Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#11001

2016-09-09 13:36

oto je naše země a ne aby sem Sobotka nechal přitáhnout migranty,,,
Kazatel

#11002 Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 14:20

#10999: - Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 Mylej zlatej ja neverim tomu jak rikas ze verim v nejake zatraceni ja jen vim deje a pocatky civilizace od toho tu jsme jako Kazatele abychom varovali OVCE dřiv než to prijde mylej zlatej ja vim vic nez ty to si zkousej na nekoho kdo v tom plave všecky odkaze a vše tu mate odemne na takové veci ve vsech komentech poukaze na fakta a jak to je odkaze na dokumenty atd!!!A mel bys vedet ze uz ZEMEDELCUM v ČR  už se vnucuje GMO potraviny A POSTRIKY DO ROKU 2020 PREJ TO TU BUDEM MET AJ GMO SR.... S USA a EU modifikovane potraviny!!!

 

Nikdo nemůže pochopit

9To všechno jsem viděl, když jsem uvažoval o všem, co se odehrává pod sluncem v čase, kdy člověk panuje nad člověkem k jeho záhubě. 10Viděl jsem, jak se strojí pohřby zlosynům, kteří opustili svatyni; na ty, kdo konali dobro, si ale ve městě nikdo nevzpomněl. I to je marnost!

11Zlé činy nejsou trestány rychle, proto má lidské srdce chuť páchat zlo. 12Hříšník páchá zlo třeba nastokrát, žije však stále dál a dál. Ano, vím:
Dobře se povede bohabojným,
neboť žijí v bázni před Bohem.
13Zlosynu se však dobře nepovede,
nedlouhý život mu prchne jako stín,
neboť se Boha nebojí.
14Na zemi se však děje ta marnost, že spravedlivým se vede, jako by páchali zločiny, zatímco zlosynům se vede, jako by jednali spravedlivě. Říkám: I to je marnost. 15Proto, ať žijí radovánky! Vždyť člověk nemá pod sluncem jiné štěstí než jíst a pít a přitom se radovat. Jen to mu totiž zbývá při jeho pachtění v těch pár dnech života, které mu pod sluncem Bůh dal.
16Rozhodl jsem se poznat moudrost a ve dne v noci nezamhouřit oka, dokud neprohlédnu dění na zemi. 17Tehdy jsem viděl: Vše je Boží dílo! Člověk nepochopí, co se děje pod sluncem. Jakkoli se za tím pochopením pachtí, nikdy je ale nemůže postihnout. I kdyby mudrc tvrdil, že to ví, ani on to nemůže nikdy pochopit.

VICE-války proti teroru

VICE-CIA the central inteligence odhalení

Nacistické kořeny "bruselské EU"

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

 

 


Nepřihlášený uživatel

#11003

2016-09-09 14:28

Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy

VICE-Bushův nový světový řád

VICE-De-neamerikanizuje svět

VICE-Černá magie a The New World Order - satanisté vládnout světu, ne politici, bankéři nebo vojenské Hlavy


Nepřihlášený uživatel

#11005 "Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

2016-09-09 14:30

"Protokoly Sionu" je NWO Blueprint

VICE-ACLU je komunistická přední

VICE-Protokoly sionských mudrců

 

 

 

Rockefeler zabil JFK

#11006 Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho Rockefeler zabil JFK

2016-09-09 14:58

Rockefeller návrh byl zaveden po atentátu na prezidenta Kennedyho

"Pozdní v září (1963), bez doprovodu Šťastný, Rockefeller šel do Říma na audienci u papeže, nanejvýš neobvyklé okolnosti a ne zcela bez public relations podtexty. Ale depresivní situace (jeho nedávný rozvod a nový sňatek) nebyl úplně změněná "Prezident Kennedy byl velmi populární s lidmi a byl by zvolen na druhé funkční období v roce 1964. Rockefeller neměl v úmyslu, aby něco stát v cestě do Bílého domu, aby dal rozkaz k zavraždění Kennedyho. To bylo provedeno v Dallasu, Texas, na Nov 22, 1963. Nelson navštívil papeže jen 2 měsíce před atentátem. Nepochybně diskutovat plány pro eliminaci Kennedym a jeho vlastní jmenování prvního krále Spojených států:

Po atentátu na prezidenta Kennedyho, jeho viceprezident Lyndon Johnson, se stal prezidentem. Johnson se ucházel o prezidenta v roce 1964 a byl snadno znovu zvolen.

