Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.


Nepřihlášený uživatel

/ #46

2016-01-07 01:21

Je nezbytné podat T.O. na premiéra  vlády ČR, na podezření a přípravu vlastizrady dle §309 z.č.40/2009 Sb. konkrétních úředních osob a kontrolovat postup vyšetřovatelů i dozorujících SZ, zároveň požádat ÚS nebo NSS o rozpuštění PSP pro nedostatečnou (mizernou) kontrolu vlády a umožnění takového jednání, kterým naplnili vládní činitelé sk.p. vlastizrady - minimálně přípravy, zda se poslanci zajímali a vláda a ministři jim předkládali návrhy, jak postupovat v Bruselu k migrační krizi v EU?

Není možné takové selhání parlamentní demokracie v ČR, že se cca 100-120 lidí rozhodne "prodat vlast" a dle Bruselu jednat protinárodním zájmům ČR! V ČR je přes 80% občanů proti přijímání uprchlíků, tedy Ústavní většina - pokud by bylo vypsané referendum.

Prosím současnou situaci okolo mailů Sobotky nezlehčovat a požádat o pomoc nejširší právní obec (AK) o pomoc při dohledu nad plněním úkolů PČR  a SZ, spojených s odhalením pachatelů a prokázání jejich až spiknutí proti většině občanů ČR.

Situace, kdy se nechá veřejnost ovlivňovat před volbami nákladnými kampaněmi a po zvolení poslanci a z nich jenovaní ministři velmi často i naplňují sk.p. podvodu (volebního) nakonec není nikdo potrstán a podvodníci odkazují na budoucí volby, tak jim to spočítejme!!! Občané podlehnou volební kampani a je běžné, že až 65% poslanců je staronových!  

Proto jednejme nyní a teď důkladnou právní cestou k potrestání všech, kteří se na přípravě vlastizrady podíleli.