Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10851 Re: Re: Re:

2016-08-22 13:44

#10848: Kazatel - Re: Re:  

 ja nevěřim ani adventistum kteři světi sobotu skutečnemu buhu totiž patři každej den takže adventiste se mili a mili se take katolicka cirkev naboženstvi a cirkve slouži na ovladani mas lidi takhle dokonale mužeš ovladat většinu lidstva kromě ateistu kteři bud v boha nevěři a nebo věři v jineho boha než lide kteři věři světovym naboženstvi a cirkvi jinak svět se da ovladat take takhle skrze penize banky korporace take myt statni hranice že bez pasu nemužeš cestovat po světě naboženstvi a cirkve jsou největši podvod v historii celeho lidstva


Nepřihlášený uživatel

#10852 Třetí světová skončí do třiceti minut. Ale co na tom – dost bylo ruské agrese a ve výročí srpna 68 p

2016-08-22 14:23

Třetí světová skončí do třiceti minut. Ale co na tom – dost bylo ruské agrese a ve výročí srpna 68 podpořme Clintonovou a americké hodnoty!

Máme dnes výročí neslavného srpna 1968 a to je den, kdy si nejen Česko/Slovensko, ale i celý západní svět může naplno uvědomit a připomenout tu ruskou „agresivní a rozpínavou“ politiku. A po nějakých cca 50-ti letech se tato událost stala obzvláště aktuální tím, že ve Spojených státech je před volbami a jedním ze dvou kandidátů je „agent Kremlu“, Donald Trump.  A že právě ve Spojených státech se situace hrotí tak, že svět stojí na hraně třetí světové války – přesněji ale katastrofy, kterou nikdo nemusí přežít.

Předpokládám, že všechna prozápadní/proamerická média se dnes možná až uštvou v popisování, jak Rusko v právě v 68 předvedlo, jakým je agresorem a budou podporovat Hillary a budou volat po více NATO/USA základnách v Evropě a po ještě větším jejích přibližování k hranicím Ruska než se děje od doby, kdy Rusko rozpustilo Varšavskou smlouvu. A že všichni se budou ohánět „západními hodnotami“ a budou volat po tažení na Rusko i za cenu války – hlavně že tím půjdou na ruku Hillary a USA, přesvědčeným, že i třetí světová proběhne pouze na území Evropy, zatímco Spojené státy se válkou zachrání ze své vlastní krize stejně, jako tomu bylo za dvou předchozích.

V roce 1968 jsem byla dítě školou povinně, ale pamatuji si tolik, že nejvíce jsem se radovala, když na jaře 1969 hokej mezi ČSSR a SSSR skončil 2:0 a 4:3 ve prospěch Československa. Ale uplynulo nějakých cca 50 let a novým pohledem není tak jasné, jestli srpen 1968 byl opravdu neslavný! Byla přece nějaká dohoda o bipolárním rozdělení světa -kdo tedy byl doopravdy agresorem? Byly to skutečně ruské tanky anebo naopak USA přes něco na způsob současných neziskovek? A nebyla to nakonec skutečně jen zkouška na listopad 89, o kterém dnes už víme, o co šlo?

VICE-Třetí světová skončí do třiceti minut. Ale co na tom – dost bylo ruské agrese a ve výročí srpna 68 podpořme Clintonovou a americké hodnoty!


Nepřihlášený uživatel

#10853

2016-08-22 16:00

Nicméně, jak VICE-Hillary Clintonová zdůraznila al-Káida byla dílem CIA vyškolen americkou vládou a uvolňovány do strategických zemí za účelem destabilizace své vlády, v důsledku čehož úkol zmocňovat ovládání snadnější pro americkou vládu.
 

