Petice za sochu Koňomrda na Náměstí Interbrigády

My níže podepsaní žádáme vystavění sochy člověka kopulujícího s koněm na Náměstí Intebrigády namísto sochy ohavného vraha Ivana Stěpanoviče Koněva. Tento požadavek vznášíme z důvodu toho, že věříme v krásu lásky k zvířatům a jeden k druhému. Naši žádost považujeme za opodstatněnou, nezbytnou a zároveň rozpočtově odpovědnou. Nechceme přímo odstraňovat sochu maršála Koněva, chceme k ní jen nainstalovat novou sochu koně tak aby vypadalo, že maršál na tomto zvířeti provádí koitus. Věříme že náš návrh je nejrozumnější možný i s ohledem na nesvářené strany sporu o sochu, kdy jedna strana chce sochu odstranit a druhá ponechat. Proto mi požadujeme sochu nechat ale upravit, navíc potěší každého zoologa a krtkošuka. Z těchto důvodů toto řešení považujeme za jedinou rozumnou a akceptovatelnou variantu. Proto požadujeme sousoší Koňomrda na Náměstí Interbrigády!

Paraleln listy    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Paraleln listy svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.