MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#96126 Re: Re: Re: Re: zeman a klaus

2016-10-26 09:28

#96124: - Re: Re: Re: zeman a klaus 

 Tvoje představa o tom, že mi někdo platí za příspěvky do diskuse je zvrácená, nic takového není pravda a pokud budeš takovou lež dále šířit je možné, že to také začnu řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#96127 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-26 09:29

#96018: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Tobě snad vyhovuje marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman na Hradě? Tobě snad vyhovuje jeho lhaní, tolikrát potvrzené soudem? Tobě snad vyhovuje jeho porušování volebního zákona potvrzené soudem? 

Tobě snad vyhovuje velezrada v podobě prohlášení prezidentů Miloše Zemana a Xi Jinpinga které používá terminologii "alinace" - "strategické partnerství s ČLR", která obsahem našeho právního řádu a Ústava nic takového nepřipouští? 

Zemana znají jako hulváta, ubožáka a komunistu bratříčkujícího se s post bolševickými a bolševickými diktátory. 

Pana Bradyho zná nejspíše daleko více lidí jako člověka odvážného, pracovitého, který přežil holokaust.

Na životním osudu pana Bradyho a jeho rodiny se děti i dospělí po celém dozvídají, proč jsou totality zločinné a k čemu to vede, jaký zločinci jste vy komunisté a náckové. 

Awards and recognition[edit]

The 2002 book became a bestseller and received the Bank Street College of Education Flora Stieglitz Straus Award for non-fiction, the National Jewish Book Award, and several other Canadian awards for children's literature.[8] The book received a nomination for the Governor General's Award and was selected as a final award candidate for the Norma Fleck award. It has been translated into over 20 languages and published around the world.[4]

In October 2006, the book won the Yad Vashem award, presented to George Brady at a ceremony inJerusalem.[10]


Nepřihlášený uživatel

#96128 To je smutná realita obou podivných a nejspíše neústavních dokumentů.

2016-10-26 09:30

Karel Schwarzenberg, bývalý ministr zahraničí a čestný předseda TOP 09
„Je to, jak známo, na libovůli pana prezidenta, komu to udělí. To, že se s tím pokoušel někoho vydírat, je jiná historka. Já nepochybuji v nejmenším, že se to takhle odehrálo. Znáte, jak čínský drak sežral Hermana? Čínský drak se ozval Hermanovi a řekl, když přijmeš dalajlamu, tak tě sežeru. Ale Herman se nedal, přijal dalajlamu a čínský drak ho sežral. A když se tak probudil v tom dračím břiše, najednou vidí Zemana, Sobotku, Štěcha a Hamáčka. Dívá se na ně a říká: ‚Co vy tady děláte?‘ ‚My jsme přišli z druhé strany,‘ odpoví oni.“

Dokument první - obsahuje sousloví "strategické partnerství" tedy "alinaci" s ČLR, ale je otázka, jestli Miloš Zeman takovou věc vůbec mohl podepsat, neboť nemá v Ústavy moc obsahu dokumentu dostát, ústava mu takovou možnost nedává. Vláda ani Sněmovna dokument neprojednaly. 

Druhý dokument je neméně problematicý a stejně tak se může jednat o dokument neústavní, neboť např. ani jeden ze signatářů není za agendu z prvního dokumenty plně odpovědný a co více nemá žádný zákon, který by mu takovou agendu umožňoval plnit - tedy např. mezinárodní smlouvu obsahující onu agendu ratifikovanou parlamentem. "

Ústava zároveň nedovoluje vykonávat státní moc mimo zákon, neopak nařizuje přesný opak. 

Dokonce bych řekl, že ústavní sžížnosti na Sobotku, Hamáčka a Štěcha nejspíše již někdo pilně připravuje, neboť si na tom nějaký právník udělá velkou politickou kariéru a bude mu to přáno. 