 

 Podle vyšetřovací reportéra Seymour Hersch , v VICE-Bushově administrativě , ve spojení s Saúdské Arábii, byl tajně financuje radikální Suni skupiny s vazbami na al-Káidu proti šíitské skupiny podpořené Íránu.VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze

 


Nepřihlášený uživatel

#10854

2016-08-22 16:40

Ve čtvrtek 25.srpna nás navštíví německá kancléřka Angela Merkelová, dáma, která se nám postarala o největší muslimskou invazi na Evropu za posledních 300 let.

Přijede podpořit svou loutku Bohouška před krajskými a senátními volbami.

Drzost paní Angely nezná mezí. V České republice jí nesnáší drtivá většina občanů, kteří jí právem vytýkají, že zaplavila celou Evropu islámskými imigranty. Ona se ale i přes to na nás přijede podívat, aby osobně před krajskými a senátními volbami vyjádřila podporu poslušnému Bohouškovi, kterého prostřednictvím svých poradců v čele s panem Špidlou vodí na provázku jako loutku. Ten se na její návštěvu těší a už se nemůže dočkat, jak jí všechno odkývá. Je společně se svými poradci připraven všechny její pokyny, jak dále naložit s imigračním šílenstvím uposlechnout a slíbit jí poslušnost.

Ta poslušnost bude zcela jistě v budoucnu pro hodného Bohouška ohodnocena teplým místečkem v nějaké dobře situované bruselské kanceláři, kam si s sebou vezme Špidlu a spol. a všichni budou spokojeni.

Tato dáma je společně s úředníky Evropské komise zrádcem evropských demokratických hodnot a tradic a naši celníci by měli při příletu pořádně prohlédnout celé její letadlo, aby se nám nepokusila nějakého „ubohého“ imigranta ve značkových hadrech a s nejmodernějším iPhonem propašovat do naší vlasti. Jsem si jist, že by toho byla schopná a pak by nám všem řekla, že to společně zvládneme.

Já jen doufám, že tu návštěvu paní kancléřky vezme většina občanů České republiky jako antikampaň a při volbách to dají Bohouškovi jasně najevo. Ten kdo jde svou politikou proti drtivé většině občanů, nemá v politice co pohledávat. Politik je od toho, aby svým občanům za jejich peníze sloužil a hájil v prvé řadě jejich zájmy.


Nepřihlášený uživatel

#10855 Re:

2016-08-22 18:47

doufam že bude 3 světová jaderna válka a bude vyhlazene cele lidstvo

 lide si svou existenci nezaslouži neustale vytvařijou války rasovou a naboženskou nenávist ničijou přirodu niči ovzduši a nenavidijou se mezi sebou jsme kolonizatoři a měli bychom se za sebe stydět doufam že zviřata přežijou


Nepřihlášený uživatel

#10856 EU žádá stejně vysoké dávky pro imigranty ve všech zemích

2016-08-23 15:16

Eurokomisař Oettinger: Země EU by měly harmonizovat své azylové právo, a to včetně výše dávek. Pak nebude nutné zavádět povinné imigrační kvóty. Překlad: "Migrantů, kteří přišli za našimi sociálními dávkami a už je nezvládáme, se zbavíme tak, že je přesuneme do ousedních zemí, které se příčetnou imigrační politikou problémům zatím vyhnuly. Buď kvótami nebo sjednocením sociálních dávek. Protože jste chudší než my, za jednotnou eurodávku si toho koupí víc u vás než u nás. Takže se k vám časem přesunou. A budeme tomu říkat evropská solidarita."


Nepřihlášený uživatel

#10857 Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-23 19:01

#10619: Nekorektně - Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 Nikdy bych nevěřil že Němci budou zbabělý a letargický národ jako Češi a že si nechají takhle s.át na hlavu jako my. Asi to je těma rokama míru kdy Evropané vyměkli a bohužel mají co dočiněni s lidma kteří umí jen válčit, ničit a mají IQ tykve. Ten opravdový vývar teprve přijde až budou chtít s tím milionem opic něco dělat. Tam se teprve projeví jejich nátura.