VICE-John F. Kennedy - Čelíme celosvětové bezohledné konspiraci (CZ sub)

VICE-Pouze na objednávku ! - Nelsona Rockefellera Presidential Power Grab Odhalení at Last

VICE-VŠE O ROCKEFELLER 


Nepřihlášený uživatel

#11007 PAŘÍŽ A MEDIALNI PODVOD NA NARODY!!!

2016-09-09 15:43

medialni podvod na ovce 

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

Ty jsou lhal vládou USA. Jsou to pomocí podvod přimět vás, aby se vzdal své svobody, peníze a životy svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila


Nepřihlášený uživatel

#11008 KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD ŠLO O DOLAR

2016-09-09 15:45

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA

Kazatel

#11009

2016-09-09 16:31

Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

JAN-3-4

31Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci. Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá. 33Kdo přijímá jeho svědectví, zpečetil to, že Bůh je pravdomluvný. 34Ten, kterého poslal Bůh, mluví Boží slova, neboť Bůh dává Ducha bez omezení. 35Otec miluje Syna a všechno dal do jeho rukou. 36Kdo věří v Syna, má věčný život; kdo Synu nevěří, nespatří život, ale zůstává na něm Boží hněv.

MATOUŠ-24-
SOUČASTNOST 21 STOLETI A IS V EVROPĚ A VE SVĚTĚ
SOUČASTNOST DENÍ VE SVĚTĚ POVODNĚ,HURIKANY,SOPKY,TORNADA,ZEMETRESENI
 
Počátky porodních bolestí
 
1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“
3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“
4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.
9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé.12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn.14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“

Nepřihlášený uživatel

#11010 ŘÍMSKÝ CÍRKEVNÍ ÚŘAD & Papež František = ŠELMA & ANTIKRIST 3 (Catolic & Pope Francis = Antikrist)

