Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#154 Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-19 23:28

#152: - Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Vážená paní, nikdo není ničí loutkou (a petici vedou studenti z vyšších ročníků a je to jejich soukromá aktivita mimo vyučování - studenti v Třeboni se tedy normálně učí). Tento argument už mi přijde opravdu mimo mísu. Pokud jste z Třeboně (a máte své dítě na Gymnáziu), není nic lehčího si na Gymnázium zajít a s kantory si osobně promluvit. Myslím, že byste byla sama překvapená.

Navíc v minulých dnech byla na Gymnáziu v Třeboni školská inspekce a neshledala zde nic špatného nebo protizákonného. Doufám tedy, že i pan Straka bude mít tu slušnost a po všem, co tady napsal proti Gymnáziu v Třeboni, napíše i upřímnou omluvu.

Amnabe

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-22 09:16:04

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Vážená paní ředitelko zeměkoule, doufám, že doufáte marně

Vojtěch Straka

#156 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-12-22 20:39:11

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Opět prokazujete, že jste dění velmi blízko. Zatímco já závěry šetření ČŠI nemám, vy je už máte. Proti Gymnáziu Třeboň jsem tady ani nikde jinde nic nenapsal, to si mě asi s někým pletete. Já osobně mám docela dobrou fantazii, ale flagrantnější porušení onoho ustanovení školského zákona, než k jakému došlo na gymnáziu v Třeboni, si představit nedokážu. Proto samozřejmě v případě, že se bude chtít ČŠI ztrapnit a zdiskreditovat před národem a z nějakého důvodu (a těch důvodů může existovat opravdu mnoho) dospěje k závěru, že k porušení zákona nedošlo, omlouvat se nikomu nebudu. Předpokládám, že ani mnoho z těch 680 lidí, kteří podepsali totéž, co já, názor v takovém případě nezmění.

Joma

#165 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2013-01-10 00:20:41

#154: - Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí... 

 Jak ta inspekce posoudila úroveň školy?