Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách


Nepřihlášený uživatel

#151 Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-16 20:45

#19: hajnej - Re: Re: Zneužívání dětí...

Zdravím Vás a nedá mi to, abych nereagovala, průpovídka o kapřích a rybníku se mi líbila. Jsem z Třeboně a pobavila jsem se zprávou, že na gymnáziu v Třeboni učí dobří kantoři. Není to pravda. Nemám v ruce žádné podklady, ale ... kdyby byli profesoři tak úžasní,tak proč by celá řada 15-letých dětí raději dojížděla na gymnázia v CB? Navíc, Třeboň je malé město, jeden druhému si tady "vidíme do talíře". Ono už stačilo jmenování Kohoutové do funkce ředitelky školy.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#152 Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-16 20:59

#21: Amnabe - Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Směšná jste tak akorát Vy, nikdy jiný ne. Proč chodíte sem  na tyto stránky,když tleskáte tomu,co se na gymplu děje?

Navíc znám osobně fůru rodičů,kteří jsou znechuceni tím,co se na škole děje. Naivně jsem si myslela, že když posílám dítě do školy,tak se v té škole bude věnovat učení a ne , že se stane loutkou v rukou nějakého kantora,který  (podle mne) touží po slávě.

Vy snad posíláte dítě do školy z jiného důvodu? Vám se jako matce líbí, že se Vaše dítě už x týdnů pořádně neučí a rozebírá politiku???? Vám se líbí, že 13-leté dítě řeší problém,kdo bude stát v čele školského odboru? POkud ano,tak to asi máte zázračné dítě, protože já si myslím, že děti v tomto věku by měly řešit úplně jiné problémy.

Opravdu se mi nelíbí vymývání dětských mozků.

Také jsem před lety maturovala na gymnáziu v Třeboni, ale od té doby se hodně věcí na této škole změnilo a za sebe říkám,že bych na prstech jedné ruky spočítala profesory,kterých si vážím jako pedagogů a jako lidí. V tomto mém výčtu rozhodně chybí Rásocha a Kohoutová.

A pro Vaši informaci, Kohoutová podepsala petici Rásochy. Takže opravdu stojí mimo dění  a teď mi ještě povězte  tu O perníkové chaloupce.

ccudl

#153 Kolik jich bylo u voleb?

2012-12-18 00:12

Na jednu stranu jim trochu fandim,má to jedno velké ,,ALE,,kolik těchto protestujících studentů bylo u voleb?Není teď již pozdě plakat nad promrhaným časem?Jednoduše řečeno nevolíš tak si nestěžuj.Zeptejte Vašich rodičů proč nešli také k volbám.A pokud šli tak proč volili ČSSD nebo KSČM.Asi proto ,že už mají dost těch zlodějů co u nás tvoří politiku.Když jsem cinkal na Václaváku klíči myslel jsem si že se budem mít zde jak se lidově říká JAK PRASATA V RÁJI.Kulový, jsem jen nasranej na ODS.Už nebudu raději nikdy nikoho volit.

Nepřihlášený uživatel

#154 Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-19 23:28

#152: - Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Vážená paní, nikdo není ničí loutkou (a petici vedou studenti z vyšších ročníků a je to jejich soukromá aktivita mimo vyučování - studenti v Třeboni se tedy normálně učí). Tento argument už mi přijde opravdu mimo mísu. Pokud jste z Třeboně (a máte své dítě na Gymnáziu), není nic lehčího si na Gymnázium zajít a s kantory si osobně promluvit. Myslím, že byste byla sama překvapená.

Navíc v minulých dnech byla na Gymnáziu v Třeboni školská inspekce a neshledala zde nic špatného nebo protizákonného. Doufám tedy, že i pan Straka bude mít tu slušnost a po všem, co tady napsal proti Gymnáziu v Třeboni, napíše i upřímnou omluvu.

Amnabe


Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-22 09:16

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážená paní ředitelko zeměkoule, doufám, že doufáte marně

Vojtěch Straka

#156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-22 20:39

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Opět prokazujete, že jste dění velmi blízko. Zatímco já závěry šetření ČŠI nemám, vy je už máte. Proti Gymnáziu Třeboň jsem tady ani nikde jinde nic nenapsal, to si mě asi s někým pletete. Já osobně mám docela dobrou fantazii, ale flagrantnější porušení onoho ustanovení školského zákona, než k jakému došlo na gymnáziu v Třeboni, si představit nedokážu. Proto samozřejmě v případě, že se bude chtít ČŠI ztrapnit a zdiskreditovat před národem a z nějakého důvodu (a těch důvodů může existovat opravdu mnoho) dospěje k závěru, že k porušení zákona nedošlo, omlouvat se nikomu nebudu. Předpokládám, že ani mnoho z těch 680 lidí, kteří podepsali totéž, co já, názor v takovém případě nezmění.


Nepřihlášený uživatel

#157 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-27 17:41

#156: Vojtěch Straka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Ano, to už jsem tady několikrát napsala, že jsem z Třeboně a že mám blízko lidem, kteří na Gymnáziu pracují. To jste neobjevil nic nového. Dokonce znám i Vašeho tatínka, který s Vámi tak moc nesouhlasí a kterého se na dění v Třeboni ani nezeptáte.