2016-09-09 17:52


Nepřihlášený uživatel

#11011

2016-09-09 18:06

CO SE DEJE V SOUČASTNOSTI 2014-2015-2016-2030

VICE-Jedno celosvětove naboženstvi, patriarcha Eliaš


Nepřihlášený uživatel

#11012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-09 22:23

#11002: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

vy křestane nejdřive  musite rozeznat jake je vubec to prave evangelium aby jste mohly pokoušet spasit lidi protože tolik křestanskych cirkvi co na světě je ad už to jsou cirkev adventistu sedmeho dne, baptiste, luterani, evangeliste, pravoslavni. protestante, katolici, cirkev husistska, apoštolove, svědkovy jehovovy a mnoho dalšich kdo se v tom ma vyznat vy křestane snad očekavate že lide znaji dějiny křestanstvi přes 2000 let a ještě ty vaše lži že chcete rovnocenost ale v bibli se piše že lide co nevěři v boha budou zatraceni takže vaš buh schvaluje genocidu nevinich lidi co neznaji pravdu řekni co je to za boha kterej chce zabijet lidi jen kvuli tomu že neznaji pravdu boži a přitom vy křestane řikate že chcete rovnocenost i když se v bibli piše o zatraceni nevěřicich v boha jste jen lhaři a pokritci ti kteři nevěři v křestanskeho boha budou podle vas trpět bud ve věčnem ohni tak jak to řikaji katolici a nebo budou zatraceni tak jak to řikaji napřiklad křestane z cirkev adventistu sedmeho dne takže vaš buh schvaluje genocidu 7 miliard lidi tomuhle muže věřit je nabožensky pomatenec jak jsem řikal naboženstvi a cirkve slouži na ovladani lidi pomoci strachu chcete od lidi absolutni poslušnost bohu absolutni poslušnost je otroctvi skutečny buh dal lidem svobodu a nepotřebuje naši absolutni poslušnost stvořil lidi takove jaci jsou člověk nemuže byt dokonali člověk se řidi empatii což znamena že mame schopnost lasky a nenavisti radosti a bolesti přatelstvi a nepřatelstvi vy chcete aby lide byly skrze viru konali pokani ale žadnej člověk neni dokonali to neni možne i když by zmizeli pocity jako jsou bolest smutek nepřatelstvi jak by pak vy křestane mužete potom porozumnět druhim lidem ten co nezna bolest smutek nenavist nepřatelstvi nemuže rozumět člověku kterej timhle trpy dokonali člověk nemuže existovat buh nas vytvořil takovimy jaci jsme proto je blbost chodit a modlit se za odpuštěni hřichu a doufat že nam buh odpusti hřichy žadnej člověk neni dokonali a nikdy žadnej člověk dokonali nebil žadnej spasitel zachranit svět nepřijde přijdou jen falešni mesiaši kteři budou manipulovat s věřicimy lidmy ve světě a take přijde falešna invaze mimozemštanu tohle všechno bylo v planu mnoho let vždycky na tomhle světě existovali lide co chtěli ovladnout svět v celich dějinach tu byli lide co chtěli zotročit svět ad už to byl hitler stalin čingischan muslimove a řimsko katolicka cirkev a mnoho dalšich ale začalo to všechno ještě davno před ježišem kristem začalo to ve starověkem egyptě s tama pochazeji illuminati ktěři ovladaji svět skrze naboženstvi a cirkve bibli jsem četl v novem zakonu se piše že přijdou války pohromy hladomory a postavi se  narod proti narodu kralovstvi proti kralovstvi a take bratr proti bratrovy dcera proti matce syn proti otci tohle bylo v planu už staleti a je to pořad to same o zotročeni lidstva naboženstvi a cirkve ktery straši lidi o věčnem ohni nebo věčnou smrti v tom pomahaji a bibli nenapsal buh ale psali ji staleti lide sice se tohle piše v bibli ale v bibli nemate psano o valce s islámem protože ani vaš buh nezna agresivni islám což nas ohrozuje nejvice to znamena že vaš buh stejně jako ve všech naboženstvi je falešny piše se tam jenom o naboženstvi židu jenom ale tohle neni nahoda vždyt judaismus je starši než křestanstvi vaš buh nezna ani nazvy falešnych naboženstvi ani cirkvi kteři ohrožujou svět

Kazatel

#11013 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 07:23

#11012: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 V Italii jste dostaly znameni zemetřesenim a jinde velkou potopou zatim to je jen varování se nedivim že tu chce stvořitel vymitit bohany a zlovolniky ale to co bude prichazet jeste nebude konec bude spoustu nespravy na zemi zem bude patrit tem co zemrou pokřtěni a ve víře J.Krista zkrze nej se spasi člověk ale budete deleni na Ovce a Kozle!!!Brzy tu bude jen jedna vira a jen jeden kral kralu a pan panu a člověk nad člověkem už né brzy teror skonči!!!!To co prijde musi prijit 2030 zem se zmeni kdyz si vyhledas posledni deje najdes USA Barak Obama posledni prezident v Dejinach konce 2030 Papež F. posledni Farizei ten co take zemře!!!Prichod se pomale bliži ovce spitujte svedomi kdo vas stvoril vy sami sebe né kdo vam dava Děti vašim rodičkám na zemi vy asi težko!!Kdo vam dava urodu  a vše na zemi vy asi težko!!!!tahle doba je svecena padlemu zkrze Islam to vse bude vymiteno pri soudu sodu!!!!běda všem na zemi !!!pod sluncem!!!!jinde čekaji na stvořitele jinde sou hloupy jak kdyz kamenem hodis do skale ten se odrazi a ublizi hlupakovi!!!ve 3 světě čekaji na svtořitele zatim co v evropě se nekřiti a nevyhledavaj Kazatele pravdy co dlaždi J.Kristu cestu k prichodu!!!Od Nového zakona to vse musi prijit a prijde dokud slunce nezhasne a hvezdy nespadnou


Nepřihlášený uživatel

#11014 Nový svetový daňový režim 2030

2016-09-10 07:25

Nový svetový daňový režim

Každému, kdo dokonce nedbale monitoruje mezinárodní agentury - například OSN, OECD a MMF - to přijde jako žádné překvapení, že tyto agentury již dlouho chtěl stálých zdrojů financování, které by mohly počítat, spíše než se spoléhat na almužnu od vlád okolo světa.