Němce nesnáším, ale je a potažmo Evropu zachrání jedině druhý Hitler co s s touhle špínou nebude s.át. Nynější politiky je potřeba okamžitě vyměnit, včetně toho našeho slizouna Sobotky který doufám v soudný den dostane provaz za vlastizradu vůči svému národu!


Nepřihlášený uživatel

#10858 Re: Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!!

2016-08-23 19:46

#10764: Realista - Re: Islám nepřestane s nenávistí, dokud se všichni lidé nestanou muslimy anebo zemřou !!! 

 Islám prostě na Západ nepatří a je třeba ho z našeho euroamerického prostoru postupně vytěsnit, čímž samozřejmě nemyslím útočit hned na každého muslima, i mezi nimi jsou jistě i "vlažní věřící", tedy rozumní a asimilovatelní lidé, ale islám je nepřijatelná a nám nepřátelská dobyvačná ideologie jako celek, tedy pryč s ním!!!


Nepřihlášený uživatel

#10859 Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-23 21:21

Německá vláda má ve středu poprvé od konce studené války schvalovat koncepci civilní obrany. V jejím rámci prý vyzve obyvatele, aby si doma vytvořili zásoby jídla a vody pro případ útoku nebo jiné katastrofy. Obyvatelé Německa mají být schopni vydržet s vlastními zásobami jídla až deset dní a s vodou aspoň pět dní.

No ale případná civilní obrana jaksi pokulhává, když občanům odebrali zbraně, kterými by se mohli bránit. Koukám do pěkných sraček plesnivá Makrela svůj národ přivedla a náš servilní Sralbotka jí leze do prdele a přemýšlí, jak nás tam dostat taky.


Nepřihlášený uživatel

#10860

2016-08-24 08:21

POSTAVIT V EVROPĚ ISLÁM MIMO ZÁKON A TRESTAT TVRDĚ VYHOŠTĚNÍM BEZ MOŽNOSTI NÁVRATU DO EVROPY VŠECHNY KDO PORUŠÍ ZÁKON A NEBO NEBUDE TOLEROVAT EVROPSKÉ ZVYKY! UŽ ŽÁDNÉ PONIŽOVÁNÍ ŽEN, ŽÁDNÉ ZNÁSILŇOVÁNÍ, ŽÁDNÉ MNOHOŽENSTVÍ, ŽÁDNÝ DŽIHÁD A ŠARIA, ŽÁDNÉ ZBRANĚ U ISLÁMCŮ. POKUD CHCEME JAKO ČEŠI PŘEŽÍT, JE NUTNÉ OPUSTIT EU A NATO. POKUD EVROPOZRÁDCI NEJSOU SCHOPNI ZAJISTIT OCHRANU NEVINNÝCH LIDÍ, JSOU SAMI ZABIJÁCU, VŠICHNI POLITICI V EVROPĚ MAJÍ NA RUKOU DENNODENNĚ KREV NEVINNÝCH LIDÍ! JAKTO ŽE UŽ NEJSOU OBVINĚNI???


Nepřihlášený uživatel

#10861 S nožem v ruce vykřikoval Allahu Akbar: Agresivního Alžířana na Mácháči museli vyvést z diskotéky

2016-08-24 14:12

Pětadvacetiletého muže vyvedli policisté z diskotéky na festivalu Mácháč. S nožem v ruce se rozmachoval po lidech kolem sebe a vykřikoval slova „Alláh akbar“. Muž s alžírskými kořeny skončil v policejní cele!

Pořádně vyděšení museli být návštěvníci diskotéky festivalu Mácháč. V sobotu brzy ráno se zde totiž opilý mladík (25) s českým občanstvím a alžírským otcem rozmachoval nožem a vykřikoval nechvalně známá hesla!

