Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Vojtěch Straka

/ #160 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-29 14:10

#157: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Podívejte se, milá dámo, ačkoli si to nemyslíte, doposud jsem byl slušný a nerad bych vám ukazoval, jak to vypadá, když slušný nejsem. Vaše meritorně-mentorská pojednání o slušnosti a svědomí, coby od člověka, který nemá ani tu slušnost a svědomí se pod své názory, na které tu nikdo není zvědavý, podepsat, mi začínají lézt na nervy.

Stále jste mi nevysvětlila, proč jste si z 680 lidí, kteří tuto petici podepsali, vybrala k výzvám k omluvě zrovna mne. Děláte, jako kdybych stál s tlampačem na ulici a něco lživého rozhlašoval nebo psal lživé články do novin. Co se stalo na GT vím, viděl jsem to na odkazech viz pí Jiráková a neexistuje nic, co by mohlo toto změnit nebo posunout do jiné roviny. Diskuse s mým otcem, s vámi nebo s kýmkoli z GT jsou tedy pro mne v tomto smyslu zcela bezpředmětné.

Nerad bych tuto výměnu názorů dál protahoval. Přečtěte si prosím ještě jednou titulek, pod kterým tato diskuse běží. Až budete mít něco k věci, jste vítána. Dokud se tu budete prezentovat jako člověk, který na fóru sběratelů známek neustále otravuje s anonymními pojednáními o tom, jak je sbírání známek špatné a koho všeho poškozuje, vítána nejste. Stačí?

Děkuji vám.