 Ale to by pravděpodobně přijde jako překvapení pro většinu že budeme pravděpodobně vidět počáteční provoz svět daňového režimu pro financování mezinárodních subjektů do roku 2015. Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj ( vice-OECD ) - o 34 členských (v současné době) mezinárodní ekonomickou organizace, která pracuje ovlivňovat světové finanční operace - otevřeně oznámila, že plánuje pokročit v dlouholeté socialistickou opěradlem sen o planetární režim zdanění.Plány volají po legitimních vlád a diktatur na světě, která má všechny soukromé finanční údaje o občanech. To vše je otevřeně inspirován, a podle vzoru, zákon Obamova zahraniční účet Tax Compliance (FATCA) s cílem přinutit banky a vlády po celém světě do zpráv všechny účty a aktiva držená "amerických osob" do IRS (klikněte zde k vidění související vice-FATCA článek .)

A to, říkají odborníci ve spojení s dalšími souvisejícími machinace, jako rozvíjející se plán donutit podniky platit stejně vysoké daní právnických osob ve všech státech světa, spíše než zřízení obchodu v nižších daňových národy, položí základ, na němž vybudovat "World Tax organizace." v polovině února, ve skutečnosti, OECD oficiálně představila svůj plán neformálně zvané GATCA (zákon Global Account Tax Compliance) analytiky.Volání svůj trik, aby dal finální hřebík do rakve pro finanční soukromí "hra mění," řekl OECD daň-financoval to by vyžadovalo vlády shromáždit obrovské množství citlivých osobních údajů o jednotlivci z bank a dalších finančních institucí v rámci jejich působnosti.

"Ve skutečnosti bude to, že pro automatickou výměnu informací pravidel by mělo pokrývat, jaké informace se vyměňují, jak často, kdo by měl shromažďovat informace, na něž by mělo být zaslány av jakém formátu," tvrdil Pascal Saint- Amans, ředitel centra OECD pro daňové politiky a správy, mluvení, jako kdyby se děj byl už hotová věc.

Jakmile se shromáždili obrovské troves soukromých údajů by se automaticky vyměňovat mezi všemi zúčastněnými vládami a diktatur.

"Ty sbírat data, ji dát do potrubí a jde na druhou stranu," řekl Saint-Amans, který, jak by pravděpodobně bylo možné očekávat, neplatí žádné daně na jeho nafouklé financované z daní platu. 

VICE-Nový svetový daňový režim


Nepřihlášený uživatel

#11015 Skandál Reuters – Režisér naléhal na kameramana, aby přestal natáčet Donalda Trumpa

2016-09-10 07:31

VIDEO: Skandál Reuters – Režisér naléhal na kameramana, aby přestal natáčet Donalda Trumpa, když mu černoši tleskali. Reuters nakonec přenos odstřihl! Na scéně je Tallit bible! [CZ Titulky]


Spojené státy řeší další skandál. A Izrael záhadu. Zpravodajská agentura Reuters (patří do konsorcia Rothschildova investičního impéria a obhajuje zájmy obou globalistických křídel) usekla natvrdo živý přenos z Detroitu, kde se Donaldu Trumpovi dostávalo židokřesťanského požehnání od černošského biskupa Waynea T. Jacksona [1]. Lidé v sále Donaldu Trumpovi bouřlivě tleskali a obrovská faleš mainstreamu tak vyplavala na povrch jako hnis. Donald Trump je totiž vykreslován v barvách mainstreamu, že prý žádný černoch pro něj nikdy ruku nezvedne. Video ukazuje něco naprosto jiného a stalo se něco, co ukazuje na úplnou zoufalost a bezradnost „globalčiků“. Reuters ze setkání z Detroitu poskytoval přímý přenos (tzv. feed) pro mnoho televizních společností. Včera byl v USA státní svátek, Labor Day (americký Den práce) a událost z Detroitu tak sledovalo několik desítek milionů Američanů.


VICE-VIDEO: Skandál Reuters – Režisér naléhal na kameramana, aby přestal natáčet Donalda Trumpa, když mu černoši tleskali. Reuters nakonec přenos odstřihl! Na scéně je Tallit bible! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11016 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.11.ZÁŘI KDO TEŽIL

2016-09-10 07:39

Skutečnost, a ne fikce.

.Obhajuje, jako je Paul Bremer , pro extrémní laissez faire hospodářských politik, se pokusil přepsat iráckou ústavu, aby podporovaly bezplatný systém na trhu neoliberálních ekonomických principů, aby bylo obzvláště snadné pro cizí národy na vlastní irácké zdroje.