„S nožem v ruce vyhrožoval stejně i návštěvníkům akce, kteří ho pro jeho agresivní chování napomínali. K muži se na místě přihlásil jeho o tři roky mladší známý. Ten se ho odtud snažil odvést, nicméně i on prohlašoval Alláh akbar, což u přítomných vyvolávalo velmi negativní emoce,“ řekla serveru Libereckádrbna.cz mluvčí policie Ivana Baláková.


Nepřihlášený uživatel

#10862 Islámský stát se přihlásil k útoku v Rusku

2016-08-24 14:16

Radikální organizace Islámský stát se přihlásila k nedávnému útoku na dopravní inspektorát u Moskvy. Dvojici útočníků ruští policisté zastřelili.

„Dva bojovníci Islámského státu přepadli ruské policisty v okolí Balašichy, východně od Moskvy,“ potvrdila agentura Amak, která je hlásnou troubou sunnitských extremistů.

Město Balašicha leží zhruba 25 kilometrů východně od ruského hlavního města Moskvy, bydlí v něm téměř čtvrt miliónu lidí.

Dvojice mužů vyzbrojená střelnou zbraní a sekyrami podle ruských vyšetřovatelů udeřila na budovu inspektorátu ve středu. Jeden byl záhy zastřelen, druhý byl zabit při přestřelce s policisty. Dva policisté byli při útoku zraněni, jeden z nich vážně.

Muž v Samaře měl doma kalašnikov i TNT

Ruské úřady rovněž v pátek oznámily zadržení muže ve městě Samaře. U muže, který měl přísahat věrnost Islámskému státu, se podle státní agentury RT doma našel kalašnikov s municí, islamistickými materiály i téměř dvě kila TNT.

Rusko se podílí na bombardování pozic Islámského státu v Sýrii a podporuje režim syrského prezidenta Bašára Asada, o jehož svržení extremisté také usilují.


Nepřihlášený uživatel

#10863 Muslimská prasata vyvolala na Korsice bitku

2016-08-24 14:26

Na Korsice se odehrála plážová bitka mezi muslimy a nemuslimy. Ve sporu, kterého se účastnila i česká rodina, zaútočili muslimové harpunou a sekerami. Pět lidí bylo zraněno. Po tomto incidentu vyprovokovaném vetřelci se hrdí Korsičané rozlítili a dali agresorům tvrdou lekci.

VIDEOVZKAZ KORSICKÉ CELEBRITY SEASSARIHO VETŘELCŮM: "KDO SI MYSLÍTE, ŽE JSTE? DOJDEME SI PRO VÁS DO VAŠICH DOMOVŮ A ZABIJEME VÁS! TADY JSTE NA KORSICE A NEBUDETE SE TADY ROZTAHOVAT!"

VIDEOVZKAZ KORSICKÉ CELEBRITY SEASSARIHO VETŘELCŮM


Nepřihlášený uživatel

#10864 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-24 15:39

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 NĚMCI SE MAJÍ PŘIPRAVIT NA VÁLEČNÝ KONFLIKT! K této skutečnosti uvádím: Většina válek je byznys největších světových boháčů. Např. válka v Sýrii je především byznys. Odpověď na otázku: "Kdo na této válce nejvíc vydělává?" je poměrně snadná, uvědomíme-li si, kdo o vzniku a existenci této války na veřejnosti a v zákulisí fakticky rozhoduje. Jsou to především lidé s největšími majetky na světě, tj. lidé velkých peněz.

Současně existující globální finanční systém respektuje prakticky celý svět, přičemž tento systém v podstatě slouží především lidem velkých peněz, kterým umožňuje ve výsadním postavení vládnout světu a v neomezené míře využívat všechno co svět poskytuje. Tuto "světovládu" lidí velkých peněz je nezbytné pokud možno co nejdříve nahradit spravedlivějším a efektivnějším systémem vládnutí.