Nepřihlášený uživatel

#96129 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-26 09:38

#95959: - Re: Re: Re: Re:  

 

Nic takového jsem nikdy neudělal. Naopak jsem srovnal totalitní režim v Saudské Arábii a Rusku bohužel bylo možné dojit k tomu, že režim v Rusku je velmi nebezpečný např. proto, že nedodržuje mezinárodní smlouvy o zbrojení, což Saudská Arábie nedělá. Stejně tak je problém u občanů s vymahatelnoustí práva a ohrožováním občanů nedodržováním práva ze strany státu. I tam Rusko bohužel vychází hůře než Saudská Arábie. 

Co se týče podpory terorismu, je to věc jistě komplikovaná, neboť se obtížně prokazuje. Co je jistota, že Rusko (CCCP - KGB) vyškolilo tisíce teroristů z arabského světa a seznam těchto teroristů Rusko nikdy nezveřejnilo, např. proto, aby mohli tito lidé být pod kontrolou. 

Na druhou stranu nemám ani náznak toho, že by Saudská Arabie školila teroristy, je docela dobře možné, že to odporuje jejich právnímu systému. 


Nepřihlášený uživatel

#96130 Zločinci z Hradu se zaplétají dál a dál do vlastních lží, jak ti nejubožejší podvodníčci.....

2016-10-26 09:40

....jak "šmejdi" proti kterým Zeman tak brojil, je to ubohé, nekulturní, nemravné, jako celé osazenstvo Hradu, které si tam dotáhl Miloš Zeman. Forejt se jen přidal, k této odporné skupině. 


Volá se, nebo nevolá vyznamenaným? Šéf hradního protokolu Forejt po kauze Brady tvrdí něco jiného než loni


  • Šéf hradního protokolu Jindřich Forejt v úterý na tiskové konferenci tvrdil, že lidem, kteří mohou dostat vyznamenání, volají z Hradu i kvůli tomu, aby ověřili jejich údaje.
  • Řekl také, že se vyznamenaní o tom, že cenu dostanou, dozvědí z dopisu.
  • Před rokem vysvětloval postup při kontaktování oceněných zcela jinak.

Nepřihlášený uživatel

#96131 Neomaleně nepostupovali úředníci - neomaleně, odporně, nemravně a nekulturně postupoval.....

2016-10-26 09:44

Neúčast na oslavách 28. října je projevem neúcty. Brady by měl být oceněn, míní Rychetský

Šéf Ústavního soudu Pavel Rychetský nehodlá degradovat význam státního svátku 28. října kvůli případnému pochybení či neomalenému postupu úředníků prezidentské kanceláře či samotné hlavy státu. Oslav na Pražském hradě se proto zúčastní. Vedle toho Rychetský ve středu odsoudil prohlášení, které čtyři nejvyšší ústavní činitelé vydali v souvislosti s návštěvou dalajlamy.

....Miloš Zeman a to bych řekl už reakci vyžaduje. Nastal stav, kdy při státním svátku už není možné být se Zemanem v jedné místnosti a dělat tím "komparz" vyznamená např. Hůlky či nějakých StBáků a komunistů, jako se to stalo minulý rok. To možné již opravdu není. 


Nepřihlášený uživatel

#96132

2016-10-26 09:45

Kauza Brady? Trapasů už bylo tolik, že už se v nich mistři z hradní kliky zamotávají, říká Sedláček

dnes | Člověk bude dál biologicky fungovat, ale jeho tělo mu bude užitečné jako neobutá noha. Bez digitálních technologií se neobejdeme, říká ekonom Tomáš Sedláček. Dodává, že dnes je myslitelné, že budeme na internetu žít. Umělá inteligence může být podle něj pro lidstvo požehnáním, ale taky jeho koncem.


Nepřihlášený uživatel

#96133 Zeman by měl jednoznačně abdikovat.....

2016-10-26 09:51

Obrazem: Bradyho namísto Zemana ocenili studenti. Společně uctili památku obětí holocaustu

....pokud se tak nestane, před Ústavní soud by měli být pohnání Štěch, Hamáček i Sobotka a následně by měla Sněmovna i Senát pohnat před Ústavní soud Miloše Zememan, může to udělat a mělo se tak stát dávno. 