A pokud se vám udělat si vlastní průzkum, budete se dozvědí, že USA neměla reptání se Saddámem Husajnem, dokud kopal ropné společnosti z Iráku, protože chtěli, aby lví podíl na zisku. On znárodněna olej.

To je fakt a ne fikce.

Izrael těžil tím, že má jednu ze svých sousedních nepřátel, a sice Saddáma Husajna a jeho stálé armády, oslabené a spoustu práce. Není to náhoda, že obhajuje a novinových vědátoři většina defenzivních o naší invazí stalo, že se silnými obhájci izraelské pravice bude.

Důkazy jasně ukazuje, že někteří izraelští fanoušci byli součástí kultury klamu, aby nás do války s Irákem - tak, jak jsou nyní pracuje, aby nás do války s Íránem s podobným vzorem falešné inteligence. Stejně tak je pravdou, že bez ohledu na Středním východě skupina přechovává nepřátelství vůči Izraeli je nyní považován za teroristu v přírodě pro Američany.

Je fakt, že VICE-izraelská lobby tlačil tvrdě pro válku s Irákem.

Pravicoví politici, zejména křesťanské a židovské, kteří mají rádi, aby podporovaly předsudky proti všemu, co muslimský Arab a prospěch. Vzhledem k tomu, 9-11 tam byl konstantní propagandistické válce proti muslimům na celém západních zemích. (Toto není argumentovat, že Američané by neměli mít na pozoru před cizích motivů.)

Ale faktem je, že ti, kteří si nepřejí muslimy mít vliv v této kultuře mají jasně mzdami velkou propagandistickou kampaň Západu na strach a nedůvěra obrovská část světové populace - jako "kulturní srážky" nebo střet civilizací podobně jako středověká éra křížových výprav.

To znamená, že nepřátelé Izraele se staly naše nepřátele jako "neokonzervativní" propagandistická kampaň harfy na "islamo-fašismus", "islamo-extremismu" a "islamo-fanatismem".

Zatím je tato událost slouží k dalšímu přesvědčit Američany, Izrael Ameriky "přirozený" spojence a partnera protisilám zla . (Zatím pravicoví Izraelci také nejsou ochotni oddělit církev od státu a proto se diskriminovat ty, které nejsou židovský Proto se příliš nesdílejí naše demokratické hodnoty rovnosti pro "všechny" lidi. - Stejně jako mnoho teokratických zemí na Středním východě. )

To je názor, ale stále odráží realitu.

Politicky motivované lidi s touhou použít "strach", konkrétně proti terorismu jako záminku pro omezení a zničit občanské svobody a svobody běžně ctěn v demokratických zemích.

Stali jsme se fašistickým státem s vnitřní bezpečnosti dohledem. Toto krácení je podobný těm, kteří i nadále snažit, aby cenzuroval svobodu projevu - a znesnadnit mít právo na "spolupracovník" via technologií, jako je internet.

Taková mentalita je dovoleno špehovat občany "privatizovaných" korporací a nezodpovídají se daňovým platební veřejnosti, která vyplatily organizacím, aby tajně špehovat a evidovat na jeho vlastní občané.VICE-Obama a jeho tým udělal nic dělat skutečné a podstatné změny , a ve skutečnosti posílily tuto tyranii.

 Krácení našich svobod je skutečnost a ne fikce.

VICE- 9 - 11 - Kdo opravdu Těžil ?


Nepřihlášený uživatel

#11017 Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“

2016-09-10 07:43

Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“ o shození barelů s chlorem na civilisty v Aleppu. Mainstream poslušně informaci převzal, jakmile jí „posvětila“ bez ověření Reuters!


Mainstreamová média dnes začala šířit informaci ze syrského Aleppa, že prý vojska Bašára Asada shodila na rebely ve městě několik nádob s chlórem [1]. Přestože jde o neověřenou informaci, mainstreamová média ji bleskurychle převzala i bez ověření ve chvíli, kdy se dnes nad ránem zpráva objevila na kanálu Reuters. Ten uvedl, že má informaci od neziskové organizace SOHR v Londýně, a ta ji má od organizace Bílé helmy (přilby) v Sýrii. Ovšem při zmínce o této organizaci musíme ihned zpozornět, protože o této neziskovce už jsme psali zde v souvislosti se smrtí Jo Coxové před Brexitem ve Velké Británii. Její manžel je totiž napojen na neziskový sektor, americkou CIA a fondy George Sorose, kde právě silně figurují Bílé helmy. Článek v odkazu doporučuji k přečtení, abyste dostali představu o tom, co to je za organizaci ty Bílé helmy a kdo za nimi stojí.