Píšete, že se na jihočeských školách děje něco nezákonného a tím těmto školám děláte dost špatnou reklamu a pokud se ještě prokáže, že na tom není nic pravdy, jedná se o pomluvu, kterou ještě rozšiřujete mezi hodně lidí (kdyby byla paní ředitelka jako vy, tak už by Vás mohla zažalovat  za pomluvu a za poškození školy). A to, že někoho pomlouváte bez důvodu, je podle mne na omluvu. Alespoň já mám tedy svědomí takové, že pokud o někom něco řeknu a ono to není pravda, tak se mu omluvím. Slušnost. Nic víc.

Opravdu nechápu, jak můžete být tak povýšený nad všechny a všechno a myslet si, že všechno víte úplně nejlépe. Myslím (a nechci aby to znělo urážlivě) že by Vám prospělo malinko více pokory.

Amnabe


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-27 21:16

#157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Aničko, pardon, chci říci Amnabe, Vy jste tak perfektně informovaná - nevíte - pan Stanislav Kvasnička už se omlouval?

Pavlína Jiráková

#159 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-27 23:05

#157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážená Amnabe,
nějak mi uniká souvislost, proč by se měl Vojtěch Straka ptát na dění na třeboňském gymnáziu svého otce.
Pokud někdo dělá špatnou reklamu jihočeským školám, pak jsou to sami jejich studenti. Zkuste si pročíst diskuze pod články v tisku, uděláte si obrázek, co si (nejen) o vašich studentech národ myslí. A věřte, nejsou to jen diskutéři. Nad počínám jihočeských studentů se hodně lidí pozastavuje, a to vůbec o petici Vojtěcha Straky neví, ani o diskuzi pod ní. Můžete mi, prosím, vysvětlit, podílení se Vojtěcha Straky na této špatné reklamě? Vždyť on jen a pouze poukázal na porušování zákona na jihočeských školách a rozhodl se v této věci podniknout určité kroky. Domnívám se, že důkazů je více než dost. Nebo chtete tvrdit, že všechny níže uvedené odkazy jsou podvrhy?

fotogalerie, prokazující porušení zákona přípravou protikomunistických letáků na půdě školy (snímky 3-7)
http://ceskobudejovicky.denik.cz/galerie/studenti-baborova-cb12.html?mm=4126915

co tohle - to není politická agitace na půdě školy? vyvedl ho někdo ven? (sníky 6-8, 10, 14-15)
http://ceskobudejovicky.denik.cz/galerie/stavka-studentu-v-treboni.html?mm=4145726

tady student školy na půdě školy poskytuje politicky zaměřený rozhovor (volající po porušení Ústavy)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10118379000-udalosti-v-regionech-praha/212411000141113-udalosti-v-regionech/obsah/229265-studenti-trebonskeho-gymnazia-vstoupili-do-stavkove-pohotovosti/

učitel na půdě školy poskytuje politicky orientovaný rozhovor
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/204574-nechceme-kscm-ve-skolstvi-vzkazuji-studenti/

studenti na půdě školy připravují leták negativně propagující KSČM, učitel a student v budově školy poskytují politicky orientovaný rozhovor negativně propagující KSČM
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/212411058251118/video/

Kolik toho ještě chcete?

Vojtěch Straka

#160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-29 14:10

#157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Podívejte se, milá dámo, ačkoli si to nemyslíte, doposud jsem byl slušný a nerad bych vám ukazoval, jak to vypadá, když slušný nejsem. Vaše meritorně-mentorská pojednání o slušnosti a svědomí, coby od člověka, který nemá ani tu slušnost a svědomí se pod své názory, na které tu nikdo není zvědavý, podepsat, mi začínají lézt na nervy.

Stále jste mi nevysvětlila, proč jste si z 680 lidí, kteří tuto petici podepsali, vybrala k výzvám k omluvě zrovna mne. Děláte, jako kdybych stál s tlampačem na ulici a něco lživého rozhlašoval nebo psal lživé články do novin. Co se stalo na GT vím, viděl jsem to na odkazech viz pí Jiráková a neexistuje nic, co by mohlo toto změnit nebo posunout do jiné roviny. Diskuse s mým otcem, s vámi nebo s kýmkoli z GT jsou tedy pro mne v tomto smyslu zcela bezpředmětné.

Nerad bych tuto výměnu názorů dál protahoval. Přečtěte si prosím ještě jednou titulek, pod kterým tato diskuse běží. Až budete mít něco k věci, jste vítána. Dokud se tu budete prezentovat jako člověk, který na fóru sběratelů známek neustále otravuje s anonymními pojednáními o tom, jak je sbírání známek špatné a koho všeho poškozuje, vítána nejste. Stačí?

Děkuji vám.

Vojtěch Straka

#161 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-29 14:39

#157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Ještě k té "špatné reklamě" - naprosto souhlasím s pí Jirákovou, že pokud někdo dělá Gymnáziu Třeboň špatnou reklamu a poškozuje její pověst, pak jsou to ti, kteří tam zatáhli politiku. Já patřím k nepříliš mnoho lidem, kteří si uvědomují, že by měli v životě škole, která jim dala vzdělání, také v rámci svých možnosti něco vrátit, proto také (kromě jiného) dělám to, co dělám.

Stranou pak ponechávám to, jak se mi nelíbí, že jsem odsouzen k tomu mít doživotně ve svém životopisu položku "maturoval na Gymnáziu Třeboň" a čelit kvůli tomu předsudkům typu "on je z té školy, kde političtí fanatici beztrestně útočí na základní principy demokracie a ještě si k tomu zvou novináře".

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 00:14


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 00:16


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 00:18


Joma

#165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2013-01-10 00:20

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Jak ta inspekce posoudila úroveň školy?

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 00:23


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-02-13 18:33


Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2013-02-13 18:36