Premiére, ministře ZV, poslanci a sentátoři distancujete se od cesty Martina Nejedlého do Ruska

My níže podepsaní vyzýváme předsedu vlády Ing. Andreje Babiše, ministra zahraničí Mgr. Tomáše Petříčka, poslance a senátory parlamentu ČR, aby se veřejně distancovali od cesty nikým nevoleného Martina Nejedlého, který dle sdělení které vyjádřil pro „aktuálně.cz“ jede jednat o vztazích obou zemí.

aktuálně.cz : „Martin Nejedlý Miloši Zemanovi radí jen díky ústní dohodě. Nyní držitel diplomatického pasu odletěl do Ruska. Respektu a Aktuálně.cz řekl, že bude jednat s administrativou prezidenta Putina. Zlepšovat vztahy bude muž bez prověrky, za kterého dřív ruská firma zaplatila dluhy za desítky milionů. Za zahraniční politiku Česka je ze zákona odpovědná vláda, ta ale nemá o jeho programu žádné informace.“

odkaz na celý článek: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/o-cem-bude-v-dobe-jaderne-zakazky-jednat-poradce-zemana-neje/r~64092a4e2f2b11ebb115ac1f6b220ee8/

Svým podpisem uděluji Jan Brhlík svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.