v gay barech to same

 


Nepřihlášený uživatel

#10888 Re: Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !)

2016-08-27 11:58

#10655: Islamoklast - Re: (Migranti!? ...Jako s obezitou: ... snadno přibereš, ale velmi těžko se zbavíš !) 

 Zajímavé je, že k navracení vrahů do původních států jsou třeba nějaké dohody. K vojenskému napadení bez souhlasu OSN a zlikvidování vůdců těch zemí včetně pozabíjení tisíců nevinných civilistů ne. Politika Západu nejde selským rozumem pochopit. Je to jen špína v režii USA.

Kazatel

#10889 Italiu postiho velke zemetřeseni brzy už brzy bude dalši a budou sopky a zaplavy atd do prichodu spa

2016-08-27 15:46

  • Matouš 24
  • Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.
  • On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“
  • Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“
  • Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.
  • Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.
  • Budete slyšet válečný ryk a zvěsti o válkách; hleďte, abyste se nelekali. Musí to být, ale to ještě nebude konec.
  • Povstane národ proti národu a království proti království, bude hlad a zemětřesení na mnoha místech.
  • Ale to vše bude teprve začátek bolestí.
  • Tehdy vás budou vydávat v soužení i na smrt a všechny národy vás budou nenávidět pro mé jméno.
  • A tehdy mnozí odpadnou a navzájem se budou zrazovat a jedni druhé nenávidět;
přeji krasne mordovani čechu

#10890 Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 19:12

#10886: přeji čechum krasne mordovani - Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 a pokud nam evropska unie zakaže vlastnit zbraně tak nezapomente na nelegalni zbraně jinak na mordovani česke havětě mužete použit třeba i jine zbraně lovecke kuše. luky. nože. sekery. krumpače. katany. motorove pyly. tesařsky kladiva. sekačky na maso. mačety. žiravinu co dokaže zabit cokoliv. vrtačky. teleskopicke obušky. auta. nakladaky. flobertky. vzduchovky. plynovky.diabolky. nesmite take zapomenout že člověka lze zabit obyčejnou tuškou nebo propiskou pokud někoho bodnete do oči nebo do krku. elektricky paralizer a střilet do nich dokud nezdechnou. vrhaci šurikeny pokud s tim umi někdo z vas hazet. pepřaky jim střilet neustale do ksichtu dokud neoslepnou. a neni žadnej problem najit na internetu navod jak vyrobit třeby bombu nebo molotuv koktejl. tak se mějte a všem přeju krasne a přijemne mordovani česke havětě


Nepřihlášený uživatel

#10891 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-27 19:25

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Kdepak.Vzhledem k tomu co připravila merkelbába Němcům,měli by si všichni Němci pořídit nejdřív spolehlivé automatické zbraně a zásobu munice na celý měsíc.Kvůli tomu aby si uchránili život a život svých dětí a pak ty desetidenní zásoby jídla.Takhle by teď měla být civilní obrana.

No a jestli si myslí někdo o nebezpečí,které hrozí od Ruska,tak je pošetilý.Tam mají policejní a protiteroristické jednotky už dávno zvláštní status.Byl tady tvrdě kritizován ale už jsme se nedávno přesvědčili,že je efektivní.Napadené dopravní oddělení se ubránilo a terorista č.1 zastřelen při útoku a č.2 při přstřelce.Zkrátka u Rusů je heslo:MRTVÝ TERORISTA JE DOBRÝ TERORISTA.

Nepřemýšlejí,jestli útok byl od Alláh akbar z duševních pohnutek nebo ne. TAKŽE SHORA UVEDENÉ ZÁSOBY PROTI ISLAMISTŮM.

A až to bude už neudržitelné,BUDEME klečet před KREMLEM a se sepjatýma ručičkama prosit Rusa o záchranu Evropy.Ten už se nebude s ničím babrat a všechny zažene do Atlantiku a utopí je tam jako krysy.


Nepřihlášený uživatel

#10892 Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 19:36

#10890: přeji krasne mordovani čechu - Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 ty pujdeš pod kitky až tě budu pižlat budeš prosit o milost

pižlat kitky
Nepřihlášený uživatel

#10893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 19:45

#10892: - Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 ty mne budeš pižlat osobně? nebo někdo jiný z té podřadné havěti, ke které patříš?


Nepřihlášený uživatel

#10894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 20:35

#10893: pižlat kitki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 už se těšim až budu vidět jak buzny budou litat ze střechy až pujdete na gay pride tohle je jedina věc na islámu co se my liby

to se my liby
Nepřihlášený uživatel

#10895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-27 20:54

#10894: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ  

 No počkej, jak jediná? a co ty vlhké sny o pižlání a prosení o milost? to se nepočítá?  (Místo „budu vidět“ se dá taky říct „uvidím“, to jen tak na rozšíření slovní zásoby.)


Nepřihlášený uživatel

#10896 V Parlamentu vzniká frakce kritiků multikulturalismu

2016-08-27 21:52

Platformu založil ve Sněmovně poslanec Zdeněk Soukup (ANO). Cílem je odmítnutí multikulturalismu, uprchlických kvót EU, snaha o maximální integraci případných migrantů, upevňování obranyschopnosti i důraz na výuku hodnot západní civilizace. Projekt podpořilo okolo 40 poslanců převážně z ANO, ČSSD a KSČM. „Stále více se potvrzuje, že přijímání migrantů z jiných kulturních zón je roblematické. Projekt multikulturalismu je mrtvý, neosvědčil se. Myslí si to drtivá většina poslanců. Ve Sněmovně je ale menší velmi hlasitá skupina, která se dostává do médií, a názor většiny není slyšet. Chceme proto tímto způsobem náš názor více prezentovat.“


Nepřihlášený uživatel

#10897 Česká policie začala kontrolovat hranice s Německem

2016-08-27 22:02

Policie v souvislosti s nelegální migrací a hrozbou terorismu začala 1. srpna s namátkovými kontrolami 15 hraničních přechodů s Německem. Chce také více chránit tzv. měkké cíle – obchodní a sportovní centra, kostely a další veřejná prostranství. Bude to stačit?


Nepřihlášený uživatel

#10898 Německou CDU infiltrují Erdoganovi islamisté

2016-08-27 22:11

Podle dokumentu CDU se radikální muslimové a členové tureckých nacionalistických spolků cíleně hlásí do strany s cílem získat rozhodující vliv na německou politiku. Erika Steinbach, komisařka přes lidská práva za CDU, požaduje, aby přijímaní členové svým podpisem potvrdili, že pro ně islámské právo šaríja není nad ústavou a že nepatří k organizacím, sledovaným tajnými službami. Stranu infiltrovali členové DITIB, Šedí vlci, Milli Gorus, UETD i Erdoganovy AKP. Erdogan: „Demokracie je jen vlak, který nás doveze k cíli“.


Nepřihlášený uživatel

#10899

2016-08-28 07:18

Nemám nejmenší důvod tuto petici nepodepsat. V této zemi imigranty,ani ISLÁM nechci.Máme tady již dost našich přiživníku,kteří nás stojí obrovské peníze
Pedro

#10900 Žaloba na eurohujera Halíka církevnímu soudu

2016-08-28 16:15

Žaloba na eurohujera mons. prof. T. Halíka dr.h.c. církevnímu soudu:

http://www.petice24.com/aloba_na_mons_prof_t_halika_drhc_cirkevnimu_soudu

Může se eurohujer a vítač muslimů Halík vůbec nazývat křesťanem? Podle našeho mínění nepochybně ne, proto patří před církevní soud!