Nepřihlášený uživatel

#10865

2016-08-24 19:35

eurounije ať jde do piče, už jsme to tady jednou měli -že jsme museli poslouchat moskvu a teď zase to samý ale brusel, nám bude diktovat kolik máme vzít chcípáků imigráků, kritizovat náš postoj k rómům, zakazovat nám žárovky, tuzemskej rum, pomazáýnkový máslo a místo efektivního boje proti pašerákům a bránění hranic budou řešit sračky t\ypu kolik vody může protýct hajzlem na 1 spláchnutí nebo jakej příkon má mít vysavač ...jsou to debilové v čele s junckerem!!!

Blechy blechám

#10866 Re:

2016-08-24 20:50

#10865: -  

Přesně. Tak snad už abyste konečně táhli z EU do piče, vy vymrdaná pivní prasata.


Nepřihlášený uživatel

#10867 Re: Podpisy v internetové petici

2016-08-25 04:17

#16: nemamjmeno - Podpisy v internetové petici 

 no tak na co jsou potom takovy politici,co si delaji co chteji oni ,a nebo co si preje Merkelova- vyhnat a hotovo

Jeden z vás

#10868

2016-08-25 08:12

Jsem (byl jsem) prounijní člověk, vážím si výhod, které členství v EU nabízí, jenže současná EU má sebvražedné tendence a klesá do nejhlubších pekelných hlubin a pokud sem začnou lifrovat tu mohamedánskou svoloč, začnou negativa výrazně převyšovat nabízené pozitiva, proto velím k včasnému vystoupení, dokud je ještě co zachraňovat, Taková Anglie, Francie, Belgie, Holandsko, Švédsko a teď už i Německo jsou nenávratně ztracené, nesmíme se vydat jejich cestou, jsme to dlužni našim synům, dcerám a vnoučatům!!


Nepřihlášený uživatel

#10869 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-25 13:11

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Asi se bojí, že zaútočí ti doktoři a inženýři, co si je pozvala Fatima Merkelová..........


Nepřihlášený uživatel

#10870 Re: Re:

2016-08-25 14:48

#10765: Realista - Re:  

 Jak je krásně vidět na současné dohodě Británie, jde obchodovat i bez EU ,vždyť právě společný obchod byla myšlenka EU ,která se vytratila a nahradil ji diktát byrokracie jejich představitelů ,kteří mají nesmyslné nápady a podmínky ... Nevidím jediný důvod proč by státy nemohli spolu obchodovat dál se zachováním vlatní suverenity ... V EU to bohužel takhle nefunguje a je to pouze obchod řízený tak ,aby byl výhodný pouze a jen pro někoho ...


Nepřihlášený uživatel

#10871 Re: Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků

2016-08-25 22:11

#10857: - Re: Konec s vítáním. Musíme se začít loučit. V Německu sílí obavy z uprchlíků 

 No nevím, jak budou reagovat jednou Češi, pokud se u nás něco podobného někdy stane. Určitě se najde dost takových, kteří se budou objímat a zapalovat svíčky, ale myslím si, že se najde i dost takových, kteří vezmou do ruky něco jiného. Evropa jim otevřela náruč a jejich vděk je takovýto. Jsou lstiví a prolhaní a fanatičtí zabedněnci. Já je u nás nechci.


Nepřihlášený uživatel

#10872 Re: Nedejme se !!!

2016-08-26 03:09

Kazatel

#10873 NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-26 03:45

Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe!