VICE-Organizace napojená na USAID a Sórošův fond vypustila do médií „war hoax“ o shození barelů s chlorem na civilisty v Aleppu. Mainstream poslušně informaci převzal, jakmile jí „posvětila“ bez ověření Reuters!


Nepřihlášený uživatel

#11018 Hillary Clinton prodělala svůj dosud nejtěžší záchvat kašle během projevu. SKAP

2016-09-10 07:45

VIDEO: Hillary Clinton prodělala svůj dosud nejtěžší záchvat kašle během projevu. Přímo na pódiu si musela vzít prášek! [CZ Titulky]


Zdravotní stav Hillary Clinton je znovu předmětem dohadů a spekulací. Tento týden v pondělí během amerického svátku práce (Labor Day) měla volební projev v Clevelandu ve státě Ohio. Byla pozvána na velké setkání místních odborových svazů a měla přednést své vize a děkovný projev. V okamžiku, kdy její předřečníci skončili a ona začala mluvit, přepadl jí náhle obrovský záchvat kašle. Několik minut pouze kašlala a její věty z ní lezly jako z umírajícího člověka. Doslova šok potom vyvolalo její rozhodnutí, když přímo na pódiu a před zraky milionů diváků televizí do sebe nasypala prášek, podle některých to byla pastilka s antihistaminikem na rychlé potlačení alergické reakce. Na důkaz solidarity si pastilku vzali do úst i ostatní na pódiu, aby zlehčili vážnost situace. Zdá se, že na to byli dopředu připraveni, že k záchvatu kašle Hillary opět dojde. Hillary v jednu chvíli dokonce zavtipkovala, že kdykoliv, když pomyslí na Trumpa, má pocit, že má alergii. Kašel pochopitelně může postihnout každého, ale u Hillary se jedná zřejmě o trvalý problém, protože tyto alergické záchvaty jí potkávají docela často. Lidé se ptají, jak potom bude hájit ve světě americké zájmy, když na důležitém setkání státníků jí popadne jeden ze záchvatů kašle.


VICE-VIDEO: Hillary Clinton prodělala svůj dosud nejtěžší záchvat kašle během projevu. Přímo na pódiu si musela vzít prášek! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#11019 Česko zradilo Izrael. A Jeruzalém a Arménie a „Velký Izrael“

2016-09-10 07:49

Česko zradilo Izrael. A Jeruzalém a Arménie a „Velký Izrael“

Na úvod cituji z článku, který před několika dny vyšel pod názvem „Skutečný význam české zrady ve věci Jeruzaléma“:

„Vcelku bezvýznamný a krátký článek informoval na nedůležitých stránkách denního tisku o tom, že v České republice bylo rozhodnuto , že Tel Aviv je hlavní město Izraele a jako takové bude prezentováno ve školních atlasech. Popud k této změně dal palestinský velvyslanec v Praze. Izraelské ministerstvo zahraničí vyvíjí úsilí, aby toto rozhodnutí bylo zrušeno. České rozhodnutí následuje po té, kdy v dubnu letošního roku UNESCO rozhodlo, že Chrámová hora náleží muslimům a výlučně muslimům a že její jméno je Mešita Al Aqsa. Jsou tací, kteří se domnívají, že se jedná o spor mezi Izraelem a palestinskými Araby. Tedy další bod, který se stane předmětem jednání a dohod někdy v budoucnosti. Problém je, že tento pohled na věc je zcela mimo realitu. Přišel čas, abychom všichni otevřeli oči a podívali se na to, co je za palestinskou kampaní, týkající se Jeruzaléma.“

