Petice pro odměnění Řezníka v anketě Hvězda internetu 013

My,níže podepsaní fanoušci nejen hudby,ale i ducha fair play a rozumu,prostřednictvím této petice žádáme,aby umělec Martin Pohl aka Řezník obdržel svoji právoplatnou výhru v anketě Hvězda internetu 013.Umělec nikterak neporušil její pravidla,ba naopak v této kauze generální partner Českého slavíka Mattoni několikrát účelově lhal a z ankety (ve které rozhodují údajně jen fanoušci) umělce diskvalifikoval za nevhodnost obsahu jeho textů,což je v rozporu se svobodou projevu a vůbec pravidly této ankety,kde se neuvádí o čem takoví interpet může psát písně,aby ho fanoušek mohl přihlásit.V tomto případě dokonce masa fanoušků dovedla interpreta až na první příčku.

Vzhledem k dodržení daných pravidel ankety a její výhře,vzhledem ke ctění pravdy a spravedlnosti,požadujeme:

1. Omluvu umělci Martinu Pohlovi aka Řezníkovi za neprofesionální,neslušné a vysoce nedůvěryhodné jednání ze strany generálního partnera Českého slavíka,společnosti Mattoni

2.Právoplatnou výhru umělci Martinu Pohlovi aka Řezníkovi.

Prostřednictvím této petice usilujeme o spravedlnost ankety,kterou by měli dle pořadatele mít v rukou pouze fanoušci a respektování umění bez cenzury,respektování hlasů fanoušků,předání odměny a omluvu za své nepřijatelné jednání ať už s diváky,posluchači nebo samotným umělcem.Věříme že tyto požadavky budou důsledně projednávány a brány v potaz.

Předem děkujeme.

S pozdravem

Jiří Fabiánek

Jiří Fabiánek    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jiří Fabiánek, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.

Tuto petici nabídneme 3000 lidí. Tuto petici budeme inzerovat lidem, kteří si na našich webových stránkách prohlížejí jiné petice, ale tuto petici si ještě nezobrazili.