Nepřihlášený uživatel

#96134 Re: Re: Re: Re: Re: zeman a klaus

2016-10-26 09:54

#96126: - Re: Re: Re: Re: zeman a klaus 

 Tak to řeš ty zaplacenej vlastizrádče, najdi si normální práci!


Nepřihlášený uživatel

#96135 Re: Re: Re: Re: Re: Re: zeman a klaus

2016-10-26 09:57

#96134: - Re: Re: Re: Re: Re: zeman a klaus 

 Mé příspěvky do diskuse, delám ve svém volném čase a mám jej opravdu hodně.  Navíc není pravda, že bych nepracoval vůbec, ale nemusím naštěstí pracovat moc. 

Za příspěvky mi nikdo neplatí a znovu, pokud budeš dál šířit takový nesmysl, je možné, že to budu muset řešit. 

Na základě čeho, mne charakterizuješ jako vlastizrádce? Porušuji snad Ústavu? Ústava mi snad přikazuje, abych respektoval či toleroval ústavního činitele, který lže, porušoval volební zákona na cestě k ústavní pozici a dle mého názoru dál jedná neústavně? 

Ty bys to toleroval např. paní Roithové nebo panu Schwarzenbergovi? Netoleroval jsem to Klausovi, proč bych to měl tolerovat Zemanovi? 


Nepřihlášený uživatel

#96136

2016-10-26 10:10

"Zleman je už v podstatě vyhořelé palivo".


Nepřihlášený uživatel

#96137

2016-10-26 10:10

Gott se setkal s dalajlamou. Jsem vděčný za energii a má mou podporu, napsal


Nepřihlášený uživatel

#96138 Re:

2016-10-26 10:14

#96136: -  

 Miloš Zeman je nebezpečný zločinec a není možné jen podceňovat. Má kolem sebe ruské a čínské zpravodajce a v tom spočívá jeho nebezpečnost. Jeho manipulace a lži jsou v naprosté korelaci s ruskou propagandou v Parlametních listech a hloupčá část občanů, takovým lžím opravdu věří. 

Tedy je nepochybné, že bude vytvářen dojem, že Zeman na "nic nemůže" že to všechno je manipulace, zmatky, atd. a bude to mocně podpořeno kampaní v Parlamentních listech a jejich alteracích, aeronetu, sputiniku, blistech a samozřejmě v bulváru všeho druhu, který voliči Miloše Zemana konzumují ve velkém. 

 


Nepřihlášený uživatel

#96139

2016-10-26 10:17

" A když k nám příjdou Ovaři, nic se mi v práci nedaří...."


Nepřihlášený uživatel

#96140 TROCHU TO PŘIPOMÍNÁ NORMALIZACI

2016-10-26 10:30

Herman: Přímo Zeman osobně mi řekl, abych nepřijímal dalajlamu


Nepřihlášený uživatel

#96141 Re:

2016-10-26 10:33

#7: -  

 POKUD - JAK SDELUJETE - NEMŮŽE MLUVIT ZA VÁS ZA ČECHY - NEVÍM..

NEMLUVÍ VAŠIM MYŠLENÍM ZA MORAVANY ANI SLEZANY !


Nepřihlášený uživatel

#96142 Re: Re:

2016-10-26 10:35

#96138: - Re:  

:-))))))))


Nepřihlášený uživatel

#96143 Re: Re: Re:

2016-10-26 10:40

#96142: - Re: Re:  

 Tos udělal dobře :-). Veřejná čát BIS totiž hovoří o tom, že Hrad je bezpečnostním rizikem, bohužel jsem nesdelil nic, co by nesdělovala BIS a opravdu velmi mne zaráží, že vláda např. Nejedlého, Mynáře, poradce z ČLR neřeší a není schopna tyto lidi oddělit od nejvyšší ústavní pozice.  Je to skutečně bezpečnostní riziko a pokud to BIS vkládá do veřejné části její výroční zprávy, je to výraz již čirého zoufalství této informační služby. 

