MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #96127 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-26 09:29

#96018: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Tobě snad vyhovuje marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman na Hradě? Tobě snad vyhovuje jeho lhaní, tolikrát potvrzené soudem? Tobě snad vyhovuje jeho porušování volebního zákona potvrzené soudem? 

Tobě snad vyhovuje velezrada v podobě prohlášení prezidentů Miloše Zemana a Xi Jinpinga které používá terminologii "alinace" - "strategické partnerství s ČLR", která obsahem našeho právního řádu a Ústava nic takového nepřipouští? 

Zemana znají jako hulváta, ubožáka a komunistu bratříčkujícího se s post bolševickými a bolševickými diktátory. 

Pana Bradyho zná nejspíše daleko více lidí jako člověka odvážného, pracovitého, který přežil holokaust.

Na životním osudu pana Bradyho a jeho rodiny se děti i dospělí po celém dozvídají, proč jsou totality zločinné a k čemu to vede, jaký zločinci jste vy komunisté a náckové. 

Awards and recognition[edit]

The 2002 book became a bestseller and received the Bank Street College of Education Flora Stieglitz Straus Award for non-fiction, the National Jewish Book Award, and several other Canadian awards for children's literature.[8] The book received a nomination for the Governor General's Award and was selected as a final award candidate for the Norma Fleck award. It has been translated into over 20 languages and published around the world.[4]

In October 2006, the book won the Yad Vashem award, presented to George Brady at a ceremony inJerusalem.[10]