VICE-Česko zradilo Izrael. A Jeruzalém a Arménie a „Velký Izrael“


Nepřihlášený uživatel

#11020 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 08:49

#11013: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 a zase to vyhrožovani pomoci strachu takhle naboženstvi a cirkve funguji vaš buh schvaluje genocidu 6 miliard lidi se pak nediv že existovali naboženske války šiřit tohle ve světě take bych se vam postavil na odpor jak jsem take řekl naboženstvi a cirkve slouži na manipulaci lidi a podle strachu to funguje takhle chcete spasit svět skrze nenavist a vyhrožovani jak jsem řekl vy křestane chcete rovnocenost a přitom toužite bud zatratit lidi a nebo aby se lide navěky smažili v pekle tohle je duvod proč nevěřim naboženskym dogmatum a věřim že křestane jsou lhaři a pokritci ja narozdil od vas věřim v rovnocenost a lasku mezi rasama a kulturama a naboženstvi a cirkve konaji pravě opak na vyvolavani nenavisti a k valkam nevěřim že pravy buh by nechal vyhladit nevine lidi jen kvuli tomu že neznaji pravdu v boha tohle je barbarstvi tim se od radikalniho islámu moc nelišite doufam že jednoho dne naboženstvi a cirkve skonči a lide spolu budou navěky žit v miru aniž by nam někdo chtěl určovat co mame a nemame dělat

Kazatel

#11021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 09:42


Nepřihlášený uživatel

#11022 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 09:43

#11013: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 uvědom si že česka republika je nejvice ateisticka země na světě pokud tady šiřit tohle tak běž z česka do prdele jako čech jsem hrdy že nejsme ovladani naboženskymi dogmaty  měly bychom na to byt všichni hrdi lepši je byt svobodny ateista než věřici otrok ja v boha věřim take věřim na mimozemsky život a na věčnou duši ktera po smrti zmizi do vyšši reality mimo tenhle svět než byt věřici křestan to budu radši indiansky šaman ti maji k bohu bliž než vy křestane tak jak to řekl petr chobot naboženstvi a cirkve jsou zlo


Nepřihlášený uživatel

#11023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 10:26

#11021: Kazatel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 vy křestane si vubec nevite rady ktere evangelium je to prave takove množstvi křestanskych sekt ad už to jsou baptiste, evangeliste. luterani, katolici, protestante, pravoslavni, cirkev adventistu sedmeho dne, koptska cirkev, apoštolska cirkev, svědci jehovovy, cirkev husitska, metodiste, křestanske sbory, a vy šiřite evangelium a ktere konkretně pořad si nic neřekl ani boži desatero neni dokonale v božim desateru konkretně 4 přikazani stoji že křestane by měly světit sobotu což je blbost skutečny buh je stvořitel všeho tak mu patři všechny dny ane sobota jak to pravy adventiste sedmeho dne a neni to ani neděle tak jak by chtěly katolici


Nepřihlášený uživatel

#11024 naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani lidi

2016-09-10 10:27

#11021: Kazatel : naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 vy křestane si vubec nevite rady ktere evangelium je to prave takove množstvi křestanskych sekt ad už to jsou baptiste, evangeliste. luterani, katolici, protestante, pravoslavni, cirkev adventistu sedmeho dne, koptska cirkev, apoštolska cirkev, svědci jehovovy, cirkev husitska, metodiste, křestanske sbory, a vy šiřite evangelium a ktere konkretně pořad si nic neřekl ani boži desatero neni dokonale v božim desateru konkretně 4 přikazani stoji že křestane by měly světit sobotu což je blbost skutečny buh je stvořitel všeho tak mu patři všechny dny ane sobota jak to pravy adventiste sedmeho dne a neni to ani neděle tak jak by chtěly katolici

Kazatel

#11025 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi

2016-09-10 13:49

#11023: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: naboženstvi a cirkve jsou podvod na ovladani mas lidi  

 Jeden a ten sami!!!!

Hele Křestané za to nemužou Zjeveni Janovo 12-13!!!!Papeža Františka sudte to je ta šelma vrouše berančím!!!!!co se rouha bohu!!!!a schvalne potaji podepisuje ortel všem na zemi a meni zakony a prava!!!!!zem byla stvorena za 6 dni takže sobota se sveti!!!Genesis 1-6 

Poražený nepřitel  Z.J-12
 
Běda však zemi i moři,

 

neboť sestoupil k vám ďábel s velikým hněvem,

 

neboť ví, že má málo času.“