BIS varuje před Ruskem a Čínou. Zeman je trojský kůň


Nepřihlášený uživatel

#96144

2016-10-26 10:49

„Lidé obětují zdraví, aby vydělali peníze, potom obětují peníze, aby znovu získali zdraví, potom se tak znepokojují minulostí a budoucností, že si neužívají přítomnosti, a.. tak nežijí ani v přítomnosti ani v budoucnosti. A žijí tak, jakoby neměli nikdy zemřít, a potom zemřou bez toho, aby předtím žili."

 

Syndrom MBA


Nepřihlášený uživatel

#96145 Re:

2016-10-26 11:38

#96116: Vlastenci do boje za pana prezidenta! -  

 "daj-li, či nedaj-li, nějakou medajli (Bradymu)" (Vlasta Burian - Anton Špelec ostrostřelec).
vítr fouká odjinud, než z Hradu (čili z kavárny).
Včera z Krafčích hor pustili názor jakéhosi marketigového experta. Ti mají mediální a letákové manipulační technologie v malíku. Byl to jen kratičký štěk, ze kterého namachrovanci newsroomu zapomněli vystřihnout větu asi tohoto znění: ".... nese to jednoznačně znaky dlouhodobě plánované koordinované akce...". Mám stejný názor. To není dílo jedinců za posledních 14 dní, náhodný souběh pochybení hloupého státního úředníka a zlovolného mstivého ješitného starce, jak nám medioti usilovně valí do hlav.
Teď ještě nalézt odpověď na základní vyšetřovací otázky a známe pachatele:
- Jaký je motiv, čili jaký je sledován cíl
- Komu to (v případě úspěchu) přinese prospěch.
To musí již každý sám. Nenávistní fanatici jistě znají odpověď již ode dne zvolení Zemana prezidentem, já však si zdaleka jist nejsem a nejspíš nikdy nebudu. Jist jsem si jen tím, že se podrobnosti o osobách, obsazení, režii, dramaturgi, scénáři a hlavně producentovi hnusné frašky, do které byli bez svého svolení a vědomí mezi titulní postavy obsazeni dalajláma a pan Brady, nikdy nedovíme, i kdyby to vyšetřovaly všechny bezpečnostní složky a dozorovala Bradáčová s nadřízeným Zemanem. Jediné, co dobře známe, je kompars v podobě hrubě tendenčních a závislých médií.

Chrchla

#96146

2016-10-26 11:39

Proč chtějí Zemana odvolat ti co žijí z daní a z dotací? ....................... Zase by chtěli mít na hradě kulisáka a chlastat za státní?


Nepřihlášený uživatel

#96147

2016-10-26 11:42

Pan Brady se zapise zlate knihy rekordu Muzea kuriozit v Pelhrimove za nejvetsi pocet metalu ziskanych behem jednoho tydne :-)


Nepřihlášený uživatel

#96148

2016-10-26 11:46

Dne 26.2.2015 jsem požádal senátorku v mém volebním obvodě, aby otevřela diskusi k výrokům pana Zemana, konkrétně k výroku "Smrt abstinentům a vegetariánům" dne 25.2.2015. Toto již hraničí s trestním právem. Nemám žádnou zprávu, že by senátorka Filipi nějak reagovala.

Nepřihlášený uživatel

#96149 Re:

2016-10-26 11:47

#96146: Chrchla -  

 Jestli existuje v ČR člověk, který nevygenroval ani korunu daní za celý jeho život a masivně navíc každého z nás zadlužoval, je to právě Miloš Zeman, který nikdy v jeho prolhaném, porohuleném a prochlastaném a prožraném životě nepracoval tam, kde se daně vytváří, ale vždy a jen pouze tam, kde se spotřebovávají. 

Jen pro informaci dodnes je tajné kde a za kolik skončil dluh Ruska v objemu více jak 100 mld. korun, který se podařilo vládám před Zemanem uznat. Není vůbec zřejmé, jestli vůbec bylo za dluh nějak do ČR zaplaceno a kolik za něj bylo zaplaceno. 


Nepřihlášený uživatel

#96150 Re:

2016-10-26 11:48

#96148: -  

 To je obvyklý stav :-), je potřeba si s ní dát osobní schůzku.