O víkendu v neděli nad ránem proběhla v Benešově rvačka. Tři cizinci napadli dvě dívky ve věku 22 let a jednoho muže. Tato zdánlivě bezvýznamná informace by si normálně nezasloužila pozornost médií, protože takových konfliktů o víkendech probíhá spousta po celé republice, koneckonců, páteční a sobotní zábavy, tancovačky a diskotéky na vesnicích a malých městech mají svůj svéráz. V tomto případě ale došlo k něčemu výjimečnému. O rvačce ihned informovala většina mainstreamových serverů a začaly se dít věci. S neuvěřitelnou rychlostí totiž už v pondělí soud v Benešově cizince vyhostil ve zkráceném řízení, aniž by ovšem uvedl jejich národnost 1 . Za normálních okolností vyhošťování cizinců ze země trvá několik týdnů a v případě, kdy dotyční spáchají trestný čin ublížení na zdraví, tak se kromě vyhoštění čeká i na konec trestního řízení. Tady v tomto případě je ale všechno jinak. Útočníci byli v tichosti vyhoštěni druhý den po incidentu, hned jak v pondělí otevřel soud své úřední hodiny. Ta rychlost!

VICE-Evropský uprchlický krize - Anatomie jen zamaskovaná

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce

VICE-Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe!

Kazatel

#10874 Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky

2016-08-26 03:49

Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky. Za krádež a zničení prezidentské standarty zproštění obžaloby! To je obraz ČR v zahraničí!


Česko je země neomezených bizarních úkazů, kterých si všímá už i ruská televize NTV. Ta před několika okamžiky informovala o tom, že Obvodní soud pro Prahu 1 zprostil obžaloby členy skupiny Ztohoven, kteří vloni v září vylezli na střechu Pražského Hradu a odcizili odtamtud prezidentskou standartu, kterou poté rozstříhali a použili ke své další, údajně performerské, produkci [1]. Jak ruská komentátorka poznamenala, jen před pár dny Okresní soud ve Vyškově, zatím nepravomocně, odsoudil ve zkráceném řízení odpůrce amerického konvoje na 10 měsíců s podmínkou na 2 roky, který v květnu tohoto roku vystrčil na americké vojáky holý zadek, a to ve chvíli, kdy projížděli Vyškovem v rámci své Dragounské jízdy [2]. Ruská televize toto označila za licoměrnost českého soudnictví, které prý pracuje velmi často na politickou objednávku v podobných kauzách.


VICE-GLOBAL MILITARIZMUS


VICE-Barack Obama


VICE-Ruská televize o Česku: Za holý zadek na US vojáky 10 měsíců s podmínkou na 2 roky. Za krádež a zničení prezidentské standarty zproštění obžaloby! To je obraz ČR v zahraničí!

Kazatel

#10875 Fendrychovy multikulti rady a poučky k nezaplacení, aneb proč bychom měli milovat Angelu!

2016-08-26 03:54

Fendrychovy multikulti rady a poučky k nezaplacení, aneb proč bychom měli milovat Angelu!

Pan Fendrych má zřejmě patent na rozum. Alespoň to svými radami a poučkami naznačuje, více v článkuzde. Angela Merkelová  podle něj není žádnou ďáblicí, žádným nepřítelem, ale náš klíčový, životně důležitý spojenec. To by prý podle měli místní politici a občané pomalu začít chápat. Jakby ne, naši občané jsou přece hloupí a naprosto nechápající ovce. Na druhé straně, nic překvapujícího, pan Fendrych je znám svým příklonem  k západní politice, je stoupencem pražské kavárny, kritik všeho, co z jeho pohledu kritizovat lze. Např. hejtmana Haška. Tomu vyčítá, že odmítá přítomnost imigrantů jenom proto, že říká cituji: „Nechci v ČR a na jižní Moravě zavádět multikulti, které zklamalo po desítkách let v západní Evropě, pokud cenou je obava z každodenních útoků a vraždění Evropanů, na nic takového si nemíním zvykat. Nechci, abychom v našem státě uhýbali dodržování pravidel platných pro nás všechny a tolerovali například systém práva šaría, tedy v praxi například sňatky s nezletilými dívkami a mnohoženství.

Nacistické kořeny "bruselské EU"

 

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

 

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

 

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICA-Fendrychovy multikulti rady a poučky k nezaplacení, aneb proč bychom měli milovat Angelu!