NE agresi USA v Sýrii!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NE agresi USA v Sýrii!

Josef G.

#1

2013-09-06 11:28

já jsem pro útok na Sýrii protože to je hrůza používat chemické zbraně proti opozičním demonstratům
Jiří Hykel
Kopřivnice

#2

2013-09-06 11:33

Zásadně protestuji proti útoku na suverénní Sýrii imperialistickými vládnoucími kruhy USA, Velké Británie, Francie a jinými pomáhači členy NATO !!!
Je to stejný scénář invaze vojenských sil výše zmíněných států jako byl proveden v Iráku, Afganistanu, Libyi, kde šlo jen o jedno, aby se tyto země uvrhly pomocí těchto akcí do bratrovražedného boje, chaosu a politické i společenské destabilizace, aby tam byly vytvořeny loutkové pro-imperialistické vládnoucí kruhy a agresorské země měly z tohoto jen ekonomický profit a vojensko ekonomický vliv !!!
Z těchto akcí nejde vůbec o zachování opravdové demokracie, ale jen o " kapitalistickou " demokracii, která uznává jen vojenskou nadvládu a ekonomický profit z okupované země !!!
Jiří Hykel
Kopřivnice

#3 Re:

2013-09-06 11:58

#1: Josef G. -  

" OOOO", TY JEDEN VÁLEČNÍCKY SEDMILHÁŘI  !!!  LŽEŠ STEJNĚ JAKO TI ZÁPADNÍ IMPERIALITICKÉ VLÁDNOUCÍ KRUHY USA, BRITÁNIE, FRANCIE A CELÉHO NATA  !!!

Jsme přesvědčen, jak již dlouhodobě sleduji dění v Syrii, že tyto chemické zbraně byly použity ZÁMĚRNĚ OPOZIČNÍMI ODPŮRCI ASADA A TYTO BYLY DODÁNY ODPŮRCŮM PRÁVĚ ZÁPADNÍMI IMPERIALISTY, aby vše nasvědčovalo tomu, že je použily vládnoucí vojska  !!! Položil sis otázku proč by je vládnoucí vojska použily když tyto byly ve fázi úspěšného potlačování opozice  ???!!!

Je to obdobným scénář jako pro invazi a záminka do Iráku, tehdy taky zločinci z USA hlásali, že Irák má zbraně hromadného ničení a jak Irák přepadli, tak našli " hnědé kulové s přehazovačkou"  !!!!!

Jen tam zavedli bordel, bratrovražebný boj, zločinnost, ale " ZLOČINCI Z USA " PROFITUJÍ NEBO MAJÍ LEVNĚJŠÍ ROPU  !!! Stejný scénář se rysuje i ve věci Syrie. JEN ZLOČINCI NEBO JEJÍCH POMAHAČI A POHUŇKOVÉ POUŽÍVAJÍ TYTO BRANĚ - TEDY ZÁPADNÍ KAPITALISTICKO-IMPERIALISTICKÉ STÁTY V ČELE SE ZLOČINECKOU USA  !!!! 

 


Nepřihlášený uživatel

#4 Re:a víš kdo to tam způsobil? Ono je CIA dost, ......

2013-09-07 12:56


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Re:a víš kdo to ta způsobil? Ono je CIA dost, ......

2013-09-07 12:56